A legjobb orvosi webhely-készítők

A legjobb orvosi webhely-készítők


Az orvosi weboldal elindítása gyakran próbálkozó és bonyolult folyamat lesz azoknak a felhasználóknak, akik nem rendelkeznek a szükséges réstani kompetenciákkal és szakértelemmel.

De mi van, ha valóban szüksége van egy minőségi webhelyre, hogy kielégítse ügyfelei igényeit, és fogalmam sincs, hogyan lehet azt minimális gond nélkül és időveszteséggel létrehozni? Ez az, ahol a weboldal készítői nagy segítséget nyújtanak neked.

A weboldal-készítőket kifejezetten a nem tech-hozzáértő felhasználók igényeinek és képességeinek szem előtt tartásával hozzák létre. Szuper könnyű és kényelmes. A legtöbb esetben, webhely felépítése a semmiből csak néhány óra kérdés velük – olyan intuitív és egyszerűek! Ezek a rendszerek érthető műszerfalakkal vannak ellátva, egy részspecifikus (orvosi) sablonok, hatékony testreszabási eszközök és különféle webdizájn-lehetőségek, amelyek a webfejlesztés folyamatát mindenki számára elérhető közös eljárássá változtatják. Függetlenül attól, hogy webhelyre van szüksége magán orvosi rendelőn, személyes orvosi webhelyen vagy bármilyen más, résközpontú erőforráson, a weboldal-készítők használata határozottan ésszerű megoldás!

Kipróbáltuk az orvosok számára a legjobb orvostechnikai webhely-készítő 7 terméket & orvosok:

 1. WIX – A legjobb orvosi webhely-készítő (HIPAA-kompatibilis)
 2. uKit – Személyes webhelykészítő orvosok számára
 3. Shopify – Legjobb orvosi e-kereskedelmi szoftver
 4. Ucraft – az orvosok számára a legegyszerűbb webhelykészítő
 5. Bluehost – a legjobb webhely az orvosi rendeltetéshez
 6. WordPress – Ingyenes platform (CMS) bármely webhelyre
 7. SITE123 – Fogorvosok webhelykészítője & klinikák

A választás ilyen sokfélesége kissé bonyolíthatja a tapasztalatlan felhasználókat, akik csak az ezen eszközök által nyújtott webes tervezési lehetőségeket vizsgálják meg. Melyik közül a legmegfelelőbb az Ön egyéni webdizájnjának, és melyik a legfontosabb a versenytársak felett? Vagy talán mindegyik platformon van valami felajánlható?

Ezen és más kérdések megválaszolására és a legmegfelelőbb webes eszköz kiválasztására érdemes áttekinteni a fent felsorolt ​​platformokat. Ez egy biztos módszer arra, hogy megtudja, mit kínálnak pontosan, ha orvosi webhelyet kíván elindítani. Most kezdjük el.

Wix – A legjobb orvosi webhely-készítő (HIPAA-kompatibilis)

Wix - A legjobb orvosi webhely-készítő (HIPAA-kompatibilis)

Wix – a legjobb weboldal készítő orvosi weboldal elindítására és kezelésére, függetlenül annak összetettségétől és a felhasználók kódolási tudatosságától. A platform készen áll a szolgáltatások és eszközök széles skálájának biztosítására, amelyek jelentősen javíthatják üzleti népszerűségét és hírnevét.

