Najbolji primjeri web mjesta Adobe Muse

Primjeri web mjesta Adobe Muse


Adobe Muse – nesumnjivo je jedan od najboljih offline platforme, koja je posebno razvijena kako bi udovoljila potrebama web dizajnera koji imaju za cilj stvaranje originalnih remek-djela. Iako softver podrazumijeva svjesnost određenih grafičkih vještina, korištenje je i razumijevanje još uvijek jednostavno.

Nevjerojatan skup značajki i opcija omogućava dobro dizajniranim web dizajnerima izradu web stranica bez korištenja pomoć web programera. Ovo je idealan alat za izradu statičnih i informativnih web stranica, čija je misija udariti korisnike svojim dizajnom.

Jeste li uzbuđeni što ćete pogledati primjere web stranica kreiranih pomoću Adobe Muse? To je upravo ono što ćemo sada učiniti! Ispod su navedeni najbolji uzorci projekata koji su razvijeni na bazi ove platforme.

Važna nota: Adobe je ukinuo podršku Adobe Muse od 26. ožujka 2018., no i dalje ga možete koristiti Adobe Dreamweaver ili Adobe Portfolio za stvaranje nadahnutih web projekata.

1. Sea Island Media

Sea Island Media

Izradite web stranicu BESPLATNO

Jedan jedini pogled na Sea Island Media stvara dojam profesionalnosti i vjerodostojnosti. Ovo je web mjesto kreativnog marketinškog studija koji radi na razvoju projekata vrhunskog medijskog sadržaja, uključujući fotografije i videozapise. Web stranica izgleda pristojno i privlačno – svi potrebni elementi nalaze se na svojim mjestima. Početna stranica sadrži glavna područja specijalizacije studija, visokokvalitetne slike kao i odjeljak Najnovije vijesti.

Tu je i high end portfelj projekata kreiranih u studiju. Blog je dostupan i ovdje kako bi se osigurali informativni postovi u vezi s nišom koje bi korisnici mogli zanimati. Moguće je stupiti u kontakt sa stručnjacima pomoću kontaktnih podataka dostupnih u odjeljku Kontakti ili putem gumba društvenih medija dostupnih na web mjestu.

2. Trening pasa usamljenih lovaca

Trening pasa usamljenih lovaca

Izradite web stranicu BESPLATNO

Za sve koji imaju namjeru trenirati svog psa, Trening pasa usamljenih lovaca je sjajno mjesto za početak. Ovo je web mjesto Eleanor Posta – stručnjaka za obuku pasa – koji nudi različite programe za izbor. Izbor se treba temeljiti na pasmini psa, kao i na rezultatima za koje očekujete da će vam pomoći. Pomicanjem po početnoj stranici možete saznati korisne informacije o psima s kojima Eleanor radi, uslugama koje nudi u svakom pojedinom slučaju i vrstama programa obuke za koje se odlučite.

Imate li još kakvih pitanja? Ili, možda želiš stupiti u kontakt sa trenerom? Zatim upotrijebite opciju Kontakt koja je dostupna na dnu početne stranice kao i u odgovarajućem odjeljku izbornika.

3. Union kuhinja

Union kuhinja

Izradite web stranicu BESPLATNO

Union kuhinja je web stranica koja predstavlja prepoznatljivu mrežu restorana. Osnovan 2010, marka trenutno ima 10 lokacija u različitim gradovima širom zemlje. Kupci cijene sve prostore. Mogu uživati ​​u domaćoj kuhinji koju predstavljaju oblozi sezonskih salata, burgeri, pizze i još mnogo toga. Sve je to zahvaljujući visokokvalitetnoj usluzi, raznovrsnim lokalnim specijalitetima i čvrstom mrežnom predstavništvu uspostavljenom uz pomoć web mjesta Adobe Muse.

Osnivač projekta Paul Miller ima ogromno iskustvo rada kao poduzetnik i restaurator. Međutim, bio je nov u tehnologiji izrade web stranica. Adobe Muse pomogao je svom timu da stvori potpuno funkcionalno web mjesto restorana s upečatljivim slikama specijaliteta, namjenski odjeljak s jelima podijeljen u kategorije, kontaktne podatke i blok lokacije. Kao rezultat, ovdje imamo primjer profesionalnog web mjesta za posluživanje hrane koja djeluje.

