A legjobb művészek webhely-készítők

A legjobb művészek webhely-készítők


A művészek weboldala hasznos eszköz lesz, ha készen áll az online elérésre és a rajongói bázis növelésére. Ha sikerül létrehoznia azt, végül növekszik az esélye, hogy profitot szerezzen munkájából.

Nézzünk szembe a tényvel: a legtöbb művésznek nincs ideje megtanulni összetett web-tervezési árnyalatokat, még akkor is, ha ilyen vágyuk van. Kreatív életükkel, kiállításaikkal és előadásaikkal elfoglalva egy egyszerű és érthető eszközre van szükségük, amely lehetővé teszi számukra a DIY weboldal létrehozását anélkül, hogy meg kellene tanulniuk az alapokat..

Ez az, ami a weboldal-készítőt teszi a legjobb választásnak a művészek számára készült webhelyek elindításához. Ezek a szolgáltatások felhasználóbarát, megfizethető és kényelmes. Segítik a funkcionális és vonzó webhely futtatásához szükséges idő és erőfeszítések csökkentését.

Ami fontos, nem kell webdizájn szakértőnek lennie ahhoz, hogy egy projektet önmagában elvégezhessen. Egy minőségi weboldal készítővel a művész webhelye nem rosszabb (vagy még jobb) néz ki, mint egy profi által létrehozott webhely.

Ideje áttekinteni a legnépszerűbb weboldal-készítőket, amelyeket hatékonyan használhat webépítési célokra.

Kipróbáltuk a legjobb művészek weboldal-készítőinek 10-et:

 1. Wix – a művészek legjobb weboldalkészítője
 2. WordPress – INGYENES CMS művészi weboldal készítéséhez
 3. Shopify – A legjobb e-kereskedelmi platform a művészetek online értékesítéséhez
 4. Weebly – ingyenes művészi weboldal készítő
 5. uKit – a legjobb kisvállalkozói webhely-készítő
 6. Könyvjelző – AI alapú művészi webhely-készítő
 7. Adobe Portfolio – Személyre szabott portfóliók művészek számára
 8. Formátum – Könnyen használható portfólió webhelykészítő
 9. Ning – hozza létre személyes közösségi hálózatát
 10. Heek – a legegyszerűbb módja annak, hogy üzleti vállalkozása online legyen

Egy ilyen igazán csodálatos webes eszközkészlet-választással, amellyel elindíthatja és kezelheti a művészek számára készített weboldalt, nem feltétlenül könnyű kiválasztani azt, amely leginkább megfelel az Ön igényeinek és elvárásainak..

A probléma egyetlen lehetséges megoldása az, hogy felülvizsgálja a fent említett rendszereket, hogy összehasonlíthassa azok működését, a tervezés testreszabási megközelítéseit, a könnyű használatot, a kényelmet és az árazási politikát. Pontosan ezt fogjuk megtenni azonnal.

Wix – a művészek legjobb weboldalkészítője

Wix weboldal készítő

Wix – a legjobb weboldal készítő és tárhely azoknak a művészeknek, akik szinte idő alatt kiváló minőségű weboldalt kívánnak létrehozni. A rendszerhez nagy teljesítményű szolgáltatáskészlet, vizuális szerkesztő, intuitív felület és professzionálisan testreszabható, iparág-specifikus sablonok tartoznak.

A haladó Wix ADI technológia, létrehozhat egy csúcskategóriás művészek webhelyét azáltal, hogy információkat nyújt be a kreatív életéről, és hozzáadja munkáinak galériáját. A rendszer automatikusan gondoskodik a többiről, és létrehoz egy professzionális weboldalt az Ön számára. Ha bármilyen változtatást szeretne végezni, szívesen használja a standard szerkesztőt, amely itt szintén elérhető.

A Wix segítségével blogot csatlakoztathat webhelyéhez. Ha szándékában áll néhány munkáját eladásra kínálni, vagy ajándékutalványokat, kedvezményeket és egyéb különleges ajánlatokat bocsát ki, akkor ezt megteheti hozzon létre egy webáruházat erre a célra.

Ingyenes integrálható Wix Art Store widget elérhető a App Market mindent megtalál, amire szüksége van a műalkotások közvetlenül a weboldalon történő bemutatásához, reklámozásához és értékesítéséhez. Csak töltse fel a fényképeket, adja meg az árakat, állítsa be a fizetési lehetőségeket és kezdje el eladni. Egyéb kütyü (Eseménynaptár, Wix Pro galéria, Wix események, Wix videó, ajándékkártya) pozitív hatással lesz a webhely funkcionalitására. Ezen kívül a Wix gazdag választékát kínálja a mobil használatra kész és teljesen testreszabható sablonok közül a művészek webhelyein.

