A legjobb utazási iroda webhely-készítők

A legjobb utazási iroda webhely-készítők


Az utazási vállalkozás indítása mindig kihívás, főleg azoknak a vállalkozóknak, akik még soha nem tettek ilyen lépéseket, és nincs egységes elképzelésük a folyamat lépéseiről és készségeiről. Függetlenül attól, hogy már működtet egy utazási irodát, vagy csak azt tervezi, hogy elindítja – nem fog létrehozni egy webhelyet, amely vállalkozását az interneten képviseli.

Az utazási webhely a jelenlegi és potenciális ügyfelei számára a legfontosabb célpont. Ez a legjobb információforrás a vállalkozásáról, az Ön által kínált szolgáltatásokról és frissítésekről, az árazási politikáról és az egyéb figyelemre méltó kérdésekről. A teljes körű utazási iroda weboldala sok iparral kapcsolatos információt nyújthat ügyfeleinek, amelyek nem találhatóak meg más hirdetési anyagokban vagy egyéb offline információforrásokban..

Nem titok, hogy az utazási irodák éjjel-nappal elfoglaltak, segítik ügyfeleiket, hogy megtalálják a legjobb túrákat elfogadható költségek mellett, és kezeljék az üzleti élettel kapcsolatos egyéb kérdéseket. Ez nyilvánvalóan sok erőfeszítést és időt vesz igénybe, megakadályozva az üzleti tulajdonosokat abban, hogy belekerüljenek a barkácsáruház webhelyének fejlesztésébe. Nincs értelme webmestereket felvenni az utazási irodák weboldalainak tervezésére, mivel ez meglehetősen drága megoldás. Még ha kipróbálnád is béreljen valakit egy weboldal fejlesztésére az Ön számára nem lesz képes saját maga frissíteni és kezelni a projektet anélkül, hogy megismerné a webes tervezési folyamat alapjait.

Ebben az esetben az egyetlen ésszerű megoldás a weboldal-készítők használata – egyszerű, könnyen használható és megfizethető webdesign-eszközök, amelyek lehetővé teszik weboldal létrehozását kódolás vagy szükséges tapasztalat nélkül. Mind az egy-egyben, mind az utazási irodák weboldal-készítői széles körű választást kínálnak a résközpontú szolgáltatásokról és szolgáltatásokról, amelyek pozitív hatással lesznek webhelyének teljesítményére és további promóciójára.

A vállalkozással, az eredményekkel, szolgáltatásokkal, túrákkal és az árakkal kapcsolatos explicit információk megadásával az utazási iroda webhelye lesz az elsődleges rendeltetési hely azoknak a felhasználóknak, akik hajlandóak megismerni az Ön üzleti frissítéseit, égető ajánlatait (ez nagyon fontos a turisták számára), legjobb ajánlatok, kedvezmények, hírek, frissítések és egyéb kapcsolódó tények, amelyeket sehol másutt nem tudnak megtudni.

Kipróbáltuk a 8 legjobb utazási iroda webhely-készítőt:

 1. Wix – A LEGJOBB Weboldal-készítő az utazási iroda számára
 2. WordPress – A legjobb utazási blogok platformja
 3. uKit – A legjobb utazási iroda webhely-készítő
 4. Ucraft – Online platform egy céloldal létrehozásához
 5. SITE123 – Weboldal-készítő az utazásszervezők számára
 6. Könyvjelző – A.I.-alapú webhelykészítő
 7. uCoz – Teljesen INGYENES Utazási Közösségi Építő
 8. Shopify – A legjobb e-kereskedelmi platform az utazási webhelyek számára

Azok számára, akik a legjobb utazási iroda weboldal-készítőt keresik, áttekintettük a fent felsorolt ​​rendszereket. Részletes összehasonlításuk segítségével felfedezheti az utazási iroda webhelyének legmegfelelőbb platformját, és leginkább megfelel webhelyének fejlesztési igényeinek. Most kezdjük el.

