A legjobb kisvállalkozói webhely-készítők

kisvállalati weboldal-építők


Jelenleg hatékonyan reklámozza vállalkozását, de nem tudja eldönteni, mit kezdjen? Tudnia kell, hogy a sikeres üzleti fejlődés elképzelhetetlen megbízható webes jelenlét nélkül.

A kisvállalati webhely megléte önmagában előnye. Segít elérni több célt egy időben. Függetlenül attól a réstől, amelyre szakosodott, a webhely továbbra is a legfontosabb célpont azon ügyfelek és üzleti partnerek számára, akik veled foglalkoznak.

Amint úgy dönt, hogy üzemeltet egy kis üzleti vállalkozást, különféle lehetőségeket talál fel. Ha készen áll arra, hogy sok beruházást végezzen webhelyének fejlesztésében, akkor megteheti béreljen webdesign stúdiót hogy ezt a munkát végezzük érted.

Ez azonban nem a legjobb ötlet, ha azt akarja, hogy felelős legyen az internetes fejlesztési folyamatért, hogy szükség esetén tovább kezelje és frissítse webhelyét.. Az egyik legjobb és legegyszerűbb barkácsolási lehetőség egy weboldal-készítő használata. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a különféle projektek felépítését, amelyek a funkcionalitástól, a szolgáltatáskészletektől és az eredménytől függően változnak.

Ha igaza van egy teljes funkcionalitású kisvállalati webhely elindítására, akkor valóban érdemes többet megtudni a legnépszerűbb weboldalépítők.

Kipróbáltuk a 10 legjobb kisvállalkozói webhely-készítőt:

 1. Wix – a legjobb ingyenes webhely-készítő kisvállalkozások számára
 2. uKit – Kisvállalati webhely-készítő személyes webhelyhez
 3. WordPress – A legjobb nyílt forráskódú CMS a kisvállalkozások számára
 4. Személyre szabott márkák – a legjobb weboldal-szolgáltató kisvállalkozások számára
 5. Shopify – e-kereskedelmi webhelykészítő kisvállalkozások számára
 6. Bluehost – Weboldal-készítő és tárhely kisvállalatok számára
 7. Bookmark – AI-alapú webes platform a kisvállalkozások számára
 8. Ucraft – Megfizethető eszköz egy kisvállalkozói webhely létrehozásához
 9. SITE123 – A legegyszerűbb kisvállalati webhelykészítő
 10. Gator – Egyszerű és praktikus webhelykészítő a HostGator által

A legjobb kisvállalkozói weboldal-készítő kiválasztásakor a legtöbb felhasználó kissé zavarban van, csak azért, mert nem tudják, melyik szolgáltatás működik számukra legjobban. Vizsgáljuk meg a legjobban ismert weboldal-készítők főbb lehetőségeit és előnyeit, hogy megtudja, mire számíthat mindegyiktől.

Wix – a legjobb ingyenes webhely-készítő kisvállalkozások számára

Wix - a legjobb ingyenes webhely-készítő kisvállalkozások számára

Wix – a legjobb ingyenes weboldal készítő kisvállalkozások számára, amely világméretű népszerűségnek örvend a széles körű, rést érintő funkcióinak köszönhetően. A dizájn testreszabási eszközeinek száma, az ingyenes sablonok gazdag választéka és a megfizethető árazási politika tette a rendszert méltó platformmá minden típusú weboldal fejlesztésére, ideértve a kis üzleti projekteket is. A Wix remek választás azoknak a vállalkozóknak, akiknek nincs kódolási képessége, és nincs idejük megtanulni a webes építési folyamat minden bonyolult elemét. Annak érdekében, hogy a rendszer megfeleljen az Ön webdizájnjának igényeinek, vegye figyelembe a platform következő előnyeit:

 • Kisvállalkozások sablonjai. Bármelyik üzleti résre specializálódott, könnyen megtalálja a megfelelő sablont a weboldal készítőjének gazdag gyűjteményében. Az összes Wix téma ingyenes, mobilra optimalizált, és lehetőség van a mobil szerkesztő használatára a szép mobil megjelenítési minőség biztosítása érdekében. A mobil verzióban végrehajtott változtatások nem jelennek meg asztali módban, míg az asztali weboldal változatában végrehajtott módosítások a mobil verzióban lesznek láthatóak..
 • Wix ADI. Az integrált Mesterséges tervezési intelligencia eszköz segíteni fog egy kis üzleti vállalkozás webhelyének fejlesztésében, még akkor is, ha nem webes tervező vagy. Ezt automatikus módban hajtják végre – csak adja meg a vállalati információt, amelyet meg kell jeleníteni a weboldalon, és a rendszer elvégzi a többi feladatot az Ön számára.
 • Wix ShoutOut. A Wix másik előnye az e-mail marketing szolgáltatás. Ez lehetővé teszi lenyűgöző e-mailek létrehozását és marketing kampányok megosztását. Wix ShoutOut testreszabható stílusokat, professzionális sablonokat kínál kész elrendezéssel, könnyű kapcsolati integrációt kínál. Használhat szociális média eszközöket és statisztikák nyomkövetőjét webhelyének statisztikáinak ellenőrzéséhez is. Pontosan erre van szüksége vállalkozásának a hatékony promócióhoz.
 • e-kereskedelmi platform. Szándékában áll egy kis és közepes méretű online áruház elindítása, de nincs ideje foglalkozni szakosodott weboldalépítőkkel? Akkor menj tovább felfedezni Wix üzletek – Ez a szolgáltatás lehetővé teszi egy e-kereskedelmi webhely elindítását, amely optimalizálva van a mobil megtekintésre. Válassza ki a sablont, töltse fel webáruházának adatait, elérhetőségeit, termékeit és azok specifikációit, engedélyezze az e-kereskedelem funkcióit és állítsa be a fizetési / szállítási lehetőségeket az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelő webáruház üzemeltetéséhez..
 • Wix SEO Wiz. Mivel a kényelmes és könnyen használható Wix SEO Wiz, ellenőrizheti vállalkozása webhelyének promócióját. Ebből a célból beállíthat SEO paramétereket, nyomon követheti a weboldal statisztikáit, integrálhatja a szükséges eszközöket és kütyüket, és egyéb műveleteket végezhet annak biztosítása érdekében, hogy a kisvállalkozás webhelye magas rangot szerez a Google-ban.
 • Felfelé Wix. Az Ascend by Wix a fejlett all-in-one üzleti megoldás, amely hozzáférést biztosít több mint 20 professzionális üzleti eszközhöz, amelyek célja az üzleti menedzsment folyamatainak egyszerűsítése. A szolgáltatás használatával elindíthatja, vezetheti és reklámozhatja vállalatát, növelheti az ügyfélkörét és a régóta elismert hírnevét, valamint profitot szerezhet. Az Ascend minden folyamatot maximálisan automatizálttá tesz, és olyan eszközöket kínál, mint például Űrlapok, Kapcsolatkezelő, Élő csevegés, Beérkezett üzenetek, Számlák, Feladatok & Emlékeztetők, automatizálás, árajánlatok stb.