Költség: A Wix egy életen át tartó, nulla költségű tervet készít azon felhasználók számára, akik ingyen indulnak. Külön előfizetéssel rendelkezik a szokásos és üzleti / e-kereskedelmi webhelyekre is. A szokásos tervek költsége (itt 4 van) kezdődik $ 13 elérni 39 $ havonta. Az üzleti / e-kereskedelmi előfizetésekkel kapcsolatban a legolcsóbb terv fog kerülni $ 23 / mo, miközben a legköltségesebb megoldás lesz 500 $ / hó a csúcskategóriás vállalati tervhez.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

WordPress – INGYENES CMS művészi weboldal készítéséhez

WordPress weboldal készítő

WordPress – a művészek által használt legnépszerűbb és legfunkcionálisabb tartalomkezelő rendszerek. A rendszer bonyolultabb, mint a weboldal készítők, és magában foglalja a webdesign készségek ismeretét. Széles körű integrációs lehetőségekkel is jár, amelyek pozitív hatással vannak az eredményre.

Több időbe telik a művészek weboldalainak létrehozása a WordPress programmal, de az eredmény megéri. A rendszer beépített sablonokat és beépülőket tartalmaz, de ez nem elegendő egy nagyszabású projekt elindításához. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a webes tervezési folyamatból, böngésznie kell az interneten, és további témákat és bővítményeket kell választania a webhelybe történő további integrációhoz. A WordPress legnépszerűbb bővítményei a következők: NextGEN galéria, nyomon követhető közösségi megosztás ikonok, SEO-barát képek, köszönöm később, Yoast, Ultimate Security Checker, GigPress és az Eseménynaptár.

Költség: A WordPress használata teljesen ingyenes. Ha webhelyét online szeretné elérhetővé tenni, akkor a hostolás és a domain név integrációjának gondoskodnia kell. A weboldal legolcsóbb tárhelyének költsége A helyszíni terv például a következőket fogja képezni Havonta 3,95 USD. A minőségi beépülő modulok és sablonok szintén felár ellenében készülnek.

Próbálja ki a WordPress alkalmazást

Shopify – A legjobb e-kereskedelmi platform a művészetek online értékesítéséhez

Shopify honlap

Shopify – az e-kereskedelem szoftver, amely résében kiemelte a legjobb rendszert. A platform lehetővé teszi professzionális webáruházak építését azon művészek számára, akik hajlandóak műveiket online értékesíteni. Itt hozhat létre portfóliót egy termékgaléria segítségével, így lehetővé téve a felhasználóknak, hogy kiválasszák a kívánt elemeket a kreatív gyűjteményéből.

A szoftver ismert széleskörű integrációs és szinkronizálási lehetőségeiről. Miután elindította webáruházát, szinkronizálhatja azt az egyik marketingplatformmal vagy számviteli szoftverrel, például ügyfél- és értékesítési statisztikák, legkelendőbb termékek, fizetési, adó- és szállítási részletek stb..

A Shopify az Élő nézet funkciót is kínálja ez lehetővé teszi a webáruház teljesítményének, az ügyfelek forgalmának, az átváltási arányok, a helyszínek és a látogatói források, az értékesítési mennyiségek, a napi eladási mennyiségek és a profit növekedése, a megrendelések és a termékmegtekintések számának, valamint a művész webhelyének szempontjából fontos egyéb paraméterek nyomon követését..

Ezenkívül a weboldal készítője rengeteg termékkel kapcsolatos funkcióval rendelkezik. Ön képes lesz portfóliókat létrehozni több terméklistával, leírásokkal, részletes áttekintésekkel, vonzó show ablakokkal stb. A szoftver egyik legfontosabb eleme a Kiterjesztett valóság szolgáltatás amely lehetővé teszi az eladásra kínált feltöltött termékek 3D-s módban történő megtekintését. Ez jobb megértést kínál az ügyfelek számára arról, hogy mit fognak vásárolni.

A rendszer felhasználási lehetőséget is kínál Shopcodes az App Market-en, hogy egyszerűsítse a mobil vásárlások elvégzését. Az egyedi QR-kódok használatával az ügyfelek átirányítják őket érdeklő termékoldalra vagy közvetlenül a pénztár oldalára.

