A legjobb Webflow webhely példák

A legjobb Webflow webhely-példák


Webflow – professzionális weboldal készítő, amelyet a képzett web-tervezők igényeinek, készségeinek és követelményeinek szem előtt tartásával hoztak létre. A platform elsősorban jártas webfejlesztőkre, ügynökségekre és független szabadúszókra koncentrál, akik ügyfélprojektek létrehozásán dolgoznak, és szeretnének legmagasabb szintű eredményt használni anélkül, hogy kódolási ismereteik és készségeik ki kellene használniuk..

Összehasonlítva a versenytársak, a rendszer erőteljes tervezési testreszabási eszközökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy lenyűgöző webhelyeket hozzanak létre, és intuitív tartalomszerkesztő lehetőségeket kínálnak számukra. A Webflow segítségével professzionális portfóliókat, marketing webhelyeket, nagy kereskedelmi és közösségi projekteket építhet fel. Meglehetősen bonyolult platform (nem sokkal könnyebb mint Webydo), továbbra is biztosítja a kényelmes web-készítési élményt, és intuitív felülettel rendelkezik, amely szabványos webelemekkel rendelkezik.

Tehát mennyire nehéz a Webflow használata, és hogyan profitálhat a szolgáltatás használatával? Áttekintettük a leglenyűgözőbb webes folyamatmintákat, hogy kiemeljük azok előnyeit és hátrányait. Vessen egy pillantást rájuk, hogy eldöntse, minőségük és funkcionalitásuk megfelel-e az Ön speciális webépítési igényeinek, és a rendszer megfelel-e az Ön igényeinek.

1. Andre Givenchy

Andre Givenchy

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Andre Givenchy egy Andre Givenchy webdesigner személyes projektje, aki az egyetlen célja szem előtt tartásával indította el – a legjobb projektek bemutatására. Nézzünk szembe a tényekkel – briliáns módon csinálja ezt! A weboldal már a legelső pillantástól vonzza a felhasználók figyelmét a kontrasztos színkombinációval, amely egyesíti az egyszerűséget és a kényelmet.

A weboldal kezdőlapjának feltűnő fekete háttérrel rendelkezik, amely a fehér és a lila szín szerint változik, amikor az oldalt lefelé görgeti. A legfontosabb elemeket és gombokat a vörös szín jelöli, amelyek csak a felhasználók figyelmét fókuszálhatják rájuk, és cselekvésre ösztönzésként szolgálnak. Az oldal alján megjelenik a felbukkanó élő csevegőablak és az ügyfelek véleménye is. Az Külön üzlet rész átirányítja a felhasználót közvetlenül az online áruházba, ahol a tervező minden rajongója megvásárolhatja a legjobb termékeit. Mindent egybevetve, ez egy nagyszerű minta a Webflow által elindított webhelyről!

2. Overton Graphics

Overton Graphics

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Overton Graphics egy csodálatos portfólióminta, amelyet Josh Overton, egy londoni székhelyű designer indított, amely az UI // UX felületére és a webdizájnra összpontosít. Ez egy egyoldalas weboldal, amely szigorú és tömörnek tűnik. Itt nem található a többrészes menü – minden oldal külön fel van tüntetve egy előugró ablakokkal ellátott, bal oldali panelen. A közösségi hálózati gombok itt is elérhetők. Ennek célja, hogy ne vonja el a felhasználó figyelmét, és a webhely legfontosabb részére – a portfólióra – koncentrálja.

A weblapot nyugodt és egyszerű zöld, fehér és szürke színben hozták létre, amelyek sikeres kombinációja segít kiemelni a legfontosabb szakaszokat. Kellemes benyomást kelt, és arra ösztönzi a felhasználókat, hogy folytassák a weboldal böngészését, hogy többet megtudjanak a tulajdonosról.

3. Velocity Black

Velocity Black

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Velocity Black egy promóciós projekt, amely az innovatív Velocity Black App bemutatására szolgál. Az alkalmazás fejlesztői „életmód-asszisztensnek” hívják, amely magában foglalja a megbízható szakemberek csapatát, hogy az alkalmazás felhasználói számára biztosítsák az utazáshoz kapcsolódó ajánlásokat. Az első dolog, ami felhívja a felhasználó figyelmét, a videó háttere, amely a termék legjobb bemutatása.

