Primjeri najboljih web mjesta Google Sites

Primjer web-mjesta Google Sites


Google web lokacije tvrde da je fleksibilna i svestrana platforma za izgradnju web lokacija za stvaranje različitih vrsta web mjesta od početka. Donosi dovoljno kapaciteta u oblaku koja omogućuje centraliziranje videozapisa, prezentacija, različitih formata dokumenata i još mnogo toga za stvaranje web stranice profesionalnog izgleda unatoč području ili industriji. Google web stranice isporučuju potpuno hostiranu platformu, što znači da nema trećih poslužitelja ili dodatnog softvera za održavanje ili upotrebu. Štoviše, platforma donosi neke temeljne prednosti, uključujući veliki kapacitet za rad preko operativnih sustava.

Google web stranice imaju funkcionalnost i ugrađeni upravljački sustav koji osigurava digitalnu sigurnost na razini web mjesta. No, je li zaista tako dobro za početnike koji žele izgraditi solidan portfelj, web lokaciju ili blog tvrtke? Pregledali smo neke od najboljih primjera Google Sitesa kako bismo pokazali njihove prednosti i značajke. Oni će vam omogućiti da odlučite ispunjava li platforma vaše zahtjeve.

1. BNH usluge

1. BNH usluge

Izradite web stranicu BESPLATNO

BNH usluge pruža usluge razvoja oblaka uz grafiku i web dizajn. Početna stranica izgleda lakonski i uredno, sa svim potrebnim odjeljcima jasno prikazanim u zaglavlju. Klizač dodaje određenu dinamiku stranici čineći je ažurnom. Štoviše, on povezuje korisnika sa ostalim odjeljcima web mjesta.

Stranica ima svoj blog. Iako ne izgleda tako sjajno i privlačno kao neki profesionalniji blogovi, ipak ima arhivu blogova koji članke dijeli na mjesece i godine. U odjeljku “O nama” Google stranica je integrirana u stranicu. Web stranica ostavlja dobar dojam iako ipak zahtijeva određene korekcije kako bi izgledala profesionalnije, pogotovo kada je riječ o blogu.

2. Dvorana Morto Park

2. Dvorana Morto parka

Izradite web stranicu BESPLATNO

Dvorana Morto Park ima neprofitabilnu web stranicu koja se ne bavi e-trgovinom ili uslugama. Njegova misija je prikazivanje svih osnovnih podataka o crkvi kao i predstavljanje zajednice. Web mjesto sadrži nekoliko odjeljaka koji uključuju:

 • Stranica u što vjerujemo isticanje temeljnih pitanja koja opisuju vlasnika web mjesta;
 • sastanci & usluge – stranica sadrži vremenski raspored i kalendare sastanaka i crkvenih službi s značajkom Mjesečni pregled Google kalendara;
 • Kako pronaći stranicu integrirao je Google Maps i pisanu adresu.

Iako se web stranica može činiti pomalo primitivnom, ima sve potrebne odjeljke i značajke, Google kalendar sa svim sastancima na jednom mjestu, fotografije s crkvenih sastanaka, kontaktne podatke itd..

3. Rješenja za zaštitu i upravljanje PCS

3. PCS rješenja za zaštitu i upravljanje

Izradite web stranicu BESPLATNO

Rješenja za zaštitu i upravljanje PCS nudi web mjesto koje ima dobro izgleda dizajn zajedno s prilagođenim ikonama na stranicama Home and Services. Koriste se za naglašavanje osnovnih prednosti, vrsta usluga i rješenja koja tvrtka pruža. Opći dojam nije loš. Stranica izgleda profesionalno zbog mudre i jednostavne strukture. Korisniku je jasno kakve informacije treba isporučiti.

Iako se ne pohvali animacijom ili UX dizajnom poput nekih profesionalnijih stranica, sve je odjeljke lako pronaći. U odjeljku o proizvodu nalazi se cjelovit opis proizvoda dostupan u PDF datotekama što kupcu pojednostavljuje preuzimanje i zadržavanje podataka u slučaju potrebe..