4. Orsheln Industries

Orsheln Industries

Izradite web stranicu BESPLATNO

Orsheln Industries je grupa poduzeća koja su specijalizirana za različita područja. Poduzeće ima bogatu povijest koja je započela 1917. Braća Ed i William Orscheln osnovali su tvrtku koja posluje danas i još uvijek je to obiteljsko poduzeće. Grupa predstavlja nekoliko zasebnih grana i odjela koji se bave brodskim RV i proizvodnjom trkaćih proizvoda. Neke od obiteljskih tvrtki Orshen isporučuju proizvode za dom i poljoprivredu najvećim trgovcima u cijeloj državi, dok druge pružaju upravljanje imovinom i druge usluge.

Izrada web stranice za grupu tvrtki je teška. Trebate razmotriti sve podružnice i zasebne odjele na jednom mjestu. Adobe Muse je učinio dobru stvar kada je smjestio nekoliko različitih tvrtki iz obitelji Orsheln u zaseban odjeljak. Web stranica izgleda prilično jednostavno, ali istovremeno i funkcionalno.

5. Napoli je

Napoli je

Izradite web stranicu BESPLATNO

Napoli je je mali lanac restorana smješten u Zapadnoj Virginiji. Tvrtka posjeduje nekoliko mjesta za ručavanje pored bogatog jelovnika. Osnovan 1966. godine, marka poslužuje visokokvalitetne obroke povezane s talijanskom kuhinjom. Posjetitelji će probati sve, od tjestenine i čiste napuljske pizze do sendviča, salata i napitaka. Osim restoranskih mjesta, tvrtka nudi i uslugu dostave hrane. Dakle, web stranica je trebala istaknuti oba specijaliteta s izbornika pored stranice funkcionalne kvalitete.

Internetski izbornik izgleda profesionalno iako pomalo zastario. S druge strane, kupci mogu vidjeti obrok koji nude kao i cjenike i druge detalje, uključujući sastojke. Svaka kartica proizvoda ima značajku dodavanja u košaricu koja je već integrirana u web mjesto, dok postupak odjave izgleda prilično brzo zahvaljujući ugrađenoj funkciji e-trgovine..

6. Remont računala

Remont računala

Izradite web stranicu BESPLATNO

Remont računala dobar je primjer kako korisnici mogu rješavati složene projekte web stranica uz pomoć Adobe Muse. Tvrtka predstavlja tim najpouzdanijih stručnjaka za računalnu uslugu i trgovinu u New Yorku. Pored toga, kupci rabljenih prijenosnih računala, pametnih telefona i drugih uređaja kupuju od kupaca koji svoj novac moraju dobiti na licu mjesta. Stručnjaci za računalni remont bave se različitim uređajima, uključujući igraće konzole, nošenje itd.

Ideja je bila stvoriti projekt koji zapravo sadrži dvije web stranice istovremeno. S jedne strane imamo početnu stranicu s općim podacima i detaljima za kupce koji žele prodati svoje uređaje. Izgleda vrlo datirano dok je formatiranje stranice pomalo odbačeno. S druge strane, imaju u potpunosti funkcionalnu digitalnu trgovinu koja se nalazi na poddomeni i nudi niz proizvoda podijeljenih u kategorije, koji su prikazani u izborniku zaglavlja. Webshop izgleda modernije i modernije, s mogućnostima proizvoda i jednostavnom navigacijom.

7. Najbolji komplet pivara

Najbolji komplet pivara

Izradite web stranicu BESPLATNO

Najbolji komplet pivara pravi je božji dobitak za sve ljubitelje piva i zahtjevne gurmane. Tvrtka isporučuje sastojke, posebnu opremu i recepte za kuhanje najljepših IPA-ova, cidera, lagera i drugih vrsta piva upravo kod kuće. Osnovan 1992. godine, prerastao je u velikog distributera sa vlastitim lancem opskrbe i maloprodaje. Kupci mogu naručiti različite setove koji dolaze s više od 50 različitih sorti sastojaka kako bi maksimalno iskoristili domaće pivo.

Što se tiče web stranice, ona izgleda vrlo informativno. Osim početne stranice s tri glavne specifikacije, korisnici mogu imati koristi od detaljnih FAQ, tablica pretvorbe volumena i temperature, upute za učvršćivanje itd. Kao rezultat, Brewer’s Best Kit nije samo dobavljač sastojaka, već i sveobuhvatna baza znanja razvijena na Adobe Muse za profesionalne pivare i amatere.

8. 400 morske plaže na plaži

400 morske plaže na plaži

Izradite web stranicu BESPLATNO

400 morske plaže na plaži je legendarno mjesto za objedovanje u zatvorenom i na otvorenom, smješteno na Floridi. Restoran je postao obiteljsko poduzeće. Danas se poslužuju lokalni specijaliteti koji uključuju sezonske salate s morskim plodovima, ostrige, ribu na žaru, različite kombinacije i još mnogo toga. Posjetitelji se mogu naći na terasi na otvorenom ili u restoranu, uživajući u velikom izboru vina i koktela po mjeri..

