A legjobb Wix Blog példák

Wix Blogok példái


Két fő oka van annak, hogy az emberek használják az internetet: a dolgok megosztására és a tájékozódásra. Szerencsére a modern, kód nélküli webhely-készítőkkel nem kell programozási diplomára saját webhelyének megtervezéséhez, és a többiekkel történő megosztás elindításához. Csak érdeklődésre és szenvedélyre van szüksége.

Ma szeretnénk bemutatni néhány csodálatos DIY webhelyet, amelyet a Wix weboldal készítő. A mai összeállítás beépített Wix blogokkal rendelkező webhelyeket mutat be.

Felhívjuk figyelmét, hogy az általunk készített képernyőképek téves benyomást kelthetnek Önnek ezen webhelyek teljes kialakításáról. Javasoljuk, hogy alaposabban vizsgálja meg az egyes webhelyeket, hogy megtekintse azok szerkezetét, fejléceit, láblécét és egyéb elemeit.

1. Új Média Intézet

Új Média Intézet

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Új Média Intézet az NMI (Új Média Intézet) honlapja – egy kutató és tényfeltáró szervezet, amelynek küldetése a digitális kommunikáció fő eszközeivel foglalkozó kérdések nyilvánosságának jobb megértése. Az intézet kiterjedten együttműködik a helyi és nemzetközi kutatókkal, sajtó médiacsoportokkal, a kormány képviselőivel és az ipar szakértőivel.

A webhely hozzáférést biztosít számos statisztikához, tényekhez, analitikai adatokhoz és egyéb információkhoz a világ minden tájáról. Ez az információ kényelmesen fel van osztva több részre – Kutatás, letöltési díjak, sajtó, Névjegy stb., Amelyeket rendszeresen frissítenek, elfogulatlan, mégis értékes adatokkal szolgálnak. Lehetőség van arra is, hogy interjút kérjen az NMI egyik szakértőjével a Kapcsolatfelvétel mező kitöltésével. A weboldal általános kialakítását alaposan átgondolják, hogy kényelmes böngészési élményt biztosítsanak. A Keresési webhely szolgáltatás segít csökkenteni a szükséges információ megtalálásához szükséges időt, és lehetőség van a közösségi hálózati fiókok hírcsatornáinak böngészésére is, hogy felfedezzék a legfrissebb híreket és frissítéseket. Magától értetődik, hogy ez a Wix-alapú weboldal minden bizonnyal érdemes figyelmet fordítani a felhasználókra.

2. Elme szív hely

Elme szív hely

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Az egyetlen pillantás Mindheart Space A honlap megnyugtató és nyugodt benyomást kelt a pihentető tengerparti videó háttér miatt. A weboldal Adrienne Lopez tulajdonában van, aki küldetéseként látja el az emberek pihenését és az egyéniség támogatását.

A közösségi blog hasznos cikkeket tartalmaz a weboldal témájához. Értesíti a felhasználókat az Adrienne életében zajló eseményekről, a környező világról alkotott elképzeléséről, ötleteiről és különleges ajánlatairól a jelenlegi és a potenciális előfizetők számára. Itt vannak a Legutóbbi bejegyzés és a Kiemelt bejegyzés szakaszok a legérdekesebb cikkekkel. A Címkék szerinti keresés kategória lehetővé teszi a tematikus cikkek címkék szerinti keresését, míg a kiterjedt Archívum dátum szerint kategorizált hozzászólások listáját tartalmazza. Az olvasók a csoportokhoz való csatlakozással követhetik a közösségi hálózatok blogfrissítéseit.

3. Ethel szeret

Ethel szeret

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Ethel szeret egy sor egyedi műalkotást és ritkaságot mutat be, amelyek közül sok korlátozott kiadású. A weboldal az e-kereskedelem funkcióval rendelkezik, amely különféle eredeti cikkeket kínál, amelyeket Ethel készített. A blog kialakítása vonzó, szelíd és kissé gyerekes, ám ez egyszerű és megbízható légkört teremt.

A blogrész számos cikket tartalmaz Ethel-ről, a legnépszerűbb munkáiról és kreatív ötleteiről. Azoknak az olvasóknak, akiket érdekli a szerző kreativitása, a Kiemelt hozzászólások, a Legutóbbi hozzászólások és az Archívumok szakaszok találhatók, ahol áttekinthetik a korábban közzétett hozzászólásokat. A közösségi hálózati hozzáférés itt is elérhető, hogy lehetőséget biztosítson a blog híreinek és a frissítéseknek a közzétételét követő követésére.