4. HIJSA

4. HIJSA

Izradite web stranicu BESPLATNO

Izradite s Google web stranicama, web stranicom HIJSA ostavlja dobar dojam na prvi pogled. Još jedan dokaz da platforma omogućava korisnicima da naprave dobro i stilski web mjesto. Izgleda izvanredno i istovremeno uhvatljivo. Tvrtka se bavi savjetovanjima i preporukama vezanim za organizacijsku strukturu i odabir talenta.

Web stranica izgleda razdragano i uzdižuće zahvaljujući fleksibilnom predlošku. Ima odjeljak bloga koji je profesionalniji u usporedbi s web stranicom # 1 na našem popisu iako je još uvijek daleko od savršenog. Svi članci imaju kratke preglede, datume objavljivanja i slike. To čini da blog izgleda malo profesionalnije. Web stranica ima gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama, iako ih teško može naći, čak i ako želi.

5. Najbolji američki robot

5. Najbolji američki robot

Izradite web stranicu BESPLATNO

Najbolji američki robot je robot i AI agencija sa sjedištem u Kaliforniji, čiji je cilj digitalizacija svih poslovnih procesa. Tvrtka razvija revolucionarne softverske proizvode i usluge koji pretvaraju interakciju čovjeka i stroja u trendove nove generacije. Web stranica tvrtke izgleda inovativno i impresivno, stvorena s obzirom na glavnu specijalizaciju tvrtke.

Projekt izgleda trendi, ažurni i visoko digitaliziran. Početna stranica nudi puno slika i videozapisa koji predstavljaju Sanbota (samog robota) na djelu. Prilično je zanimljivo gledati način rada i interakcije s ljudima. Uz to, naići ćete na potencijalne industrijske primjene proizvoda. Tu je i mogućnost da se narudžba izravno na web mjestu, nakon što je unaprijed saznao više o robota i njegove moguće uporabe. Zgodna i zanimljiva i jedinstvena ponuda dostupna na web mjestu s Googleovim web lokacijama!

6. DrPete stručnjaci za tehnologiju

6. Stručnjaci za DrPete tehnologiju

Izradite web stranicu BESPLATNO

Ovo je solidna web stranica koja predstavlja tim stručnjaka za tehnologiju DrPete stručnjaci za tehnologiju. Oni nude profesionalnu pomoć onima koji se bave IT industrijom. Na prvi pogled, početna stranica prilično je profesionalna. Prikazuju se svi pravci nadležnosti tvrtke. Korisnik može odabrati onu koju treba. Dobra vijest, sada možemo svjedočiti dobrom blogu koji je izgrađen s Google Sites.

Još je daleko od toga da je savršena zbog nedostatka pregleda i objavljivanja podataka. Barem ima neku strukturu i arhivu iako nema oznaka koje bi mogle olakšati pretraživanje po članku. Web stranica ima Timsku stranicu sa fotografijama i kratkim opisima svih stručnjaka.

7. Savez učitelja doline Putnam

7. Savez učitelja u dolini Putnam

Izradite web stranicu BESPLATNO

Službena web stranica Savez učitelja doline Putnam (PVFT) izrađen je u najboljim tradicijama proizvođača web stranica Google Sites. Cilj organizacije je poboljšati standarde učiteljske profesije, podržavajući i zaštititi svoje članove i druga pitanja vezana za industriju.

Web stranica sadrži najnužnije i najnovije informacije o Federaciji, njenim prednostima, rasporedu, članovima, događajima. Te su informacije povoljno organizirane u odjeljke u kojima svaki korisnik može pronaći baš onu informaciju koju traži. To uključuje službenike, kalendar, zapisnike, skrbnički fond za dobrobit, plan mentorstva, mentore, beneficije, prigovore, resurse itd. Za pojednostavljenje pretraživanja potrebnih podataka, web stranica omogućuje upotrebu opcije filtra pretraživanja. Također postoji pristup društvenim mrežama i zaseban odjeljak za donacije, gdje svatko može davati donacije Federaciji za podršku svojoj aktivnosti i članovima.

8. Škola izvrsnosti u zajednici (CSE)

8. Škola izvrsnosti u zajednici (CSE)

Izradite web stranicu BESPLATNO

Škola izvrsnosti u zajednici (CSE) je škola jezika i kulture K-8 Hmong koja se nalazi u St. Paulu u Minnesoti. Školom upravlja grupa predanih odgajatelja, članova zajednice i roditelja koji imaju želju pokrenuti školu koja svim učenicima pruža obrazovanje svjetske klase.