A rendszer tökéletes választás magán orvosi klinikák vagy családi orvosok számára, akik minőségi internetes jelenlétre törekednek. Intuitív és érthető az első pillantásra. Nincs szükség webdizájn készségekre a rendszer elsajátításához, és a webes tervezési feladatok teljes spektrumának elkezdéséhez. A Wix weboldal készítője készen áll az Ön számára:

 • Orvosi sablonok. A Wix a mobil használatra kész orvosi sablonok gyűjteményével érkezik, amelyek illeszkednek a különféle rést érintő területekhez. A sablonok ingyenesek és nagymértékben testreszabhatók, lehetővé téve orvosi klinikák és központok, magánorvosok, orvosi szakemberek (mint a táplálkozási szakértők, fogorvosok, pszichológusok, pszichiáterek, terapeuták, pszichoterapeuták), alternatív gyógyászok szakemberei, háziorvosok, lézeres sebészek stb. Bármelyikük személyre szabott megjelenést adhat, ha hozzáadja vállalkozási adatait, helyét, az ügyfelek véleményét és más fontosnak tartott tartalmat..
 • HIPAA megfelelőség. A weboldal készítője HIPAA-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy biztosítja személyes adatainak maximális védelmét. Ez az orvosi webhelyek egyikének elengedhetetlen tényezője, mint például az egészségbiztosítás hordozhatóságáról és elszámoltathatóságáról szóló törvény (HIPAA) meghatározza a betegek adatainak érzékeny és megbízható védelmére vonatkozó szabványokat. Amikor webhelyet indít a Wix segítségével, bizalmas levelezéséhez felhasználhatja a platformon létrehozott e-mailt. Ez azért lehetséges, mert a Wix a G Suite-t használja e-mail szolgáltatásként, amely viszont HIPAA-kompatibilis.
 • Ügyfél-interakciós kütyü. A Wix App Market hozzáférést biztosít az ügyfelek közötti interakció widgetjeinek széles választékához, amelyek segítségével javíthatja webhelye teljesítményét. Néhány közülük Eseménynaptár, 123 Űrlapkészítő, Visszahívás, Online könyvbeszámolások, Élő csevegés, Wix űrlapok, Google Eseménynaptár, Wix Foglalások, Ütemezés Pro, Legfrissebb hírek, Wix Chat, Kapcsolatkezelés + CRM stb..
 • Vásárlói vélemények. Az ügyfelekkel folytatott interakciókkal együtt a weboldal készítője lehetőséget kínál számos kiterjesztés és kiegészítő közül választhat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megjegyzéseket fűzzenek az üzleti marketing perspektívájához. Ezek magukban foglalják Vásárlói vélemények, MyReviews, megjegyzések, Yelp, Comments +, Ajánlások készítője, Közösségi ajánlások, Inffuse ajánlások, Hangos megjegyzések+ és még sok más.
 • Blogolás. A Wix nagy teljesítményű blogmotorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a blogok összekapcsolását az orvosi webhelyével. Itt küldhet orvosi cikkeket, hogy megbeszéléseket kezdeményezhessen a webhely látogatói között, és hagyja, hogy kommentjeik megmaradjanak.
 • Wix foglalások. Orvosi honlapján minden bizonnyal előnye lesz annak, ha lehetőséget kínál a potenciális és a rendszeres betegek számára online találkozók lefoglalására valós idejű módban, feliratkozásra konzultációkra és fizetések kifizetésére közvetlenül a webhelyen. Itt hasznos lesz a Wix Bookings alkalmazás.
 • Fórum. Egy másik szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki az orvosi webhely teljesítményéből, egy fórum, amely nagyon hatékony a felhasználói interakció fokozása érdekében. Ezen a helyen hozhat létre több témát, ágat és szakaszt az orvosi szférához kapcsolódóan.

A Wix jelenleg egy ingyenes korlátlan felhasználási idővel és kétféle fizetett előfizetéssel rendelkezik, nevezetesen a Standard és az Business / eCommerce. Az alapértelmezés szerint különböznek egymástól, jellemzőik és a testreszabási eszközök között. A tervek mindegyik csoportja fel van osztva több másik előfizetésre, hogy megfeleljen a felhasználók különféle igényeinek. A szokásos csomagok költsége 13 dollárral kezdődik, míg az üzleti előfizetések költsége 23 dollárral kezdődik.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

uKit – Személyes weboldal készítő vagy orvos

uKit - Személyes weboldal készítő vagy orvos

uKit – egy nagyon szép alternatíva a Wix számára, és egy kicsit egyszerűbb is. Az uKit méltó megoldás orvosok és magán klinikák gyakorlására. A WYSIWYG weboldal készítőjének egyszerűsége azonban nem azt jelenti, hogy nem tudsz hatékony és működőképes orvosi webhelyet megtervezni. Ez függ a szükséges webhely típusától, a működtetett vállalkozás specifikációitól és a kitűzött céloktól. Vessen egy pillantást az uKit funkciók listájára most:

 • Orvosi sablonok. Az uKit gazdag orvosi sablonokat kínál, amelyek közül választhat, hogy minimalizálja a webes építési erőfeszítéseket és időt takarítson meg. Tehát létezik egy gyógyászati ​​kategória, amely olyan rést specifikus orvosi témákat ölel fel, mint például az orvosi laboratóriumok, klinikák, orvosi segítségnyújtás, magán orvosi laboratóriumok, fogorvosok, esztétikai kozmetikusok, gyermekorvosi központok, magánpszichológusok, családi orvosok stb. a rendszer által kínált sablonok alapértelmezés szerint reagálnak és testreszabhatók a vállalati igények kielégítésére.
 • Widget gyűjtemény. Az uKit widget-gyűjtemény szintén nagyon kiterjedt. Ez lehetővé teszi az alkalmazások és bővítmények kiválasztását, amelyek tökéletesen hozzájárulnak az orvosi webhely teljesítményéhez. A legszélesebb körben választott kütyü néhány Online csevegés, közösségi hálózati gombok, idővonal, felhasználói megjegyzések, szolgáltatáskalkulátor, időzítő és így tovább.
 • Élő chat. A weboldal készítője lehetőséget kínál az Élő csevegés funkció használatára, amely lehetővé teszi a kapcsolattartást a webhely látogatóival a nap bármely szakában.
 • CallBack szolgáltatás. A widget integrálása lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a visszahívási kérelmeiket a webhelyen hagyják, így a megadott időpontban kapcsolatba léphetnek velük. Ez kényelmes mind az Ön, mind a betegek számára.

Az uKit nem kínál ingyenes terveket, de 4 tervvel rendelkezik, amelyeket fizetnek, és számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek megfelelnek az Ön webdizájnjának. A tervek mindegyikének 14 napos próbaperiódusa van, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy költségmentesen teszteljék a rendszert, hogy megértsék, valóban megfelel-e webes fejlesztési preferenciáiknak és követelményeiknek. A fizetett előfizetések költségei havi 4 dollárral kezdődnek és elérték a havi 12 dollárt, ami szintén nagyon ésszerű befektetés.

Lásd még: uKit felülvizsgálat.

Próbálja ki ingyen az uKit alkalmazást

Shopify – Legjobb orvosi e-kereskedelmi szoftver

Shopify - Legjobb orvosi e-kereskedelmi szoftver

Shopify – a legjobb e-kereskedelmi szoftver, amelyet fel lehet használni az orvosi webhelyek hatékony elindításához és kezeléséhez. A platform számos e-kereskedelem eszközt és funkciót kínál, amelyek hozzájárulnak a weboldal fejlesztéséhez, kezeléséhez, promóciójához és marketingéhez. A szoftver a fokozott biztonságáról és összehasonlító egyszerűségéről is ismert. A szolgáltatás készen áll a következőkre:

 • Hatékony szinkronizálási lehetőségek. A Shopify lehetővé teszi az egyszerű és hatékony szinkronizálást a jól ismert külső szolgáltatásokkal és piacokkal. Ennek eredményeként az orvosi webhely jobb teljesítményt fog elérni, magasabb ügyfél-elkötelezettséget és elégedettségi szintet kínálva.
 • POS szoftver. Ha fizetős szolgáltatásokat szeretne kínálni online és offline módon is, akkor a Shopify értékesítési pont funkciója megfelelő, amire szüksége van. Fokozza az Ön weboldalának funkcionalitását, és hozzájárul az ügyfelek generálásához és a nagyobb forgalomhoz.
 • Termékmenedzsment megoldások. Az orvosi weboldal fejlesztésénél felmerülhet, hogy speciális ajánlatokat / szolgáltatásokat kell megjeleníteni az orvosi vonatkozású termékekkel / termékekkel együtt, amelyek szintén vonzó megjelenést igényelnek. A szoftver által kínált csúcskategóriás termékkezelési lehetőségek miatt hozzáadhat elemeket és azok részletes leírásait, vonzó show-ablakokat hozhat létre, termékgyűjteményeket, igénybe veheti a CSV-fájlok importálását / exportálását stb..
 • Kibővített valóság (AR) – A Shopify is ismert annak köszönhetően Kiterjesztett valóság funkció amely lehetővé teszi a szükséges webhelyhez kapcsolódó termékek / szolgáltatások 3D módban történő bemutatását. Ez határozottan hozzájárul az ügyfelek generálásának és megtartásának arányához, az Ön weboldalának / üzleti hírnevének növekedéséhez, a nagyobb forgalomhoz stb.
 • Többnyelvű támogatás. A Shopify többnyelvű támogatást nyújt minden olyan felhasználó számára, aki hajlandó elindítani egy több nyelven elérhető weboldalt. A helyzet az, hogy a többnyelvű weboldalak segítenek felhívni a külföldi betegek vagy a külföldi turisták figyelmét. Ez végül elősegíti a jobb üzleti eredmények elérését.

A Shopify árazási politikája ésszerű, és betartja a szoftver által kínált integrált funkciókat is. A platformon nincs ingyenes terv, mégis van egy ingyenes 14 napos próbaverzió, amely lehetővé teszi a platform teljes szolgáltatáskészletének tesztelését. A szoftver használatának költsége 9 dollár / hó kezdődik – ez a legolcsóbb előfizetés ára.

Lásd még: Shopify felülvizsgálat.

Próbálja ki ingyen a Shopify-t

Ucraft – az orvosok számára a legegyszerűbb webhelykészítő

Ucraft - az orvosok számára a legegyszerűbb webhelykészítő

Ucraft – DIY weboldal készítő, amely eléggé meg van töltve ahhoz, hogy elindítsa és kezelje az orvosok weboldalait. A rendszer hozzáférést biztosít a szolgáltatások, eszközök és opciók kiterjedt gyűjteményéhez, amelyek lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki az integrált teljesítményéből. Így böngészhet tucatnyi testreszabható tervezéssel, testreszabási eszközzel, blogolási és marketing megoldással. A leglátványosabb Ucraft tulajdonságok listája a következő:

 • Rugalmas sablonok. A legtöbb weboldal-készítőhöz hasonlóan, az Ucraft rendelkezik előre tervezett, reagáló sablonok gyűjteményével, amelyeket kifejezetten az orvosi ipar számára fejlesztettek ki. A tervek ingyenesek, és bármikor válthatjuk őket.
 • Ingyenes céloldal-készítő. Ha tervezi, hogy létrehoz egy céloldalt orvosi vállalkozása számára, az Ucrat segít könnyedén elindulni. A mellékelt ingyenes céloldal-készítő, amely magában foglalja az ilyen típusú projektek megtervezéséhez szükséges összes integrált eszközkészletet.
 • Logo Maker. Még nincs üzleti emblémája? Szeretne megtervezni a hatékonyabb orvosi weboldal bemutatását? Akkor egy ingyenes Logo Maker az Ucraft-tól az az eszköz, amely segít könnyedén elvégezni a feladatot.
 • Többnyelvű támogatás. Az Ucraft lehetővé teszi többnyelvű webhelyek fejlesztését is. Több rendelkezésre állása; A projekt nyelvi verziói lehetővé teszik, hogy az előzetes betegek és az orvosok kapcsolatba lépjenek Önnel az Ön által kínált szolgáltatások igénybevétele érdekében..
 • Külső integrációk. Annak ellenére, hogy az Ucraft lenyűgöző gyűjteménye integrált eszközöket és weboldal elemeket kínál, az Ucraft harmadik fél által nyújtott bővítései továbbra is igénybe vehetők. Néhányuk magában foglalja az Intercom, a Disqus, a LiveAgent, a Uservoice, a Zendesk Chat, a Jivosite, a Facebook Messenger és más kütyüket a projekt marketing-, fejlesztési és promóciós potenciáljának fokozása érdekében..