A Wix jó kisvállalkozások számára? A Wix minden bizonnyal nagyszerűen működik kis üzleti projekteknél az árképzés szempontjából. A rendszer, amelyet minden előfizető számára kínál, az ingyenes csomag hatékonyan felhasználható a weboldal-készítő összes szolgáltatásának kipróbálására. Ugyanakkor nem fogja lefedni a webdizájnának teljes skáláját, ha úgy dönt, hogy elindít egy üzleti webhelyet, és elérhetővé teszi azt az interneten. Szüksége van domain névre és egyéb eszközökre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy vállalkozása weboldala magasan helyezkedik el a keresőmotorokban, és népszerűvé teszi a célközönséget. Ezért kötelező frissíteni a fizetett előfizetésre. A Wix üzleti / e-kereskedelmi terveket kínál, amelyek költsége havi 23 dollárral kezdődik. Ez méltó befektetés minden kis üzleti vállalkozás webhelyéhez.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

uKit – Kisvállalati webhely-készítő személyes webhelyhez

uKit - Kisvállalati webhely-készítő személyes webhelyhez

uKit – az egyik legegyszerűbb és legfunkcionálisabb kisvállalkozói weboldal-készítő személyes projektekhez. Valójában a rendszer kiváló ár-minőség összefüggést biztosít kezdőknek és webdizájn profiknak, akiknek szándékukban áll elindítani DIY üzleti webhelyüket. A platform kisvállalkozói weboldal-készítőként ismert fel, és így a teljes szolgáltatáskészlet ennek a feladatnak a teljesítésére összpontosít.. Az uKit rendkívül könnyen használható, és nem igényli a kódolási készségek ismeretét. Ez egy szép megoldás weboldalak készítésére kisvállalati tulajdonosok és magánvállalkozók számára, akik mindig időre szorulnak, hiányzik a webdizájn ismerete és nem hajlandóak sokáig befektetni a weboldal fejlesztésébe. Itt található a szolgáltatások listája, melyeket az uKit büszkén kínál előfizetőinek:

 • Érzékeny üzleti tervek. Az uKit sablongyűjtemény a rés egyik leglátványosabb része. Több száz reagáló sablont foglal magába, üzleti kategóriákba osztva, a keresés megkönnyítése érdekében. A sablont megváltoztathatja a webdizájn folyamat bármely szakaszában, míg a tartalom el lesz mentve. A sablon testreszabási folyamata szintén egyszerű. Csak nyissa meg az irányítópultot, és ellenőrizze az erre a célra használható eszközöket.
 • AmoCRM integráció. Az üzleti promócióra koncentrálva az uKit jön amoCRM integrációs lehetőség. Ez egy egyszerű és meglehetősen intuitív számviteli rendszer a potenciális ügyletek és ügyfelek számára, amely elősegíti az értékesítési mennyiségek ellenőrzését és növelését. A rendszer leegyszerűsíti az ügyfelek / megrendelések kezelésének folyamatát, hozzájárulva a gyorsabb és hatékonyabb üzleti promócióhoz.
 • eCommerce. Az uKit e-kereskedelem funkciói külön figyelmet érdemelnek. A weboldal készítője lehetőséget ad a felhasználók számára egy kis webáruház elindítására és kezelésére. Valójában itt kétféleképpen mehet. Csatlakozhat e-kereskedelem widget-et a webhelyéhez, beállíthatja a paramétereket, vagy integrálhatja az Ecwid-bővítményt az online értékesítés megkezdéséhez.
 • Üzleti widgetek. Az uKit lehetővé teszi az üzleti kütyü integrálását, amely funkcionalitást és üzleti fókuszt adhat webhelye számára. A projektbe integrálható üzleti widgetek közül kezdetben érdemes megemlíteni az Idővonalat, a Lépéseket, a Google Maps-et, a Közösségi Hálózatokat stb..
 • SendPulse integráció. Az uKit zökkenőmentesen integrálódik a SendPulse-hez – egy népszerű widgethez, amelyet azok a webfejlesztők használnak, akik szeretnének online push értesítéseket hozzáadni és módosítani a webhely látogatói számára. A widget integrációja csak néhány percet vesz igénybe, és akár nem kódolókkal is elvégezhető.
 • uCalc. A webhely-készítő másik kiemelése az online számológép – uCalc, amelynek integrálása segíti a célközönség számára kínált termékek / szolgáltatások költségének meghatározását. Ez különösen nagyszerű választás e-kereskedelmi projektek számára.