Az oldal lefelé görgetésével információkat talál az alkalmazásról, a videókról, a közismert forrásokból és a tömegtájékoztatóból származó idézetekről, valamint más kapcsolódó információkról. A webhely általában megteremti a lenyűgöző felhasználói élményt, és kiváltja a vágyát, hogy folyamatosan felfedezzék az alkalmazást.

4. Blaise Posmyouck

Blaise Posmyouck

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Blaise Posmyouck egy professzionális portfólió, mely Blaise Posmyouck tulajdonában van, aki a weboldal fejlesztésével foglalkozik. A weboldal egyszerű, de informatív módon kerül bemutatásra. Nem kell időt pazarolnia, és az oldalon görgessen le, hogy többet megtudjon a szerzőről. A honlapot a csillagok ég háttere mutatja be, amely rejtélyes és érdekes. Itt láthat rövid információkat a weboldal tulajdonosáról, a közösségi hálózati fiók gombjairól és a kapcsolattartási adatokról. Van még valami, amit meg kell adni a honlapon?

A menü a bal oldali panelen található, amely a Névjegy, a Portfólió, a Feltételek és a Névjegyek szakaszokat tartalmazza. A weboldal két nyelven – angolul és franciául – érhető el, amely jelentősen meghosszabbítja a célközönséget.

5. Weglot a webes folyamathoz

Weglot a webes folyamathoz

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Weglot a webes folyamathoz az a célpont, amelyet elérni kell, ha szándékában áll a Webflow webhely lefordítása bármelyik választott nyelvre. Ezenkívül lehetővé teszi többnyelvű projektek létrehozását a Webflow segítségével kódolási sor nélkül. A weblap böngészése közben megismerheti a Weglot megoldás lényegét és főbb vonatkozásait, annak fő előnyeit és az eredményeket, amelyeket végül elér..

Azok a felhasználók, akik nem biztosak a Weglot használatában, vagy azok, akiket érdekel annak hatékonysága, böngészhetnek a widget-integrációval létrehozott többnyelvű webhelyek mintáin. A megoldás fejlesztői gondoskodtak a felhasználók kényelméről, és részletes videó utasításokat adtak a widget használatáról. Léteznek olyan lépésről lépésre szóló ajánlások is, amelyek tippet adnak arra vonatkozóan, hogyan kell együtt dolgozni a Weglot-tal, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki annak alkalmazásából..

A weboldal szerkezetileg kényelmes és intuitív. Ez a widget használatának fő szempontjait tartalmazza. Lehetőség van arra is, hogy iratkozzon fel az erőforrásra, és ingyenesen kipróbálhassa a Weglot érdemeinek teljes készletét.

6. Finsweet

Finsweet

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Finsweet egy megbízható Webflow partner, amely nagy teljesítményű és csúcskategóriás weboldal-tervező eszközöket biztosít, amelyek biztosítják a kreatív szabadságot, és lehetővé teszik a professzionális webhelyek elindítását a Webflow segítségével, bármilyen kódolási szakértelem nélkül. A Finsweet webhely a hitelességének legjobb bizonyítéka – csak vessen egy pillantást a weboldal kialakítására, hogy megbizonyosodjon arról, hogy érdemes-e megpróbálni!

A webhely mindenkit lenyűgöz, az első látásra. Amikor belép a honlapra, el fog lepődni az animált színes grafika, a weboldal tervezési elemeinek bősége és az értékes információ elérhetősége, amelyet a felhasználók gyakran keresnek. Rengeteg webhelyminta és vevői beszámoló található itt, amelyek bizonyítják a weboldal hitelességét és professzionális megközelítését.

Az erőforrás böngészése közben több szakaszon keresztül találkozik, amelyek a legteljesebb információkat nyújtják a Finsweetről. Ide tartoznak a történet, az árképzés, a webes folyamat, az ügyfelek, a portfólió és a kapcsolattartó. A weboldal navigációja és felépítése intuitív és érthető is, ami hozzájárul a problémamentes és kényelmes weboldal használatához. Ez a Webflow által elindított projektek egyik legjobb mintája, amelynek minősége önmagáért beszél!

