Primjer oznake web stranice

primjeri web mjesta oznaka


Oznaka – je inovativni graditelj web stranica u oblaku koji se napaja naprednom AI tehnologijom. Ovo je jedan od najvažnijih servisa koji ga izdvaja iz gomile i privlači neiskusne i iskusne web programere iz cijelog svijeta..

Graditelj web stranica nudi profesionalnu pomoć moćnih AIDA asistent koji vas vodi kroz cjelokupni proces izrade web stranica, dizajnirajući prikladno web mjesto za vas od nule. AIDA je jedinstvena i pruža iznimno iskustvo web izrade svima koji je koriste.

Platforma dobro funkcionira za razvoj poslovnih web stranica, web trgovina i odredišnih stranica koje u početku dolaze s responzivnim dizajnom. Tvrdi se da odlikuje izuzetnu jednostavnost uporabe, ali je li zaista tako jednostavan i intuitivan za sve? Može li AIDA s lakoćom pokriti većinu vaših potreba za izgradnjom web stranica ili još uvijek trebate posjedovati znanje programiranja? Da bismo to riješili, pogledajmo neke od najboljih primjera web mjesta Bookmark kako bismo utvrdili njihove prednosti i nedostatke.

1. Gaard Media

GAARDMEDIA

Izradite takvu web stranicu

Gaardmedia.com je web stranica marketing agencije za socijalne medije pune usluge koja se fokusira na pružanje usluga društvenih medija, razvijanje i provođenje digitalnih kampanja. Ovo je web-mjesto s jednom stranicom koja uključuje nekoliko važnih odjeljaka potrebnih da bi se korisnicima pružile sve informacije koje ih zanimaju. To su odjeljci About, What We do, Team i Contact.

Web lokacija izgleda jednostavno, ali neobično zbog skočnih uhvatljivih slogana koji se pojavljuju dok se krećete po stranici. Gumbi na društvenim mrežama omogućuju detaljno istraživanje usluga o vanjskim resursima, jačanje ugleda tvrtke. Tu je i gumb poziva na akciju “Pričajmo”, koji potiče korisnike da stupe u kontakt s timom kako bi razgovarali o svojim projektnim idejama. Upravo to većina korisnika treba prilikom odabira tvrtke SMM.

2. Sve su stvari nove

Sve su stvari nove

Izradite takvu web stranicu

Prva stvar koja plijeni pažnju kada posjetite Allthingsnewwtn.com je neobični klizač slika dostupan u zaglavlju. Na najbolji je mogući način predstavljena misija web stranice, jer je Sve stvari novo mjesto koje vam može pomoći da vaš život i osobne stvari budu organiziraniji. Izbornik web stranice dostupan je na lijevoj ploči kako biste uštedjeli mjesto i ne odvratili pažnju korisnika. Odjeljci koje sadrži – Početna, Organiziranje, Smanjivanje veličine, Dizajn i kontaktirajte nas – pružaju pristup svim podacima u vezi s tvrtkom i uslugama koje nude. Slike izgledaju izrazito i primamljivo na bijeloj pozadini da bi se naglasili najvažniji aspekti koje tvrtka pokriva. Web stranica je pristojan uzorak oznake.

3. PakaPaka trgovina

PakaPaka trgovina

Izradite takvu web stranicu

Pakapakastore.com lijep je uzorak brazilske web trgovine koja nudi uredski materijal, naime bilježnice i olovke za djecu i odrasle. Proizvodi izgledaju zabavno i neobično – baš kao i cijeli dizajn web trgovine. Paleta boja web stranice je ružičasta i bijela, sa svijetlim uzorcima proizvoda web trgovine. Svaki od njih sadrži specifikacije cijena i parametara, mada ovdje nema detaljnih pregleda proizvoda.

Ovdje postoji i pristup računima na društvenim mrežama te odjeljku o kontaktima s mrežnim obrascem, gdje svi mogu izvršiti narudžbu. Engleska verzija web trgovine također nije dostupna, što klijentima komplicira postupak kupnje.