Az uKit jó kisvállalkozások számára? Az uKit az egyik legjobb lehetőség a kisvállalkozások webhelyének fejlesztéséhez, és ez a legtöbb megfizethető weboldal-építők is. A rendszernek nincs ingyenes csomagja, de a fizetett előfizetések költségeit figyelembe véve nem igazán szükséges. A legolcsóbb uKit csomag ára csak 4 dollár, míg a legdrágább és legfejlettebb előfizetés 12 dollárba kerül. Ezek az árak meglehetősen megfizethetők bármelyik kisvállalkozás számára – alig talál olcsóbb árat egy ilyen széles funkcionalitásra!

Lásd még: uKit felülvizsgálat.

Próbálja ki ingyen az uKit alkalmazást

WordPress – A legjobb nyílt forráskódú CMS a kisvállalkozások számára

WordPress - A legjobb nyílt forráskódú CMS a kisvállalkozások számára

WordPress – a legjobb nyílt forrású tartalomkezelő rendszer kisvállalkozási webhelyek számára. A platform világszerte népszerűvé vált erőteljes szolgáltatásainak, rengeteg integrációs funkciójának és fejlett tervezési testreszabási lehetőségeinek köszönhetően. A rendszert eredetileg blogplatformként hozták létre, így nem talál egyszerűbb megoldást a blog elindítására és kezelésére. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tudja használni a rendszert más típusú projektek fejlesztésére. Éppen ellenkezőleg, a WordPress nagyszerűen működik üzleti webhelyek, céloldalak és akár internetes áruházak létrehozásában. Minden attól függ, hogy milyen célokat céloz meg, a webdizájn törekvéseitől és az eredménytől hosszú távon elvárja a hasznát. Amikor a WordPress a funkcionalitással kapcsolatos, a következő funkciókat kínálja:

 • Kisvállalati bővítmények. A rendszer az erős plugin-integrációs lehetőségek miatt kiemelkedik a tömegből. Sok WordPress plugin van odakint, és rajtad múlik, hogy kiválasztja és integrálja azokat, amelyek a legmegfelelőbbek az Ön webhelyéhez. Az üzleti weboldalak legnépszerűbb WordPress pluginjai között érdemes megemlíteni a WPForms, MonsterInsights, Yoast SEO, Constant Contact, OptinMonster, Sucuri, UpdraftPlus, WP Rocket, MemberPress, CSS Hero, LearnDash, G Suite, SEMRush, Pretty Links Pro, Megosztott számlálás, WooCommerce és még sok más.
 • Ügyfél-interakciós bővítmények. A rés-specifikus beépülő modulok mellett a WordPress széles körű választékot kínál az ügyfél-interakciós kütyüket / bővítményeket. Ezek szükségesek ahhoz, hogy kisvállalkozásának weboldala kényelmes és praktikus legyen a jelenlegi és a potenciális ügyfelek számára. Néhány a legnépszerűbb kütyüktől, amelyeket kiválaszthat és integrálhat webhelyére. A következők a legelterjedtebbek: Élő csevegés, Zopim élő csevegés, Támogatás Candy, uCare, AH Jegyek, Zendesk, Help Scout Desk stb..
 • Kisvállalkozások sablonjai. A WordPress a csúcskategóriás kisvállalkozás-sablonjairól is ismert. Több ezer elérhető a globális hálózatban, és könnyedén választhat ingyenes és fizetős verziók közül. Ne feledje azonban, hogy a harmadik féltől származó fejlesztők által tervezett ingyenes sablonok nem teljesen biztonságosak a potenciális malware fenyegetések miatt. Ügyeljen arra, hogy megbízható webes tervezőkkel foglalkozzon, amelyekre teljes mértékben támaszkodhat.

A WordPress jó a kisvállalkozások számára? A WordPress fejlett funkcióinak és megfizethető árainak köszönhetően kiválóan működik kis üzleti vállalkozások webhelyein. A CMS ingyenesen letölthető és telepíthető. Ugyanakkor fizetnie kell a külső bővítmények, témák, kütyü és kiegészítők használatáért. Hasonlóképpen, meg kell vásárolnia domain nevet és fizetnie kell a tárhelyért, hogy webhelye elérhetővé váljon az interneten.

A hosting kiválasztásáról a WordPress hivatalosan javasolja a használatát Bluehost mint a legkiválóbb tárhely-szolgáltató amely fedezi a felhasználók összes tárhelyigényét. A gazdagépre jellemző az erőteljes rendelkezésre állás, a gyors oldalbetöltési sebesség, a megfizethető árazási politika, a biztonság, a hatalmas piac, több száz bővítménnyel, kiegészítőkkel, alkalmazásokkal és szkriptekkel, kiterjedt tartalommarketing és SEO lehetőségek, e-kereskedelem fókusz és több integrálható alkalmazás. az üzleti webhelyekre. A Bluehost használatának költsége mindenkit meglep, mivel a legolcsóbb terv ára 2,95 dollár / hónap.

