A legjobb Shopify Store példák

Shopify példa webhelyek


A Shopify világszerte népszerűvé vált egy tisztességes e-kereskedelmi szoftverként, amely sok rést érintő funkcióval és eszközzel rendelkezik. A szolgáltatás lehetővé teszi mindenféle webáruház hatékony elindítását és kezelését, kezdve a kis- és közepes üzletekig, akár a csodálatos hipermarketekig, több ezer termékkel.

A Shopify funkcionalitása messze meghaladja az átlagot, és pontosan ez teszi lehetővé a tisztességes eredmény elérését. A szolgáltatás számos webdizájn eszközt, reagáló e-kereskedelmi sablonokat, marketing és promóciós funkciókat, valamint fejlett integrációs lehetőségeket kínál.

Nehéz a Shopify-t hívni egy egyszerű platformmá a tapasztalatlan felhasználók számára. Ha először használja a rendszert, akkor hozzá kell szoknia, és el kell ismernie a lehetőségek teljes spektrumát. Itt jön a legjobb Shopify e-kereskedelmi minták. Függetlenül attól, hogy egy e-kereskedelmi webhely készítő a jövőbeni üzletében, vagy már a jelenlegi webhely újratervezésén gondolkodott, nyugodtan böngészhet a legsikeresebb Shopify üzletek friss gyűjteményében, amelyeknek bőséges inspirációt kell adniuk a projekthez!

1. Fő & Dinamikus

MasterDynamic

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Fő & Dinamikus egy Shopify-alapú digitális üzlet, amely hangszórókat, fülhallgatókat és kiegészítőket árusít. A cég megbízható vezető szerepet tölt be a szakemberek és a kezdők számára kiváló minőségű hangtermékek biztosításában. A felhasználók mindent megtalálnak, amire szükségük van a kiváló hangzás érdekében, kezdve a mindennapi vezeték nélküli fülhallgatókig, a kábelekig, a töltőberendezésekig és a fejhallgatókhoz, azok számára, akik otthon szeretnének kis hangstúdiót rendezni.

A weboldal kialakítása nagyon kötöttnek tűnik. Általános menüvel rendelkezik az összes fent felsorolt ​​termékkategóriával együtt, az együttműködési szakaszon kívül, míg az oldalsáv menüben további információkat talál a GYIK és a Rólunk blokkok, valamint egy külön részben, amelyen elérhetőségek találhatók..

A Shopify lehetővé tette a legkeresettebb termékek áttekintését. Ha azt szeretné, hogy ellenőrizze az adott kategóriába tartozó termékek teljes listáját, akkor egyszerűen kattintson a „Összes megtekintése” gombra. Ez a szolgáltatás meglehetősen gyors és könnyű navigálást tesz lehetővé a webhelyen.

2. Telefonhurkok

Telefonhurkok

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Telefonhurkok azoknak a weboldalaknak a tagjai, akik már megszokták, hogy okostelefonjukat bárhová elviszik. Ez egy olyan webáruház, amely modern, biztonságos és kényelmes telefonhurkokat kínál, amelyeket Quebecben terveztek és Kanadában kézzel készítettek. Ezek a kiegészítők megakadályozzák a telefon váratlan leesését és károsodását, biztosítva ezzel a biztonságos, kényelmes és nyugodt fogást. Az első dolog, amely egy webáruház látogatásakor felhívja a figyelmet, a trendi megjelenés, az interaktív termékképek és az ügyfél-értékelések, amelyek a honlapon elérhetők. Itt található egy YouTube-videó is, amely áttekintést nyújt a termékről.

Az áruház böngészése közben hozzáférhet a fő termékkategóriákhoz, nevezetesen a hevederekhez, pórázhoz és az egyedi termékekhez. Itt kiválaszthatja és beillesztheti a kosárba bármilyen színű, stílusú, mintás és kialakítású telefonhurkot. Itt található a részletes termékleírás, valamint több videó, valamint a hurkok használatának előnyei. Az internetes áruház két nyelven (angol és francia) érhető el. A pénzváltás és a GYIK szintén megtalálhatók itt a jobb vásárlási kényelem érdekében. Ez egy megfelelő minta a Shopify webáruházból!

