Legjobb fényképezőgép-webhely-készítők

A legjobb portfólió-webhely-készítők


A fényképészeti weboldal létrehozása mindenki számára kötelező, aki karrierjét folytatni akarja a fotózási rést, és szüksége van egy forrásra, amely a műalkotásokat kedvező fényben mutatja be..

Hogyan szerezheti be az egyet, ha még soha nem vett részt a webdizájn résében, vagy csak nincs ideje saját magának kidolgozni a projektet? Van egy megoldás, amely nagyszerű megoldást kínál ebből a helyzetből: a fényképészeti weboldal készítői segítik a webhely elindítását.

A webhelyek készítői a legalkalmasabb eszközök a webhelyek elindításához és kezeléséhez. az egyszerűség, A kényelem, a könnyű navigáció, a gazdag szolgáltatáskészlet és a megfizethetőség gyakran olyan döntő tényezőknek bizonyulnak, amelyek eltérő webdizájn háttérrel és változatos törekvésekkel rendelkező fotósok mellett szólnak. Nem kell profinak lennie a weboldal-készítõkkel való együttmûködéshez – a rendszerek gyakran útmutatókkal és útmutatásokkal érkeznek, amelyek segítenek a folyamat hatékony elsajátításában.

Kipróbáltuk a legjobb fotósok weboldal-készítőinek 10-et:

 1. Wix – a fotósok legjobb weboldalkészítője
 2. WordPress – Ingyenes CMS fényképészeti webhely létrehozásához
 3. Squarespace – Online platform fotógaléria létrehozásához
 4. Könyvjelző – Web Builder webhely létrehozásához az AI segítségével
 5. SITE123 – A legegyszerűbb fényképezési webhely-készítő
 6. Weebly – Professzionális fotós portfólió létrehozására szolgáló platform
 7. SmugMug – A fénykép védelmére, megosztására, tárolására és eladására szolgáló platform
 8. Carbonmade – tökéletes online portfólió fotósok számára
 9. PhotoShelter – fényképészeti webhelyek & Eszközök a fotósok számára
 10. Személyre szabott márkák – Weboldal-tervező cég weboldal megrendelésére

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a legjobb platform kiválasztását, amely elősegíti az összes kreatív ötleted életét, érdemes áttekinteni az imént említett rendszereket. Pontosan ezt fogjuk megtenni azonnal.

Wix – a fotósok legjobb weboldalkészítője

Wix - a fotósok legjobb weboldalkészítője

Wix – kiváló célpont azoknak a felhasználóknak, akik szándékukkal állnak egy megfelelő fényképészeti webhely elindítására a semmiből. Függetlenül attól, hogy nem technológiai hozzáértésű felhasználó, aki még soha nem vett részt a webépítésben, vagy egy webdizájn profi, akinek nincs ideje szakmai ügyfél-webhelyek létrehozására, a Wix számtalan megoldást kínál Önnek egy ingyenes fényképészeti projekt elindításához.. Az okok közül, amelyek a rendszert kiemelik a tömegből, a következőket kell elsőként megemlíteni:

 • Gazdag fotósablon gyűjtemény. Wix fotótémák kiválóan működik a különféle fülkékben, és testreszabhatóak lenyűgöző portfóliók, esküvői fotó-webhelyek, utcai, romantikus, városfotózási projektek, utazó fotógalériák és még sok más létrehozására.
 • Wix ADI interfész. A közönséges és mobil weboldal-szerkesztőkön kívül, amelyek lehetővé teszik a fényképező webhely egyszerű testreszabását, a rendszer most fejlett szolgáltatásokat kínál Wix ADI (Mesterséges tervezési intelligencia) felület, amely lehetővé teszi weboldalak létrehozását egérkattintás nélkül is – csak üljön és figyelje, hogy a szolgáltatás miként építi fel az Ön teljes fotózási webhelyét.
 • Fotózás – weboldaltervezési lehetőségek. A Wix több mint 40 galériatípust kínál, amelyek különféle formátumokban érhetők el, és választhat több tervezési lehetőség közül a fényképek szerkesztéséhez és kivágásához, weboldalak hozzáadásához, alkategóriákhoz a fotógalériákhoz vagy portfóliókhoz stb..
 • 3D Parallax görgetés. Ez az opció lehetővé teszi bármely fénykép, galéria vagy videó kiválasztását, hogy háttérként szolgáltassa őket a webhelyén.
 • Diavetítések és galériák. A Wix segítségével feltöltheti fényképeit és prezentációit, és galériákat és diavetítéseket hozhat létre, amelyek vonzóak lesznek a közönség számára.
 • HD videó tárhely. A weboldal készítője lehetővé teszi, hogy bemutassa fényképezői tehetségét azáltal, hogy videóit bemutatja munkáival. A felhasználói elkötelezettség növelése érdekében a YouTube vagy a Vimeo fotóbemutatóit integrálhatja a projektbe.
 • Felhasználói beszámolók. A felhasználói beszámolók integrálása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy benyomásaikat és veled folytatott munkájuk tapasztalatait a speciális weboldalon / oldalon tárolják. Ez egy biztos módszer, amellyel a potenciális felhasználókat érdeklődik a munkája iránt, és segít megtalálni azokat a kérdéseket, amelyek felmerülhetnek a fényképezési vállalkozással kapcsolatban. Ez a funkcionalitás speciális kütyü / bővítmények integrálásával valósul meg. Ezek az integrált alkalmazáspiacban érhetők el, és magukban foglalják a Testimonial Builder, a MyReviews, a megjegyzések, a társadalmi beszámolók, a Voice Comments +, az ügyfelek véleménye, a Yelp, a Comments + és az Inffuse Testimonials és egyebeket.
 • Ügyfél-interakció lehetőségek. Az App Market böngészése közben számos felhasználói interakciós eszközzel is találkozhat. Lehetővé teszik, hogy kapcsolatban maradjon a célközönséggel, visszacsatolást és kapcsolatfelvételi űrlapot kapjon. A legnépszerűbb widgetek közül, amelyeket erre a célra kiválaszthat és felhasználhat, érdemes megemlíteni a Google Eseménynaptárt, Legfrissebb híreket, Wix Chat, Ütemezési Pro, 123 űrlapkészítőt, Wix űrlapokat, Online könyvbeszámolást, Élő csevegést, Eseménynaptárt, Kapcsolat Kezelés + CRM, visszahívás és még sok más.
 • e-kereskedelmi platform. A fényképészeti weboldal fejlesztésével kapcsolatban valóban értelme van annak a lehetőségnek, hogy a művet közvetlenül a weboldalon értékesítse. A weboldal készítő az integrált e-kereskedelem funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi egy kis és közepes méretű online áruház beállítását és testreszabását..

Költség: A Wix lehetővé teszi egy végtelen ingyenes weboldal létrehozását, de ez a terv bizonyos korlátozásokkal jár. Ez végül megakadályozza egy teljes funkcionalitású projekt elindítását. A fejlett funkciókhoz és eszközökhöz való hozzáférés érdekében érdemes frissíteni az egyik prémium tervre. Költségük a normál előfizetéseknél 13 dollár / hónap, az e-kereskedelem / üzleti tervek esetén pedig 23 dollár / hónap.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

WordPress – Ingyenes CMS fényképészeti webhely létrehozásához

WordPress - Ingyenes CMS fényképészeti webhely létrehozásához

WordPress – egy elismert és teljesen ingyenes CMS egy fényképészeti webhely létrehozására. A rendszer világszerte elismert és lenyűgöző népszerűségnek örvend a csúcskategóriás integrációs lehetőségeknek és a fejlett tervezési testreszabási eszközöknek köszönhetően. A rendszer bonyolultabb az újszülöttek számára összehasonlítva a legtöbb szokásos weboldal-készítővel mert ez magában foglalja a kódolás alapjainak ismeretét és még bizonyos előzetes webes tervezési tapasztalatokat is. Vessen egy pillantást a fényképről, amelyet a fotósok értékelhetnek a szolgáltatás feltárásakor:

 • Fényképészeti sablonok. A CMS rendelkezik a beépített sablonok gyűjteményével, de ezek százai is elérhetők az interneten. Ezek a témák fizetek és ingyenesek, az utóbbi kevésbé biztonságos az Ön webhelyének teljesítményéhez, mivel a megnövekedett malware veszély fenyeget.
 • Fotós plugins és widgetek. A rendszer ismert a fejlett integrációs lehetőségeiről, amelyek több plugint és widgetet kínálnak a fényképező webhelyek számára. A legnépszerűbb minták között szerepel az Envira Galéria, a Soliloquy, a Storyform, a WP-Media Tagger, a Wordfence, az Easy Watermark, az Imsanity, a Yoast SEO és a többi..
 • Események ütemezése, közösségi média és az ügyfelek közötti interakció beépülő moduljai. A fotózási pluginokon kívül a felhasználók megtalálhatják és integrálhatják az események ütemezését és az ügyfelek közötti interakciót is (BirchPress ütemező, Picu, WP számla, úszó közösségi sáv, Pinterest Pin It Button, TweetShis Shortcode, Simply Instagram, WPForms, Optin Monster és még sok más).
 • eCommerce. A WordPress olyan speciális e-kereskedelem-bővítményeket kínál, mint a WooCommerce, amelyek lehetővé teszik a funkciókkal teli online áruházak építését, ahol képeket és képgyűjteményeket jeleníthet meg és értékesíthet..
 • Gutenberg szerkesztő. A szerkesztő elérhetővé vált a legújabb WordPress verzió kiadása után. Egyszerűsíti a webépítési megközelítést, mivel rendelkezésre állnak olyan tartalomblokkok, amelyeket a felhasználók választhatnak és rendezhetnek a saját webhelyükön, ahogy akarják. Ez bizonyos mértékig hasonlít a klasszikus weboldal-készítõkkel folytatott együttmûködés folyamatára, amely a legtöbb fotós számára egy másik elõnye.

Költség: A WordPress műszakilag ingyenesen letölthető és telepíthető. A fényképészeti weboldal megtervezéséhez és közzétételéhez azonban meg kell vásárolnia és integrálnia a fent említett plug-inek és sablonok egy részét. Ugyanez vonatkozik a domain névre és a tárhelyre. Ahhoz, hogy a projekt elérhetővé váljon az interneten, meg kell találnia egy megbízható tárhely-szolgáltató. A választás egyszerűsítése érdekében a WordPress a Bluehost-ot ajánlja az egyik szolgáltatásként, amely a modern házigazdák listájának tetején található. A legolcsóbb Bluehost Az előfizetés havi 2,95 dollárba kerül, és egy széles körű szolgáltatást kínál ehhez az árhoz.

Töltse le a WordPress-t ingyen

Squarespace – Online platform fotógaléria létrehozásához

Squarespace - Online platform fotógaléria létrehozásához

Squarespace – egy tisztességes weboldalépítő megoldás azoknak a fotósoknak, akik hajlandóak elindítani egy professzionális teljes funkcionalitású projektet. A platform lehetővé teszi fotógalériák, diavetítések és portfóliók bemutatását a célközönség számára. A testreszabási eszközök széles választékával és a webdizájn funkciókkal a Squarespace méltó megoldásnak bizonyul egy fényképészeti webhely elindításában.. Íme a szolgáltatás fő előnyei:

 • Professzionális minták. A Squarespace díjnyertes, érzékeny fényképeket készítő sablonok gyűjteményét kínálja, amelyeket professzionális tervező csapatuk készített.
 • Stílusszerkesztő. A szolgáltatás testreszabható beállítások százaival érkezik (színek, betűtípusok, oldalkonfigurációk stb.), és választhat a különféle oldaltípusok között, hogy megfeleljen a fotózási webhely igényeinek (Coverlapok, eseményoldalok, termékoldalak, galériák, blogoldalak stb.)
 • Képkezelő. A szolgáltatás számos képkezelési funkciót mutat be, például a drag-and-drop képbeállításokat, az érzékeny és progresszív képbetöltést, a tartalomszolgáltatási hálózat elérhetőségét, a Getty Images integrációját, a kép feltöltését külső forrásokból, a kép fókuszpont vezérlését, az Adobe Image szerkesztőt, a Lightbox bemutatót. , kép SEO és metaadatok importálása, automatikus képméretezés stb.
 • Galériák. A Squarespace lehetővé teszi vonzó fotógalériák létrehozását több száz rendszerblokkból (prezentációk, diavetítések, csúszkák, rácsos elrendezések stb.), videointegrációs opció, megjelenítési effektusok alkalmazása.
 • Cover Page Builder. Ez a szolgáltatás több sablon közül választhat a weboldal fedőlapján.
 • e-kereskedelem motor. Annak érdekében, hogy fotóit online értékesítse, a Squarespace lehetővé teszi webáruházak létrehozását és kezelését, az integrált e-kereskedelem motorjának felhasználásával. A rendszer hozzáférést biztosít több fizetési / szállítási / tervezési testreszabási kezelési lehetőséghez.
 • Egyedi Show Window Design. A weboldal készítője lehetővé teszi egyedi és személyre szabott bemutatóablakok elkészítését, ahol a legjobb művek előnyeinek bemutatására szolgálhat. A szolgáltatás lehetővé teszi terméklisták létrehozását / frissítését, a termékleírások és SKU-k testreszabását, fotók feltöltését és galéria létrehozását / kezelését, a speciális ajánlatok / kedvezmények integrálását stb..