7. Ashley Janelle

Ashley Janelle

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Ashley Janelle egy portfólió, amelyet Ashley Janelle hozott létre – a vállalkozó, az UI / UX tervező és blogger. A weboldal általános színsémája rózsaszín és fehér, amely teljes mértékben megfelel a tulajdonos preferenciáinak és ízlésének. A honlapon található egy nagy fénykép Ashley-ről is, amely kényelmes és kellemes benyomást kelt.

A weboldal menüje a Blog, a névjegy, a portfólió és a névjegyek. Ashley személyesen kezeli és frissíti blogját, ahol informatív cikkeket ír a webdizájnról. Ez érdekesnek tűnhet ugyanazon rés képviselőinek. A webhely méltó minta a Webflow gyűjteményben.

8. Education Union Lab

Education Union Lab

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Education Union Lab egy független társaság, amely az oktatási szakszervezet vezetõinek egyedi betekintésének fejlesztésére összpontosít. Több lehetőséget kínálnak a felhasználók számára, amelyek lehetővé teszik minőségi szerződések nyerését, elszámoltathatóságot a charter iskolák számára és az oktatási intézmények tisztességes finanszírozását..

A társaság weboldala egyszerű, mégis informatív és érthető még azok számára is, akiknek nincs gazdag tapasztalata a webhely böngészésében. Szerkezetileg fel van osztva részekre, amelyek a legfontosabb vállalati információkat tartalmazzák. Ide tartoznak a Kezdőlap, Amit kínálunk, Rólunk, A Blog és a Kapcsolat felvétele oldalak.

A blog rendszeresen frissül, hogy a legérdekesebb és legfrissebb rést érintő tartalmat szolgáltassa. Lehetőség van arra is, hogy feliratkozzon a cég hírlevelére, hogy a legfrissebb cikkeket és híreket az e-mailbe megkapja. Ezenkívül a weboldal fejlesztői beépítették a keresési szűrő opciót, amely lehetővé teszi bármilyen információ megtalálását a webhelyen. Összességében ez egy nagyon jó minta egy weboldalról, amelyet a Webflow segítségével hoztak létre.

9. Maszk hősök

maskourheroes

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Maszk hősök az egyik legújabb webes projekt, amelyet a Webflow hozott létre. Ez a szervezet azon webhelye, amely látja küldetését mosható arcmaszkok gyártásával és szállításával az Akron kórházakban dolgozó alkalmazottak támogatása érdekében. A webes projekt részletes információkat nyújt a szervezetről és annak célkitűzéseinek megvalósításáról.

A weboldal felépítése és kialakítása meglehetősen egyszerű, de a projekt nem a csúcskategóriás tervezésről vagy a kivételes teljesítményről szól. Ez inkább a projekt fő üzenetéről szól – hogy segítsen az orvosi személyzetnek elegendő arcmaszkot szerezni, hogy megvédjék magukat, különösen a COVID-19 járvány idején. Az erőforrás böngészése közben megtanulja, hogyan állít elő a szervezet képviselői maszkokat. Részletesen leírják a folyamatot, az anyagok keresésétől kezdve a késztermékek kiszállításáig.

Annak érdekében, hogy betekintést nyújtson az arcmaszk gyártási folyamatába, a weboldal sok képet és még egy videót kínál, amely bemutatja annak minden szakaszát. Ezen felül több anyagot tesznek közzé a Hírekben & Frissítések szakasz, hogy az olvasók és a potenciális befektetők tisztában legyenek a jelenlegi helyzettel.

10. Avenir Creative

Avenir Creative

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Avenir Creative az Avenir Creative stúdió portfóliója, amely innovatív és kortárs belsőépítészeti projekteket dolgoz ki. A weboldal teljes mértékben a stúdió specializálódására törekszik. A háttérben lebegő geometriai elemeket foglalja magában, majd teljes képernyős képeket követ.