Próbálja ki a WordPress alkalmazást

Személyre szabott márkák – a legjobb weboldal-szolgáltató kisvállalkozások számára

Személyre szabott márkák - a legjobb weboldal-szolgáltató kisvállalkozások számára

Tailor Brands – a legjobb weboldal-szolgáltató kisvállalkozások számára, amely kezdetben az üzleti márkaépítési folyamatok racionalizálására irányult. A rendszer elősegíti vállalkozása elindítását a csúcskategóriás tervezéssel és márkanévvel, ezzel kiemelve a tömegből. A Tailor Brands a világ első logótervező és márkás platformja, amelyet a mesterséges intelligencia hajt. Ez segít bármilyen projekt professzionális megjelenésének és egyedi online márka identitásának a megteremtésében. Az alábbiakban felsoroljuk a platform legfigyelemreméltóbb eseményeit:

 • Márkanév-eszközök gyűjteménye. A Tailor Brands a márkanevű eszközök nagy gyűjteményét kínálja, amelyeket kifejezetten az Ön vállalkozása számára terveztek. Ezek az eszközök alkalmazhatók, ami azt jelenti, hogy felhasználhatja az EPS fájljait és a névjegykártyáinak ötleteit egyedi weboldal-kialakítás létrehozásához, amely tökéletesen megfelel az üzleti weboldalnak.
 • Logo Maker. A rendszer lehetővé teszi az egyedi üzleti embléma megtervezését, hogy felfedje a márka identitását, megossza látását és kiválasztja a rendszer által alapértelmezés szerint kínált elemeket. A logó készítésének folyamata egyszerű és kreatív – amire szüksége van, hogy megadja a vállalkozás nevét, válassza ki a kívánt logótípust, válassza ki a betűkészlet preferenciáit, és folytassa a logó testreszabási folyamatát. Ezeknek a lépéseknek a befejezése után az AI algoritmus a tartalmat fogja felhasználni a vállalkozás webhelyének logójának automatizált módban történő megtervezésére.
 • Társadalmi Menedzsment Platform. A rendszer integrált szociális menedzsment platformmal érkezik, amely lehetővé teszi a weboldalakhoz kapcsolódó tartalmak megosztását és cikkek közzétételét a közösségi hálózatokon.
 • Személyre szabott hirdetések. Az integrált Tailor Ads platform lehetővé teszi azon azonnali hirdetések tervezését, amelyek több változóban állnak rendelkezésre, hogy bármilyen igényt kielégítsenek.

A Szabó márkák jó kisvállalkozások számára? Ha szüksége van professzionális weboldal logóra és csúcskategóriás márkára, a Tailor márkák megfelelnek az Ön igényeinek. A rendszer lehetővé teszi a weboldal logótervezésének testreszabását és körüljátszását az integrált weboldal-készítővel, amely alapértelmezés szerint az e-kereskedelem funkcióval rendelkezik. Itt nincs ingyenes terv, de a platform lehetővé teszi, hogy válasszon egyet a fizetett előfizetések közül, amelyek havi 9,99 USD-tól kezdődnek. Sőt, ha az éves fizetés mellett dönt, az ár 2,99 dollárra csökkent havonta.

Próbálja ki a Tailor márkákat most

Shopify – e-kereskedelmi webhelykészítő kisvállalkozások számára

Shopify honlap

Shopify – a legerősebb és a legnépszerűbb e-kereskedelmi szoftver professzionális üzleti és e-kereskedelmi webhelyek elindítására és kezelésére használták. A platform teljes szolgáltatáskészlete, valamint eszközei minden típusú online áruház tervezésére irányulnak. A weboldal készítője jó választás kezdőknek és professzionális webmestereknek, akik az e-kereskedelem weboldalának fejlesztésére szakosodtak. Nincsenek eCommerce funkciók, amelyek hiányoznak a Shopify-tól – vessen egy pillantást a rendszer funkcióira és eszközeire, hogy megtudja, mennyit kínál:

 • POS szoftver. A Shopify fejlett értékesítési pontja (pozíció) szoftver, amely lehetővé teszi a termékek eladását a saját kiskereskedelmi üzletében. A külső kártya terminál használata, offline megrendelés elfogadása, automatikus szinkronizálás a Shopify fiókkal, több felhasználói fiók indításának képessége, Quickbooks szinkronizálás, jelentés opció – ezek csak néhány előnye ennek a szolgáltatásnak.
 • Termékkezelési lehetőségek. A Shopify lehetővé teszi a bevásárló kosár és a „Vásárlás” gomb integrálását, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára a szükséges mennyiségű termékkártya létrehozását. A rendszer automatikusan generál termékbeágyazási kódokat, hogy a terméklistákat és gyűjteményeket hozzáadja a weboldalhoz. Ezenkívül a rendszer kiterjedt termékkezelési lehetőségeket tesz lehetővé, hogy a felhasználók számára kényelmes vásárlási élményt biztosítson.
 • Sokoldalú integrációs lehetőségek. A szoftver lehetővé teszi az integrálást olyan népszerű és jellemzőkkel terhelt piacokhoz, mint például a Xero, a Quickbooks és más számviteli szoftverek, hogy növelje webáruházának teljesítményét. A Shopify és az Amazon Marketplace integrálása néhány egyszerű kattintással megtörténik, míg a szinkronizálás eredménye meghaladja az elvárásait, ha mindkét platformon szeretne termékeket eladni. A többcsatornás támogatás itt is nagy segítséget nyújt.
 • Kiváló marketing funkciók. A webáruház promóciója kapcsán a Shopify rengeteg csúcskategóriás marketing funkciót kínál. A vállalkozók online bevételeket készíthetnek, elemezhetik és böngészhetik a webáruház statisztikáit, ellenőrizhetik a számlaegyenleget, használhatnak olyan speciális Shopify funkciókat, mint a Shopify Ping, az App Store, a BOGO kedvezmények, a Shopify Tap & Chipolvasó és így tovább.
 • Webáruház-kezelő eszközök. A szoftver lehetővé teszi, hogy több internetes áruházkezelési lehetőség és eszköz közül válasszon, amelyek növelik az internetes áruház teljesítményét. Ezek magukban foglalják az ügyfélprofilokhoz, a csoportokhoz és a fiókokhoz való hozzáférést, az e-mail elrendezéseket és sablonokat, a cseppküldést és a rendelés teljesítését, stb.
 • AR Feature. Egy másik Shopify kiemelés a fejlett Kibővített valóság (AR) eszköz. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az eladásra kínált termékek 3D-s megtekintését, így a potenciális vásárlók részletesebben megismerhetik annak előnyeit.