Költség: A Squarespace-ben nincs korlátlan ingyenes terv, mégis lehetővé teszi a fizetett előfizetések szolgáltatáskészletének ingyenesen tesztelését a 14 napos próba alatt. Amint készen áll arra, hogy frissítsen az egyik meglévő tervre, a weboldal készítője felajánlja, hogy válasszon egyet közülük. A legolcsóbb Squarespace terv jelenleg 12 dollárba kerül..

Próbálja ki a Squarespace alkalmazást ingyen

Könyvjelző – Web Builder webhely létrehozásához az AI segítségével

Könyvjelző - Web Builder webhely létrehozásához az AI segítségével

A Bookmark egy modern web-készítő, amelynek célja egy weboldal létrehozása az AI-vel, amely megérdemli a felhasználók figyelmét, akik hajlandóak egy teljes funkcionalitású fotóprojekt elindítására. A rendszer lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű fényképező webhelyeket készítsen, amelyek különböznek egymástól, bonyolultságuktól, típusuktól, jellemzőktől és a vizuális vonzerejétől. A következő könyvjelző funkciók teszik a rendszert jó hírnévnek és népszerűnek a webhelytulajdonosok körében:

 • AIDA asszisztens. Ez a weboldal-készítő legfontosabb eleme, amely segít abban, hogy egy teljes funkcionalitású weboldalt hozzon létre automatikus módban az ott megjelenítendő információk felhasználásával..
 • Modul választás. A könyvjelző lehetővé teszi a minőségi webhelyek létrehozását sokoldalú modulok használatával, amelyek funkcionálisak a kütyü és a projekthez szükséges funkciók.
 • e-kereskedelem motor. A weboldal készítője lehetővé teszi a webáruház integrálását és további frissítését a művek bemutatására és eladására.
 • Statisztikai adatgyűjtő rendszer. A szolgáltatás érthető statisztikai adatgyűjtő rendszerrel érkezik, amely lehetővé teszi a webhely pozícióinak, a termelékenység és a teljesítmény nyomon követését.
 • Video háttér beállítása. A fényképező webhely vizuális vonzerejének fokozása érdekében a rendszer lehetővé teszi a kiváló minőségű video hátterek integrálását. Ez segít abban, hogy a felhasználók részt vegyenek a projekt felfedezésében, és ezáltal kitűnjön a tömegből.
 • Bookmark Photo Editor. A weboldal készítője hozzáférést biztosít az integrált fotószerkesztőhöz, amely lehetővé teszi a feltöltött, illetve a rendszer készletgyűjteményéből választott képek kivágását, szerkesztését és átméretezését. Lehetséges a vizuális effektusok kiválasztása és alkalmazása a kiválasztott fényképekre.

Költség: A Bookmark segítségével ingyenesen hozhat létre webhelyet az aldomainén. Ebben az esetben azonban bizonyos rendszer- / funkcionalitási korlátozásokkal kell szembesülnie. A professzionális könyvjelző-tervek költsége havi 11,99 dollárral kezdődik.