A weboldal menüje a következő pontokból áll: Projekt, Stúdió, Szolgáltatások, Kapcsolat. A szakaszok részletes információkat tartalmaznak a stúdióról, annak legjobb munkáiról, ügyfeleiről és egyéb kapcsolódó információkról. A weblapon könnyű navigálni, és arra ösztönzi a felhasználókat, hogy megismerjék a lényegét. Szép minta egy Webflow portfólióból és üzleti webhelyről!

11. MyKart

MyKart

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

MyKart egy közösségi bevásárló e-kereskedelem platform, amely lehetővé teszi a márka népszerűségének javítását, az értékesítési volumen növelését és a forgalom generálását. Ez az alkalmazás, amely magában foglalja a legnépszerűbb közösségi hálózati platformok legjobb tulajdonságait és design elemeit.

A weboldal kimerítő információkat szolgáltat az alkalmazásról, annak következményeiről, előnyeiről és hátrányairól, valamint küldetéséről és hiedelmeiről. Lehetőség van eladó vagy ügyfélszámla létrehozására itt, az Ön által kitűzött céloktól és az általuk alkalmazott vállalkozás típusától függően..

Eladóként személyre szabhatja webáruházát, feltölthet, kezelhet és frissíthet termékeket, megoszthatja a leltárt és profitot szerezhet. Hasonlóképpen, az alkalmazás számos előnyt kínál az ügyfelek számára, ideértve azt a lehetőséget, hogy internetes vásárlási élményét felvehesse a platformon, élvezze a vásárlási folyamatot és az általa kínált előnyöket, vásároljon több vállalatnál és az Ön által választott eladónál stb. , elérheti a vállalat szociális hálózati számláit, amelyek a weboldalon elérhetők.

12. HandPrint Inc..

Kézlenyomat

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

HandPrint Inc.. kézi eszköz és mobil vonalkód nyomtatási megoldásokat kínál. Szakterületük a kézi eszközök, hordozható számítógépek, táblagépek, vonalkódnyomtatók és különféle POS-eszközök értékesítése, beszerzése, újrahasznosítása és felújítása..

Az új, felújított és használt vonalkódoló és mobil számítástechnikai eszközök vezető szállítójaként a vállalat most mindenkinek nagyszerű lehetőséget kínál böngészéshez a webhelyén, hogy többet megtudjon az általa kínált szolgáltatásokról / termékekről. Bármelyik tételt is érdekli, elhagyhatja az árajánlatot az online űrlap kitöltésével közvetlenül a weboldalon, és kapcsolatba léphet a cég szakértőivel, hogy meghatározza a részleteket..

A társaság weboldala a teljesítmény legfontosabb kérdéseit tartalmazza. A felhasználók gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek a Termékek és szolgáltatások szakaszhoz. Ez elősegíti az ügyfélkör növekedését és az üzleti célok teljes spektrumának elérését. Ezek a szolgáltatások a webhelyet praktikus eszközévé teszik, amely segít a társaságnak elérni céljait.

13. Közép-parti Hyundai haszongépjárművek

Közép-parti Hyundai haszongépjárművek

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Közép-parti Hyundai haszongépjárművek vadonatúj és használt Hyundai haszongépjárművek széles választékát kínálja. A társaság Ausztráliában található, és partnerkapcsolatokkal rendelkezik számos helyi vállalkozással. Webhelyük első látásra megbízható és profi.

Amikor belép a honlapra, látja a teljes képernyős nagy felbontású képet, amelyben autók láthatók. Ez közvetlen kapcsolatban áll a vállalat fő üzleti szakosodásával, így megértheti a felhasználókat, hogy milyen típusú projektet keresnek. Az oldal lefelé görgetésével megjelenik a társaság által kínált járművek listája. Minden elemhez minőségi fényképek és részletes leírások tartoznak, amelyek a lehető legjobb leírást nyújtják.

A teljes járműkatalógushoz a két gomb egyikéhez férhet hozzá – Használt járművek és jelenleg raktáron. A megfelelő weboldalrészeket a menüben is megtekintheti. Ezenkívül meglátogathatja a Szolgáltatás és Finanszírozás webhely szakaszát, hogy megtudja, mit kínál a vállalat. Különös figyelmet szentelünk a Névjegyek oldalnak. A elérhetőségeken kívül van egy praktikus, integrált Google Maps widget, amely segít megtalálni a vállalat pontos helyét. Így a weboldal tökéletes mintát tartalmaz a webes folyamattal épített üzleti webhelyről.