4. Riboudin visszavonul

Riboudin visszavonul

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Riboudin visszavonul egy franciaországi lakóhelyű visszavonulási hely, ahol pihenhet és elfelejtheti mindennapi problémáit, jóga gyakorlása, pihenés, meditáció és jólét.

A blog, valamint a webhely általában frissítő és fényes néz ki, színes üdvözlő fényképekkel a helyről és az ott igénybe vehető szolgáltatásokról. Számos informatív üzenet található az egészséges életmódról, receptekről, meditációról és egyéb relaxációs ajánlásokról. Az Archívum szakasz, a Kiemelt hozzászólások, valamint a Címkék szerinti keresés funkciók lehetővé teszik, hogy különös erőfeszítések nélkül megtalálják az érdeklődő hozzászólásokat. Szeretné megkapni a blog frissítéseit? Ezután iratkozzon fel a weboldal hírlevelére, hogy folyamatosan tájékozódjon róluk. A hely érintkezői a láblécben elérhetők a gyors és kényelmes hozzáférés érdekében.

5. MikoDesign

Wix Blogok példái - MikoDesign

Hozzon létre egy ingyenes blogot

MikoDesign Harberts Erika tulajdonában lévő és üzemeltetett rotterdami székhelyű tervezőstúdió weboldala. Erika valóban azt akarja, hogy az alkotók között elterjedjen a kreativitás. Blogja tiszta megjelenésű, lehetővé teszi címkék szerinti keresést, valamint a Legfrissebb és Kiemelt üzenetek blokkokkal rendelkezik.

A weboldal tiszta, ügyes és szemet gyönyörködtető kialakítású. Itt nincs semmi, ami elvonja a felhasználók figyelmét. Éppen ellenkezőleg, az összes elem a helyén van, ami megkönnyíti a keresést és a kényelmet. Ez az, ami a weboldal felhasználóbarát és egyszerű böngészést tesz lehetővé.

A honlap nem tartalmaz sok információt a blogról, annak tulajdonosáról vagy azokról az üzenetekről, amelyeket továbbítani szeretne. Ehelyett ezek az információk a főmenü 9 részében érhetők el, amelyek nem csak a blogról tartalmaznak részletes információkat, hanem video- és fotó oktatóanyagokat, cikkeket és elérhetőségi adatokat is tartalmaznak. A blog a beépített online bolttal érkezik, ahol a legjobb eredeti szerző munkáit kínálják eladásra. Mindegyik nagy felbontású fotóval és leírással kapható, ami növeli a választás egyszerűségét. A Wix platformon alapuló egyszerű, de hatékony blogminta!

6. A Scran vonal

Wix Blogok példái - A Scran Line

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Bárki, aki étrendben van, vigyázzon A Scran vonal weboldal; olyan képeket tartalmaz, amelyek valóban éhesek lesznek! Az ínycsiklandó blog tulajdonosa Nick Makrides, egy ausztrál cukrász és amatőr ételfotós. A Scran Line tükrözi Nick iránti szenvedélyét az étkezés és a formatervezés iránt, valamint kiemelkedő fotós képességeit.

Nick webhelye lenyűgözi a figyelem a részletekre és a kreatív megközelítés. Blogja szinte „klasszikus”, jól ismert Wix blogszerkezetét használja, de még mindig hihetetlenül gyönyörű. Mi a titok? Nick egy fehér hátteret használ, amely győzedelmesen hangsúlyozza a finom képeket. Az eredmény lenyűgöző – a blog friss, tiszta és profi; a helyszíni elemek helyzete jól átgondolt.

Nick biztosan tudja, hogyan lehet a legtöbbet kihozni Wixből. Wix blogkészítési képességein kívül a galéria funkciót használja a tervezéssel kapcsolatos munkáinak, a hírlevélre való feliratkozási űrlap, a kapcsolatfelvételi űrlap és a közösségi média integrációjának bemutatására. A weboldal márkanevtől a láblécig van megcímkézve. Gratulálok egy gyönyörű weboldalon, Nick!

7. NoraMinno

Wix Blogok példái - NoraMinno

Hozzon létre egy ingyenes blogot

NoraMinno egy regisztrált dietetikus és hitelesített személyi edző webhelye, New York, NY. Minimalista blogja tiszta tipográfiával és friss színpalettával rendelkezik. Ez segít neki megosztani szenvedélyét a fitnesz és az egészséges életmód iránt.