Próbálja ki a Bookmark alkalmazást ingyen

SITE123 – A legegyszerűbb fényképezési webhely-készítő

SITE123 - A legegyszerűbb fényképezési webhely-készítő

SITE123 – a legegyszerűbb fényképészeti weboldal készítő, amely az integrált WYSIWYG szerkesztő, a rengeteg ingyenes sablon, a tervezési testreszabási eszközök és a fotográfiai projekt csúcsminőségének biztosításához szükséges funkciók miatt különbözteti meg magát. A platform egyszerű, intuitív és funkcióval terhelt egy időben. Ugyanilyen nagyszerűen működik az első alkalommal megjelenő szakemberek és a webdizájn szakértői számára. A legfontosabb események, amelyek a rendszert méltó választássá teszik, a következők:

 • Érzékeny fényképezősablonok. A weboldal készítője lenyűgöző gyűjteménye reagáló sablonokból áll, ahol kiválaszthatja a fényképezési projekthez megfelelő sablonokat. A formatervezés ingyenes, sokoldalú és testreszabható. Ha valamilyen okból nem sikerül megtalálni a megfelelő témát, szívesen válassz ki egy üres témát és testreszabhatja azt a semmiből..
 • Többnyelvű támogatás. A SITE123 használatával nem kell több nyelvi változatot készítenie a projektből, ha például külföldi közönséget kíván megcélozni. Ehelyett a rendszer lehetővé teszi egy olyan webhely elindítását, amely többnyelvű támogatással rendelkezik.
 • e-kereskedelmi platform. A weboldal készítője egy teljesen integrált e-kereskedelemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi egy internetes áruház elindítását és működtetését, ahol sikeresen eladhatja műalkotásait / fényképeit. A rendszer több e-kereskedelem szolgáltatást nyújt, lehetővé téve a termék galériák létrehozását és azok paramétereinek beállítását, a fizetési / szállítási beállítások beállítását, a speciális ajánlatok / kedvezményes kuponok létrehozását / frissítését, a fizetési / szállítási / webáruház-kezelési paraméterek beállítását stb..

Költség: A SITE123 egy ingyenes tervvel rendelkezik, amely lehetővé teszi egy fényképészeti webhely létrehozását, ingyenesen. Az ingyenes előfizetés használatának ténye azonban azt jelenti, hogy webhelyére számos súlyos korlátozás vonatkozik. Ennek elkerülése érdekében frissítsen az egyik fizetős tervre, amelyet a weboldal készítője foglal magában. Közülük a legolcsóbb 10,80 USD havonta.

Próbálja ki a Site123 alkalmazást ingyen

Weebly – Professzionális fotós portfólió létrehozására szolgáló platform

Weebly - Professzionális fotós portfólió létrehozására szolgáló platform

Weebly – a sokoldalú platform, amely professzionális fényképészeti portfólió készítésére szolgál, kódsor írása nélkül. A rendszert eredetileg blogplatformként indították el, de a Square a közelmúltban megszerezte azt, amely erõs e-kereskedelem-hangsúlyt adott. A Weebly praktikus drag-and-drop szerkesztővel rendelkezik, és lehetővé teszi a kód beágyazását is, ami előnyt jelent azoknak a felhasználóknak, akik tisztában vannak a HTML alapokkal. A fényképészeti webhelyek fejlesztésekor a platform a következő előnyöket kínálja:

 • Érzékeny fényképezősablonok. A weboldal készítője a reagáló testreszabható sablonok kategóriáját kínálja a fotózási webhelyek létrehozásához és személyre szabásához. Itt is elindíthatja saját webhelyét a nulláról, vagy megrendelhet kész projektet a gyártóktól.
 • Video tárhely. A Weebly segítségével feltöltheti és integrálhatja a legjobb fotógyűjteményeket tartalmazó videókat, hogy a felhasználók megismerjék kreatív megközelítésüket és összpontosításukat. Integrálhatja a YouTube videót, vagy feltölthet videofájlokat közvetlenül a Weeblybe, ahol biztonságosan tárolják.
 • Képszerkesztő. A weboldal készítője fejlett HTML5-alapú képszerkesztőt mutatott be, amely rengeteg fotózáshoz szükséges funkcióval rendelkezik, ideértve a képek forgatását, kivágását és beállítását, a szöveg hozzáadását a közzétett képekhez stb. 29 szűrő is használható, amelyekkel javítsa a fényképek minőségét és vizuális megjelenítését.

