A legjobb Adobe Muse webhely példák

Példák az Adobe Muse webhelyre


Adobe Muse – kétségtelenül az egyik legjobb offline platformok, amelyet kifejezetten a webes tervezők igényeinek kielégítésére fejlesztettek ki, akik eredeti mesterművek készítését célozzák. Bár a szoftver magában foglalja bizonyos grafikai készségek tudatosítását, mégis könnyű használni és megérteni.

A lenyűgöző funkciók és lehetőségek lehetővé teszik, hogy a hozzáértő web-tervezők weboldalak fejlesztését végezzék a webfejlesztők segítsége. Ez egy ideális eszköz statikus és informatív weboldalak létrehozásához, amelynek küldetése az, hogy a felhasználókat megtervezze.

Izgatottan megnézheti az Adobe Muse segítségével létrehozott webhelyek példáit? Pontosan ezt fogjuk megtenni most! Az alábbiakban felsoroljuk a projektek legjobb mintáit, amelyeket e platform alapján fejlesztettek ki.

Fontos jegyzet: Az Adobe megszüntette az Adobe Muse támogatását 2018. március 26. óta, de Ön továbbra is használhatja Adobe Dreamweaver vagy Adobe Portfolio ihlette webes projektek létrehozására.

1. Sea Island Media

Sea Island Media

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Egyetlen pillantás Sea Island Media a professzionalizmus és a hitelesség benyomását kelti. Ez a kreatív marketingstúdió weboldala, amely a csúcskategóriás médiatartalmú projektek fejlesztésével foglalkozik, ideértve a fényképeket és a videókat. A webhely tisztességesnek és vonzónak néz ki – az összes szükséges elem itt található. A kezdőlap felsorolja a stúdió szakterületének fő területeit, a kiváló minőségű képeket, valamint a Legfrissebb hírek részt.

Van egy csúcskategóriás projektek, amelyeket a stúdió készített. A blog itt érhető el, és információt nyújt a rést érintő hozzászólásokról, amelyek érdeklődhetnek a felhasználók iránt. A szakemberekkel kapcsolatba léphet a Kapcsolat részben elérhető elérhetőségekkel, vagy a weboldalon elérhető szociális média gombokkal..

2. Magányos vadász kutya kiképzés

Magányos vadász kutya kiképzés

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Mindenkinek, aki szándékában áll kutya kiképzése, Magányos vadász kutya kiképzés remek hely a kezdéshez. Ez a kutya kiképző szakember, az Eleanor Post weboldala, amely különféle programokat kínál. A választásnak a kutya fajtáján, valamint az elvárt eredményeken kell alapulnia. A honlapon végiggördülve hasznos információkat találhat azokról a kutyákról, amelyekkel Eleanor dolgozik, az általa kínált szolgáltatásokról az egyes esetekben, valamint a választott edzési programok típusairól..

Van még kérdése? Vagy talán szeretné kapcsolatba lépni az oktatóval? Ezután használja a Kapcsolat almenüjét, amely elérhető a kezdőlap alján, valamint a menü megfelelő részében.

3. Az Union konyha

Az Union konyha

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Az Union konyha egy olyan webhely, amely jól felismerhető éttermi hálózatot képvisel. A 2010-ben alapított márka jelenleg 10 telephellyel büszkélkedhet országszerte különböző városokban. Az ügyfelek értékelik az összes helyszínt. Élvezhetik a helyi ételeket, amelyeket szezonális salátacsomagolások, hamburgerek, pizzák és egyebek képviselnek. Mindez a magas színvonalú szolgáltatásnak, a különféle helyi specialitásoknak és az Adobe Muse weboldal készítőjének segítségével létrehozott szilárd online képviseletnek köszönhető..

A projekt alapítója, Paul Miller óriási tapasztalattal rendelkezik vállalkozóként és vendéglátóként dolgozva. Ugyanakkor új volt a weboldal-készítési technológiák területén. Az Adobe Muse segített csapata számára egy teljesen működőképes étterem-weboldal létrehozásában, fülbemászó speciális képekkel, külön menüsorral, kategóriákba osztott ételekkel, elérhetőségi adatokkal és helymeghatározó blokkkal. Ennek eredményeként itt van egy példa egy működő professzionális vendéglátóhelyre.

4. Orsheln Industries

Orsheln Industries

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Orsheln Industries egy olyan csoport, amely különféle területeken szakosodott. A vállalkozás gazdag történelemmel büszkélkedhet, amely 1917-ben kezdődött. Ed és William Orscheln testvérek alapítottak egy ma működő céget, amely továbbra is családi vállalkozás. A csoport számos különálló ágazatot és osztályt vezet be, amelyek a Marine RV-vel és a versenyautók gyártásával foglalkoznak. Néhány Orshen családi vállalkozás háztartási és mezőgazdasági termékeket szállít a legnagyobb országos kiskereskedőknek, mások ingatlankezelési és egyéb szolgáltatásokat nyújtanak..