Az Ucraft árpolitikája szintén méltó. A weboldal készítője teljesen ingyenes előfizetéssel rendelkezik, így első alkalommal használói tesztelhetik az integrált szolgáltatáskészletet. Lehetőség van arra is, hogy itt egy indulási oldalt indítsanak az Ucraft-val, ingyen. Azoknak a felhasználóknak, akik úgy döntenek, hogy az egyik fizetett előfizetésre frissítik, a rendszer több fizetett csomagot kínál, amelyek közül a legolcsóbb a Pro Webhely előfizetés, amelynek költsége havi 10 dollár. A 14 napos ingyenes próbaverzió lehetővé teszi az egyes tervek funkcionalitásának tesztelését, hogy megtudja, mire számíthat tőle.

Próbálja ki az Ucraft alkalmazást ingyen

Bluehost – a legjobb webhely az orvosi rendeltetéshez

Bluehost - a legjobb webhely az orvosi rendeltetéshez

Bluehost – megbízható és biztonságos tárhely-szolgáltató, amely lehetővé teszi orvosi webhelyének tárolását, és olyan domain név beszerzését, amely növeli vállalkozásának online hírnevét. A társaság a következőket különböztette meg: top hosting megoldás ajánlotta a WordPress CMS. A platform több ezer felhasználó népszerűségét és elismerését nyerte el, akik mindenekelőtt a hitelességet, a professzionalizmust és a megfizethetőséget értékelik. A platform szolgáltatáskészlete a következő:

 • Könnyű és gyors WordPress telepítés. Ha azt tervezi, hogy orvosi webhelyet fog létrehozni a WordPress segítségével, a Bluehost mint host szolgáltató segítségével, akkor a platform lehetővé teszi a CMS egyetlen kattintással történő telepítését. Ez egyszerű és gyors még egy kezdő számára is.
 • Rugalmasság. A platform lehetővé teszi a többszörös integrációt harmadik féltől származó szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal. Segítik a webhely teljesítményének növelését és a rendszer által kínált tervezési testreszabási lehetőségek széles skáláját.
 • Bluehost Marketplace. A tárhelyszolgáltató gazdag kiegészítőkkel, alkalmazásokkal és szkriptekkel rendelkezik, amelyeket kiválaszthat, hogy hatékonyabbá és fejlettebbé tegye webhelyének teljesítményét. Használhat harmadik féltől származó sablonokat a WordPress, a képgalériák, a blogkészítés és az e-kereskedelem szolgáltatásai, a marketing és a weboldal promóciós eszközei számára stb..
 • Biztonság. A Bluehost a biztonsági szolgáltatások és eszközök széles skálájáról is ismert (például a Spam Expert és a Spam Hammer) feladata, hogy megvédje webhelyét a harmadik féltől származó felhasználók jogosulatlan hozzáférése, a spam támadások és más potenciális fenyegetések ellen.
 • Gyors oldalbetöltési sebesség. A Bluehost magas rendelkezésre állási sebességet biztosít, amely végül az oldalbetöltési sebesség gyorsabbá tételét, a forgalom generálását, a profitnövekedést és a projekt főbb funkcionális paramétereinek javítását eredményezi.