3. Lotus Belle sátrak

Lotus Belle sátrak

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Lotus Belle sátrak az LA-alapú üzlet, amely egyedi és egyedi tervezésű sátrakat kínál, hogy megfeleljen az ügyfelek különböző igényeinek, eseményeknek és személyes igényeknek. Az áruház online változata elérhető a Lotus Belle Tents-en – a webáruházban, amelyet Harriet Seddon alapított (aki szintén a sátor modellek szerzője)..

Első látásától kezdve figyelni kell a honlapon elérhető nagyméretű fotócsúszkára, amely a sátrak képeit kínálja a legszokatlanabb helyeken. Nagyon elegánsnak és vonzónak néznek ki, ami azonban csak a terméklistát kereső vágyat sürgeti. Ehhez nyugodtan válassza ki a kívánt menürészt, vagy keresse meg a közvetlenül a honlapon elérhető termékeket. A weboldal menü magában foglalja az üzletkategóriát felbukkanó alkategóriákkal, a kiegészítők kategóriájával, a Lotus és a Galéria oldalával. A keresési szűrő opció, az ügyfelek áttekintése és a hírlevél feliratkozás lehetősége hozzájárul a kényelmes, egyszerű és hatékony vásárlási élményhez.

4. Blu Kicks

Blu Kicks

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Blu Kicks egy internetes áruház, amely széles választékot kínál a természet ihlette cipőkből gyerekeknek és felnőtteknek. Az üzletet az anya és a fia irányítja, akik a legfontosabb küldetésüket a Rólunk részben mutatják be. Az egyik legszokatlanabb dolog az online áruházban és az üzleti életben az, hogy minden termékköltség 1% -át a környezetvédelemben részt vevő szervezeteknek adományozzák..

Maga a webáruház szép, egyszerű, mégis informatív. Az összes szükséges elemet ide kell foglalni, míg a termékkatalógus logikus felépítésű, és könnyű hozzáférést biztosít az összes eladásra kínált elemhez. A menü legördülő szakaszokat kínál, amelyek hozzáférést biztosítanak a termékkategóriákhoz. Bármelyik terméket is vásárol, részletes specifikációkkal, mérettáblázattal, rendelkezésre állási információkkal, fényképekkel és költségekkel fog szállni. A Blog, egy hírlevél és egy sajtó részlegek lehetővé teszik az áruház híreinek és frissítéseinek megismerését, ügyfelek ismeretében tartva a szükséges információkat. A webáruház már első látásra pozitív benyomást kelt, mivel a Shopify-alapú projektek megfelelő mintája.

5. Mind folyóiratok

Mind folyóiratok

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Mind folyóiratok Kivételes élményt nyújt minden egyes srác számára, akiknek támogatásra van szükségük, és hajlandóak magabiztosabbá és magabiztosabbá válni. A weboldal az egyetlen termék – a Mind Journal – értékesítésére összpontosít, amely a szükséges eszközöket és eszközöket kínálja a hosszú távú tervek és az élet megváltoztatásához.

Az online áruház pontos információkat nyújt a Mind Journal-ról, annak szakaszairól és következményeiről. Vannak olyan vásárlói vélemények is, amelyek mindegyikét igazolják a maximális megbízhatóság biztosítása érdekében. A weboldalhoz kapcsolódó Blogoldal informatív cikkeket tartalmaz a férfiak folyóirati művészetéről. Ez segíthet a srácoknak abban, hogy magabiztosan érezzék magukat a termék használatakor, maximális örömet és elégedettséget nyerve a folyamatból. Ez egy meglehetősen rendkívüli minta a Shopify-alapú internetes áruházból, amelyben csak egy eladó termék található!