Nehéz weblapot létrehozni egy vállalatcsoport számára. Az összes fiókot és különálló egységet egy helyszínen figyelembe kell vennie. Az Adobe Muse jó dolgot tett, amikor az Orsheln családból származó különféle vállalatokat külön részlegen rendezte le. A webhely nagyon egyszerűnek tűnik, ugyanakkor funkcionális.

5. Napoli

Napoli

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Napoli egy kis étteremlánc Nyugat-Virginiában. A társaság a gazdag menü mellett számos étkezési helyet is birtokol. Az 1966-ban alapított márka magas színvonalú ételeket szolgál fel az olasz konyhával kapcsolatban. A látogató szőnyeg mindent megkóstolhat, a tésztától és a tiszta nápolyi pizzától a szendvicsekig, salátákig és italokig. Az étterem helyszíneken kívül a cég élelmezési szolgáltatást is kínál. Tehát a weboldalnak a funkcionális minőségi oldal mellett a menü mindkét specialitását ki kellett volna emelnie.

Az online menü professzionálisnak tűnik, bár kissé elavult. Másrészt az ügyfelek láthatják az általuk kínált ételeket, valamint az árcédulákat és más részleteket, beleértve az összetevőket. Minden termékkártyának van egy kiegészítő funkciója, amely már be van építve a weboldalba, miközben a beépített e-kereskedelem funkciónak köszönhetően a fizetési folyamat elég gyorsnak tűnik..

6. Számítógép nagyjavítása

Számítógép nagyjavítása

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Számítógép nagyjavítása jó példa arra, hogy a felhasználók hogyan kezelhetik az összetett weboldal-projekteket az Adobe Muse segítségével. A társaság képviseli New York legmegbízhatóbb számítógépes szolgáltatásainak és kereskedelmének szakembereit. Ezen túlmenően használt laptopokat, okostelefonokat és egyéb eszközöket vásárolnak az ügyfelektől, akiknek készpénzt kell a helyszínen beszerezniük. A számítógépes javítás szakértői különféle készülékekkel foglalkoznak, ideértve a játékkonzolokat, hordható anyagokat stb.

Az ötlet egy olyan projekt létrehozása volt, amely valójában két webhelyet tartalmazott egyszerre. Egyrészről van olyan honlap, amelyben általános információk és részletek vannak az ügyfelek számára, akik készülékeiket szeretnék eladni. Nagyon keltezettnek tűnik, miközben az oldal formázása kissé eltolódik. Másrészt teljesen működőképes digitális áruházuk van, amely egy aldomainben található, és különféle kategóriákba osztott termékeket kínál, amelyek a fejléc menüben jelennek meg. A webáruház korszerűbb és stílusosabb megjelenésű, termékválasztékkal és egyszerű navigációval.

7. Söröző legjobb kit

Söröző legjobb kit

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Söröző legjobb kit az igazi áldás minden sör rajongó és igényes ínyenc vendég számára. A társaság alapanyagokat, speciális berendezéseket és recepteket szállít a legkiemelkedőbb IPA-k, almaborok, lagerek és egyéb sörök főzésére otthon. 1992-ben alakult, nagy forgalmazóvá nőtte ki saját ellátási és kiskereskedelmi láncát. Az ügyfelek szabadon rendelhetnek különféle készleteket, amelyek több mint 50 különféle alapanyagot tartalmaznak, hogy a lehető legtöbbet hozhassák ki az otthon készített sörből..

Ami a webhelyet illeti, nagyon informatívnak tűnik. A három fő specifikációval rendelkező honlapon kívül a felhasználók részesülhetnek a részletes GYIK-ben, a CO2-mennyiség és hőmérséklet-átalakítási táblázatokban, a beillesztési utasításokban stb. Ennek eredményeként a Brewer’s Best Kit nem csupán alapanyag-beszállító, hanem átfogó tudásbázis is Adobe Muse professzionális sörfőzők és amatőrök számára.

8. 400 Beach Tenger gyümölcsei

400 Beach Tenger gyümölcsei

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

400 Beach Tenger gyümölcsei egy legendás fedett és kültéri étkezési hely Floridaban. Az étterem családi vállalkozás lett. Ma helyi specialitásokat szolgál fel, amelyek szezonális salátákat tartalmaznak tenger gyümölcseivel, osztriga, grillezett hal, különféle kombók és még sok más. A látogatók a szabadtéri teraszon vagy az étterem belsejében hatalmas borválasztékkal és egyedi készítésű koktélokkal élvezhetnek.