Wix – A LEGJOBB Weboldal-készítő az utazási iroda számára

Wix - A LEGJOBB Weboldal-készítő az utazási iroda számára

Wix – a legjobb all-in-one weboldal készítő az utazási irodák, ügynökök és utazásszervezők számára. A platform magában foglalja a könnyű használatot, a kényelmet, a megfizethetőséget, a kiváló funkcionalitást és az intuitív webdesign-megközelítést. A rendszer igényes a világ minden tájáról származó felhasználók iránt, nem hiába. A Wix kimerítő funkciókkal rendelkezik, amire szükség van egy lenyűgöző utazási iroda webhelyének elindításához és kezeléséhez anélkül, hogy vagyont rá költene. Ideje, hogy azonnal felvegyük a platform legfontosabb eseményeit:

 • Utazási sablonok. Amikor a utazási sablonok gyűjteménye, a rendszer tisztességes, testreszabható és mobil használatra kész témákat kínál az utazásszervezők, utazási irodák, élelmezési túrák, turisztikai társaságok, szállodák, utazási blogok, szafari túrák, utazási fotósok, yachtészek weboldalak készítéséhez és speciális céloldalakat az utazási cégek számára.
 • Utazási kütyü. A rendszer lehetővé teszi sok ingyenes és fizetett kütyü közötti választást, amelyek nagyszerű kiegészítést jelentenek az utazási iroda webhelyén (A Moovit Maps and Routes widget kiváló közlekedési lehetőségeket kínál a pontos helyre, a Hotels és az Airbnbs Map a legjobb helyek biztosításához az esemény közelében, stb..)
 • Ügyfél-interakciós eszközök. Wix App Market integrálható kütyü és kiterjesztések széles választékát kínálja, amelyek lehetővé teszik az ügyfelekkel való hatékony kapcsolatfelvételt a nap bármely szakában (123 Űrlapkészítő, Visszahívás, Online könyvbeszámolások, Élő csevegés, Wix űrlapok, Google Eseménynaptár, Eseménynaptár, Wix Foglalások, Ütemezés Pro, Inffuse Ajánlások, Legfrissebb hírek, Wix Chat, Contact Management + CRM stb..).
 • Vásárlói vélemények. A rendszer lehetővé teszi a kütyü és a kiterjesztések integrálását, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy véleményeiket megosszák és megoszthassák megjegyzéseiket a kibővített marketing célokra (Vásárlói vélemények, MyReviews, megjegyzések, Yelp, Comments +, Testimonial Builder, Social Testimonials, Voice Comments + stb.).
 • Wix foglalások. Az alkalmazás lehetővé teszi egyeztetés lebonyolítását, feliratkozást egy találkozóra, befizetést közvetlenül a weboldalon, hogy az ütemterv és az ügyfelek tervei jobban szerveződjenek..
 • Fórum. A weboldal készítő lehetővé teszi adjon hozzá egy fórumot a webhelyéhez Annak érdekében, hogy a jelenlegi és a potenciális felhasználók egymással meg tudják birkózni, megvitassák az érdeklődő témákat, és megosszák utazási tapasztalataikat. Lehetőség van olyan sok ágazat és téma hozzáadására, amelyek az utazásra összpontosítanak, hogy a frissített információkat a felhasználók ösztönözzék arra, hogy megtudják.
 • Blogolás. A Wix lehetővé teszi egy teljes funkcionalitású blog csatlakoztatását a webhelyéhez, hogy folyamatosan tájékoztassa az utazási irodák ügyfeleit a tervezett eseményekről, frissítésekről és azokról a hírekről, amelyeket meg szeretne osztani velük. Lehetőség van olyan informatív réstájékoztatók feltöltésére is, amelyek az utazással kapcsolatos információkat nyújtják a felhasználók számára, hogy előnyeik legyenek nyaralásuk vagy üzleti útjaik megtervezésekor..

Költség: A Wix, mint szolgáltatás-betöltött webhely-készítő, lehetőséget kínál a teljes szolgáltatáskészlet tesztelésére egy ingyenes terv használatával. Ez a lehetőség elegendő a platform fő erősebb és gyenge pontjainak meghatározásához, mielőtt tovább döntenék a platformról. Azt azonban tudnod kell, hogy a Wix ingyenes terve egyáltalán nem működik komplex projektek fejlesztésénél.