Shopify App Market a modulok gazdag választékával és kiegészítőkkel bővíthető, amelyeket integrálhat az előadói weboldalon, hogy növelje annak funkcionalitását és az ügyfelek elkötelezettségét. Az itt elérhető alkalmazások ingyenesek és fizetők, és segíthetnek a webhely könnyedén történő elindításában. Végül, a Shopify büszkélkedhet a reagáló, teljesen testreszabható sablonok. Csak válassza ki azt, amely megfelel a kreatív igényeinek és preferenciáinak, és induljon el a projekt elindításához!

Költség: A Shopify rendelkezik egy 14 napos ingyenes próbaverzióval, amely lehetővé teszi a szoftver előnyeinek tesztelését, mielőtt az egyik előfizetését választja. A rendszernek négy fizetett terve is van, amelyek költsége a kezdettel kezdődik $ 9 / mo és felmegy 299 $ / hó. A Shopify tranzakció nélküli rendszer, de hitelkártya-tranzakciókat számít fel azoknak a felhasználóknak, akik úgy döntnek, hogy a Shopify Payments elfogadják a hitelkártyákat webáruházukban..

Próbálja ki ingyen a Shopify-t

Weebly – ingyenes művészi weboldal készítő

Weebly

Weebly – egy könnyen használható felhő-webhely-készítő, amelynek funkciókészlete több, mint elegendő a művészek webhelyeinek indításához és rendszeres frissítéséhez. A platform a közelmúltban elérte az e-kereskedelem szakosodását, de itt más típusú projektek is elérhetők (ideértve a portfóliókat is). A Weebly egy drag and drop szerkesztővel és egy “box” modellszerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a projekt létrehozásának teljes folyamatának irányítását.

Mint fentebb említettük, a Weebly most erős e-kereskedelem specializáció, ami bónusz azoknak a művészeknek, akik hajlandóak minőségi portfóliókat létrehozni. A rendszer olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik művek online értékesítését, megőrizve a fizetés és a szállítás részleteit, hogy az ügyfelek elégedettek maradjanak.

A weboldal készítője több elrendezést is kínál a hirdetések közül. Amikor új oldalt ad hozzá a projekthez, akkor kiválaszthat egy bizonyos elrendezést ehhez. Ide tartoznak a honlap és a Rólunk szakaszok, kapcsolatok, galériák és még sok más. A weboldal készítője fejlett előnyei miatt kiemelkedik a tömegből képszerkesztő beállítások és elérhetősége video tárhely. Ezek az érdekek minden bizonnyal hasznosak lesznek, ha hozzáadja munkáid fényképeit, video-előadásokat kiállításokból vagy kiállításokból és hasonló projektekhez.

Ha fejlettebb funkcionalitást és csúcskategóriát szeretne adni a művész webhelyének, lépjen tovább a hozzáféréshez Weebly App Center. Itt találhat több alkalmazást, kiegészítőt és kiterjesztést (például a LiveChat, a Call-out-Box vagy az Eseménynaptár), amelynek integrálása minden bizonnyal vonzza és megtartja az ügyfelek figyelmét.

A Weebly a reagáló sablonok a hirdetések számára, valamint a haladó felhasználók számára Űrlapkészítő, amely lehetővé teszi online felmérések és kapcsolatfelvételi űrlapok létrehozását a potenciális ügyfelek megcélzására.

Költség: A Weeblynek van egy ingyenes terve, amely jól működik a kezdeti szolgáltatás feltáráskor. Ezenkívül előfizetéseket kínál szabványos és e-kereskedelmi webhelyekre. A legolcsóbb terv fog kerülni 4 $, miközben a legdrágább teljesítmény-terv lesz $ 38 havonta.

Próbálja ki ingyen a Weebly alkalmazást

uKit – a legjobb kisvállalkozói webhely-készítő

uKit weboldal készítő

uKit – egy kód nélküli rendszer, amely mindent kínál a művészeknek, akiknek gyönyörű portfóliók készítéséhez szüksége lehet. Nincs korlátozás az ön kreatív kifejezési módjaira, mivel az uKit minden műfaj alkotóira vonatkozik. Az uKit segítségével szó szerint egy teljes funkcionalitású weboldalt hozhat létre körülbelül egy óra alatt, megtöltve azt saját tartalmával.

