Najbolji primjeri web lokacija Wix

Web stranice primjera Wix-a


Wix osvojio je svjetsku popularnost kao vrhunski svestrani graditelj web stranica koji se može pohvaliti širokim setom alata i opcija vrhunskog kvaliteta. Platforma omogućuje stvaranje različitih vrsta projekata, koristeći snagu svojih integriranih značajki. Povuci i ispusti uređivač, stotine zapanjujućih prilagodljivih i besplatnih predložaka, tona moćnih aplikacija, mobilni uređivač, sigurno hosting, napredni Wix ADI alat – ovo je nepotpuni skup istaknutih mjesta koje graditelj web stranica ima na skladištu!.

Korisnici koji nisu sigurni u odabir Wixa za izradu web stranica često su zainteresirani vidjeti neke stvarne web stranice dizajnirane s ovim graditeljem web stranica prije donošenja svojih odluka, pa danas pogledamo različite web stranice koje pokreću Wix – od portfelja do kompanija, zajednica i prodavaonica.

1. Chase Dekker slike iz divljih života

Chase Dekker slike iz divljih života

Izradite web stranicu BESPLATNO

Chase Dekker je projekt Chasea Dekkera koji sebe naziva fotografom “divlje životinje i očuvanja”. Chase je pravi zaljubljenik u prirodu koji se u svim slikama trudi da otkrije ljepotu okolnog svijeta. Samo pogledajte najbolje radove fotografa u interaktivnom prezentaciji početnih stranica da biste shvatili da ga zaista zanima njegovo zanimanje.

Tijekom pregledavanja web stranica možete pogledati galeriju najboljih djela autora, prijaviti se za njegove radionice, pogledati nova izdanja, kupiti najimpresivnija digitalna preuzimanja, prilagođene ispise, postere i čak kalendar s najboljim slikama prirode! Moguće je provjeriti i Chaseov feed sa Instagrama. Želite biti informirani o najnovijim događajima i ažuriranjima? Zatim se prijavite za bilten kako biste bili svjesni svega što bi Chase Dekker želio znati njegovi fanovi!

2. Mario Moreno Fotografija

Mario Moreno Fotografija

Izradite web stranicu BESPLATNO

Mario Moreno Fotografija nevjerojatno je lijep i privlačan pažnja resurs stvoren s Wix-om. Pripada Mario Moreno – fotografu, koji posjeduje raznovrsne fotografske žanrove i može putovati svijetom kako bi ispunio narudžbe..

Profesionalnost i talent fotografa živo se očituju u njegovim svijetlim i živopisnim fotografijama predstavljenim u klizaču preko cijelog zaslona na početnoj stranici. Ovo je također mjesto na kojem možete saznati kontakte fotografa, njegove račune na društvenim mrežama i internetski obrazac za kontakt s njim. Izbornik je sakriven u gornjem desnom kutu web stranice, a daje pristup Mariovoj kolekciji djela, svjedočanstvima klijenta, odjeljku Kupi printeve i informacijama o radionicama. Ovo je pristojan i informativan uzorak web-mjesta koje pokreće Wix!

3. Liran Vardiel

Najbolji primjeri web lokacija Wix

Izradite web stranicu BESPLATNO

Liran Vardiel portfelj je Lirana Vardiela, talentiranog umjetnika, koji stvara zadivljujuće slike na različite teme. Nevjerovatna djela autora predstavljena su u prezentaciji početne stranice kako bi privukli pažnju korisnika od prvog pogleda.

Postoje i osobne fotografije umjetnika s njegovih izložbi i videozapisi kreativnog procesa. Možete se pretplatiti na Liranin Instagram feed kako biste bili svjesni njegovih ažuriranja i nadolazećih umjetničkih emisija. Fotografije su predstavljene na crno-bijeloj slici fotografa kako bi se stvorio jedinstveni dojam. Na pretplatu na web stranicu moguće je pretplatiti se o najnovijim vijestima i događajima, bez potrebe za ponovnim posjećivanjem web mjesta.

4. Dani do sreće

Dani do sreće

Izradite web stranicu BESPLATNO

Dani do sreće pojavio kao rezultat WordPress na Wix migraciju. Ovo je izvor vodećeg sustava angažiranja zaposlenika, koji svoju misiju vidi u pružanju alata i aktivnostima samootkrivanja koji bi mogli značajno poboljšati stopu angažmana zaposlenika, što je dugoročno usko povezano s produktivnošću tvrtke. Osnivač sustava, Corey Davis, vjeruje da svaka ugledna tvrtka mora voditi brigu o stvaranju sretnih i angažiranih zaposlenika svjetske klase koji bi naporno radili na boljitku svojih tvrtki.