Web stranica izgleda prilično elegantno u usporedbi s drugim web-lokacijama restorana koje je izgrađen Adobe Muse. Dobar je dojam s svijetlom i privlačnom početnom stranicom na kojoj posjetitelji mogu odabrati usluge koje traže (registracija stolova, bankete, catering, itd.). Među ključnim nedostacima treba napomenuti nepostojanje favicon web mjesta. Dobra vijest je da postoji mogućnost preuzimanja menija u PDF datotekama.

9. OMP Muotoilua

OMP Muotoilua

Izradite web stranicu BESPLATNO

OMP Muotoilua je agencija za dizajn i arhitekturu. Tvrtka je smještena u Finskoj, što znači minimalistički i funkcionalni koncepti dizajna. Osnovan 2015. godine, studio sada ima nekoliko vlastitih tehnika koje nude gotove dizajnerske ideje za kuće, vikendice, stanove i druge vrste nekretnina. Ideja je stvoriti jednostavno, elegantno i funkcionalno okruženje unatoč ograničenjima životnog prostora.

Sama web stranica izgleda vrlo elegantno i čisto baš kao i skandinavski dizajn kuće u svom podrijetlu. Početna stranica sadrži nekoliko glavnih arhitektonskih koncepata koji predstavljaju uslugu tvrtke. Postoji visokokvalitetna stranica o Abutu koja predstavlja osnivača OMP-a. Međutim, bilo bi ljepše da web stranica ima višejezičnu verziju, jer je sav sadržaj na finskom jeziku. Osim toga, autor je zaboravio navesti naslov i opis web mjesta. Ali to teško da je problem Adobe Muse funkcionalnosti.

10. DESIGNWERK

DESIGNWERK

Izradite web stranicu BESPLATNO

DESIGNWERK je njemački dizajnerski studio i tiskara. Uglavnom je specijalizirana za pružanje korporativnih usluga tvrtkama i startapima. Glavne kompetencije uključuju dizajn korica i logotipa, korporativne knjige o robnim markama, web dizajn i još mnogo toga. DESIGNWERK surađuje s vodećim njemačkim izdavačkim kućama i uredničkim organizacijama.

Web stranica predstavlja europski pristup u onome što nazivamo usudio i minimalistički dizajn. Nakon što uđete na web mjesto, započet ćete joj se svidjeti iako na engleskom ne sadrži ni riječ. Čudne kombinacije boja stvaraju cjelovit izgled, a implementacija izbornika je pomalo čudna iako funkcionalna. Korisnicima će trebati neko vrijeme da se naviknu. Ali u cjelini, Adobe Muse je ovdje izvrsno obavio posao.

11. Stablo VFX

Stablo VFX

Izradite web stranicu BESPLATNO

Stablo VFX je web dizajner i animacijski portfelj izgrađen uz pomoć Adobe Muse. Web stranica predstavlja Dannyja – umjetnike s vizualnim efektima i ilustratore. Prema dostupnim informacijama u odjeljku “About”, Danny je iskusan profesionalac kada je u pitanju nadzor VFX-a, dizajn pokreta i animacija, koje su njegove glavne specijalizacije.

Što se tiče same web stranice, ovdje nećete naći puno odjeljaka. Portfelj se sastoji od tri glavne životne dobi. Prva je Početna stranica sa svim Dannyjevim djelima koji su tamo prikazani. Svaki je rad dostupan kao Vimeo video s imenom i kratkim opisom na njemu zahvaljujući integracijskim mogućnostima Adobe Muse. Druga stranica predstavlja Dannyjevo radno iskustvo i vrste usluga koje pruža. Na raspolaganju vam je cool widget gumba za kontakt. Na trećoj stranici nalaze se detaljni podaci o kontaktima. Web stranica ima gumbe na društvenim mrežama za praćenje Tree VFX-a na Facebooku ili Instagramu.

12. Bamberger

Bamberger

Izradite web stranicu BESPLATNO

Bamberger je privatna nekomercijalna udruga za kuglanje. Uvodi okupljanje istomišljenika koji vole igrati kuglanje. Web stranica je stvorena kako bi formirala zajednicu i dijelila rezultate uživo, nadolazeće događaje, pravila kuglanja, živu tabelu itd. Dakle, zadatak za graditelja web stranica Adobe Muse bio je prilično lagan.