A Bluehost az előfizetők számára kínált árazási politika miatt kiemelkedik a tömegből. A tárhely szolgáltatónak nincs ingyenes csomagja, de fizetett előfizetései mindenki számára megfizethetőek. A legolcsóbb Bluehost terv 2,95 dollárba kerül, ha korlátlan sávszélességet, ingyenes SSL kapcsolatot, több WordPress frissítést és egyéb kötelező előnyöket biztosít..

Próbálja ki a Bluehost Now alkalmazást

WordPress – Ingyenes platform (CMS) bármely webhelyre

WordPress - Ingyenes platform (CMS) bármilyen weboldalhoz

WordPress – a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, amely nagyon jó választás az orvosi webhelyek fejlesztésére. A platform megkülönbözteti magát fejlett szolgáltatáskészlete, csúcskategóriás tervezési testreszabási eszközök, erőteljes integrációs és blogbeállítási lehetőségek stb. Miatt. A WordPress kiemelt listája meglehetősen kiterjedt, és a következő szempontokat tartalmazza:

 • Orvosi témák. A WordPress egybeépített és az interneten elérhető orvosi sablonok gyűjteményével érkezik. A formatervezés ingyenes és fizetett, és Ön dönti el, hogy melyik választja ki leginkább az orvosi rést és a webdizájn preferenciáit. Vigyázzon, ha a weblaptervezők által kifejlesztett sablonokkal még soha nem foglalkoztak, mert az esetleges rosszindulatú veszélyekkel járhatnak..
 • Beépülések az orvosi webhelyekhez. A CMS büszkélkedhet az integrálható plug-inek csodálatos gyűjteményével az orvosi webhelyek számára, amelyek ingyenesek és fizetők is. Az ilyen kiterjesztések közül a legsikeresebb minták közé tartozik a TrendMD, Foglalási naptár, Treato, CometChat, Gravity Forms, Eseménynaptár, Végső találkozófoglalás és ütemezés, Személyzeti lista, PubMed Posts, DICOM (Digitális képalkotás és kommunikáció az orvostudományban), Online egészségügyi számológépek és még sok más.
 • Blogolás. A CMS-t eredetileg blogplatformként hozták létre, amely lehetővé teszi a teljes funkcionalitású blog csatlakoztatását és kezelését az orvosi webhelyen. Itt tudsz közzétenni niche-blogcikkeket, engedélyezni a felhasználói megjegyzéseket és elvégezni a webhely látogatói és a potenciális betegek egyéb lépéseit minden bizonnyal előnyben részesítve..
 • Ügyfél-interakciós bővítmények. A WordPress segítségével sok olyan integrálható bővítmény közül választhat, amelyek hozzájárulhatnak a projekt jobb ügyfél-interakciós lehetőségeihez. A projekthez választható pluginek között a következők egyaránt érdemes figyelmet érdemelni: Egyszerű közösségi megosztás gombok, Visszahívás kérése plugin, WP Notification Bar Pro, Ügyfélportál bővítmény, WP ügyfélkör és még sok más.

A WordPress kezdetben egy ingyenes CMS. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen letöltheti, telepítheti és felhasználhatja a platform alapvető szolgáltatáskészletét. A projekt közzétételéhez azonban gondot kell viselnie a tárhelyről és a domain választásáról. Ebben a tekintetben a Bluehost használata a legolcsóbb tervvel ($ 2.95 / mo) lesz a leginkább ésszerű és költséghatékony megoldás. Ezenkívül fontolhatja meg az egyik külső fizetett sablon vagy harmadik fél beépülő moduljának integrálását, amely javítja az orvosi webhely teljesítményét.