A weboldal készítő intuitív eszközöket tartalmaz drag and drop webhely szerkesztő, kényelmes műszerfal és hasznos útmutatások, amelyek lehetővé teszik a művészek számára a legkiválóbb webhelyek megtervezését és kezelését. Nagyon jó megemlíteni, hogy az uKit lehetővé teszi olyan teljes értékű webhelyek létrehozását, amelyek nem csak a műalkotásait mutatják be, hanem más funkciókat is végeznek, ideértve az információk gyűjtését a webhely látogatói által e-mail űrlapok és a LiveChat segítségével, a blogolást és még az e-kereskedelmet is. A fejlesztési idő lerövidítése érdekében az uKit reagáló témákat kínál, ahol találhat sablonokat, amelyek alkalmasak művészek webhelyeinek építésére.

Költség: A legolcsóbb uKit terv jelent 4 $ havonta, míg a legdrágább előfizetési költségek $ 12 havonta. A fizetős funkciókat ingyenesen kipróbálhatja a 14 napos próba alatt.

Próbálja ki ingyen az uKit alkalmazást

Adobe Portfolio – Személyre szabott portfólió-webhely művészek számára

Adobe Portfolio

Adobe Portfolio – egy olyan platform, amelynek neve már magáért beszél. A rendszer nagyszerűen működik a fotósok, művészek és alkotók szolgáltatásaival terjesztett portfólió webhelyek fejlesztésében. Az Adobe Portfóliót nem igazán könnyű elsajátítani az első jelentkezők számára, de ha egy kis erőfeszítést és időt fordít rá, végül elindíthat egy minőségi művészi weboldalt..

Több versenytársától eltérően az Adobe Portfolionak nincs integrált e-kereskedelmi motorja, amely lehetővé tenné munkáinak a weboldalon történő értékesítését. Másrészt a platform néhány alapvető funkcióval rendelkezik, amelyek kiemelik a tömegből. Könnyű projekt importálása amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors integrációt a Photoshop Lightbox, az Adobe Stock vagy a Behance szolgáltatással a portfólió képeinek feltöltéséhez.

Automatikus képméretezés egy másik szolgáltatás, amelyet az Adobe Portfolio esetében értékelhet. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás automatikusan illeszkedik a feltöltött képekhez, hogy ideálisan illeszkedjenek a projektbe. A weboldal készítője lehetővé teszi a korlátlan fotógyűjtemény feltöltését, mindegyikhez külön oldalt készítve. Ez nagyon kényelmes a böngészéshez, és megadja portfóliójának logikailag strukturált és jól szervezett megjelenését is.

Adobe Portfolio automatikusan szinkronizálja a képverziókat és azonnal megjeleníti őket, függetlenül attól, hogy milyen gyakran szerkeszti vagy módosítja őket. A rendszer minden egyes frissítést frissít, amikor egy fotó szerkesztése mellett dönt.

Költség: Mivel az Adobe Creative Cloud szoftver terméke, az Adobe Portfolio ingyenes minden rendszerhasználó számára. Az összes harmadik fél felhasználó számára azonban a szolgáltatás fizetett. Három előfizetést kínál, amelyek ára: $ 9.99 és akár $ 52.99 havonta. Ne felejtse el, hogy domain nevet is meg kell vásárolnia, amely költségeit felteheti $ 10 nak nek $ 20 évente.

Próbálja ki az Adobe Portfóliót ingyen

Formátum – Könnyen használható portfólió webhelykészítő

Formátum

Formátum – egy speciális művészi weboldal készítő, amely lehetővé teszi lenyűgöző projektek létrehozását a különféle műalkotások bemutatására. A rendszert progresszív portfólió-webhely-készítőként pozicionálják, amelyhez egy vizuális szerkesztő tartozik, és iparág-specifikus funkciókat kínál. A szolgáltatás nagyszerűen működik azoknak a művészeknek, akik képeik, termékeik és szolgáltatásaik hatékony népszerűsítése érdekében weboldal formátumban szeretnék bemutatni fényképeiket és műveiket..

A weboldal készítője rendelkezik egy integrált webáruházzal, amely lehetővé teszi digitális vagy fizikai műalkotások eladását. Ezen a helyen rendszeresen frissítheti a termékkínálatot, beállíthatja a fizetési és szállítási lehetőségeket. A rendszer lehetővé teszi egy blog elindítását és a művész weboldalához történő kapcsolódását is, hogy fokozza a felhasználói interakciót és a kreatív folyamatba való bekapcsolódást.