Web stranica CSE-a sadrži funkcionalnost, informativnu vrijednost i jednostavnost navigacije. Svi glavni odjeljci izbornika nalaze se na lijevoj ploči web stranice i omogućuju pristup svim povezanim informacijama. Ovdje možete pregledati odjeljak O nama, Imenik, Roditelji, Programi i značajke, Media Center, Zapošljavanje, Resursi za osoblje itd. Kako biste otkrili činjenice koje vas najviše zanimaju. Opcija filtra pretraživanja pomoći će vam da skratite vrijeme pretraživanja. Web stranica također sadrži video zapise, fotografije, rasporede i druge tematske elemente koji se odnose na školu.

9. Dan Japana 2020. godine

9. Dan Japana 2020. godine

Izradite web stranicu BESPLATNO

Ovo je web mjesto posvećeno nadolazećem događaju – Dan Japana 2020. godine – to će se održati u Aucklandu, Novi Zeland, 9. veljače 2020. Web stranica donosi bitne informacije o toj prigodi, koje su dostupne sve na jednom mjestu. Odbor za japanski dan redovno ažurira informacije kako bi potencijalni posjetitelji bili svjesni rasporeda događaja i njegovih posebnosti.

Prikladni skočni izbornik omogućava pristup glavnim odjeljcima web mjesta, naime Informacije o posjetiteljima, Galerije, Sudjelovanje, Kontakti, dok opcija filtra pretraživanja olakšava i traži tražene informacije. Postoji i pristup računima na društvenim mrežama, gdje bi svi korisnici mogli pronaći ažurirane informacije o Japanskom danu 2020. Sve u svemu. Ovo je vrijedan uzorak web stranice pokrenute s Google web stranicama.

10. Flanderski hotel u Brižu

10. Flanderski hotel u Brižu

Izradite web stranicu BESPLATNO

Konačno, pregledavamo web mjesto Flanderski hotel u Brižu nalazi se u Belgiji pruža sve bitne informacije o smještaju i uslugama koje turisti ovdje mogu koristiti. Ovo je hotel koji savjetnik Therip preporučuje svim korisnicima koji traže luksuzno, ugodno i zapanjujuće mjesto na kojem će se zaustaviti tijekom posjeta zemlji.

Web stranica uključuje sve potrebne informacije o hotelu, naime popis ponuđenih usluga i pogodnosti, opis lokacije, video turneje, popis nagrada, detaljne kontakte, galeriju itd. Integrirani widget Google Maps čini pretraživanje njegove točne lokacije jednostavnim, jednostavnim i povoljno. Također, izvrsna je mogućnost rezervirati smještaj u hotelu izravno na web stranici putem ispunjavanja integriranog mrežnog obrasca. Potonji je dostupan na nekoliko jezika (Engleski, španski, francuski, njemački i nizozemski), što je pogodno za strane turiste. Pristup računima na društvenim medijima i detaljni kontakti pojednostavljuju pretraživanje potrebnih informacija, dok mnoštvo visokokvalitetnih fotografija daje web mjestu zabavan i vizualno privlačan izgled.

Poanta

Možeš napravite web mjesto s Google web lokacijama kad god vam treba jednostavno web mjesto s nekim osnovnim značajkama. Popis naših uzoraka dokazuje da platforma ima još puno posla. Njegove značajke za bloganje zahtijevaju ključna ažuriranja, dok neke predloške izgledaju manje profesionalno u usporedbi s drugim proizvođačima web stranica. Sve su teme ograničene mogućnostima.

Svi izgledaju isto, ali ipak zadržavaju neke mogućnosti prilagodbe i uređivanja. Dobra stvar je što Google web lokacije mogu biti integrirane s bilo kojom dostupnom Googleovom aplikacijom, od kalendara i karata do usluge Analytics. Platforma je dobra za one koji ne zahtijevaju mnogo od svojih web lokacija, iako još uvijek trebaju čvrstu internetsku prisutnost.

Izradite web stranicu besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map