Költség: A Weebly külön terveket készít a szokásos webhelyekről és internetes áruházakról. Így ingyenes csomaggal és négy fizetett előfizetéssel rendelkezik a szabványos webhelyek fejlesztésére. A költség 4 dollárral kezdődik havonta (egyszeri éves kifizetéssel) eléri a havi 25 dollárt. Az e-kereskedelemmel kapcsolatos projektek létrehozásakor a weboldal készítő négy árképzési lehetőséget kínál. Az árak 8 dollár / hónap között mozognak, és a fejlett teljesítmény-terv esetében 38 dollár / hónap lehet.

Próbálja ki ingyen a Weebly alkalmazást

SmugMug – A fénykép védelmére, megosztására, tárolására és eladására szolgáló platform

SmugMug - A fénykép védelmére, megosztására, tárolására és eladására szolgáló platform

SmugMug – egy multifunkcionális platform a fényképek létrehozásához, védelméhez, megosztásához, tárolásához és értékesítéséhez. A rendszer lehetővé teszi a fotótörténetek készítését és elmondását, hogy ezeket tovább megosszák a világ minden tájáról érkező rajongókkal. A platform legfontosabb megkülönböztetése az ilyen jellegű szolgáltatásoktól az a tény, hogy nemcsak fotógyűjteményeket készít, hanem azt is lehetővé teszi, hogy más felhasználók válasszák és használják a feltöltött stock fotókat a rendelkezésre álló képgalériákból. Vessen egy pillantást a SmugMug legfontosabb eseményeire most:

 • Kényelmes drag and drop szerkesztő. A rendszert a kényelmes és könnyen használható vizuális szerkesztő jellemzi, amely támogatja drag and drop funkció. Ez lehetővé teszi az új fényképek egyszerű feltöltését, új gyűjtemények létrehozását, a feltöltött képek meghatározott kritériumok szerinti rendezését és kezelését, a tartalom és a galéria / fotózás webhelyének testreszabását, az e-kereskedelem funkcióinak engedélyezését és az egyéb kapcsolódó feladatok elvégzését..
 • Logikai fényképszervezés. A platform lehetővé teszi a feltöltött képek galériákba és tematikus gyűjteményekbe rendezését. Lehetőség van külön fotók feltöltésére és kipróbálhatja a tömeges feltöltés funkciót is, amely lehetővé teszi az igényeinek megfelelő számú kép hozzáadását. A feladat befejezése után személyre szabhatja a fényképeket és a képgyűjteményeket a kulcsszavak, címek, feliratok hozzáadásával vagy az újonnan feltöltött képek bizonyos paraméterek szerinti rendezésével.
 • eCommerce. A SmugMug lehetővé teszi egy internetes áruház létrehozását, ahol eladhatja fényképeit és fotógyűjteményeit. Önnek kell beállítania a megjelenítési paramétereket, az egyes ügyfelek számára testreszabott árlistákat, a képkiválasztási lehetőségeket módosítania, ajándékutalványokat és nyomatokat eladni, a biztonsági / képtárolási funkciókat módosítania, valamint a feltöltést (teremt) egyedi weboldal logók, vízjelek hozzáadása és egyéb műveletek végrehajtása.
 • Világítószekrény-integráció. A platform lehetővé teszi a Lightroom Plugin integrációját, amely lehetővé teszi a képek feltöltését, rendezését és kezelését néhány kattintással. A plugin a SEO paraméterekkel együtt a portfólió struktúrájának megőrzésében is segít a projekt hatékonyabb népszerűsítésében.
 • Fotótárolás és megosztás. Te vagy az, aki ellenőrzi a feltöltött képek biztonságát és hozzáférhetőségét. Lehetőség van a felhasználók kiválasztására webhely-hozzáférési jogok hozzárendelésére és széles körű képmegosztási lehetőségek engedélyezésére. A rendszer lehetővé teszi, hogy bejegyzéseket tegyenek a közösségi hálózatokon, az integrált mobilalkalmazást használhassák a képek szerkesztésére, archiválására és megosztására, megosztható hivatkozások létrehozására stb..