A Shopify jó kisvállalkozások számára? A Shopify az egyik legjobb platform, amely nagyszerűen működik az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek fejlesztésében – a kicsiktől a hipermarketekig. A szoftver ingyenes 14 napos próbaidőszakot kínál a szolgáltatáskészlet és négy fizetett előfizetés teszteléséhez. A legolcsóbb terv ára 9 USD / hó, ami meglepően ésszerű ajánlat.

Próbálja ki ingyen a Shopify-t

Bluehost – Weboldal-készítő és tárhely kisvállalatok számára

Bluehost - Weboldal-készítő és tárhely kisvállalatok számára

Bluehost – a legmegbízhatóbb és legmegfelelőbb tárhely-szolgáltató a kisvállalkozások webhelyein. A cég évek óta működik, és világszerte több millió felhasználó hűségét nyerte el. Ma már hivatalos tárhelyszolgáltatóként ismerték, amelyet a WordPress professzionális használatra ajánlott. A rendszer biztosítja a vele üzemeltetett webhelyek zökkenőmentes működését, valamint az adatok biztonságos megőrzését. A cég fő előnyei az alábbiakban találhatók:

 • Rugalmasság. A rendszer biztosítja a zökkenőmentes integrációt sokféle sokoldalú bővítménnyel, kiegészítőkkel, külső szolgáltatásokkal és pluginekkel, amelyek hozzájárulnak kisvállalkozásának webhelyének méltó és csúcsteljesítményéhez, függetlenül a forgalom mértékétől..
 • Az oldalbetöltési idő növekedése. A Bluehost garantálja a weboldal zökkenőmentes teljesítményét is, ami megnöveli az oldal betöltési idejét és a magas rendelkezésre állás arányt. A rendszer integrált funkciókkal és eszközökkel rendelkezik, amelyek növelik a weboldal teljesítményét, függetlenül a webhely általános terhelési paramétereitől és a forgalom mértékétől.
 • Bluehost Marketplace. A tárhelyszolgáltató erős beépített bővítménnyel, bővítményekkel, szkriptekkel és kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek ideálisan növelik a kisvállalkozások webhelyeinek testreszabását és teljesítményét. Ezenkívül választhat a WordPress számára kifejlesztett gazdag üzleti sablonok közül.
 • Speciális biztonság. A Bluehost különös gondot fordít webhelye biztonságára és az adatok megőrzésére, ami nagy jelentőségű az üzleti projekteknél. A tárhely szolgáltatója hotlink védelmi eszközöket, valamint a Spam Hammer, a Spam Experts és más biztonsági funkciókat használ.

A Bluehost jó kisvállalkozások számára? A Bluehost megbízható és funkcionális tárhely-szolgáltató kisvállalkozások webhelyein. A platform nem kínál ingyenes terveket, de ezt kompenzálja a fizetett előfizetések megfizethető költsége. A legolcsóbb terv ára 2,95 dollár / hónap. Ezzel a költséggel ingyenes SSL-tanúsítvány-csatlakozási lehetőséget, korlátlan sávszélességet, ingyenes domain névnek az üzleti webhelyhez történő csatlakoztatásának lehetőségét biztosíthatja (ha még nem rendelkezik ilyennel) és még sok más előny.

Próbálja ki a Bluehost Now alkalmazást

Bookmark – AI-alapú webes platform a kisvállalkozások számára

Bookmark - AI-alapú webes platform a kisvállalkozások számára

Könyvjelző – a legjobb AI-alapú webes platform, amelyet kisvállalkozási webhelyek létrehozására használnak. A felhőalapú weboldalkészítő tele van üzleti-specifikus lehetőségekkel, és lehetővé teszi a jól strukturált projektek felépítését. A platformon elindított üzleti webhelyek és online áruházak megbízható megjelenést és kiváló teljesítményt nyújtanak. Ideje eljuttatni a leglátványosabb könyvjelző funkciók listáját:

 • AIDA asszisztens. A fejlett AIDA (akár egy pillanat alatt) létrehozhat funkcionális üzleti webhelyet vagy online áruházat (Mesterséges intelligencia tervező asszisztens) eszköz. A weboldal készítésének teljes folyamata nem tart néhány percnél tovább, míg az eredmény mindenkit lenyűgözni fog – tehát funkcionális AIDA! Csak adja meg üzleti adatait, és figyeld meg, hogy az asszisztens miként hozza létre az Ön webhelyét.
 • Integrált üzleti sablonok. A Bookmark-nak nincs olyan sablonja, amelyet testreszabhat, hogy illeszkedjen a rést tartalmazó követelményekhez. Az AIDA széles választékot kínál ingyenes, integrált témákból, amelyek szerkezetében különböznek és alapértelmezés szerint érzékenyek. Válasszon egyet közülük, ha elkezdi dolgozni a kisvállalkozásánál vagy az e-kereskedelem webhelyén.
 • Többnyelvű támogatás. A platform több mint 50 nyelvet támogat, mivel elkészítheti azokat a weboldal-nyelvi verziókat, amelyekre szükség van a külföldi célközönség eléréséhez.
 • Üzleti webes statisztikák. A weboldal készítője integrált statisztikai adatgyűjtő eszközök segítségével nyomon tudja követni vállalkozása webhelyének teljesítményét. Számos mobilalkalmazás is lehetővé teszi a webhelyek gyors és hatékony kezelését bármilyen helyről.