Sam projekt nema ništa posebno u pogledu dizajna ili funkcionalnosti. Ima početnu stranicu s nekoliko glavnih odjeljaka koji se temelje na sadržaju. Oni uglavnom dostavljaju tekstualne informacije, chatove, priče i druge blokove koji prikazuju stajanje uživo, vlasnike rekorda, najbolje igrače tijekom cijele sezone i ostale vitalne podatke, uz klupska pravila o privatnosti koja se isporučuju na zasebnoj stranici.

13. Howard & Wayman

Howard & Wayman

Izradite web stranicu BESPLATNO

Howard & Wayman je meksička tvrtka koja pruža računovodstvenu pomoć poduzećima i poduzetnicima. Ima preko 30 iskusnih stručnjaka iz računovodstvenog i zakonodavnog područja. Pomažu u organiziranju pravilnog tijeka rada i organiziranju dokumentacije, pomažu u poreznim pravilima i obavljaju svu papirologiju za vlasnika poduzeća, omogućavajući mu da se koncentrira na prethodne poslovne ciljeve.

Tvrtka surađuje s različitim poduzećima iz različitih niša. To može značiti kompliciranu web stranicu s više stranica i polja koja treba pokriti. Čini se da Adobe Muse omogućuje stvaranje minimalističkih projekata koji mogu izgledati vrlo profesionalno. Ovdje imamo sve glavne odjeljke koji uvode H&W tim kao i njihove glavne specijalizacije, podaci za kontakt s integriranom Google Mapom i publikacije. Cjelokupni dojam je dobar, iako transparent na glavnoj stranici djeluje pomalo čudno, kao da će uskoro nestati. Možda je pitanje kvalitete slike, ali ne i funkcionalnosti Adobe Muse.

14. Značke crne kuće

Značke crne kuće

Izradite web stranicu BESPLATNO

Značke crne kuće je malo poduzeće koje se bavi izradom značaka različitih vrsta. Kupcima je slobodno ponuditi proizvode bilo koje veličine i boje. Dobit će značke s različitim tiskom i slikama na njemu. Tvrtka isporučuje svoju robu obrazovnim i nekomercijalnim organizacijama. Proizvodi su popularni kod promotora događanja, vlasnika barova i restorana te ostalih predstavnika poduzeća. Neki mogu pomisliti da se od web stranice koja se odnosi na proizvodnju i prodaju značke ne očekuje puno. Pa, Black House Badges od početka izgleda pomalo neuredno.

Međutim, kada zaronite dublje u proces pretraživanja proizvoda, shvatite da je svaka stranica proizvoda blizu savršene. Kupci će vidjeti detaljne informacije o svakoj stavci, dok opis stranice sadrži grafikon veličine osim podataka o tome od čega je proizvod napravljen. Odjeljci izbornika uključuju bestselere, podatke za kontakt, kategorije proizvoda, primjere proizvoda iz stvarnog života i još mnogo toga.

15. Grad Laredo

Grad Laredo

Izradite web stranicu BESPLATNO

Grad Laredo je lokalni društveni i vladin projekt posvećen Laredo u Teksasu. Predstavlja zajednicu gradskih stanovnika i službenih predstavnika. Korisnici mogu biti u kontaktu s najnovijim vijestima o Laredo-u, kao i saznati sve potrebne informacije kako bi obavili službene formalnosti. Odjeljci web stranica sadrže korisne informacije o svim dostupnim državnim i društvenim odjeljenjima, osim popisa usluga koje pružaju.

Sa funkcionalnog stajališta, web stranica je intuitivna i jednostavna za korištenje. Ima značajku pretraživanja dokumenata i traku Googlea za brzo pronalaženje traženog problema. Početna stranica sadrži dodatne blokove slika i teksta s redovito ažuriranim informacijama kao i neke druge prigodne widgete poput kalendara, obrasca za pretplatu na bilten, informacija o nadolazećim događajima, podataka za kontakt itd..

Poanta

Primjeri web stranica pregledanih u ovom članku to dokazuju Adobe Muse je alat broj jedan za one korisnike koji se mogu pohvaliti nekim vještinama grafičkog dizajna i iskustvom. Ako ste sretni što ste jedan od tih ljudi, onda ste dobrodošli da pomoću ovog alata stvorite pravo remek-djelo, koje posjetitelje neće ostaviti ravnodušnima. Inače, platforma intenzivna i pomalo komplicirana može postati pravi izazov za vas (u ovom ćete slučaju možda pokušati upotrijebiti lakše graditelje web lokacija poput Wix, uKit ili Weebly). Imajte to na umu pri odabiru softvera za potrebe vašeg web dizajna!

Kreirajte web stranicu besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map