A weboldal elég stílusosnak tűnik, mint az Adobe Muse által létrehozott más vendéglőhelyek. Jó első benyomást kelt egy világos és vonzó honlaplal, ahol a látogatók választhatnak szolgáltatásokat (asztal regisztráció, bankettek, vendéglátás stb.). A kritikus hátrányok között meg kell jegyeznünk, hogy nincs a weboldal kedvtelése. A jó hír az, hogy lehetőség van a menük letöltésére PDF-fájlokban.

9. OMP Muotoilua

OMP Muotoilua

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

OMP Muotoilua a tervező és építészeti iroda. A társaság Finnországban található, ami minimalista és funkcionális tervezési koncepciókat jelent. A 2015-ben alapított stúdió most már számos saját technikával rendelkezik, amelyek kész tervezési ötleteket kínálnak otthonok, nyaralók, apartmanok és egyéb típusú ingatlanok számára. Az ötlet az, hogy egyszerű, elegáns és funkcionális környezetet hozzunk létre a lakóterület korlátozása ellenére.

Maga a weboldal nagyon stílusos és tiszta néz ki, ugyanúgy, mint a skandináv otthoni kialakítás. A honlap számos fő építészeti koncepciót tartalmaz, amelyek a vállalat szolgáltatását képviselik. Van egy kiváló minőségű Abut oldal, amely bemutatja az OMP alapítóját. Kedvezőbb lenne azonban a weboldal többnyelvű verziója, mivel az összes tartalom finn. Ezenkívül a szerző elfelejtette feltüntetni a weboldal címét és leírását. De ez nem az Adobe Muse funkcionalitásának problémája.

10. Designwerk

Designwerk

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Designwerk egy német formatervező stúdió és nyomda. Főleg vállalati szolgáltatások nyújtására szakosodott vállalkozások és induló vállalkozások számára. A fő kompetenciák között szerepel a könyvborító és a logótervezés, a vállalati márkanevek, a webdizájn és egyebek. A DESIGNWERK együttműködik vezető német kiadókkal és szerkesztői szervezetekkel.

A weboldal képviseli az európai megközelítést abban, amit mernek és minimalista dizájnnak nevezünk. Miután belépett a weboldalra, elkezdi tetszik, bár nem tartalmaz szót angolul. A furcsa színkombinációk teljes megjelenést hoznak létre, miközben a menü megvalósítása kissé furcsa, bár funkcionális. A felhasználóknak időbe telhet a megszokása. De általánosságban az Adobe Muse nagyszerű munkát végzett itt.

11. Fa VFX

Fa VFX

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Fa VFX egy webdesigner és animációs portfólió, amelyet az Adobe Muse segítségével készítettek. A weboldal bemutatja a Danny – vizuális effektusok művészeit és illusztrátorait. A „Névjegy” részben rendelkezésre álló információk szerint Danny tapasztalt profi a VFX felügyelete, a mozgástervezés és az animáció területén, amelyek fő szakterületei..

Ami a weboldalt illeti, itt nem található sok szakasz. A portfólió három fő korból áll. Az első a Honlap, amelyen Danny összes munkája megjelenik. Az Adobe Muse integrációs képességeinek köszönhetően minden mű Vimeo videóként kapható névvel és rövid ismertetővel. A második oldal bemutatja Danny munkatapasztalatait és az általa nyújtott szolgáltatások típusait. Van egy hűvös kontaktgomb-widget, amellyel kapcsolatba léphet. A harmadik oldal bemutatja a részletes elérhetőségeket. A weboldalon szociális média gombok vannak, amelyek követik a Tree VFX-et a Facebookon vagy az Instagramon.

12. Bamberger

Bamberger

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Bamberger egy privát, nem kereskedelmi bowling társaság. Bemutatja a hasonló gondolkodású emberek gyűlését, akik szeretik a bowlingozást. A webhelyet egy közösség létrehozására hozták létre, és megoszthatják az élő eredményeket, a közelgő eseményeket, a bowlingszabályokat, az élő állást stb. Tehát az Adobe Muse weboldal készítőjének feladata meglehetősen könnyű volt..

Maga a projekt semmi különösebb sem a tervezés, sem a funkcionalitás szempontjából. Honlapja van számos nagyobb tartalmi alapú szakasztal. Elsősorban szöveges információkat, csevegéseket, meséket és egyéb blokkokat szállítanak, amelyek az élő állást, a rekordokat, a legjobb játékosokat ábrázolják a teljes szezon során, és egyéb lényeges adatokat tartalmaznak, a klub külön oldalán megjelenő adatvédelmi irányelveivel együtt..