Próbálja ki a WordPress alkalmazást

SITE123 – Fogorvosok webhelykészítője & klinikák

SITE123 - Fogorvosok és klinikák webhelykészítője

SITE123 – egy egyszerű és kényelmes DIY weboldal készítő, amely egyaránt kiválóan működik a kezdőknek és a webdizájn profiinak, sok éves szakértelemmel rendelkező szakértelemmel.Szükségtelen a kódolási ismeretek elsajátítására a platform által kínált összes szolgáltatás felhasználásához. A kényelmes drag-and-drop szerkesztő az előnézeti opcióval lehetővé teszi a weboldal fejlesztési folyamatának minden szakaszának ellenőrzését. Az orvosi weboldal tervezésénél a következő előnyöket veheti igénybe, amelyeket a weboldal készítő kínál:

 • App Market. A SITE123 hozzáférést biztosít számos integrálható alkalmazáshoz, kiegészítőhöz és widgethez, amely elérhető a gazdag App Market területén. Itt böngészhet számos funkcionális kiterjesztést, beleértve az élő csevegést, az Analytics eszközöket, az űrlapokat, a galériákat, a foglalást, a közösségi oldalt és még sok másat..
 • Logo Maker. A weboldal készítője lehetővé teszi saját orvosi webhelyének logójának megtervezését, ha még nem rendelkezik ilyennel. Az eszköz mindenki számára ingyenes, és hihetetlenül egyszerűen használható. Hasonlóképpen, feltöltheti saját üzleti logóját és testreszabhatja azt itt, ahogyan szeretné.
 • A közösségi média integrációja. Az egészségügyi webhely hírnevének javítása sokkal egyszerűbbé válik a SITE123 által biztosított közösségi médiaintegrációs lehetőségekkel. A weboldal készítője segítségével megoszthatja a klinikával kapcsolatos híreket, frissítéseket, eseményeket, terveket és ütemtervet a közösségi hálózatokon, hogy a célközönség időben megtudja ezt az információt..
 • Többnyelvű támogatás. A weboldal készítője többnyelvű támogatást nyújt, amelynek eredményeként orvosi webhelyet indíthat több nyelven. Ez megkönnyíti a külföldi betegek számára az Ön klinikájának megtalálását és kapcsolatfelvételét az Ön által nyújtott orvosi szolgáltatások szükséges spektrumának igénybevétele érdekében..
 • Szabad űrlapkészítő. Ha azt tervezi, hogy integrálja az online űrlapokat az orvosi webhely bármely szakaszába / oldalába, a SITE123 lehetővé teszi ezt az ingyenes űrlapkészítő használatával. Az eszköz hozzáférést biztosít több egyedi űrlap-elrendezéshez és integrálható elemhez, amelyek felmerülnek az orvosi webhely specializációjában.
 • Blogplatform. A SITE123 lehetővé teszi egy szolgáltatásban betöltött blog létrehozását, és a webhelyhez történő csatlakoztatását, hogy javítsa annak teljesítményét és ösztönözze az aktív felhasználói beszélgetéseket. Blogja tartalmazhatja a szükséges számú részt és témát, így rendszeresen frissítheti új bejegyzésekkel.

A SITE123 nem csak az egyik legegyszerűbb felhő-webhely-készítő, de egyben a leginkább költséghatékony platformok. A platformon ingyenes csomag van, de négy fizetett előfizetés közül választhat. Költségük 10,80 dollárral kezdődik.

Próbálja ki a SITE123 alkalmazást ingyen

Hogyan hozhat létre egy saját orvosi weboldalt

Egy orvosi weboldal elindítása nagyszerű ötlet, ha célja az orvosi gyakorlat internetes népszerűsítése. A webhely olyan helyré válhat, ahol a potenciális ügyfelek felhasználják az összes szükséges információt, amelyre szükségük lehet egészségi állapotuk javításához.

Az ilyen weboldal megléte lehetővé teszi a tulajdonosoknak, hogy ellenálljanak a résversenynek, amely minden évvel súlyosabbá válik. Ellenkező esetben fennáll annak a veszélye, hogy figyelmen kívül hagyja az új ügyfelek vezetésének tökéletes lehetőségét. A statisztikák szerint a felhasználók körülbelül 80% -a csatlakozik online, amikor egészségügyi információkat keres, és Önnek feltétlenül van egy weboldala, amely felajánlja számukra.