A fényképek gyors közzététele és szerkesztése érdekében töltse le vagy telepítse az Adobe Lightroom vagy a Format Publisher bővítményt. A mobil iPhone alkalmazás használatával fényképeket is feltölthet a weboldal galériájába. Összességében a formátum lehetővé teszi háromféle weboldal létrehozását – Galéria, Egyedi oldalak és Gyűjtemény. Ha a partnereivel együttműködésben tervez projektet létrehozni, akkor elérheti a Bizonyítási szekciót, hogy engedélyezze / letiltja bizonyos webhely-szakaszokat, és módosítsa a hozzájuk való hozzáférést..

Költség: A formátumnak 14 napos ingyenes próbaverziója és három fizetett terve van, amelyek költségei között mozog $ 6 és $ 25 havonta, az adott funkcióktól függően.

Próbálja ki a Format ingyen lehetőséget

Könyvjelző – AI alapú művészi webhely-készítő

Könyvjelző

Bookmark – egy weboldal készítő, ahol könnyedén elindíthat egy művész weboldalát anélkül, hogy rá fordítaná vagyont. Nem kell, hogy tervezzen vagy kódoljon. A weboldal készítő biztosítja az intuitív web-készítési élményt, gazdag szolgáltatáskészletet biztosítva – pontosan erre van szükség a nem szakemberek számára.

AIDA asszisztens a legfontosabb könyvjelző funkció, amely kevesebb, mint néhány perc alatt automatikusan megtervezheti a művész weboldalát. Csak annyit kell tennie, hogy elküldi a weboldalon megjeleníteni kívánt tartalmat, és megnézheti az eredményt. Annak érdekében, hogy lenyűgözze webhelyének látogatóit, a rendszer lehetővé teszi egy egyedi videó háttér beállítását, amely elmondja a történetet.

Ingyenes képek és videók feltöltése is lehetséges a pozitív vizuális benyomás megteremtése érdekében. A Bookmark Photo Editor lehetővé teszi a feltöltött fényképek szerkesztését a webhely szerkezetéhez igazításához. Sőt, a Bookmark egy integrált e-kereskedelmi modult kínál, amelynek segítségével online áruházat indíthat és irányíthat, és műalkotásait, ajándéktárgyait vagy márkájú kiegészítőit értékesítheti..

Költség: A Bookmark ingyenes csomaggal és két fizetett előfizetéssel rendelkezik. A költségek jelentik $ 11.99 és $ 24.99 havonta, ha évente számlázunk. Ha úgy dönt, hogy havi kifizetéseket hajt végre, akkor a fizetett programok költségei lesznek $ 15 és $ 30 havonta ennek megfelelően.

Próbálja ki a Bookmark alkalmazást ingyen

Ning – hozza létre személyes közösségi hálózatát

Ning

Ning – egy olyan platform, amely lehetővé teszi saját közösségi hálózat létrehozását, hogy megjelenítse portfólióját és elősegítse tehetségét. A rendszer lehetővé teszi az egyéni közösségkezelés testreszabását, és sokoldalú közösségi médiaintegrációs lehetőségeket kínál. Itt ingyenesen létrehozhat saját webhelyet, hogy tovább kapja a kiváló vizuális megjelenést, generálhat figyelmet felkeltő tartalmat és fejlesztheti márkáját. A mai naptól kezdve több mint kétmillió hálózat volt láda a NING segítségével, és ez csak egy nagyon jó kezdet!

A rendszer integrált e-kereskedelem motorja amely lehetővé teszi a forgalom hatékony bevételszerzését. Hogy megy indítson el egy weboldalt, blog, közösségi média hálózat stb., az integrált rendszer funkcióinak köszönhetően profitálhat vele. Mi fontos neked nem kell, hogy rendelkezzen kódolási ismeretekkel hogy elkezdje dolgozni a platformon. A drag-and-drop hálózatépítő lehetővé teszi, hogy szinte semmilyen időben elindítson egy professzionális weboldalt.

A Ning.com lehetővé teszi társadalmi integráció. A rendszerbe történő regisztráció után feliratkozhat vezető szociális média platformokon, mint például a Twitter, a Facebook, a Google, a LinkedIn és még sok más – a lista elég hosszú. Integrálhat más közösségi média forrásokból és RSS-hírcsatornákból a tevékenységi hírcsatornát a többcsatornás interakció fokozása érdekében.