13. Howard & Wayman

Howard és Wayman

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Howard & Wayman egy mexikói székhelyű vállalat, amely számviteli segítséget nyújt vállalkozások és vállalkozók számára. Több mint 30 tapasztalt szakemberrel büszkélkedhet a számviteli és törvényhozási területeken. Segítik a megfelelő munkafolyamat megszervezésében és a dokumentáció megszervezésében, segítenek az adópolitikában, és megteszik az összes papírmunkát az üzleti tulajdonos számára, lehetővé téve, hogy az előző üzleti célokra összpontosítson..

A társaság különböző vállalkozásokkal működik, különböző résekből. Ez egy bonyolult webhelyet jelenthet, amely több oldalt és mezőt fed le. Úgy tűnik, hogy az Adobe Muse lehetővé teszi minimalista projektek létrehozását, amelyek nagyon profinak tűnhetnek. Itt van minden olyan fő rész, amely bemutatja a H-t&A W-csapat, valamint azok fő szakterületei, elérhetőségei az integrált Google Map-val és kiadványok. Az általános benyomás jó, bár a főoldalon a szalagcím kissé furcsa, mintha eltűnik. Talán ez a képminőség kérdése, de nem az Adobe Muse funkcionalitása.

14. Fekete Ház jelvények

Fekete Ház jelvények

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Fekete Ház jelvények egy kis vállalkozás, amely különféle típusú jelvények gyártásával foglalkozik. Az ügyfelek szabadon kínálhatnak bármilyen méretű és színű terméket. Jelvényeket kapnak, különféle nyomtatásokkal és képekkel rajta. A társaság árut szállít oktatási és nem kereskedelmi szervezeteknek. A termékek népszerűek a rendezvényszervezők, a bár- és étteremtulajdonosok, valamint más üzleti képviselők körében. Néhányan azt gondolhatják, hogy nem sok várható el a weboldalon a kitűzők előállításával és értékesítésével kapcsolatban. Nos, a Black House Badges eleinte kissé rendetlennek tűnik.

Amikor azonban mélyebben belemerül a termékkeresési folyamatba, rájön, hogy minden termékoldal közel van a tökéleteshez. Az ügyfelek részletes információkat látnak minden árucikkről, míg az oldalleírás tartalmaz mérettáblázatot, valamint a termék elkészítéséhez szükséges információkat. A menü szakaszok tartalmazzák a bestsellereket, a kapcsolattartási információkat, a termékkategóriákat, a valós termék példákat és még sok minden mást.

15. Laredo város

Laredo város

Hozzon létre egy weboldalt INGYEN

Laredo város egy helyi társadalmi és kormányzati projekt, amelyet a texasi Laredo szentelt. Ez a városi lakosok és a hivatalos képviselők közösségét képviseli. A felhasználók tarthatják a kapcsolatot a legfrissebb Laredo-hírekkel, és megismerhetik a hivatalos alaki követelmények teljesítéséhez szükséges információkat. A webhelyrészek hasznos információkat tartalmaznak az összes elérhető kormányzati és társadalmi osztályról, az általuk nyújtott szolgáltatások listáján kívül.

Funkcionális szempontból a weboldal intuitív és könnyen használható. Dokumentum-keresési funkcióval és a Google keresősávval rendelkezik a szükséges probléma gyors megtalálásához. A honlap további kép- és szövegblokkokat tartalmaz rendszeresen frissített információkkal, valamint néhány egyéb praktikus kütyü, például naptár, hírlevél feliratkozási űrlap, közelgő eseményekre vonatkozó információ, elérhetőségi adatok stb..

Alsó sor

Az e cikkben áttekintett webhelyek példái ezt bizonyítják Adobe Muse az első számú eszköz azok számára a felhasználók számára, akik büszkélkedhetnek némi grafikai tervezési készséggel és tapasztalattal. Ha szerencséje egy ilyen ember közé tartozik, akkor szívesen használja az eszközt egy valódi remekmű létrehozásához, amely nem hagyja közönségét a látogatókon. Ellenkező esetben a szolgáltatás-intenzív és kissé bonyolult platform valódi kihívássá válhat neked (ebben az esetben megkísérelheti a könnyebb weboldal-építőket, mint például Wix, uKit vagy Weebly). Ne feledje ezt, amikor a szoftvert választja webdizájnához!

Hozzon létre egy webhelyet ingyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map