Ha funkcionális utazási iroda webhelyet szándékozik elindítani, akkor frissítenie kell annak egyik fizetett tervét. Ebből a célból a Wix jelenleg két tervcsoportot kínál, nevezetesen a Standard és az Business / eCommerce. Mindegyik egyéni előfizetéseket foglal magában, amelyek tartalma és költsége különbözik egymástól. Így a Standard Wix előfizetés költsége 13 dollár / hónap kezdődik, és eléri a 39 dollárt / hónap, míg az üzleti tervek költsége 23 dollár / hónap és annál magasabb.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

WordPress – A legjobb utazási blogok platformja

WordPress - A legjobb utazási blogok platformja

WordPress – egy megbízható és teljes értékű platform (CMS) utazási és turisztikai blogokhoz. A rendszer nagyszerűen alkalmazkodik az utazási irodák vagy a népszerű utazásszervezők nagy, teljes terhelésű webhelyeinek fejlesztéséhez. Kiemelkedik a tömegből fejlett integrációs lehetőségei, csúcsminőségű testreszabási eszközök és kódszerkesztő funkciók miatt. Ez utóbbi szempont azonban megköveteli a tárgy megértését. A platform használatának okai a következők:

 • Utazási sablonok. Böngészhetünk a rendszer által kínált ingyenes és fizetett utazási sablonokon, valamint az interneten elérhető témák között.
 • Integrálható plugins az utazási irodák számára. A WordPress erős plugin-integrációs lehetőségeiről (A legnépszerűbb bővítmények, amelyeket utazási webhelyén használhatnak, a PanoPress, az Orioly Book Now, a Tour Master, a WPML plugin, a Polylang, az eseménynaptár, a WooTour stb..).
 • Ügyfél-interakciós bővítmények. Az ügyfelekkel való jutalmazó interakció biztosítása érdekében számos plugint integrálhat, például a Könnyű közösségi megosztás gombok, ügyfélportál beépülő modul, visszahívási kérés beépítése, WP Notification Bar Pro, WP ügyfélkör stb..

Költség: A WordPress mindenki számára ingyenesen letölthető. Kipróbálhatja a rendszer tulajdonságait, amíg csak szüksége van. Ne feledje, hogy az utazási weboldal közzétételéhez és promóciójához meg kell vásárolnia webhelyet és domain nevet. A várható költség a tervben szereplő feltételektől függ. Például megfizethető Bluehost A terv havi 2,95 dollárba kerül. Ezenkívül a beépülő modulok és a sablonok integrációjába kell befektetnie.

Próbálja ki a WordPress alkalmazást

uKit – A legjobb utazási iroda webhely-készítő

uKit - A legjobb utazási iroda webhely-készítő

uKit – a legegyszerűbb kisvállalkozói weboldal-készítő utazási irodák webhelyének létrehozására. A fejlett tervezési testreszabási szolgáltatások, témák, alkalmazások és egyéb eszközök, amelyek nélkülözhetetlenek minden utazási weboldalon, teszik a szolgáltatást az egyik legjobb rést képviselőnek. Vessen egy pillantást ennek néhány jellegzetességére:

 • Utazási sablonok gyűjteménye. A rendszer nagylelkű gyűjteményt kínál utazási fókuszú érzékeny témák, amelyek könnyen testreszabhatók az újoncok és a webdizájn igényeinek kielégítésére (Választhat az utazási iroda, a hegyi túrák vagy az európai túra, a tengeri kemping, az üdülési turisztikai tevékenységek, az öko-túra, a körutazás témái közül, vagy kiválaszthat egy üres sablont a webhely nulláról történő tervezéséhez).
 • Gazdag widget gyűjtemény. Az uKit nagyon szép választékban kínál kütyü-specifikus tartalommal rendelkező widget-eket, amelyek jó kiegészítője minden utazási weboldalnak (Online csevegés, Közösségi Hálózat Gombok, Idővonal, Felhasználói Megjegyzések, Szolgáltatás Számológép, Időzítő stb.).
 • CallBack szolgáltatás. A widget integrálásával lehetőséget adhat ügyfeleinek, hogy elhagyják visszahívási kéréseiket, hogy kapcsolatba léphessen velük a nap legmegfelelőbb időpontjában..
 • Élő chat. Az uKit által kínált LiveChat funkcióval kapcsolatba léphet az ügyfelekkel, akiknek bármilyen kérdésük van, vagy időben igényelnek online támogatást és segítséget..
 • Weboldal előnézete. A webhely-készítő lehetővé teszi a webhely előnézeti megtekintését, amíg még fejlesztés alatt áll. Ez lehetővé teszi, hogy észrevegye a rendelkezésre álló hibákat és hibákat, hogy gyorsan szerkesztheti a projektet és megszabaduljon tőlük a weboldal közzététele előtt. Az Előnézet funkció lehetővé teszi azt is, hogy megnézze, hogyan néz ki a kész projekt a mobil és asztali eszközökön.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány. A weboldal készítője lehetővé teszi az SSL tanúsítvány szolgáltatás csatlakoztatását az erőforrás biztonságának növelése érdekében, és az utazási webhely számára a kívánt hitelességi szintet adja meg..