Az alapvető Ning eszközkészlet jelenleg többet is tartalmaz fejlett tartalomkezelési szolgáltatások, mint például Csoportok, Analytics, Fotók, Videók, Blogok, Fórumok, Szavazások, Események és még sok más. Az e-kereskedelem platformon kívül hatékonyan használhatja analitikai eszközök hogy nyomon tudja követni a forgalmat, a konverziókat és a tevékenységek sikerét, MailChimp e-mail automatizálás lehetőség hatékony e-mail kampányok indítására és az automatikus e-mail listák kezelésére, a műsorszórás és a privát üzenetküldés funkcióra és egyéb tagadhatatlan előnyökre.

Költség: A Ning.com 14 napos ingyenes próbaverziót kínál minden előfizetéshez. Összességében a rendszernek három fizetett terve van, amelyek költsége a kezdettel kezdődik $ 25 / mo és eléri $ 99 / mo. Vegye figyelembe, hogy az előfizetés költségeinek akár 20% -át megtakaríthatja, ha az egész évre egyszerre fizet.

Próbálja ki Ning-t ingyen

Heek – a legegyszerűbb módja annak, hogy üzleti vállalkozása online legyen

Heek

Heek– egy ingyenes és könnyen használható weboldal-készítő, amely részletes útmutatásokkal és útmutatókkal jár, amelyek segítenek a művészi webhely hatékony megkezdésében. A rendszer az AI-meghajtású mivel a chat opción keresztül minőségi webhelyet hoz létre az Ön számára. Csak válaszoljon meg a chatben felsorolt ​​kérdésekre, hogy információkat nyújtson, amelyeket Heek tovább fog felhasználni, miközben elindít egy személyre szabott portfóliót. Ez nagyon egyszerű és lenyűgözően érdekes!

A mesterséges intelligencia, A Heek végigvezeti Önt a weboldal készítésének főbb szakaszaiban, sok lépésről lépésre kínál oktatóanyagokat, és hasznos javaslatokat nyújt a weboldal szerkezetére, tartalmára, képeire, médiafájljaira és egyéb elemekre, amelyek nélkülözhetetlenek a portfólió létrehozásakor..

A weboldal készítője hihetetlenül biztosítja egyszerű weboldal-szerkesztési folyamat rendkívül egyszerűsített parancsokkal (csak körülbelül 10 ilyen van), valós idejű szerkesztéssel és WySIWYG webdesign tapasztalattal, könnyű tartalomkezeléssel stb..

A szolgáltatás sablongyűjteményének böngészése közben szembe kell néznie többféle reagálású formatervezés bármilyen karriertípushoz. Mindegyik előre tervezett HD képekkel, szövegekkel, médiafájlokkal és egyéb tartalomtípusokkal érkezik. Csak határozza meg, hogy a rést melyre összpontosítja, és Heek javasolja Önnek a legjobb sablont, amely megfelel az Ön igényeinek.

A Heek biztonságos és ingyenes tárhelyet, Google Analytics statisztikákat, domain névtartalékot vagy saját magának átadását, online kapcsolatfelvételi űrlapokat, közösségi hálózatokat stb. Kínál. Ezenkívül a weboldal készítője több tartalomkezelési lehetőségek, beleértve a csapatoldal és az árképző oldal létrehozását, a menü megjelenítését, a termékkatalógust, a szolgáltatások / portfólió bemutatását, az ütemezés megjelenítését, a YouTube / Vimeo / Twitch / Dailymotion videointegrációt, a blogkészítést, a Google Maps integrációját, a bio- és blogkészítést, az ügyfelek véleményeinek megjelenítését, a stock fotók, portfólió készítés funkció és még sok más.

Költség: A weboldal készítője rendelkezik üzleti tervvel, amelynek költségei felmerülnek $ 19,9 / hó és az All inclusive terv, amelynek költségeit a felhasználók igényeihez igazítva egyénileg alakítják ki. Ha valamilyen okból nem elégedett a szolgáltatásokkal vagy a tervekkel, a Heek garantálja a 14 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Próbálja ki ingyen a Heeket

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy nagy művész-portfólió weboldalának?