Već prvi pogled na web stranicu stvara nadahnjujući i čak pomalo čarobni osjećaj. Animirana pozadina preko cijelog zaslona, ​​svijetle boje, veliki fontovi ne mogu privući pažnju korisnika i potaknuti na daljnje pregledavanje web stranica. Cijeli projekt pobudi pozitivne emocije i veseli duh. Web stranica nije samo informativna, već sadrži i mnoštvo izreka, citata, citata, slika visoke razlučivosti i puno statistike koja ističe važnost stvaranja sretnog i pozitivnog okruženja za zaposlenike tvrtke! To je uistinu vrijedan uzorak web stranice sa sjedištem u Wixu!

5. Ona gradi marke

Ona gradi marke

Izradite web stranicu BESPLATNO

SheBuildsBrands.com dobro je organiziran osobni projekt koji je prepun društvenog dokaza i sadržaja usmjerenog na kupca. Postoje linkovi na YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter pa čak i SoundCloud! Kubi Springer, vlasnica web mjesta, u svom životopisu ima impresivan popis marki, među kojima su između ostalih Nike, Blackberry, L’Oreal Professionnel, Mercedes-Benz Fashion Week i MOBO nagrade.

Mnogo je toga što ćemo istražiti o brendovima koji gradi ona ‘- autorica nudi puno detaljnih informacija o tome što radi njezin Tim. Postoji često ažurirani blog, obrazac za prijavu na bilten, puno videozapisa, pa čak i trgovina. Putem web stranice posjetitelji mogu kupiti audio mp3, knjige i video DVD-ove koji će im pomoći u izgradnji njihovog branda.

Web stranica je lijepo dizajnirana, ali ono što nam se uistinu ističe je usredotočenost na kupca i vrijedan sadržaj. Čestitamo Kubiju na atraktivnoj i učinkovitoj web stranici!

6. Gruvi sokovi

Gruvi sokovi

Izradite web stranicu BESPLATNO

Gruvi sokovi stvara uistinu jedinstvenu vibru. Ovdje je ključna riječ bijeli prostor. Pozicioniranje proizvoda stvara dobro organiziran izgled početne stranice. Ono što je ovdje posebno zanimljivo je to da se zaslon proizvoda pojavljuje na prirodan, ne push način.

Web stranica pokazuje nam da pametna upotreba bijelog prostora vodi čitatelja iz jednog u drugi element. Također naglašava područje sadržaja. Prvi ekran jasno nam daje razumijevanje onoga što ovdje možemo pronaći.

7. Francuski čvorovi studija

Francuski čvorovi studija

Izradite web stranicu BESPLATNO

Francuski čvorovi studija lijep je uzorak kako treba izgledati dobro strukturiran i funkcionalan resurs. Projekt pripada studiju za planiranje događaja i oblikovanje fotografija smještenom u Savannah u državi Georgia.

Od prvog pogleda na web stranicu, impresionira korisnike svojim dizajnom. Web-lokacija je stvorena u umirujućoj, nadahnjujućoj i veseloj atmosferi, a to je ono što privlači pažnju korisnika, potičući ih da istražuju resurs. Pametna upotreba klizača i portfeljskih slika koje se izdvajaju iz gomile zbog svoje visoke kvalitete daje dizajnu web stranice romantičan i dirljiv izgled.

Osim izvanrednog dizajna, web mjesto sadrži i funkcionalnost, što se očituje u dostupnosti gumba na društvenim mrežama, internetskim kontaktnim obrascima i detaljnim informacijama koje su uvijek pri ruci..

8. J Media Global

Najbolji primjeri web lokacija Wix

Izradite web stranicu BESPLATNO

J Media Global je poznata marketinška i reklamna tvrtka koja služi židovsko tržište i ima za cilj pružanje vrhunskih usluga u vezi s oglasima, zajedno s vrhunskim tehnološkim rješenjima. Projekt na prvi pogled izgleda prilično jednostavno, ali izvrsno. Ovdje nećete pronaći nikakve napredne elemente ili pristupe za web dizajn. To čini ono što web stranicu čini jednostavnom i jednostavnom za pregledavanje.