Ahogyan az orvosi szolgáltatások sokoldalúak, minden orvosi webhely különbözik egymástól. Ön dönti el, hogy milyen tartalmat kíván hozzáadni a webhelyéhez, hogy ez a leginkább informatív legyen. Számos olyan elem van azonban, amely nélkül az orvosi webhely nélkül maradhat:

 • Online betegűrlapok. Ezek az űrlapok sokoldalúak lehetnek, kezdve a regisztrációs űrlapokkal és az online találkozói ütemezési űrlapokkal kezdve. Egyszerűsítse beteg életét azáltal, hogy lehetőséget biztosít számukra, hogy regisztrálják és ütemezzék látogatásaikat anélkül, hogy irodájába kellene menniük. Könnyen megtalálhatja ezeket az űrlapokat, és mindig ellenőrizze, hogy jól működnek.
 • Hírek és riasztások. A hírfrissítések és az orvosi gyakorlathoz kapcsolódó fontos riasztások feladása révén a betegek magabiztosak lesznek a közösségi életbe való bevonása iránt. Ez hozzá fog járulni a webhely magasabb rangsorához a keresőmotorokban is.
 • Fórum és Blog. Mivel a felhasználók több mint 80% -a online orvosi információt keres, okos ötletnek tűnik a fórum és a blogrészek felvétele. Ez a legjobb módja annak, hogy betegeinek egészségügyi témájú cikkeket biztosítson, és lehetővé tegye számukra a vitákban való részvételt.
 • Szolgáltatások. Tájékoztassa betegeit az orvosi szolgáltatások listájáról, amelyet készen áll nyújtani számukra. Ne felejtsd el az árlistát és a biztosítási információkat (ha van ilyen).
 • Online tanácsadó. Az online tanácsadó elérhetősége figyelemre méltó előnye azoknak a betegeknek, akiknek sürgős tanácsra van szükségük, vagy csak nem találják meg a szükséges információt az Ön webhelyén..
 • Elérhetőségei. Érdemes minden egyes oldalon megjeleníteni elérhetőségi adatait – mind a felső sarokban, mind a láblécben. Létre kell hoznia egy külön Kapcsolatfelvételi oldalt is, amely tartalmazza a címet és a térképeket, a telefonszámot, a közösségi hálózati fiókot, egy visszajelző űrlapot stb.

Alsó sor

A webhely elindítása érdemi lépés az üzleti fejlődés szempontjából. A weboldalkészítő segítségével a folyamat egyszerűbbé és megfizethetőbbé válik, ugyanakkor hatékony és vonzó is. Ezek a platformok lehetővé teszik az egészségügyi weboldal tervezéséhez szükséges idő csökkentését, ezzel elkerülve a professzionális webes tervező felvételét.

Természetesen tucatnyi speciális internetes közzétételi megoldás létezik szinte minden típusú vállalkozás számára, amelyek kizárólag az egészségügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos webhelyek építésére irányulnak. Az ilyen webszolgáltatások kétségkívül remek hely az orvosi weboldal létrehozására, ám ezek túl drágák lehetnek egy független szakember számára.

Ha olyan orvosi webhelyre van szüksége, amely egyszerre hatékony és figyelemfelkeltő, akkor a Wix az Ön első számú választása. Orvosi sablonok széles választékával és sokoldalú testreszabási eszközökkel lehetővé teszi a tömegből kiemelkedő weboldal készítését. Az uKit a Wix egyszerűbb alternatívája, de remek webdesign lehetőségeket is kínál lenyűgöző orvosi webhely létrehozásához. Bármelyik döntést is elvégzi, az eredmény megéri az erőfeszítéseit és az időt!

Hozzon létre egy weboldalt ingyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map