Költség: A SmugMug 14 napos ingyenes próbaverziót kínál minden új előfizető számára – ez elegendő a rendszer működésének teszteléséhez. A fizetős előfizetések egyikére való áttéréskor a weboldal készítője választhat 4 terv közül, amelyek közül a leginkább megfizethető 48 USD / év áron..

Próbálja ki a SmugMug alkalmazást ingyen

Carbonmade – tökéletes online portfólió fotósok számára

Carbonmade - tökéletes online portfólió fotósok számára

Carbonmade – egy olyan platform, amely lehetővé teszi a tökéletes online portfólió létrehozását és kezelését a fotósok számára. A weboldal készítője meglehetősen egyszerűen használható, függetlenül a rendelkezésre álló készségektől és az előzetes felhasználói ismeretektől. Nem lesz szükség kódolási ismeretekre, hogy lenyűgöző portfóliót vagy fényképészeti weboldalt hozzon létre a rendszerrel. Csak vessen egy pillantást a szolgáltatás jellegzetes tulajdonságaira, hogy megtudja, mit kínál pontosan:

 • Design testreszabási szolgáltatások. Portfóliás weboldal készítőként a Carbonmade csúcskategóriás eszközöket kínál a kiemelkedő fotógaléria bemutatásához. Így a rendszer lehetővé teszi a személyes logó feltöltését teljesen ingyenesen. Lehetőség van még video- és képbemutatók feltöltésére, az automatikus lejátszás és a hurok funkcióinak használatára, új videók hozzáadása közben.
 • Tehetség medence. A webdesign szolgáltatások mellett a Carbonmade a tervezők, fotósok, copywriterek és más alkotók hatalmas piacaként helyezkedik el. Így megtekintheti ezen szakértők portfólióját a Tehetségkészlet részben, és szükség esetén kapcsolatba léphet a legjobb szerzőkkel.
 • Privát portfólió. A szolgáltatás azoknak a felhasználóknak szól, akik meg akarják osztani tapasztalataikat vagy webhelyüket más felhasználókkal. Ebből a célból különleges belépőkódot adnak ezeknek az embereknek, ezáltal megőrizve portfólióikat az illetéktelen hozzáféréstől.

Költség: A Carbonmade segítségével elindíthatja a webes tervezési folyamatot az ingyenes próbaverzióval. A vége után továbbra is frissítenie kell az egyik fizetett tervet. Három van itt. A legolcsóbb ajánlat – a kezdő terv – havonta 8 dollárba kerül.

Próbálja ki ingyen a Carbonmade terméket

PhotoShelter – fényképészeti webhelyek & Eszközök a fotósok számára

PhotoShelter - fényképészeti webhelyek és eszközök fotósok számára

PhotoShelter – egy átfogó platform, amely lehetővé teszi a fényképező webhelyek létrehozását, és professzionális eszközöket kínál a fotósok számára. A rendszer számos csúcstechnológiát foglal magában, beleértve a biztonságos képtárolást és az archívumhoz való hozzáférést, valamint a minőségi weboldalkészítőt. A szolgáltatás benyomása érdekében a PhotoShelter olyan eszközkészlettel rendelkezik, amely hozzájárul a professzionális webdesign megközelítéséhez. A legkényelmesebb és lenyűgözőbb funkciók közül néhány a következő:

 • eCommerce. A rendszer lehetővé teszi, hogy a fotóprojekt e-kereskedelemre összpontosítson. Jön a PayPal és a Stripe támogatással, valamint a személyes kereskedői fiókok csatlakoztatásának lehetőségével a közvetlen értékesítés befejezéséhez. Ezenkívül a PhotoShelter integrált bevásárlókosár-hozzáférést kínál, statisztikai nyomkövető eszközökkel, valamint több internetes áruház beállítási és testreszabási funkcióval.
 • Biztonsági eszközök. Az összes, a PhotoShelter használatával elindított webhely alapértelmezés szerint SSL titkosítással rendelkezik. Ez szükséges a weboldal hatékonyabb SEO promóciójához és a webhely általános népszerűségéhez. Ezenkívül a weboldal készítője lehetővé teszi a Image Theft Guard használatát, hogy megvédje a képeit az engedélyezett másolástól vagy lopástól, de szükség esetén letilthatja a funkciót..
 • Érzékeny niche-sablonok. Speciális platformként a PhotoShelter tervezési készletet kínál, amelynek mennyisége nem túl kiterjedt. A sablonok azonban résközpontúak, alapértelmezés szerint ingyenesek, testreszabhatók és érzékenyek is.