Prva stvar koja privlači pažnju korisnika prilikom pristupa web mjestu je video pozadina plavog oblaka. Projektu pruža privlačan izgled, potičući korisnike da ga dalje pregledavaju. Web stranica stvara ugodan, umirujući i pomalo opuštajući dojam, pomažući odvratiti pažnju od svakodnevne gnjavaže.

Web stranica je logično strukturirana, a svi elementi i odjeljci nalaze se na svojim mjestima. Sve važne informacije dostupne su u sljedećim odjeljcima: O, Klijenti, Medijski setovi (dostupno na dva jezika – engleskom i židovskom) i Kontakt. Potonji pruža glavne kontakt podatke uz aplikaciju Google Maps koji pomažu korisnicima da bez napora pronađu svoju fizičku lokaciju. Pogodan ugrađeni obrazac za kontakt zauzvrat doprinosi učinkovitijoj i praktičnijoj interakciji s klijentima. Sve u svemu, J Media Global vrijedan je uzorak web stranice sa sjedištem u Wixu!

9. Nijagara na jezeru

Nijagara na jezeru

Izradite web stranicu BESPLATNO

Nijagara na jezeru plijeni pažnju korisnika već od prvih sekundi kada ga posjetite – toliko je vedar, zabavan i veseo njegov dizajn! Ovo je mjesto zajednice Niagara na jezeru koje je usredotočeno na poticanje razvoja turizma na tom području. Dizajneri projekta tvrde da “Niagara na jezeru ima jedinstven i vrlo poseban utjecaj na ljude”, a to se osjeća od samog početka.

Web stranica sadrži obilje informacija koje pružaju iscrpne činjenice o svim životnim sferama koje bi turiste mogle zanimati. Ove informacije dostupne su u sljedećim odjeljcima: O, objedovanju, boravku, festivalu šoua, atrakcijama, vinariji, parkovima Kanade, iskustvima, događajima , Kultura, Shopping, Magazin, pa čak i Live Cam. Sve informacije predstavljene su na izgled i prirodan način, dok web stranica obiluje svijetlim sočnim slikama, prezentacijama, fotogalerijama i medijskim elementima koji samo ne mogu, ali ohrabruju daljnje pregledavanje web stranica..

Kako bi pojačali utjecaj na potencijalne turiste, programeri web stranice integrirali su impresivne videozapise o lokaciji i njezinim posebnim prednostima. Postoji i pristup gumbima na društvenim mrežama koji će vas preusmjeriti na račune mjesta na društvenim mrežama, gdje možete pratiti ažuriranja. Pravi vrhunac projekta je dostupnost kamera uživo, zahvaljujući kojima možete gledati lokaciju u stvarnom vremenu – to je definitivno zanimljivo iskustvo!

10. Reznice i modrice brijačnica

Reznice i modrice brijačnica

Izradite web stranicu BESPLATNO

Svojim iskreno muškim stilom, Reznice i modrice brijačnica dokazuje se savršenim primjerom brijačnice. S motivima Divljeg zapada, snažnim dojmljivim imenom i kontrastnom crno-bijelom shemom boja, web stranica ne može a ne privući pažnju korisnika već od prvog pogleda.

Nema potrebe da pregledavate web mjesto koje ovdje traži tražene podatke, iako je ova opcija dostupna i na web mjestu. Podaci o nama, kontakti s prikladnom aplikacijom Google Map, pa čak i videozapis na YouTubeu, doprinose jednostavnoj percepciji i pružaju maksimalne informacije o brijačnici koju bi korisnik mogao zanimati.

Što je važno, popis usluga i njihovi troškovi nalaze se i na početnoj stranici. Ovo je odlučujući faktor za mnoge kupce koji biraju između nekoliko brijačnica. Internetska opcija kao i padajući izbornik koji omogućuje odabir željenog brijača dostupni su i na web stranici kako bi kupci bili sigurni da će im biti pružene potrebne usluge na vrijeme.