Az első dolog, amely felhívja a figyelmet a Wix-alapú blogot látogató felhasználók figyelmére, a nagy csúszka, amely egyértelmű, nagy felbontású képeket tartalmaz, és olyan szövegek, amelyek arra ösztönzik a látogatókat, hogy folyamatosan böngészjenek a blogon. Úgy tűnik, hogy az összes érdekes információ itt található. A csúszka a fotókon megjelenő címsorok alapján átirányíthatja Önt bármelyik szükséges szakaszba.

Ezen kívül a honlapon megtalálhatók a meglátogatott közösségi hálózatok kütyüi, hogy megoszthassák az egészséges táplálkozással és életmóddal kapcsolatos ötleteiket és gondolataikat hasonló gondolkodású felhasználókkal. Ez nagyon kényelmes és segít időt spórolni!

8. BezlDesign

Wix Blogok példái - BezlDesign

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Ami felhívta a figyelmünket BezlDesign a szóköz nagylelkű felhasználása volt. Megértik, hogy nem csak információt bocsátanak ki, hanem arra törekszenek, hogy az olvasókat ügyfelekké alakítsák. A BezlDesign blogjának szilárd vizuális felépítése van, amely rengeteg információt nyújt anélkül, hogy az olvasót túlzottan megfosztaná.

A blogot a Wix weboldal készítője által nyújtott előnyök felhasználásával hozzák létre. Ez ennek megfelelően tükröződik a weboldal kialakításában. A már említett fehér háttér hatékonyan rámutat a Bezl Products előnyeire. A weboldal színpalettája segít hangsúlyozni a hatást, ezáltal vonzza az új vásárlókat.

A többi kényelmes szolgáltatás között érdemes megemlíteni a blogot szentelt termékkel kapcsolatos részletes információk elérhetőségét. Nem kell böngésznie a webhelyen a többi szakaszban a szükséges információt keresve. Csak görgessen le a kezdőlapon, hogy megnézze a termékek jellemzőit és az általuk nyújtott előnyöket. Ha továbbra is kétségei vannak a vásárlással kapcsolatban, az oldal alsó részében található Ügyfél-áttekintés szakasz segíthet a helyes választásban.

9. Black Hound Design Company

Black Hound Design Company

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Black Hound Design Company egy egyesült államokbeli székhelyű vállalat weboldala, amely különféle bútorokat gyárt, beleértve egyedi vendéglő bútorokat, sörfőzde bútorokat, szerződéses szállodai bútorokat, valamint kiskereskedelmi berendezéseket és kiállítási tárgyakat. A weboldal általános kialakítása egyszerű, ám elegáns és kifinomult. Minden felhasználó hozzáférést kap a legfontosabb és legfontosabb vállalati információkhoz, ideértve a fejlesztésük történetét, a kereskedelmi és lakóépületek portfólióját, a termékkatalógust, a jótállási kérdéseket és az egyéb kötelező szempontokat..

A külön oldalon elérhető weboldal sokoldalú és értékes információkat tartalmaz a bútorgyártással foglalkozó összes árnyalatról. A hozzászólásokat itt néhány fontos kritérium alapján kényelmesen fel lehet osztani kategóriákba. Ezek magukban foglalják az éttermi bútorokat, az étterem kialakítását, a lakásbútorokat, a találkozót a készítőt stb. A keresési szűrőmező lehetővé teszi az érdeklődő hozzászólások kiválasztását konkrét paraméterek vagy keresőszavak alapján. Itt a felhasználói kommentálás opció is engedélyezve van, lehetővé téve az olvasók számára, hogy megjegyzéseiket, véleményeiket, ötleteiket és javaslataikat az olvasott cikkek témája alapján tegyék meg. Ez hozzájárul a felhasználói kommunikációhoz és növeli a webhely forgalmát.

10. Leves Stúdiók

Wix Blogok példái - Levesstúdiók

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Leves Stúdiók egy professzionális Wix-alapú webhely, amely Derek Edward Pfohl-nak, a tapasztalt étteremfotósnak tartozik, aki úgy döntött, hogy létrehozza a webhelyet, hogy kreativitása, logikája és lelke egy helyen legyen..

A webhely már az első oldaltól kezdve professzionálisnak tűnik, amely tiltja a rendelkezésre álló anyagok újbóli nyomtatását, újraelosztását vagy sokszorosítását. Amikor ellátogat a honlapra, meghökkent a dizájnnal, amely úgy néz ki, hogy megragadja a figyelmet, és lédús színpalettával rendelkezik. A honlap uralkodó része egy nagyméretű fotót ábrázol, amely a felhasználók figyelmét a blog témájára összpontosítja, és már a kezdetektől feltárja a szerző professzionalizmusát.