Költség: Az uKit megfizethető árpolitikával rendelkezik, annak ellenére, hogy nem kínál ingyenes tervet. Ehelyett a rendszer 14 napos próbaverziót biztosít, amelynek során kipróbálhatja az összes érdeklődő szolgáltatást. A legolcsóbb uKit csomag 4 dollár / hónap, míg a legdrágább csomag 12 dollár / hónap.

Próbálja ki ingyen az uKit alkalmazást

Ucraft – online platform egy céloldal létrehozásához

Ucraft - online platform egy céloldal létrehozásához

Ucraft – egy felhővel foglalkozó weboldal készítő, amely egyszerű módszert kínál egy tisztességes utazási webhely elindítására. A weboldal készítője ismert a tervező eszközök gyűjteményéről, az adaptív sablonokról, az ingyenes nyitóoldal készítőiről és a logó testreszabási eszközéről is. Íme a szolgáltatás fő előnyei:

 • Érzékeny niche-sablonok. Az Ucraft gazdag, reagáló sablonok gazdag gyűjteményével büszkélkedhet, amelyeket kifejezetten az utazási ipar képviselőinek terveztek.
 • Harmadik fél integrációi. Ha úgy érzi, hogy a beépített elemek mennyisége nem elegendő az utazási iroda webhelyéhez, választhat bármilyen harmadik féltől származó integrációt, amely a promóciós, marketing és elemzési igények széles spektrumát lefedi (Intercom, Disqus, LiveAgent, Facebook Messenger, Uservoice, Zendesk Chat, Jivosite stb..).
 • Ingyenes céloldal-készítő. A felhasználók figyelmének felkeltése és az ügyfelek elkötelezettségének növelése érdekében egy ingyenes weboldalt készíthet egy utazási weboldal céloldalával.
 • Ingyenes Logo Maker. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi egy egyedi logó létrehozását az utazási iroda webhelyén, hogy kitűnjön a tömegből és növelje hírnevét.
 • Többnyelvű támogatás. Ha célja külföldi ügyfelek vonzása vagy nemzetközi partnerekkel való kapcsolattartás, akkor az Ucraft által nyújtott többnyelvű támogatás kiemelkedő előnyt jelent..

Költség: Az Ucraft rendelkezik egy ingyenes csomaggal, amely jól működik azoknak a felhasználóknak, akik költségvetési megtakarítást terveznek, és ingyenes indulási oldalt vagy bármilyen más típusú weboldalt indítanak ingyenesen. Fel kell ismernie azonban, hogy az ingyenes webhelyek nem rendelkeznek olyan funkcionalitással, amely megakadályozza, hogy a legtöbbet hozza ki belőlük. A fizetett opciók költségei az általuk feltételezett tervektől és feltételektől függően különböznek. A legolcsóbb Pro webhely előfizetés 10 dollár / hó, míg a legdrágább korlátlan csomag 69 dollár / hónap. Ha nem biztos benne, hogy az egyes tervek milyen funkciókkal járnak, a weboldal készítője által kínált 14 napos próbaidőszak segít a helyes döntés meghozatalában..