Művészként első kézből tudod, hogy mennyire igényesek és gyorsan változnak a fő művészeti trendek. Ez azt jelenti, hogy a művészportfólió weblapjának felépítése nem az a kreativitásának online közvetítése, hanem a forgalom növelése és a profit megteremtése is. Ez egyike azoknak a céloknak, amelyeket a legtöbb szabadúszó és független művész törekszik a projektek megkezdésekor.

Weboldal készítése a legjobb módja annak, hogy bemutassa munkáját, és az összes portfóliót egy helyen jelenítse meg. Arra számítanak, hogy információkat szolgáltatnak magadról, kreatív megközelítésedről, stílusaidról, amelyeken dolgozik, és kapcsolataikról, hogy kapcsolatot tartsanak a potenciális ügyfelekkel. Ezért van értelme rámutatni a portfólió weboldalának elengedhetetlen elemeire:

 • Reszponzív dizájn

  A dizájn kiváló érzelmeket vált ki, és arra ösztönzi a felhasználókat, hogy további weblapokat böngészjenek. Minél lenyűgözőbb a portfólió kialakítása – annál több esély van arra, hogy felhívja a felhasználók figyelmét és kitűnjön a tömegből. Győződjön meg arról, hogy webhelyének érzékeny kialakítása van, hogy a felhasználók különböző eszközökről böngészhessék. Ez a biztonságos út a forgalom növekedéséhez.

 • Vonzó és értékes tartalom

  A dizájn csak az üzleti élet fele, amikor a portfólióval foglalkozó weboldal fejlesztésére kerül sor. A másik kötelező része a tartalom. A portfóliónak tartalmaznia kell azon elemek listáját, amelyek nélkül elképzelhetetlen. Ezek magukban foglalják a saját bio, portfólió részt, kapcsolatokat, vásárlói véleményeket, videókat és fotógalériákat a kiállításokból és művészeti kiállításokból, az árazási politikát és természetesen a cselekvésre ösztönző lehetőséget, amely vonzza a potenciális ügyfeleket tőled vásárolni.

  Ó, és ne felejtsük el a webhely elhagyásának arányát. A felhasználóknak általában körülbelül 3,5 másodpercre van szükségük véleményük kialakításához és annak eldöntéséhez, hogy érdemes-e a projekt további böngészést megtenni. Ez az, ami a tartalmat olyan értékesnek és fontosnak teszi.

 • Portfólióminőség

  Művészi weboldalak létrehozásakor a portfólió minősége prioritás. Hogyan mutassa be munkáit előnyök szerint, és hogyan formálhatja a felhasználók elfogulatlan véleményüket a tehetségéről? Tehát a portfóliónak a művész webhelyének középpontjában kell lennie – azon a helyen, ahol a célközönségnek el kell mennie, hogy megnézze, mire képesek vagyunk, és eldönti, hogy készen áll-e tőled vásárolni..

  Nincs értelme hozzáadni az összes fotót a portfólió részhez – csak válasszon olyan fotókat, amelyek külön figyelmet érdemelnek és amelyek a gyűjtemény valódi kiemelkedése – azok, amelyekre őszintén büszke vagy. Csak kiváló minőségű fényképeket tegyen közzé, és ne felejtse el leírni azokat.

 • Kapcsolat a célközönséggel

  Amennyiben a művészi webhely létrehozásának fő célja a célközönség generálása és a profit növekedése, akkor webhelyének tartalmaznia kell azokat az elemeket, amelyek ösztönzik az aktív kommunikációt és a felhasználókkal való interakciót.

  Felvehet egy blogot, egy fórumot, egy fórumot, egy közvélemény-kutatást, egy megjegyzés szakaszt vagy bármilyen más portfólió-webhely elemet, amelyek lehetővé teszik a felhasználókkal való kapcsolatfelvételt, ezáltal potenciálisan növelve az átváltási arányokat.

  Amint fentről látszik, egy méltó művészi weboldal bizonyos elemek nélkül elképzelhetetlen. A weboldalkészítők egyszerűsítik ezt a feladatot az Ön számára, mivel ezek a rendszerek általában a beépített szolgáltatáskészlettel és a tervezéshez szükséges eszközök listájával érkeznek, és elősegítik a professzionális portfólióprojekt megvalósítását. Csak válassza ki azt a rendszert, amelyik az Ön számára legmegfelelőbb, és kezdje el dolgozni az Ön webhelyén.

Melyik webhelykészítő a legjobban az előadói portfólióhoz?