A webhely navigálása egyszerű és érthető, mindössze 6 főmenüszakkal. Ez azonban elegendő ahhoz, hogy a lehető legtöbb információt megkapjuk a szerzőről és munkáiról. A galériát két kategória képviseli, attól függően, hogy a felhasználó milyen típusú projektben érdekli. Összességében a blog kielégíti a képzett fotósot kereső látogatók igényeit! Szép munka!

11. Angelina Darrisaw

Wix Blogok példái - Angelina Darrisaw

Hozzon létre egy ingyenes blogot

AngelinaDarrisaw egy személyes weboldal, amely Angelina Darrisaw, a nemzetközi üzleti és karrier-edző, márka nagykövet és a digitális média stratégia tulajdonosához tartozik. A C-Suite Coach alapítója, egy karrier-tanácsadói és tartalmi platform, amely karrier- és coaching-tartalmat nyújt az emberek számára, akiknek szükségük van erre az információra..

A webhelyet a Wix platformon alapították, és az interneten elérhető legjobb blogok mintái. A honlap kialakítása megfelel a weboldal témájának. Az ehhez kapcsolódó elemek egyetlen projektbe egyesülnek, amely a weboldal szerzőjét és szakmai tevékenységét képviseli a legkedvezőbb módon. A honlap világosszürke háttere segít összpontosítani a felhasználók figyelmét a szerző fotójára és róla vonatkozó információkra.

A kezdőlap az oldal felső részében felsorolt ​​7 főmenüpontot tartalmazza. Ezek a következők: „Otthon”, „Névjegy”, „C-Suite Coach”, „Press”, „Blog”, „Megjelenések” és „Kapcsolat”. Mindegyik kategória rengeteg kiváló minőségű fotót, videót, cikket és egyéb információt tartalmaz, amelyekkel a látogató érdekelhet. Ez egy meglehetősen sikeres személyes blogminta, amely minden bizonnyal sikeres lesz.!

12. Jan Avellana

Wix Blogok példái - Jan Avellana

Hozzon létre egy ingyenes blogot

JanAvellana a tehetséges művészhez és íróhoz tartozik. Az oldalt a szerző nevezte el, és a legkedvezőbb fényben képviseli kreativitását.

A blog megkülönböztető, világos és ügyes kialakítású, sok vonzó elemmel, amelyek kiemelik a szerző üzenetét, amelyet az egyes bejegyzésben feltártak. A honlap fehér háttere hozzájárul a tartalom jobb láthatóságához. A blog rengeteg érdekes cikkből áll, amelyeket Jan Avellana írt, hogy leírja életét és eseményeit, melyein átélte. A blog egyik legfontosabb eleme az egyes bejegyzéshez mellékelt képek és idézetek, amelyek pontos és érthető módon tükrözik a szerző gondolatait..

A blog szerzője különös figyelmet fordít a tartalom időben történő frissítésére. A blog egyetlen hátránya a kis betűtípusok, amelyek még a kezdőlap világos háttérén sem láthatók. Ez bonyolítja az olvasás folyamatát, és súlyos akadályt jelenthet egyes felhasználók számára.

13. Run Culture

Run Culture

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Run Culture egy olyan weboldal, amelyet Dane Verwey birtokol és üzemeltet, aki több mint 20 éve magabiztos és öntudatlan futó rajongó. Dane úgy véli, hogy a futás elősegíti az emberek teljes és egészséges életét, ezért ösztönzi másokat, hogy csatlakozzanak a hobbihoz. Ez az oka annak, hogy elindította a futó kérdésekre összpontosító weboldalt, amely elősegíti a futó rajongók kapcsolattartását, támogatását és egymástól való tanulását..

A weboldal kimerítő információkat nyújt a futásról, amelyek hasznosak és érdekesek lehetnek a rajongók számára. Ebből a célból a weboldal szerzője több weboldalrészt hozott létre, amelyek mindegyike egy bizonyos kérdésre összpontosít. Így böngészhet a következő oldalakon: Rólunk, Blog, A Baglyok, Futóterápia, Tagok és még a Bolt is. A weboldal kialakítása vonzó, intuitív, ám mégis egyszerű. Ez hozzájárul a könnyű böngészéshez és biztosítja a maximális felhasználói kényelmet. Az uralkodó háttérszín fehér, ami megnyugtató benyomást kelt a nagy felbontású színes fényképekkel, amelyek kissé kapcsolódnak a futáshoz. A webhelytagoknak lehetősége van e-mailen keresztül feliratkozni a blogfrissítésekre is, hogy időben értesítést kapjanak az új cikkekről.