6. Les CocoNuts

Les CocoNuts

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Les CocoNuts méltó példa a Shopify által elindított nagyméretű online áruházra. A webhely fő tevékenysége a kiváló minőségű, természetes bőrápoló termékekre összpontosít. A webáruház felépítése alaposan átgondolt, minden termék a helyén van. Az ügyfelek különböző termékkategóriákat böngészhetnek, amelyek mindegyikéhez legördülő menü tartozik a részletesebb felosztáshoz.

Mindegyik terméket szándékosan egy bizonyos kategóriába sorolják, és explicit leírásokkal, csábító képekkel, összetevőkből, árból és főbb vásárlási lehetőségekből áll. Sőt, lehetősége van e-mailt küldeni az ügyfélszolgálatnak, ha bármilyen kérdése van egy adott termékkel kapcsolatban. Nagyon időmegtakarító és kényelmes. GYIK szakasz, két nyelv (angol és francia) támogatása, a keresési szűrő opció és a legfrissebb frissítéseket, kedvezményeket és speciális ajánlatokat tartalmazó kategória javítja a webáruház funkcióit. A weboldal egyszerű, ügyes és kellemes kialakítású, világos színpalettával kényelmes és magával ragadó érzetet teremt minden felhasználó számára.

7. Biko

Biko

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Biko az egyik legrégebbi online üzlet, amelyet a Shopify épített. Ez a webhely, amelyet 2004-ben indítottak, kiterjeszti Corrine Anestopoulos torontói tervezőjének szabadidejét. Hobbiként kezdte, ékszereket készített, amelyek „hűvös és éles, és nem annyira lányosak” voltak. Később rájött, hogy lyuk van a kiváló minőségű kézműves ékszerek piacán, és úgy döntött, hogy hobbiját teljes munkaidős vállalkozássá növeli.

A weboldal első képernyője lenyűgöző, kiváló minőségű fényképeket mutat be a csúszkában és a legújabb termékeket. A második alsó csúszka egy Instagram-hírcsatorna – vessen egy pillantást arra, ami inspirálja Corrine-t és mi történik a színfalak mögött.

8. Greats

Greats

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Greats.com egy olyan webhely, amely példája annak, hogyan kell kinéznie a honlapot. Nagyszerű munkát végzett az ajtó megtervezésében: fehér háttér, sok szóközzel, csúszkával és egyszerű navigációval a webhelyet könnyedén böngészhetik és megvásárolhatják.

Talán a weboldal legkiemelkedőbb tervezési döntése a felső menü, ahol a sziluettek alapján kiválaszthatja a szükséges cipőt. A Greats tulajdonosával rövid beágyazott videointerjút is láthat a Born in Brooklyn oldalon – ez egy ilyen ritka dolog az ilyen típusú webhelyeken..

9. BeardBrand

BeardBrand

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

BeardBrand gyönyörű vásárlóinak teljes képernyős élményt nyújt a vásárlók számára. A webhely pontosan azt csinálja, amit meg akar tenni – hogy a nézők ki akarják terjeszteni szakállaikat! Az összes kiegészítő, amire szüksége van a szakáll tökéletesítéséhez, két menükategóriába – termékekre és gyűjteményekre – koncentrálódik.

A vállalat mindössze három termékkel indult, és onnan bővítette készletét. A teljes kollekció egy egyszerű rácsban található, míg minden termék külön-külön teljes képernyős fényképként nyílik meg, részletes leírással, vásárlói véleményekkel és termékkérdésekkel.

A jó dolog az, hogy könnyen elérhető az élő csevegés, abban az esetben, ha a szakáll-kiegészítőit most, és nem egy pillanattal később meg szeretné rendelni..

10. Sarah + Abraham

Sára és Ábrahám

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Sára + Ábrahám egy olyan webhely, amely 2007-ben született Illinoisban. Az egész egyszerű Etsy üzletként kezdődött, amelyben csak óvodai művészeti nyomatok voltak. Manapság sokféle személyre szabott papírból, egyedi ajándékból, testreszabható tálcából és még sok másból állnak.