11. Radite za kreditnu uniju

Radite za kreditnu uniju

Izradite web stranicu BESPLATNO

Uz slike s visokom rezolucijom i modernim izgledom kartice, Radite za kreditnu uniju uspijeva u jednoj od najvažnijih stvari u svojoj industriji – uspostavljanju povjerenja. Pogledajmo tri atributa koji pomažu u izgradnji povjerenja:

 • Visokokvalitetni dizajn. Svi smo po prirodi vizualni, pa prvo što primijetimo jesu slike i cjelokupni izgled i izgled web stranice. Rad za Credit Union ima moderan izgled s gumbima duhova, puno bjeline i fotografijama visoke kvalitete.
 • Mnogo informacija. Umjetnost je predstaviti obilje podataka na organiziran i jednostavan način za navigaciju, a web stranica je u tome uspjela. Postoji opsežna stranica O nama, puno podataka o kreditnim unijama i što je još važnije – kontaktni podaci. Ugrađen je Google Maps s fizičkom adresom tvrtke, telefonskim brojem i obrascem za povratne informacije.
 • Ažurirane informacije. Ovo je jedna od najčešćih stvari koju vlasnici web mjesta zanemaruju. Od datuma autorskih prava vaše web stranice do podnožja do vašeg bloga treba izgledati ažurirano. Vlasnici web mjesta Work for Credit Union znaju ovo pravilo i redovno ažuriraju svoj blog.

12. Karoline O.F. Pettersen

Karoline O.F. Pettersen

Izradite web stranicu BESPLATNO

Karoline O. F. Pettersen je vizualno usmjeren projekt koji odlikuje jednostavan, čist i nadahnjujući dizajn. Karoline koristi pozadinsku sliku visokog razlučivosti, koja potpuno očarava gledatelje. Cjelokupni minimalan stil pomaže usmjeriti pozornost na autorske fotografije koje web mjesto promovira.

Ali budite oprezni – HD fotografije i videozapisi, ugrađeni na vašu web stranicu, mogu usporiti učitavanje web mjesta. Ne može svaki korisnik dugo čekati. I još jedna napomena – fontovi izbornika trebaju biti podebljaniji ili kontrastniji – kada se prva slika pomiče po njima, gotovo je nemoguće pravilno pročitati izbornik.

13. Flex R&D

Flex istraživanje i razvoj

Izradite web stranicu BESPLATNO

Flex R&D čini sjajan posao reći potencijalnim kupcima što rade drugačije od drugih i kako bi to koristilo njihovim klijentima. Kroz web mjesto prikazuju uzorke svoga rada koji potkrepljuju njihove tvrdnje. Što je sjajno u vezi s Flex R-om&D-ovo mjesto uspijeva posjetiteljima pružiti obilje informacija, a pritom još uvijek održavaju dobro uređenu web lokaciju prilagođenu korisnicima. Oni to čine tako da u potpunosti iskoriste značajke koje su im dostupne putem Wix HTML5 web mjesta za izradu web lokacija. Neki od njih uključuju blog, klizač početne stranice, ugrađene videozapise i još mnogo toga.

Još jedna poteškoća s izbornikom ove web stranice – u podizborniku je pokriven glavni tekst kada se otvori. A blog treba ažurirati češće, ali ne jednom godišnje.

14. Nasljeđivanje škole nacija

Nasljeđivanje škole nacija

Izradite web stranicu BESPLATNO

Nasljeđivanje naroda je kršćanska škola religijske orijentacije koja pruža duboko znanje o Bibliji među svojim sljedbenicima. Podučava glavne principe religije, teologije, događaje i djela te Škole naroda predstavljeno je s nekoliko desetaka fenomenalnih slika i video zapisa na stranici INS Experience njihove web stranice..

To je primjer klasične izrade web stranica – s početnom stranicom, kontaktima i nekim informacijama između te dvije stranice. Savršena odluka organizacije – sve je jasno.

15. Monica Pack pilates

Monica Pack pilates

Izradite web stranicu BESPLATNO

Monica Pack pilates je u vlasništvu Monice Pack – profesionalnog i certificiranog trenera, koji se specijalizirao za freestyle pilates. Autorica je i razvijatelj pristupa Nova metoda koji kombinira alternativne i tradicionalne pilates stilove, zajedno sa znanjem biomehanike, ljudske anatomije, osnovama rehabilitacije itd..