14. Beszélj és boldogulj

Beszélj és boldogulj

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Beszélj és boldogulj egy olyan weboldal, amely elkötelezett amellett, hogy segítse a szülõket gyermekeik helyes, egészséges és intelligens ismereteinek felhívásában. A blog tulajdonosa, szerzője és fő közreműködője Emi Canahuati – a professzionális AASECT-tanúsítvánnyal rendelkező szexuális nevelő, aki több mint 17 éve oktató. Amellett, hogy általános információkat nyújt a gyerekek szexuális neveléséről, a webhely felveti azokat a szolgáltatásokat is, amelyek minden tagjának igénybe vehetők / megrendelhetők a weboldalon. Lehetőség van arra is, hogy feliratkozzon a hírlevélre, hogy időben megkapja az összes kapcsolódó információt, és nézzen oktatási videókat, amelyeket kifejezetten a gyermekek és szüleik számára készítettek..

A Talk and Thrive Blog viszont arra is elkötelezett, hogy támogassa a szülõket abban, hogy megpróbálják a gyermekeiknek megfelelõ nemi és szexualitással kapcsolatos információkat biztosítani. A blogrészletet rendszeresen frissítik olyan új hozzászólásokkal, amelyek nemcsak magas informatikai értéket képviselnek, de gyerekeknek és felnőtteknek is érdekelnek. Lehetőség van arra, hogy regisztrált webhelytaggá váljon, és így megjegyzéseit hagyhatja, miután elolvasta az érdeklődő cikkeket. Egy másik dolog, ami felkelti a felhasználói figyelmet, az a tény, hogy minden cikk színes és szórakoztató képekkel rendelkezik, amelyek hozzáadott értéket adnak a hozzászólások, amelyekkel jönnek.

15. Kreatív csatorna

Kreatív csatorna

Hozzon létre egy ingyenes blogot

Kreatív csatorna egy a Stratégiai Kiskereskedelmi Marketing Ügynökség webhelye, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a vásárlási szenvedély ösztönzésében, amely végül segít javítani az emberek életében. Vásárlóközpontú megközelítésüket alkalmazzák, páratlan betekintést és adatokat biztosítva az ügyfelek kampányainak és vásárlási stratégiáinak vezetéséhez. A weboldal nemcsak a bevásárláshoz kapcsolódó főbb aspektusokra terjed ki, hanem hozzáférést biztosít számos fontos kategóriához, nevezetesen a Retail Xpert Toolbox, Karrier, Ügyfél oldal, valamint a Kapcsolat részhez..

Az általános információk igénybevétele mellett a felhasználók lehetőséget kapnak az Insights webhelyének böngészésére is, ahol elolvashatják az iparral kapcsolatos legfrissebb híreket, történetek gyűjteményét, adatokat és a Retail Labs Marketplace jelentéseket, amelyek lehetővé teszik a rugalmas és mélyreható megértés létrehozását. a felhasználók vásárlási magatartása, valamint az általános felhasználói kiskereskedelmi tapasztalatok. Itt több hozzászólás érhető el, amelyeket rendszeresen frissítenek, hogy csak a legfrissebb, naprakész és valóban elfogulatlan információkat szolgáltassák. A Creative Channel nagyszerű példája a Wix-alapú weboldalnak, amelyhez egy minőségi, teljes funkcionalitású blog tartozik.

Alsó sor

Noha nehéz lehet egy valóban egyedi blogot létrehozni, amely különbözik az interneten megtalálhatóktól, hihetetlenül egyszerűen elindíthat egy tiszta, jól felépített blogot, ahol az összes tartalom okosan kerül bemutatásra, így az olvasás könnyű a közönség számára. Színes fejlécek és egyedi háttérrel készített háttérképek nem adnak jó blogot. A bloghoz intelligens vizuális struktúrára és mély hierarchiára van szükség a webhely elemekhez.

Kiemelkedő blog létrehozásához friss ötletekre és kreatív megközelítésre van szüksége, azonban nem kell messzemenően kísérleteznie a tervezéssel. Soha ne bonyolítsa túl a webhelyet, csak annak érdekében, hogy “egyedi” legyen. Ne menj túl a fedélzeten, tartsd egyszerűen.

Hozzon létre egy ingyenes blogot a Wix segítségével!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map