A webhely valóban érdekesnek tűnik, szinte olyan, mintha egy gyermek hozta létre (vagy legalábbis néhány ötlet volt). Úgy tűnik, hogy minden a helyén van: az összes termékkategória a bal oldalon, a menügombok a tetején vannak. A színséma nem zavarja.

A személyre szabott cikk megrendelésekor számos különféle lehetőség közül választhat, hogy a gyerekkép a lehető legnagyobb mértékben hasonlítson gyermekére.!

11. Dodo Case

Dodo Case

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Dodo Case egy online üzlet, ahol sok kézműves anyagot vásárolhat, amely manapság nagyon népszerű. Legfontosabb prioritásaik az iDevices tokjai és tartozékai – iPads, iPhone, iMac, valamint egyéb alkalmazottak, például pénztárcák és kulcstartók.

Ha vállalkozása a kézműves kiegészítők eladásával foglalkozik, akkor feltétlenül szüksége lesz egy érdekes dizájnra, és erre összpontosít a Dodocase. Dióhéjban, egy karcsú kialakítású, amely jól néz ki, de sajnos ezt csak a saját honlapjukról lehet mondani..

A termékeket tartalmazó oldalak kevésbé izgalmasak, de valószínűleg erre a célra készültek, hogy a látogatók az elemekre összpontosítsanak. A látványról beszélve, nincsenek teljes képernyős képek, ami nagyon furcsa. A webhely felfedezésekor elmondhatja, hogy minden rendben van, de van egy érzés, hogy valami hiányzik.

12. Hevesen kíváncsi

Hevesen kíváncsi

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Hevesen kíváncsi egy Erin által létrehozott platform & Tom, akik a Brooklyn művészek. Ez egy több mint 20 Brooklyn-i művészből álló kurátora, amelyet Erin választott ki & Tom. Munkájukat online, pop-up show-kban és magánstúdió látogatások révén mutatják be. Alapvetően weboldaluk művészeti galéria és egy online áruház keveréke, amelyben tervező által készített tárgyak találhatók.

Teljesen megnézheti a képeket, és jó, ha a fedélzeten csúsztatható opcióval is rendelkeznek. A kreatív szakemberek leggyakrabban elképesztő ötletekkel állnak elő weblapjaik tervezése szempontjából, ám nem gondolják át a funkcionális oldalt. A heves kíváncsi nem kivétel.

Menüjük strukturáltabb és felhasználóbarátabb lehet, míg a bevásárlókosár lehetővé teheti az árucikkek felfedezésének folytatását, ahelyett, hogy a hozzáadás gomb megnyomása után azonnal rávenne valamit a vásárlásra..

13. Csaptelep

Csaptelep

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Csaptelep egy weboldal arról az elképzelésről, hogy a csapvíz semmiképpen sem rosszabb a palackozottnál. Hogyan bizonyítják ezt? Üveg palackokat gyártanak, és BioSand szűrőket biztosítanak az indiai szegény családok számára. Ez valami, amit mindannyian megcsodálhatunk és modellt szerezhetünk.

Az igazat megvallva, eltartott egy ideig, amíg rájöttem, hogy mit csinálnak valójában a túlnyomó információ miatt. Igen, a weboldal alapítói teljes mértékben kihasználták a weboldal készítő eszközét, de az egész nyersnek tűnik.

Noha a fehér-kék színösszeállítás vizuálisan tetszetős, a felület rendetlen, és nem tudja, hová kezdje és mit használjon először. Szép ötlet, de a megvalósítás messze nem tökéletes.

14. Séta a szerelemben

Séta szerelmes

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Séta a szerelemben egy kiváló minőségű üzlet, amely tudja, hogyan kell felhívni az ügyfelek figyelmét. Az online üzlet 2005-ben indult, és jól megtervezett, kiváló minőségű pólók értékesítésére törekszik pozitív és inspiráló üzenettel.