A könyvjelző jó kisvállalkozások számára? A könyvjelző nagyon jó választás azoknak a vállalkozóknak, akik hajlandóak üzleti weboldalakat elindítani, a fejlett mesterséges intelligencia funkció használatával. A Bookmark programot ingyenesen használhatja egy egyszerű webhely elindításához. A prémium csomagok költsége megfizethető. Ha teljes értékű üzleti vagy e-kereskedelmi webhelyet szeretne kapni, akkor két fizetős előfizetés közül választhat. Költsége havi 11,99 és 24,99 dollár között mozog, a felhasznált feltételektől és szolgáltatásoktól függően.

Próbálja ki a Bookmark alkalmazást ingyen

Ucraft – Megfizethető eszköz egy kisvállalkozói webhely létrehozásához

Ucraft - Megfizethető eszköz egy kisvállalkozói webhely létrehozásához

Ucraft – megfizethető DIY weboldal készítő kisvállalkozások webhelyeinek elindításához és kezeléséhez. A rendszer kiválóan működik bármilyen üzleti feladat elvégzésében. Ez egy nagyszerű választás az elsőként megjelenítők és a webdizájnok számára, akik üzleti weblapok, céloldalak, blogok és egyéb projektek elindítását és kezelését tervezik. Az Ucraft által létrehozott webhelyek reagálnak, 100% -ban testreszabhatók és a webáruházak könnyen kezelhetők. Teljes képernyős blokkokkal és lapos kialakításúak, amelyek hozzájárulnak kortárs megjelenésükhöz. A weboldal készítője jelenleg hozzáférést biztosít a következő szolgáltatásokhoz:

 • e-kereskedelmi platform. A platform integrált e-kereskedelmi motorját mindenki számára könnyű használni, aki arra törekszik, hogy online áruházat indítson. A rendszer felsorolja az e-kereskedelemre jellemző funkciókat, amelyek egyszerűsítik az internetes áruház létrehozásának folyamatát. Ezek magukban foglalják a termékkatalógust, az integrált bevásárlókosárot, a kép feltöltését és beállítását, a közösségi média integrációját, lehetőséget a 8 népszerű és jövedelmező értékesítési csatornával való kapcsolatfelvételre, kedvezményes kampányok szervezésére és tartására, egyes termékek kedvezménykódjainak kiadására stb. A rendszer többszörös szállítást is kínál és fizetési lehetőségek, amelyek megválasztása a hely szempontjától függ.
 • Blogolás. A szolgáltatás blogolási funkciója hatékonyan valósul meg a Article App alkalmazáson keresztül. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi blogok elindítását vagy hírszakaszok hozzáadását a meglévő webhelyekhez. Csak néhány percet vesz igénybe egy bejegyzés készítése, új bloglap-elrendezések létrehozása, a kommentáló rendszerek integrálása, a közösségi média gombjainak csatlakoztatása minden egyes bejegyzéshez, hogy a felhasználók megoszthassák a kedvelt cikkeket.
 • Ingyenes céloldal-készítő. Az Ucraft rendelkezik egy ingyenes nyitóoldal-készítővel, amely lehetővé teszi minőségi céloldalak létrehozását és frissítését az Ön ötleteinek, termékeinek vagy szolgáltatásainak bemutatására, az organikus forgalom növelésére, az ügyfelek generálására és más üzleti célok elérésére. Számos céloldal-sablon közül lehet választani a szolgáltatás tervezési gyűjteményében.
 • Ingyenes Logo Maker. Egy másik Ucraft kiemelés az ingyenes Logo Maker. Függetlenül attól, hogy javítani kívánja a meglévő üzleti emblémáját, vagy vadonatúj logót kíván létrehozni, az eszköz lehetővé teszi ezt könnyedén. Ön képes lesz egy egyedi logót megtervezni a szokásos ikonokból, vagy feltöltheti saját logóját, hogy javítsa annak kialakítását és stílusát. A weboldal logójának személyre szabása érdekében szívesen kísérletezik a színsémákkal, címekkel, betűkészletekkel, formákkal, stílusokkal, méretekkel és sok más elérhető paraméterrel. A részletes utasítások segítenek könnyedén elvégezni a feladatot, és kiváló eredményt nyerhetnek.
 • Üzleti sablonok. Az Ucraft sablongyűjtemény nem olyan gazdag. Csak 63 ingyenes, professzionálisan reagáló sablont tartalmaz, amely kreatív szabadságot biztosít, és kódbeillesztési lehetőséget kínál a kiválasztott témák személyre szabásához. A Designer Tools sorozat, amely tipográfia, UI készlet és űrlapkészítő és elrendezésből áll, lehetővé teszi a legtöbbet az Ucraft tervezési testreszabási lehetőségeiből..