Próbálja ki az Ucraft alkalmazást ingyen

SITE123 – Weboldal-készítő az utazásszervezők számára

SITE123 - Weboldal-készítő az utazásszervezők számára

Site123 – egy egyszerű weboldal készítő az utazásszervezők számára, amely lehetővé teszi olyan minőségi webhelyek létrehozását, amelyek nem igényelnek ismereteket vagy kódolási ismereteket. A platform informatív és értékes iránymutatásokkal rendelkezik a projektek elindításával kapcsolatban. Van egy kényelmes drag-and-drop szerkesztő, amely egyszerűsíti a DIY weboldal fejlesztésének a kezdőit és a jártas webes tervezőket. Az alábbiakban felsoroljuk a weboldal-készítő legfontosabb jellemzőit:

 • Logo Maker. Ha vállalkozásának nincs olyan logója, amely azt az interneten ábrázolja, a SITE123 lehetővé teszi könnyedén létrehozni azt. Nincs szükség webdizájn profi vagy kódoló szakemberre, hogy itt saját üzleti emblémát hozzon létre. Csak használja az integrált eszközkészletet és a Logo Maker által kínált elemeket az utazási iroda webhelyéhez legjobban illeszkedő logó megtervezéséhez.
 • Többnyelvű támogatás. A SITE123 többnyelvű támogatást nyújt, amely lehetővé teszi az utazási iroda webhelyének több nyelvi változatának létrehozását. Ez hosszú távon elősegítheti webhelye forgalmának és ügyfélkörének növekedését.
 • Ügyfél-interakciós eszközök. A weboldal készítője hozzáférést biztosít több ügyfél-interakciós eszközhöz, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek elkötelezettségének növelését és az aktív felhasználói interakció ösztönzését.
 • Integrált formakészítő. A rendszer lehetővé teszi különféle online űrlapok létrehozását és hozzáadását az utazási iroda webhelyéhez, hogy a felhasználók számára cselekvési szabadságot biztosítson. Rengeteg egyedi űrlap-elrendezéshez és -elemhez férhet hozzá, amelyek olyan űrlapokat hozhatnak létre, amelyek megfelelnek a weboldal specializációjának, és jelentősen javíthatják a teljesítményét.
 • Blogolás. A platformon méltó blogmotor található, amely lehetővé teszi a teljes funkcionalitású blog csatlakoztatását az utazási webhelyhez. Itt tudsz utazási célokat tartalmazó cikkeket közzétenni, hogy felhívja a figyelmet az ügyfelek érdeklődésére, hosszú távon generálja a forgalmat és a jövedelmet.
 • App Market. A SITE123 szintén kiemelkedik a tömegből az integrált App Market miatt, amely több tucat kütyühez és kiegészítőhöz nyújt hozzáférést, például Live Chat támogatás, galéria, űrlapok, elemző eszközök, közösségi, foglalás és még sok más. Ezek és más kütyü használatával a legtöbbet hozhatja ki az utazási iroda webhelyéből.
 • A közösségi média integrációja. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy javítsa webhelyének hírnevét a közösségi hálózatokon azáltal, hogy megosztja a webhelyével kapcsolatos híreket, ipari frissítéseket, ütemezett eseményeket, terveket és egyéb adatokat..

Költség: A SITE123 az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb DIY weboldal készítő. Teljesen ingyenes tervvel rendelkezik mindenkinek, aki el akarja indítani a weboldalt a rendszerrel, és előre kívánja kipróbálni annak szolgáltatáskészletét. Hasonlóképpen, a platform négy fizetett tervet kínál, az f költsége havi 10,80 és 28,80 dollár között mozog.

Próbálja ki a Site123 alkalmazást ingyen

Könyvjelző – A.I.-alapú webhelykészítő

Könyvjelző - A.I. - Powered by Webhelykészítő

Bookmark – fejlett AI-alapú webhely-készítő, ideális az utazási weboldalhoz. Nem kell kódolási szakértőnek lennie ahhoz, hogy lenyűgöző webhelyeket készítsen a Bookmark segítségével. Csak használja az AI eszközt a tartalom megadásához és az eredmény megtekintéséhez! A weboldal készítőjének főbb jellemzői a következők:

 • AIDA asszisztens. A mesterséges intelligencia eszköz automatikusan megbirkózik a weboldal létrehozásával, ha megadja az igényét egy utazási webhely típusához, és elküldi az összes megjelenítendő tartalmat.
 • Fókusz funkció. A rendszer kész blokkok sorozatát kínálja, amelyeket kiválaszthat, testreszabhat és integrálhat az utazási webhelyre, például a modulok segítségével linkek, szövegek, idézetek, térképek, kapcsolatfelvételi űrlapok, közösségi hálózati gombok, visszajelzések és kapcsolattartási űrlapok stb..
 • Események Feature. Az események szakasz lehetővé teszi a közelgő események feltöltését az utazási webhelyre, hogy tudatában legyenek azoknak, amelyek folynak az Ön vállalkozásában.
 • e-kereskedelem motor. A Bookmarknak van egy tisztességes e-kereskedelem motorja, amely lehetővé teszi egy kicsi és közepes méretű online áruház felvételét az utazási webhelyre, ahol túrákat, kiegészítőket és egyéb termékeket értékesíthet, amelyek igénybe vehetők az ügyfelekkel.

Költség: A weboldal készítője ingyenes előfizetéssel és két fizetett előfizetéssel rendelkezik. Az ingyenes csomag elegendő a rendszer összes funkciójának teszteléséhez, míg a fizetett előfizetések funkcionalitást adnak a projekthez. Fizetett előfizetéshez havonta 11,99 és 24,99 dollárt kell költenie. Lehetőség van havi kifizetésekre is, de a tervek költségei ebben az esetben valamivel magasabbak lesznek – havonta 15 és 30 dollár..

Próbálja ki a Bookmark alkalmazást ingyen

uCoz – Teljesen INGYENES Utazási Közösségi Építő

uCoz - Teljesen INGYENES Utazási Közösségi Építő

uCoz – egy teljesen ingyenes utazási közösségépítő, amely lehetővé teszi a nem műszaki és webdesign-profik számára, hogy a minőségi utazási projektek a nulláról kezdődjenek. A platform funkcionális modulokkal, egyszerű és intuitív DIY webszerkesztővel, blog- és e-kereskedelem motorokkal és egyéb csúcskategóriás szolgáltatásokkal érkezik. Rögtön vonjuk be őket:

 • Blog Motor. A weboldal készítő fejlett blogmotorral érkezik, amely lehetővé teszi a teljes funkcionalitású blog összekapcsolását az utazási iroda webhelyével. Ez az a hely, ahol képes lesz a niche-vel kapcsolatos cikkeket közzétenni és frissíteni, felhasználói beszélgetéseket kezdeményezni és csak kapcsolatot tartani a jelenlegi és potenciális ügyfelekkel..
 • Fórum modul. Modul alapú rendszerként az uCoz több modul közül választhat, hogy növelje az utazási weboldal teljesítményét. A fórummodul lehetővé teszi egy közösségi fórum létrehozását, ahol kommunikálhat az ügyfelekkel, hozzáadhatja és frissítheti a fórumágakat, új témákat és beszélgetéseket..
 • Tagsági lehetőségek. Az uCoz-alapú webhely kezelésekor tagsági jogokat ruházhat fel azoknak a felhasználóknak, akikkel együttműködni tervez. A weboldal-hozzáférési paraméterek beállítása vagy a felhasználói hozzáférés korlátozása a kitűzött webdizájn-célok alapján.

Költség: A weboldal készítője kezdetben ingyenes, és annak költségeit egyáltalán nem kipróbálhatja, hogy megtudja, mire számíthat tőle. Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassa ki az uCoz szolgáltatáskészletéből, érdemes frissíteni a mellékelt négy fizetett előfizetés egyikére. Költségük 3 dollár / hónap kezdődik a legolcsóbb alaptervnél, és 8 dollár / hónap-ig megy fel a legdrágább maximális terv esetén.