Cjelokupni stil web stranice u potpunosti odgovara području Moniine specijalizacije. O treneru i pilatesu općenito možete saznati mnogo informacija. Posebna ponuda za novorođenče dostupna u zaglavlju početne stranice dodaje popularnost projektu i potiče privlačnost klijenta. Dok se krećete po stranici, možete rezervirati lekciju putem interneta, saznati više o uslugama koje Monica nudi i gledati stvarne slike koje demonstriraju njezin radni pristup. Uz to, web stranica sadrži nekoliko stranica koje su usredotočene na određenu temu. To uključuje dom, o meni, o pilatesu, klase, cijene i kontakt. Web stranica je svijetla i stvara pozitivan dojam od prvog trenutka kada je posjetite!

16. Corsovi kolačići

Corsovi kolačići

Izradite web stranicu BESPLATNO

Corsovi kolačići nudi najukusnije i najomiljenije ukrašene kolačiće u Americi, koji nisu samo ukusni, već su i atraktivni, svijetli i sigurni za djecu i odrasle. Peče ih i ukrašava osobno Tina Corso, koja je autor ideje i vlasnik posla. Svatko tko posjeti web stranicu zaista je očaran izborom kolačića i cjelokupnom atmosferom procesa kuhanja. Jednostavno nikoga ne može ostaviti ravnodušnim i poziva trenutnu želju za narudžbom.

Web stranica sadrži sve potrebne informacije o poslu i kuharici. Dok pregledavate resurs, naići ćete na priču o bazi pekara, asortimanu kolačića koji se nude na prodaju i kontaktne podatke. Ono što je za kupce važno i ugodno, proizvodi su podijeljeni u kategorije radi pojednostavljenja jednostavnosti pretraživanja. Svaki kolačić sadrži detaljan opis i svijetle „sočne“ fotografije koje odmah privlače pažnju korisnika.

Tina također smatra da je ključno pružiti popis sastojaka koji svaki kolačić sadrži kako bi se osigurao pristup “prva sigurnost”. To cijene i njezini stalni i novi kupci. Web stranica izgleda veselo, svijetlo i ugodno za pregledavanje. To nesumnjivo izaziva želju za kupnjom i kušanjem ovih savršenih kolačića! Odličan posao!

17. Bzz agent

Bzz agent

Izradite web stranicu BESPLATNO

Bzz agent je međunarodna internetska zajednica korisnika koja s nestrpljenjem dijeli svoje dobrovoljne recenzije i osobna iskustva o najpopularnijim uslugama i proizvodima koje su testirali. Ovo je koristan izvor informacija za one kupce koji tek kupuju određene proizvode i žele saznati mišljenja drugih kupaca o njima..

Web stranica izgleda prilično jednostavno i prikladno na prvi pogled. Kad dođete na početnu stranicu, ponudit će vam se kratka, ali detaljna uputa o tome kako se pridružiti zajednici. Ovdje se nalazi gumb “Pridruži se” koji možete aktivirati da biste pristupili procesu pregleda proizvoda. Postoje i komentari korisnika koji su već ostavili svoje komentare i sada dijele svoje namjere i ciljeve. Ako nešto ne znate o procesu interakcije sa zajednicom, FAQ su vam na raspolaganju i ovdje. Uz to, pomoću kontakata u odgovarajućem odjeljku moguće je stupiti u kontakt s timom web mjesta i slijediti njihove smjernice i preporuke. Lijep primjer web stranice sa sjedištem u Wixu za svakodnevnu upotrebu!

18. OCD Online

OCD Online

Izradite web stranicu BESPLATNO

OCD Online je resurs koji je u potpunosti usredotočen na uzroke OCD-a i učinkovite mogućnosti liječenja. Svi zainteresirani za temu ovdje će naići na mnoštvo korisnih informacija. Isto tako, svi koji se nadaju da će se riješiti poremećaja imaju sjajnu šansu da se osobno obrate dr. Stevenu Phillipsonu, vlasniku web stranice i licenciranom kliničkom psihologu. Pružit će najučinkovitije mogućnosti liječenja koje pomažu svojim pacijentima da zaborave na poremećaj i održe zdrav i sretan život.

Web stranica izgleda prilično prikladno i lako je pregledavati za sve. Omogućuje jednostavnu i intuitivnu navigaciju – samo dođite na početnu stranicu da biste stigli do onih odjeljaka i informacija koji vas trenutno zanimaju. To uključuju OCD 101 stranicu, Obrazovanje, priče o uspjehu i mogućnosti liječenja (individualna, grupna, parova terapija, kao i intenzivna terapija i Skype / telefonski pozivi). Svi su kontakti dostupni u zaglavlju i podnožju web stranice kako bi bili nadomak svima koji traže profesionalnu psihološku pomoć.