14. emdash

emdash

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

A jövedelmező és hatékony e-mail kampányok elindításakor, emdash van a lista tetején. A társaság küldetéseként segíti ügyfeleit pixel tökéletes és minőségi, kézzel készített e-mail kampányok elindításában, amelyek növelik az átváltási arányokat és kifejezetten a marketingstratégia fejlesztésére vannak kialakítva..

A társaság weboldala jól felépített, vonzó és funkcionális. Ez egy minőségi projekt, amely egy helyen tartalmazza a vállalattal kapcsolatos összes információt. Csak görgessen le a honlapon, hogy megismerje a társasággal, annak céljaival, módszereivel, megközelítésével és a nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos általános információkat. Itt vannak vevői vélemények és példák a más ügyfelek számára sikeresen elvégzett munkákról.

A weboldal tervezése professzionális és kifinomult megjelenésű, bár egyszerű elemekkel és szigorú vonallal rendelkezik. A fehér, sötétkék és piros szín világos kombinációja kontrasztosnak tűnik, ám ez határozottan vonzza a felhasználó figyelmét. Az EMdash egy professzionális webes folyamat alapú webhely, amelyet érdemes felvenni a cég katalógusába.

15. MYHALIHALI

myhalihali

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

MYHALIHALI az innovatív és csúcsminőségű kortárs bútorokra, ruházati cikkekre, lakberendezési tárgyakra összpontosít, amelyek kiváló tervezői megközelítésük miatt kiemelkednek a tömegből. Együttműködnek a kézművesekkel is, akik Ausztráliában gyártanak egyedi cikkeket, hogy a termékeket a megfelelő, a tervezéshez kapcsolódó iparágak számára beszerezzék.

Az egyetlen betekintés a vállalat webhelyére elég ahhoz, hogy megértsük, mennyire elkötelezettek vállalkozásuk számára. A projekt csak néhány oldalt tartalmaz, miközben az információk mennyisége valóban látványos. A nagy weboldalrészek böngészésével megismerheti a vállalkozók céljait, az általuk kínált szolgáltatásokat, az egyedi kereskedelmi program sajátosságait, valamint a történetüket. Ha van valami, amit tisztázni szeretne, akkor elérheti a GYIK részt, a közösségi hálózati fiókokat vagy kapcsolatba léphet a webhely tulajdonosaival az integrált online űrlapon keresztül.

A weboldal kialakítása és színsémája meglehetősen lenyűgöző és vonzó. A világosszürke és a fehér szín harmonikus kombinációja a háttérben álló termékek fényes fényképeivel. Ez kellemes benyomást kelt, amely ösztönzi a további böngészést.

Alsó sor

WebFlow egy tisztességes webépítő platform, amely kiválóan működik kizárólag professzionális web-tervezők és ügynökségek számára, akik az egyedi tervezésű ügyfélprojektek fejlesztésén dolgoznak, és egyes esetekben jobban helyettesítheti egy híres WordPress CMS-hez. A weboldal készítője még tapasztalt web-tervezőket is lenyűgöz a testreszabási eszközök széles választékával, a parallaxis görgető effektusok integrálásának lehetőségével, a többlépcsős animációkkal és más funkciókkal, amelyek az egyszerű weboldal-készítőkben nem érhetők el. mint az Adobe Muse.

A fent felülvizsgált webhelyek a fő bizonyíték arra, hogy egy vonzó és működőképes weboldal a Webflow használatával kényelmes és magával ragadó. Azonban a összehasonlítva a Squarespace-rel, Például erőfeszítésre, ismeretekre, szakértelemre és időre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. A platformon elindított webhelyek lenyűgöző kialakításúak, kiváló teljesítményűek és több elemmel rendelkeznek, amelyek kiemelik őket a tömegből. Ne félj kísérletezni a webes tervezési eszközökkel és lehetőségekkel, amelyek a rendszerben vannak, hogy elérjék a várt projektet.

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map