4: ClearPay Financial Midsouth

Financijska rješenja ClearPay

Izradite takvu web stranicu

Clearpaymidsouth.com je web stranica tvrtke ClearPay koja nudi financijska rješenja za tvrtke i industrije temeljene na njihovim posebnim potrebama. Web stranica izgleda pouzdano i moderno od prvog pogleda. Obuhvata široki spektar informacija koje bi klijenti željeli znati o tvrtki. Detaljan je opis svake usluge koja se nudi na početnoj stranici web stranice. Ovo bi moglo pomoći potencijalnim klijentima da odluče o njihovim trenutnim potrebama i uslugama koje bi im mogli koristiti u radu s tvrtkom.

Izbornik se nalazi na lijevoj ploči web stranice. Sastoji se od nekoliko točaka samo da bi se pojednostavio izbor korisnika. Moguća je i besplatna procjena u najkraćem mogućem roku pomoću gumba CTA. Moderan, suvremen i vjerodostojan uzorak poslovne web stranice izgrađene s Bookmarkom.

5. Shivy-ova indijska kuhinja

Shivys

Izradite takvu web stranicu

Shivysindiankitchen.com je naziv web stranice koja govori sama za sebe. Ovo je internetska trgovina najukusnijih indijskih spajalica. Međutim, postoji samo jedan proizvod – Shivy’s Ghee – koji se trenutno prodaje na web stranici. Vjerojatno će se uskoro na popis proizvoda dodati i ostali proizvodi. Web trgovina svoju misiju vidi u poticanju kupaca da doniraju vrući i hranjiv obrok siromašnoj i beskućnici u Indiji.

Web stranica omogućuje dijeljenje veza s proizvodima na društvenim mrežama, prijavite se na newsletter kako biste bili svjesni ažuriranja web trgovine i stupili u kontakt s vlasnicima web stranica popunjavanjem mrežnog obrasca dostupnog u odjeljku Kontakti.

6. AidenLife Finest integrirani trening

AidenLife FIT

Izradite takvu web stranicu

Aidenlifefit.net vrhunsko je mjesto za sve, koji je ljubitelj uravnoteženog načina života i traži način za poboljšanje zdravstvenog stanja. AidenLife FIT studio ima različite programe, usluge i prijedloge za promjenu stila života svakog klijenta na bolje. Web stranica web studija odgovara njegovoj glavnoj misiji. Pozadina videozapisa dostupna na početnoj stranici traži želju za neprekidnim pregledavanjem web stranica kako biste saznali više o ponuđenim uslugama.

Svatko tko želi isprobati studijske usluge, može besplatno rezervirati prvu sesiju izravno na početnoj stranici. Na web lokaciji nalazi se i opsežna galerija fotografija, računi na društvenim mrežama i detaljni kontakti studija s točnim položajem Google Maps.

Poanta

Bookmark je suvremena i jednostavna platforma za sve kojima je potrebna pristojna web stranica za osobne ili poslovne potrebe. Ovo je lijep izbor za izgradnju web stranice male i srednje e-trgovine, koja ima za cilj dostojnu poslovnu prezentaciju i angažman kupaca. Vrhunac alata za izradu web stranica je njegov napredni AIDA pomoćnik koji pojednostavljuje postupak stvaranja weba, čini ga privlačnim i nudi mnoštvo integriranih tema kako bi se zadovoljile svestrane potrebe korisnika.

Svi uzorci web stranica s oznakama imaju suvremeni dizajn i imaju jednostavnu, ali intuitivnu navigaciju. U njima nema ništa komplicirano, ali ovo je samo po sebi prednost za korisnike koji nemaju vještine za web dizajn i žele dobiti funkcionalne web stranice dizajnirane s Bookmark AIDA. Odličan izbor za pokrivanje vaših osobnih i poslovnih potreba za web dizajnom!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map