Cjelokupni dizajn web stranica upotpunjen je ugodnim i privlačnim svijetloplavim i bijelim bojama i njihovim kombinacijama. Ovo stvara umirujući i opuštajući učinak, pomažući korisnicima da ostanu usredotočeni na svoje stvarne potrebe i informacije koje traže.

19. Noćni klub Copacabana

Noćni klub Copacabana

Izradite web stranicu BESPLATNO

Noćni klub Copacabana je naj legendarniji, najpopularniji i kozmopolitički noćni klub smješten u New Yorku. Ovo je mjesto gdje ćete se moći opustiti i uživati ​​u zapanjujućim emisijama i posebnim događajima koji uživaju najveću popularnost kod korisnika. Samo izdvojite vrijeme za pregled web mjesta i pronalaženje dostupnih oglasa i postera.

Sve emisije (kako sadašnjeg tako i budućeg), a događaji se mogu vidjeti izravno na početnoj stranici. Također je moguće pregledati popise gostiju, zahtjeve za dress code za svaku priliku, pa čak i kupiti ulaznice za predstave koje želite posjetiti. Posebni odjeljci za web stranice kreiraju se odvojeno za one korisnike koji su zainteresirani za VIP pakete, sam noćni klub, ugostiteljske ponude i posebne preporuke. Za sve one koji se žele zabavljati čitajući zabavne i informativne postove, web stranica nudi pristup odjeljku Blog koji se redovito ažurira novim člancima.

Dizajn web stranica nije toliko zamršen jer je sav sadržaj predstavljen na snježno bijeloj pozadini kako bi bio jasno vidljiv svakom korisniku. Svijetle i obojene slike, kao i interaktivna video pozadina stvaraju takozvani “noćni klub” ili “kasino” atmosferu. U podnožju web mjesta nalaze se i detaljni kontakti za brzu i jednostavnu interakciju s upraviteljima noćnog kluba – možete koristiti adresu koja dolazi s korisnim widgetom Google Maps ili ispuniti kontakt obrazac za dobivanje povratnih informacija.

20. Baltimore Research

Baltimore Research

Izradite web stranicu BESPLATNO

Baltimore Research je pružatelj marketinških istraživanja i uvida koji se koriste kako bi pomogli tvrtkama da usvoje razumna rješenja na temelju dubinske analize tržišta. Tvrtka namjerava ciljati različitu publiku, potičući ih da posjećuju njihovu web stranicu koja izgleda pouzdano i pouzdano. Misija vidi kako njegova misija pomaže tvrtkama da se razvijaju boljim razumijevanjem zahtjeva svojih klijenata.

Najvažnije opće informacije o tvrtki, njezinim ciljevima, pristupima, uslugama gostiju i ostalim povezanim pitanjima nalaze se izravno na početnoj stranici. Privlači pažnju korisnika zbog dostupnosti slika preko cijelog zaslona i skladne kombinacije boja. Dok se pomičete po web stranicama nailazite na detaljnije informacije. Dostupan je u nekoliko odjeljaka web stranica, naime: početna stranica, panelist, usluge gostiju, studio, o nama i stupite u kontakt.

Zbog jednostavne navigacije i skočnog izbornika po web mjestu lako je pronaći potrebne podatke o tvrtki i uslugama koje nudi. Ovo su glavne značajke koje projekt čine jednim od najpouzdanijih uzoraka profesionalne poslovne web stranice pokrenute s Wix-om.

Poanta

Pokretanje web stranice s Wix-om mnogo je jednostavnije nego što možda mislite. Graditelj web mjesta u početku vidi kako je njegova misija pomaganje ne-tehničarima bez pokretanja pozadine kodiranja, a zatim lako upravljati kvalitetnim projektima za osobnu ili poslovnu upotrebu. Platforma nudi više alata i mogućnosti za prilagođavanje dizajna koji doprinose neometanom i glatkom razvoju web stranica.

Zbog integriranog Wix ADI alata, naprednih motora za bloganje i e-trgovine, kao i stotina predložaka spremnih za mobilne uređaje, čak i početnik može pokrenuti profesionalnu web stranicu bez ulaganja dolara u njega. Želite odmah isprobati? Zatim se prijavite kod graditelja web mjesta i započnite raditi na svom prvom projektu!

Izradite web stranicu besplatno

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map