Az Ucraft jó kisvállalkozások számára? Az ár szempontjából a weboldal készítője ingyenes 14 napos próbaverziót kínál, amely lehetővé teszi a rendszer által kínált összes szolgáltatás és szolgáltatás feltárását. A platformon szintén korlátlan ingyenes terv található, amely sok korlátozással jár, és csak személyes web-építési igényekhez működik jól. A fizetett előfizetéseket illetően az Ucraftnak három lehetősége van, amelyek közül a legolcsóbb 10 dollárba kerül.

Próbálja ki az Ucraft alkalmazást ingyen

SITE123 – A legegyszerűbb kisvállalati webhelykészítő

SITE123 - A legegyszerűbb kisvállalati webhelykészítő

SITE123 – a legegyszerűbb, ingyenes és funkcionális felhő-webhely-készítő a kisvállalkozások webhelyének fejlesztéséhez. Kényelmes WYSIWYG szerkesztőt kínál, és lehetővé teszi sokoldalú projektek fejlesztését. A szolgáltatás egyszerűségéről, intuitív web-építési megközelítéséről és kényelméről ismert. Sokat kínál a webdesign szakértőinek, és a kezdők számára is érthető. Ha igaza van, hogy üzleti projektet indít a SITE123-lal, vegye fontolóra a legfontosabb pontok listáját:

 • Rugalmas üzleti sablonok. A többfunkciós weboldal-készítő sokféle reagáló sablonnal rendelkezik. Sokoldalúak és ingyenesek. Több üzleti szférában jönnek létre, és hatékonyan testreszabhatók az Ön szakterületére. Ha nem találja meg a kívánt sablont, akkor a webhelyet a semmiből megtervezheti. Ez szintén nem igényel erőfeszítést és időt.
 • Közösségi médiaintegrációk. A weboldal készítő lehetővé teszi az üzleti népszerűség növelését a közösségi hálózati fiókokon keresztül. Ez a biztos módszer, amellyel partnereinek / ügyfeleinek megismerheti a közelgő üzleti eseményeket, frissítéseket, híreket és különleges ajánlatokat.
 • Többnyelvű támogatás. A SITE123 többnyelvű támogatást kínál. Ennek eredményeként létrehozhatja a szükséges számú weboldal nyelvi változatát a külföldre tervezett célközönség alapján.
 • e-kereskedelem motor. A weboldal készítő kényelmes és hatékony e-kereskedelemmel rendelkezik. Használata lehetővé teszi nagyteljesítményű, többféle lehetőséggel rendelkező online áruházak elindítását és kezelését. Kezelheti a termékválasztékot, beállíthatja a fizetési / szállítási részleteket, elindíthatja és frissítheti a kedvezményes kuponokat, kezelheti a PayPal fizetési lehetőségeit stb..
 • Űrlapkészítő. Ha azt tervezi, hogy elindít egy kis üzleti webhelyet a SITE123 segítségével, annak integrált online űrlapkészítője minden bizonnyal hasznos lesz az Ön számára. Az eszköz egyéni űrlap-elrendezésekkel, tervezési testreszabási eszközökkel és elemekkel érkezik, amelyek segítségével minőségi, integrálható online űrlapokat készíthet.

A SITE123 alkalmas kisvállalkozások számára? A SITE123 segítségével létrehozott kisvállalkozási webhelyek vonzónak néznek ki és meglehetősen funkcionálisak. A szolgáltatás igénybevételének költsége 10,80 dollár és 28,80 dollár között lehet. Van egy ingyenes terv is, amelynek jellemzői elegendőek a rendszer teszteléséhez, mielőtt fizetős megoldást választanak. Az árak eltérnek a tervek által igényelt funkcionalitástól.

Próbálja ki a SITE123 alkalmazást ingyen

Gator – Egyszerű és praktikus webhelykészítő a HostGator által

Gator - Egyszerű és praktikus webhelykészítő a HostGator által

Gator – egy egyszerű és praktikus weboldal készítő, amely kezdetben tapasztalatlan felhasználókat céloz meg, kevés webes tervezési tapasztalattal vagy egyáltalán nem. A szolgáltatást a HostGator üzemelteti és kezeli, amely a világ egyik legismertebb host szolgáltatója. A rendszerhez intuitív drag-and-drop webhelyszerkesztő, rengeteg jól testreszabott sablon és rengeteg funkciókészlet tartozik, amelyek minimálisra csökkentik a webdizájn gondját. A Gator jól működik személyes weboldalak, blogok és kis üzleti projektek fejlesztésében, amelyek fő célja bizonyos termékek / szolgáltatások népszerűsítése. A webhely-készítő alapvető szolgáltatáskészlete a következő:

 • A közösségi média integrációja. Ez a weboldal-készítő egyik legerősebb pontja, amely lehetővé teszi a világon népszerű szolgáltatások, például a Twitter, a Facebook, a Instagram stb. Tartalmának közvetlenül a webhelyére történő beágyazását. Hozzáférést kaphat a közösségi média gombjaihoz, a gazdag képgalériákhoz, az élő hírcsatornákhoz és egyéb eszközökhöz, amelyek biztosítják a webes jelenlét díjazását.
 • Integrált elemzés. A Gator lehetővé teszi az Ön webhelyének teljesítményével kapcsolatos hasznos információk nyomon követését is, így könnyebben ellenőrizheti a forgalom, a konverziók és a webhelyek elhagyásának arányát. Bármilyen árképzési tervet is igényel, a csatlakoztatott SSL-tanúsítvánnyal, mobilkészülék-tervekkel és domain névvel fog szállni.
 • App Market. Ezenkívül a weboldal készítője hatalmas, integrált App Market szolgáltatással rendelkezik, amely számos kiegészítőt, widgetet és alkalmazást kínál az oldalsó weboldal speciális testreszabásához. A piac minden felhasználói kategóriára ingyenes.
 • Üzleti sablonok. A Gator sablongyűjtemény meglehetősen lenyűgöző, bár nem olyan gazdag más népszerű szolgáltatásokhoz képest. A weboldal készítője reagáló sablonokat kínál, amelyek tematikus kategóriákba vannak osztva, hogy egyszerűsítsék a felhasználók választását. Ne feledje azonban, hogy a Gator-sablonok meglehetősen szabványosak, és nem működnek jól azokon a webhelyeken, amelyek kifejezetten kreatív fókuszban vannak (mint például a portfóliók).
 • HostGator tárhely. A weboldal készítője tagadhatatlanul kiemeli, hogy alapértelmezés szerint a HostGator tárhelyhez tartozik, amely korlátlan tárhelyet és sávszélességet biztosít, függetlenül a választott előfizetéstől. Ez azt jelenti, hogy korlátlan mennyiségű tartalmat tölthet fel a webhelyére anélkül, hogy aggódnia kellene a webhely betöltési sebességével és más fontos műszaki paraméterekkel kapcsolatban..

A Gator jó a kisvállalkozások számára? A weboldal-készítő árazási politikája meglehetősen mérsékelt. A platform három árképzési tervet kínál, amelyek költsége a választott előfizetési időtől függően csökken. Pontosabban kifejezve, egy hónapra, egy / két évre feliratkozhat a rendszerre. Minél hosszabb a lejárat, annál kevesebb lesz a terv költsége, és annál több pénzt fog megtakarítani a naplófutás során.

Így a platformon három fizetett terv van, nevezetesen a Starter, a Premium és az eCommerce. A tervek költsége havi 3,84, 5,99 és 9,22 dollár, ha a kétéves előfizetés mellett dönt. Ne feledje, hogy a Gator nem kínál ingyenes tervet vagy próbaverziót, ami azt jelenti, hogy a fizetett opciót a kezdetektől kell választania.

Próbálja ki most a Gator alkalmazást

A webhely-készítők alkalmasak kisvállalkozások számára?

A weboldal-készítők nagyszerűen működnek kisvállalkozási webhelyek fejlesztésében. Ezek a platformok számos előnnyel járnak, amelyeket más webes építési eszközök nem kínálhatnak. Nézzen meg most néhányat:

 • Kényelem és egyszerű használat. A weboldal készítői olyan eszközkészlettel érkeznek, amelyet még kezdőknek is könnyű elsajátítani. Ennek oka az, hogy a rendszereket kifejezetten a felhasználók számára fejlesztették ki, akik nem ismerik a programozási képességeket, és fejlett funkciókat kínálnak a jártas webes tervezők számára is..
 • Nincs szükség kódolási készségre. Nem kell megtanulnia a kódolás alapjait, mivel a webes tervezési folyamat itt intuitív és egyszerű. Ennek eredményeként a rendszerekkel létrehozott webhelyek logikai felépítésűek és megfelelő kialakításúak.
 • Üzleti fókuszált szolgáltatások. A kisvállalkozások weboldalának építői rengeteg funkcióval érkeznek, amelyek erre a nagyon régire jellemzőek. Kínálnak olyan kütyüket, alkalmazásokat és bővítményeket, amelyeket integrálhat a projektbe, hogy fokozza a teljesítményét és tisztességes eredményt érjen el.
 • sablonok. A rendszerek több üzlet-specifikus sablont kínálnak a különféle szférákhoz. Általában mobilra vannak optimalizálva, hogy különféle eszközökön érhetők el az ügyfelek kényelme érdekében.
 • megfizethetőség. Az uralkodó weboldal-készítők rugalmas árpolitikával rendelkeznek, és különféle költségopciókat kínálnak, hogy megfeleljenek a felhasználói igényeknek és a költségvetésnek. A terv megválasztása általában az elérni kívánt céltól és a szükséges üzleti promóciós szolgáltatások körétől függ.

Alsó sor

Önmagában előnye annak, hogy teljes körű szolgáltatást nyújt a kisvállalkozások weboldalának készítéséhez. Ez a legkelendőbb eszköz, amely hatékonyan fellendítheti vállalkozása promócióját, hozzájárulva ezzel a forgalom növekedéséhez és a profit növeléséhez.

Még akkor is, ha Ön nem webdesign-szakember, akkor is elindíthatja és kezelheti üzleti webhelyét egyedül. Így elkerülhető a hatalmas költségvetés beruházásának szükségessége a web-tervezők bérbeadása során. Hasonlóképpen, nem kockáztatja, hogy hosszú távon alacsony színvonalú projektet kap, vagy biztonsági problémákkal szembesül. Te vagy az, aki a webhely létrehozásának teljes folyamatát a nulláról irányítja, és itt nagy segítséget nyújtanak a weboldal készítői.

Az a weboldal-készítő kiválasztása, amely kielégíti az Ön webdizájnjának igényeit, elég felelősségteljes, de ennek a ténynek nem kell csalódnia. A végső döntés meghozatala előtt fontolja meg az összes funkciót, amelyet a cikkben említett platformok kínálhatnak Önnek. A tényleges webépítési igények megvalósítása a siker kulcsa.

Függetlenül attól, hogy meglévő vállalkozását online szeretné-e venni, vagy el szeretne kezdeni keresni az interneten, az első lépés a saját webhely létrehozása. A fent említett weboldal-készítők bármelyike ​​segít Önnek ebben.

Készítsen üzleti webhelyet ingyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map