A webhely egyetlen megnézéséhez elegendő képet kapni arról, hogy mit kínálnak. A kívánt elem megtalálásához nem kell pazarolni időt és erőfeszítéseket a szakaszok feltárásakor – a legnépszerűbb termékeket mind a kezdőlapon, mind az oldalsávban található legfontosabb felbukkanó menüben mutatják be. Csak görgessen lefelé, és válassza ki a választást!

15. Premier Estates

Premier Estates

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Premierestateswine.co.uk egy szép minta egy online áruházból, amely különféle exkluzív borokat kínál eladásra. A webhely egyetlen pillantása elég ahhoz, hogy megértsük, mi pontosan megtalálható az ügyfelek között.

Nincs szükség arra, hogy böngészjen a webhelyen, és keresse meg a különleges borhoz szükséges bort. A legkeresettebbek a kezdőlapon találhatók, és részletes leírásokkal szolgálnak. A termékkatalógus kényelmesen felosztható több részre, a boltban elérhető borfajták alapján. A felbukkanó áttekintés és az Élő on-line súgó ablak hozzájárul a webhely informatikai értékéhez, így felhasználóbarát.

16. Grovemade

Grovemade

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Grovemade egy teljes körű bevásárló platform, amelyet nemcsak eladásra, hanem az ügyféllel való interakcióra terveztek. A vállalat testreszabott kiegészítőket, párnákat és bútorokat gyárt, hogy megfelelő munkakörnyezetet teremtsen akár irodában, akár otthon. A látogatók különféle típusú laptopok és egérpadok, monitorok vagy fejhallgatók állványai, stb.

A weboldal készítői a legjobban felhasználták a Shopify által nekik nyújtott összes funkciót. Két fő részre osztották. Az első rész valójában maga egy üzlet, ahol a termékek, kategóriák, stb. Vannak felsorolva. A termékoldalak nagyon vonzónak néznek ki, miközben minden elemhez tartozékok találhatók. Az üzletnek külön „Legkeresettebb” oldala van, ahol a legnépszerűbb pozíciók találhatók.

A második „Felfedezés” szakasz a Grovemade közösségről és megközelítésről szól. Amit mi tetszett a weboldalról, a honlap. A felsorolt ​​hagyományos termékkategóriákon kívül itt láthat egy videóblokkot, amely nagyon magával ragadó történetet tartalmaz a termékek gyártásáról. Ezen felül a látogatók az alábbi csapatblokkban láthatják a teljes Grovemade.com csapatot.

17. Charlotte Russe

Charlotte Russe

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Charlotte Russe egy olyan webhely, amely bizonyítja, hogy a Shopify használata nem igényel különleges képességeket. Mégis előállíthat egy elegáns és magával ragadó webáruházat. Az üzlet a ruhák és kiegészítők férfiaknak és nőknek történő eladására összpontosít. Semmi különös itt. Ezenkívül a weboldal néhány alapvető Shopify funkciót használ, anélkül, hogy mélyen belemerülne a testreszabási folyamatba. Ennek ellenére a webhely jó benyomást kelt.

A legfontosabb figyelmet az értékesítés, a kedvezmények és a különleges ajánlatok képezik. A Shopify valószínűleg ez a legjobb ajánlat a többi e-kereskedelmi platform között. A tipikus menü megkönnyíti az összes termékkategória áttekintését és a szükséges kategóriába való belépést anélkül, hogy számos részt le kellene gördíteni. Van egy egyszerű nyelvváltó a címzés, a fiók és a bevásárlókosár ikonjain kívül. Az egyszerű regisztrációs űrlap és a közösségi média kütyü teszi ezt az egyszerű és ugyanakkor fülbemászó üzletet teljessé.