Költség: A PhotoShelter 14 napos próbaidőszakot tartalmaz, amely ingyenes és minden új előfizető számára elérhető. Miután a program próbaverziója véget ér, aktiválnia kell a rendelkezésre álló három előfizetés egyikét. Ezek közül a legolcsóbb – az alapterv – jelenleg 10 dollárba kerül havonta.

Próbálja ki a PhotoShelter alkalmazást ingyen

Személyre szabott márkák – Weboldal-tervező cég weboldal megrendelésére

Személyre szabott márkák - Weboldal-tervező cég weboldal megrendelésére

Személyre szabott márkák – a legjobb weboldal-készítő cég, aki fotósnak rendel weboldalt. A szolgáltatást eredetileg a vállalkozástulajdonosok igényeit és márkanevelési stratégiáit szem előtt tartva hozták létre. Azonban gyorsan egy hatékony, AI-alapú platformmá fejlődött, amely egyszerűsíti a felhasználói élményt és növeli a webhely hírnevét. Ez segíti a fényképezési webhely népszerűsítését az interneten, és így prevalenciát ad ki a különféle rést képviselő versenytársaihoz: A Tailor Brand legfontosabb és lenyűgözőbb kiemelései a következők:

 • Speciális márkaépítési eszközkészlet. A platform hozzáférést biztosít számos fejlett márkaépítési szolgáltatáshoz és eszközhöz, amelyek javíthatják a projekt hírnevét. Az összes eszköz alapértelmezés szerint adaptálható, és felhasználhatja az EPS fájljait és a névjegykártya megoldásait kiemelkedő fényképészeti weboldal kialakításához.
 • Logo Maker. A Személyre szabott márkák lehetővé teszik a professzionális weboldal logók létrehozását és testreszabását, hogy növeljék fotós projektje népszerűségét és elismerését. Az integrált Ai technológiának köszönhetően most már kiválaszthatók a főbb logo tervezési elemek (betűtípusok, típus, stílus) és eszközök, amelyek lehetővé teszik a rendszer számára automatikusan egy projekt létrehozását az Ön számára.
 • Személyre szabott hirdetések. A rendszer hozzáférést biztosít a teljesen automatizált és integrált Tailor Ads platformhoz, amely lehetővé teszi azonnali hirdetések megtervezését és közzétételét a gyors projekt-promóció érdekében. Használhat több hirdetéssel társított variációt, és kiválaszthatja azokat, amelyekre jelenleg szüksége van a fényképezési webhely fejlesztéséhez és annak további marketingjéhez.

Költség: A Szabó Márkáknak nincs ingyenes terve vagy próbaverziója. A rendszerrel való munka megkezdéséhez és a szolgáltatás teljes spektrumának eléréséhez azonnal ki kell választania az egyik fizetett előfizetést. Költségük 9,99 dollár / hónap, és a szolgáltatástól / szolgáltatástól függ.

Próbálja ki a Tailor márkákat most

Alsó sor

Minden alkalommal, amikor szembe kell néznie a fénykép működésének bemutatásával, szembe kell néznie a következő problémával a megfelelő szolgáltatás kiválasztása ezt megtenni. A weboldal készítői minden bizonnyal hasznosak lesznek ilyen helyzetekben. Könnyen kezelhető, intuitív és elég erős ahhoz, hogy még a legbonyolultabb projekteket is elvégezze, kódolási ismeretek nélkül.

A fényképészeti weboldal megtervezése kihívást jelent azoknak a felhasználóknak, akik még soha nem vettek részt a weboldal készítésében, mégis tisztességes projektet akarnak indítani az ügyfelek generálása érdekében. A weboldalkészítőknél ez a feladat sokkal egyszerűbbé válik, mivel ezeket a szolgáltatásokat kifejezetten a felhasználói kényelmet szem előtt tartva hozzák létre.

Hozzon létre egy weboldalt ingyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map