Próbálja ki az uCoz-t ingyen

Shopify – A legjobb e-kereskedelmi platform az utazási webhelyek számára

Shopify - A legjobb e-kereskedelmi platform az utazási webhelyek számára

Shopify – a legjobb e-kereskedelmi platform az utazási webhelyek számára, amely rengeteg fejlett e-kereskedelmi funkcióval és integrált eszközzel érkezik. A rendszer kiemelkedik a tömegből a marketing, webáruház fejlesztési és promóciós funkciók bősége miatt, amelyek hozzájárulnak a weboldal egyszerű, biztonságos és hatékony létrehozásának folyamatához. Itt található a Shopify szolgáltatások listája, amelyeket a felhasználóknak tisztában kell lenniük a weboldal fejlesztésével kapcsolatban:

 • POS szoftver. A Shopify a Point of Sale funkcióval rendelkezik, amely hozzájárul a weboldal funkcionalitásához. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az online és offline értékesítést, így növelve az ügyfélkört és a forgalom áramlását.
 • Szinkronizálási lehetőségek. Az e-kereskedelem szoftver lehetővé teszi a fiók hatékony és gyors szinkronizálását a népszerű piacokon és a külső szolgáltatásokkal. Ez lehetővé teszi a weboldal teljesítményének javítását, és felhívja a felhasználók figyelmét, amelyek hajlandóak együttműködni veled.
 • Kibővített valóság (AR) Funkció. Az AR funkció integrálása nemcsak felhívja az ügyfelek figyelmét, hanem növeli a webhely népszerűségét, növeli a forgalmat, új értékesítéseket generál, és maximális hatékonysággal és minimális idő- / erőfeszítés-beruházással segít elérni a kitűzött célokat. Az AR integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a 3D megközelítés segítségével felfedezzék az Ön által tett ajánlatok részleteit.
 • Termékmenedzsment. Az utazási iroda webhelyének elindításakor törekedhet arra, hogy feltöltse a raktáron lévő elemeket / ajánlatokat, és megjelenítse a különleges ajánlatokat. A Shopify csúcskategóriás termékkezelési lehetőségekkel és eszközökkel büszkélkedhet, amelyek lehetővé teszik a minőségi termékleírások hozzáadását, vonzó show ablakok létrehozását, a CSV import / export funkcióinak használatát stb..
 • Többnyelvű támogatás. A Shopify többnyelvű támogatást is kínál, ami nagyon fontos a többnyelvű utazási irodák webhelyeinek fejlesztésekor. Több nyelven elérhető, mivel webhelye felhívja a potenciális partnerek és ügyfelek figyelmét.

Költség: A Shopify sokoldalú és mérsékelt árpolitikával büszkélkedhet, és számos olyan választási tervet kínál, amelyek közül választhat az utazási weboldal specifikációi, paraméterei, valamint a webdizájn / üzleti szándékok alapján. Itt nincs teljesen ingyenes terv, mégis a felhasználók több előfizetés közül választhatnak. A legolcsóbb csomag 9 dollár / hónap, míg a legdrágább előfizetés 299 dollár / hónap. Az ingyenes 14 napos próbaverzió segít felfedezni az érdeklődő terv sajátosságait, hogy meghozza azt a választást, amelyet utána nem fog megbánni..

Próbálja ki ingyen a Shopify-t

Alsó sor

A weboldal elindítása elengedhetetlen minden olyan utazási iroda számára, amelynek célja a hatékony üzleti fejlesztés és az ügyfelek vonzása. A webhely elindítása és kezelése azonban nem könnyű, különösen a tapasztalatlan felhasználók számára. Itt nem hagyhatja ki olyan praktikus webes tervező eszköz nélkül, mint egy weboldal készítő.

Ezek a rendszerek számos olyan funkciót tartalmaznak, amelyek vonzó megjelenést és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak utazási webhelyének. A weboldal-készítők általában előre megtervezett, reagáló sablonokat, választékot kínálnak a tervezési testreszabási eszközökről, könnyen használható műszerfalakról és szép SEO optimalizálási paraméterek. Ezek a fő tényezők, amelyek hozzájárulnak a tisztességes eredményhez.

Magától értetődik, hogy a weboldal-készítő kiválasztása összetett feladat, de ennek nem kell hatalmas problémának lennie, ha hajlandó befektetni idejét és erőfeszítéseit. A postában áttekintett rendszerek vezetik a kortárs webdizájn rést és ezeket a választás során először figyelembe kell venni. Szánjon rá időt mindegyik kipróbálására, hogy megtudja azok jellemzőit, előnyeit és hátrányait, specifikációit és következményeit, mielőtt a végső döntést elfogadja..

Készítsen ingyenes utazási webhelyet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map