Nagyon sok weboldal-készítő van – mind népszerű, mind kevésbé ismert -, amelyek segítségével portfólióprojekt indítható. A legjobb megoldás, amelyet választhat, amikor kiválasztja a legjobb web-készítő eszközt, ha kiválasztja az egyik bevált platformot, amely szerepel a felső listánkban. Ezek a rendszerek ugyanolyan jól működnek kezdőknek és webdizájnoknak. Jellemzően terhelt és olyan eszközökkel érkezik, amelyeket kizárólag a művészek igényeihez igazítottak.

Ha azonban van webfejlesztési és kódolási ismerete, dönthet egy összetettebb és funkcionálisabb rendszer – a WordPress – mellett. Ez a CMS ismert kiterjedt plugin és sablon integrációs lehetőségeivel. Ez ennek megfelelően kiválthatja a kódszerkesztés szükségességét. Ha biztos benne, hogy megbirkózik a kihívással, a WordPress használata minden bizonnyal segít professzionális művészi portfólió megtervezésében.

Van értelme a fent említettek helyett kevésbé népszerű weboldal-készítőket használni? Igazából, nem. A helyzet az, hogy ezeknek a rendszereknek gyakran hiányoznak a szükséges funkciók, és nem tudják biztosítani a projekt fantáziáját és biztonsági szintjét. Mi értelme van egy kétes és népszerűtlen rendszerbe történő befektetésnek, amely hosszú távon veszélyeztetheti a projektjét?

Lehet-e ingyenesen létrehozni egy művészi weboldalt?

Technikai szempontból egy művészi webhelyet költség nélkül lehet létrehozni. Mindenesetre sok weboldal-készítő ingyenes terveket kínál, amelyek azonban többnyire bizonyos korlátozásokkal járnak, mint például a domain név hiánya, a szolgáltatáskészlethez való korlátozott hozzáférés, a korlátozott sablonválasztás és a tervezési testreszabási eszközök hiánya.

Amit észre kell venned, az a tény, hogy a portfóliójának ingyenes terv elindítása nincs értelme, különösen akkor, ha egy teljes értékű projekt építésére törekszik. Egy ilyen weboldalhoz csatlakoztatott SSL-tanúsítvánnyal, választott domain névvel, megbízható és biztonságos tárhellyel kell rendelkezni, nem is beszélve a professzionális sablonokról és a fejlett szolgáltatáskészletről.

A portfólió az Ön névjegykártyája az interneten. Nézzünk szembe a tényekkel: ideiglenes projektként pozicionálni csak értelmetlen és nem súlyos. Miután úgy döntött, hogy elindít egy minőségi művészi weboldalt, és népszerűsíti kreativitását, készüljön fel rá.

Alsó sor

A minőségi weboldal elengedhetetlen eszköz azoknak a művészeknek, akik hajlandóak létrehozni online jelenlétüket és hosszú távú célokat követnek. Ez nélkülözhetetlen projekt azoknak a kreatívoknak, akik hatékonyan mutatják be tehetségüket, növelik az ügyfélkörét és végül profitot szereznek.

Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki portfóliójából, mindent meg kell tennie, hogy logikailag felépített és teljes funkcionalitást biztosítson. Ha úgy érzi, hogy hiányzik a szükséges webdizájn-készségek, a webhely-készítő használata a legjobb megoldás. Sokan vannak odakint, de nem mindegyik érdemes a figyelmet. A fent felsorolt ​​rendszerek a legjobb rést képviselő képviselők, amelyek nemcsak egyszerűsítik a weboldal létrehozásának folyamatát, hanem méltó eredményt is biztosítanak.

A szokásos többfunkciós weboldal-készítőkön kívül speciális szolgáltatásokat is igénybe vehet, vagy WordPress. Önnek kell döntenie a választás alapján a szakértelem aránya, a projekt összetettsége és az eredmény alapján, amelyet hosszú távon reménykedni fog elérni..

A művészek számára a legjobb webes eszköz kiválasztása gyakran kihívást jelent. Ha sikerül megtalálnia azt a szolgáltatást, amely teljes mértékben megfelel az Ön igényeinek és elvárásainak, akkor biztosan kap egy teljes funkcionalitású webhelyet. Szánjon rá időt a bejegyzésben áttekintett rendszerek kipróbálására, hogy elfogulatlan döntést hozzon, és készüljön fel a projektbe történő befektetés érdekében, hogy elégedett legyen az eredménnyel.

Hozzon létre egy ingyenes művészi webhelyet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map