18. Kemény Graf

Kemény Graf

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Kemény Graf egy másik online üzlet, amelyet a Shopify készített. Bőrből készült kézműves termékeket árusít. Az árucikkek listáján exkluzív kézitáskák, férfi lábbelik, kesztyűk, kiegészítők stb. Találhatók. A látogatók autentikus pénztárcák, párnák és egyéb kiegészítők mellett különféle mobil eszközökhöz is vásárolhatnak vásárlókat. Amit nem tetszett a weboldalról, az a honlap. A ragacsos főmenü kissé furcsanak tűnik, miközben a kategória navigációját már a kezdetektől nehéz megtalálni.

De a termékoldalak félelmetesnek tűnnek. Itt van egy fülbemászó képgaléria, kiváló minőségű termékképekkel. A felhasználók választhatnak olyan szakaszok közül, amelyek tartalmaznak tételeket, például mérettáblázatokat, a gyártás során felhasznált anyagokat és további részleteket.

Van egy egyszerű kapcsolattartó widget, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy közvetlenül kérdéseket tegyenek fel, vagy válaszokat keressenek a tudásbázisban. A világszerte történő szállítás egy másik előnye a Hard Graft javának.

19. Zoku

Zoku

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Zoku az a cég, amelyet eredetileg tervező stúdióként indítottak. A konyhai és háztartási készülékek gyártására szakosodott. Ma más termékeket és kiegészítőket szállít az egész család számára. A látogatók fagyasztott ételekkel, italkészletekkel, koktél-összetevőkkel vagy jéggel vehetik igénybe, amelyeket közvetlenül az ajtónál szállítanak. Tervez egy partit, és szüksége lenne valamire? A Zoku a helyes választás.

Ami a weboldalt illeti, ez jól szervezett és egyszerű. A honlapon teljes képernyős csúszka található fülbemászó képekkel, amelyek segítségével felfedezheti a vállalat termékeit és szolgáltatásait. A második blokk három fő infoblokkot jelenít meg. A harmadik rész egyszerű módszert kínál a kapcsolattartásra vagy a közösségi csatornákhoz való kapcsolódásra. A termékoldalak nagyszerű képeket, ötcsillagos értékelést és egyszerű szűrőket tartalmaznak, hogy még könnyebbé tegyék a termékkeresést.

20. Chalkd Ltd

Chalkd

A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők

Chalkd egy digitális áruház, amely kézzel készített fa és egyéb anyagok termékeket árusít. Használhatók otthon vagy esküvői dekorációként. Ezek magukban foglalják a különböző méretű és formájú táblákat, asztalmenüket, amelyeket a kocsmákban vagy éttermekben találkozhatnak, jelölőket és pasztell krétákat, amelyek a táblára írhatók. A cég egy ideje a piacon van. Ezt a tényt a webhely tükrözi, amely kissé elavult.

A látogatók nem várhatnak 3D-s vizuális effektusokat vagy animációkat az oldal lefelé görgetésekor. Minden nagyon egyszerűnek és kicsit keltezettnek tűnik. Úgy érzi, mintha egy 2000-es évek elejétől eljutott volna egy régi iskola online üzletébe. Másrészről az üzlet szerkezetében könnyű navigálni. Minden terméket elgondolkodva kategóriákba osztunk, míg a termékoldalak a termék részleteit tartalmazzák. A pénztár folyamata is egyszerű. Van még egy szállítási számológép funkció. Csak annyit kell tennie, hogy beállítsa a régiót és az országot a megadotthoz.

Következtetés

Megint egyértelmű, hogy álmai webhelyét létrehozhat egy weboldal-készítővel. De elengedhetetlen, hogy világos képet kapjunk a végeredményről. Sok modul használható, a Visszahívás lehetőségtől a Csúszka funkcióig. Val vel Shopify, tudsz hozzon létre egy sikeres online boltot érdekes megoldással és egyedi dizájnnal.

Nem olyan nehéz létrehozni egy vonzó és népszerű weboldalt, még a szokásos modulkészlettel is, nem is kell technikusnak lennie, de elengedhetetlen, hogy sok gondolatot fektessen bele és vállalja a folyamatos fejlesztést..

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map