A legjobb fitnesz webhely-készítők

A legjobb webhely-készítők a fitnesz stúdió számára


Függetlenül attól, hogy egy felismerhető fitneszstúdiót képvisel, vagy csak személyi edzőként teszi meg az első lépéseket, rendelkeznie kell egy professzionális webhellyel. Úgy tűnik, hogy egy nagyszerű webes forrás a leghatékonyabb eszköz üzleti növekedéséhez, figyelembe véve a fitnesz piacon tapasztalható kemény versenyt. Felejtsd el az edzőszolgáltatások értékesítési módszereit, amelyeket tégla-habarcshoz kell alkalmazni. Sokkal különböznek attól, amiben szoktuk. Manapság nem elegendő a hibátlan fitnesztudás és a nagyszerű személyes ismeretek.

Tíz évvel ezelőtt csak annyira volt szüksége, hogy találkozzon egy vevővel, és jól megbirkózzon vele. Ezúttal a fitnesz és az edzési rést igényel egy erősebb eszköz számára a weboldal szem előtt tartásával. A webes építési platformok jó megoldásnak tűnnek. Ők költséghatékony, könnyen kezelhető, és minden szükséges eszközt biztosít a tökéletes fitnesz weboldalnak. Akár a lenyűgözőbben kell ábrázolnia portfólióját, akár ügyfeleket kell a fitnesz stúdióba vinni, a weboldal-készítők mindent megtesznek.

Kipróbáltuk a legjobb fitnesz webhely-készítőket 5 közül:

 1. Wix – A legjobb webhelykészítő személyi edzők számára
 2. uKit – a legjobb fitnesz webhely-készítő
 3. WordPress – A világ első számú CMS-je INGYENES webhely létrehozására
 4. SITE123 – Online platform nagyszerű webes weboldalakkal
 5. Könyvjelző – Az egyik legjobb AI-alapú webhely-készítő

Népszerű és teljes funkcionalitású weboldal-építőket keres a fitnesz stúdió webhelyének elindításához? Kezdetben van értelme felülvizsgálni, elemezni és összehasonlítani a fent felsorolt ​​platformokat, hogy megnézhesse, mit kínálnak Önnek. Folytassuk a részletes elemzést ezekkel a rendszerekkel, hogy a webes fejlesztési igényeinek megfelelő döntést hozhasson.

Wix – A legjobb webhelykészítő személyi edzők számára

Wix - A legjobb webhelykészítő személyi edzők számára

Wix – a legjobb webhely-készítő személyi edzők és fitnesz stúdiók számára, melyhez tornaterem, fitnesz- és edzősablonok széles választéka, valamint nagy teljesítményű funkciókészlet tartozik a web mélyre szabásához. A rendszer hozzáférést biztosít számos, fejlett WYSIWYG webépítő eszközhöz, tervezési testreszabási funkciókhoz és egyéb olyan előnyökhöz is, amelyek a rendszert kiemelik a tömegből. Most nézzen meg néhányat közülük:

 • Sablonok személyi edzők és fitnesz stúdiók számára. A Wix minőségi és 100% -ban testreszabható sablonokat kínál, amelyek nagyszerűen alkalmazhatók személyi edzők és fitnesz stúdiók számára. A tervek hordozhatóan készen állnak, ami azt jelenti, hogy minden asztali és mobil eszközön kiválóan megjelennek. Ingyenesek és beépített eszközökkel vannak felszerelve, amelyek szükségesek a projekt szerkesztéséhez, figyelembe véve az Ön különleges igényeit. A feladat sikeres végrehajtásához nincs szükség kódolásra vagy előzetes webdizájnra.
 • Könnyű navigáció a webhelyen. A weboldal készítője jelentősen leegyszerűsíti a weboldal navigációs folyamatát, megkönnyítve ezzel a webhely látogatói számára a weboldalon keresett szakaszok vagy tartalmak megtalálását. Függetlenül attól, hogy videót szeretnének nézni egy bizonyos típusú edzésről, vagy például elolvasni az egyik blogbejegyzést, az integrált keresősáv biztosan hasznos lesz számukra..
 • Wix App Market. A platform hozzáférést biztosít számos alkalmazáshoz, widgethez, beépülő modulhoz és kiegészítőhöz, amelyek a Wix App Marketben elérhetők. Ingyenes és fizetős, lehetővé teszi azoknak az elemeknek a kiválasztását, amelyek ideálisan megfelelnek a weboldal specializációjának. Az alkalmazások segítségével professzionális galériát hozhat létre a lenyűgöző fitnesz stúdió-portfóliójába, integrálhatja az élő csevegés funkciót, engedélyezheti az edzésnaptárt / -ütemezést, hozzáadhat közösségi megosztási gombokat és használhat egyéb, kötelező funkciókat.
 • Wix ADI. Ez a weboldal-készítő egyik legfontosabb eleme, amely lehetővé teszi a fitnesz-webhelyek létrehozását és a weboldal használatát Mesterséges intelligencia ereje. Csak annyit kell tennie, hogy feltölti az iparágához kapcsolódó tartalmat, és figyeli, hogy a Wix ADI miként tervez neked egy minőségi projektet.
 • e-kereskedelmi platform. A weboldal készítője erőteljes e-kereskedelmi platformmal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy kis méretű webáruházat összekapcsoljon a fitnesz webhelyével. Ez a szolgáltatás különösen akkor hasznos lesz, ha valamilyen sporteszközt, ruházatot vagy más kapcsolódó terméket közvetlenül a weboldalon kíván eladni..
 • Blogolás. Blog hozzáadása a fitnesz webhelyéhez növelheti a forgalom mennyiségét és az általános felhasználói elkötelezettséget. Itt küldhetsz új sporttal / fitneszzel kapcsolatos cikkeket, frissítheted a meglévő blogrészeket, engedélyezheted a felhasználói megjegyzéseket és egyéb funkciókat, amelyek a blogod népszerűvé és funkcionálissá teszik.
 • Ügyfél-interakciós eszközök. A weboldal készítője lehetővé teszi az App Marketben elérhető több ügyfél-interakciós eszköz böngészését és azok kiválasztását, amelyek a legjobban megfelelnek a webhely specializációjának. Ezek az eszközök egyszerűsítik az ügyfelekkel folytatott kommunikáció folyamatát, hozzájárulva a projekt népszerűségéhez és hitelességéhez. A legelterjedtebb eszközök közé tartozik a Google Eseménynaptár, Legfrissebb hírek, Wix Chat, 123 Űrlapkészítő, Eseménynaptár, Ütemezési Pro, Wix űrlapok, Visszahívás, Online könyvbeszámolások, Kapcsolatfelvétel + CRM, Élő csevegés és még sok más.
 • Ügyfél vélemények. A platform lehetővé teszi a felhasználói beszámolók integrálását az Ön webhelyére, hogy ügyfelei megosszák ötleteiket, véleményüket és véleményüket az üzleti vállalkozásával kapcsolatban. Ez a legmegbízhatóbb módja annak, hogy elfogulatlan véleményeket adjunk fitnesz stúdiójáról, a professzionális szintről és az Ön által kínált szolgáltatásokról. Ebből a célból böngészhet a szolgáltatás integrált widget-gyűjteményében, hogy kiválaszthassa és hozzáadhasson néhány, a Wix App Market legminőségűbb kütyüjét / alkalmazását. Ezek magukban foglalják a Voice Comments +, az ügyfelek véleményeit, a megjegyzéseket, a Yelp, a Comments +, a szociális beszámolók, a Testimonial Builder, a MyReviews és az Inffuse Testimonials néhány megemlítését..

Költség: A Wix ingyenes tervet kínál a felhasználók számára, akiknek fő célja az, hogy teszteljék a rendszert, hogy megtudják annak főbb jellemzőit és előnyeit a fő versenytársakkal szemben. Az ingyenes terv korlátlan, amely lehetővé teszi a szolgáltatás feltárását mindaddig, amíg szüksége van rá. Amint úgy dönt, hogy folytatja a weboldal létrehozását, frissítenie kell a Wix által kínált fizetős előfizetések egyikére. A helyzet az, hogy a fizetett tervek több olyan érdemet biztosítanak, amelyek ingyenes előfizetés esetén nem érhetők el.

Így a Wix ingyenes domain-csatlakozási lehetőséget, korlátlan sávszélességet és lemeztárolót, hirdetések hiányát és egyéb érdemeket kínál a választott csomagban. A Wix jelenleg kétféle fizetett előfizetést kínál – Standard és Business / eCommerce. A szokásos tervek költsége 13 dollárral kezdődik, míg az üzleti tervek költsége 23 dollárral kezdődik. Bármelyik tervet is folytatja, az méltó befektetés lesz a projektbe.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

uKit – a legjobb fitnesz webhely-készítő

uKit - a legjobb fitnesz webhely-készítő

uKit – a legegyszerűbb és legjobb weboldal készítő fitnesz üzleti projektekhez. Ez jó lehetőség szakemberek és jól megalapozott fitneszközpontok számára. Az eszközkészlet lehetővé teszi az egyes oldalak testreszabását. Az uKit kényelmesebbé teszi a böngészést a látogatók számára. Válasszon online számológép, naptár és egyéb szolgáltatások közül, hogy professzionális megjelenésű weboldalt készítsen a következő előnyökkel:

 • Niche sablonok. Az uKit széles skáláját kínálja az érzékeny sablonokhoz, amelyek fitnesz oktatóit és edzőit választhatják és testreszabhatják, hogy megfeleljenek üzleti promóciós igényeiknek. A weboldal készítője lehetőséget kínál olyan figyelemre méltó portfóliók megtervezésére, amelyek rengeteg médiafájlban vannak, például a kép- és a videó galéria. Bármely méretű professzionális fényképeket adhat hozzá, csatolhat edzési útmutatót, adhat hozzá elérhetőségi és professzionális információkat, vagy más módon emelheti ki professzionalitását az új ügyfelek vezetése és vállalkozásának bővítése érdekében.
 • Professzionális widget-választás. Bár az uKit nem büszkélkedhet saját alkalmazáspiacával, a beépített testreszabott kütyüket továbbra is biztosítja. Könnyen telepíthetők és integrálhatók. Akár online számológépre, akár naptárra van szüksége a sportos étrenddel való kapcsolattartáshoz, az uKit mindent tartalmaz, amire szüksége lehet. Ezenkívül integrálhat üzleti kütyüket, hogy a fitnesz-webhely online népszerűsége és vevői bizalma legyen. Ide tartoznak a Steps, a Google Maps, az Idővonal, a Közösségi Hálózatok stb.
 • e-kereskedelem megoldások. Az uKit egy erős e-kereskedelmi platformmal rendelkezik, amely lehetővé teszi egy működőképes webáruház működtetését, ahol sporttal kapcsolatos termékeket és kiegészítőket árusíthat. Az e-kereskedelem újabb lehetősége, amelyet az uKit kínál, lehetőséget kínál az Ecwid plugin integrálására, amely lehetővé teszi, hogy webhelye e-kereskedelemre összpontosítson. Önnek kell kiválasztania a legmegfelelőbb e-kereskedelmi megoldást, amely megfelel az Ön fitness webhelyének fejlesztési igényeinek.
 • SendPulse integráció. Az uKit zökkenőmentesen integrálható a SendPulse-rel – az egyik legnépszerűbb kütyü, amely lehetővé teszi online push értesítések hozzáadását és beállítását a webhely látogatói számára. Ez egy praktikus szolgáltatás, amely segít a jelenlegi és a potenciális ügyfelek értesítésében az eseményekről és hírekről, amelyeket meg szeretnének tudni. A widget integrációja csak néhány percet vesz igénybe, és még egy kezdő is befejezheti.

Költség: Nem fogsz találni ingyenes tervet az uKit-ben, mégis a rendszer lehetővé teszi a kiválasztott csomag ingyenes tesztelését a 14 napos próba során. Ez az idő elegendő a rendszer előnyeinek és hátrányainak, valamint annak főbb következményeinek megismerésére. A fizetett előfizetések közül itt négy van.

A legolcsóbb Minimal Plan ára 4 dollár / hónap, míg a legdrágább Pro Plan ára / $ 12 / hónap. A rendszer árazási politikája meglehetősen költséghatékony minden felhasználói kategóriára. Figyelembe véve a szolgáltatás kezdeti irányítását a kisvállalkozásokra, annak igénybevételének költségei mindenképpen érdemesek.

Próbálja ki ingyen az uKit alkalmazást

WordPress – A világ első számú CMS-je INGYENES webhely létrehozására

WordPress - A világ első számú CMS-je INGYENES webhely létrehozására

WordPress – a világ első számú tartalomkezelő rendszere, amellyel használhatja hozzon létre egy ingyenes webhelyet csúcsteljesítmény és nagyszerű megjelenés. A platform nem igazán bonyolult, mégis bizonyos webfejlesztési ismeretekre és kódolási tudatosságra utal.

A helyzet az, hogy a CMS lehetővé teszi a mély integrációs lehetőségeket és a tárhely választást. Ez kötelező, ha speciális funkcionalitást szeretne adni fitnesz-webhelyének a forgalom növelése és általában az üzleti népszerűsége érdekében. A Tartalomkezelő Rendszer főbb előnyeit az alábbiakban soroljuk fel:

 • Érzékeny niche-sablonok. A szolgáltatáshoz sablongyűjtemény tartozik, amelyet nem a dobozból kapnak, de lehetőség van arra is, hogy új fitnesz-specifikus témákat válasszon az interneten, és testreszabhatja azokat az üzleti igényeinek megfelelően. Ezek a sablonok ingyenesen és felár ellenében állnak rendelkezésre. Ha inkább az ingyenes mintákat részesíti előnyben, ellenőrizze, hogy megbízható webes tervezők dolgozták-e ki őket, hogy ne veszélyeztessék webhelyének biztonságát.
 • WP plugins a fitnesz stúdiókhoz & Gyms. Akár egy teljes edzőteremmel rendelkezik, akár csak saját fitnesz blogját szeretné elindítani, a WordPress speciális pluginek gyűjteményét kínálja. A fitnesz és tornaterem legkényelmesebb és legnépszerűbb bővítményei között a következők szerepelnek a lista tetején: Prémium BMI kalkulátor, Fogyáskövető Freemium WordPress plugin, Étkezéstervező Pro Receptek Ingyenes plugin, Ingyenes Keto kalkulátor WordPress plugin, CF Whiteboard Free Crossfit Plugin, tartalom nyitva: Ingyenes fitnesz plugin, WPGYM – Prémium WordPress tornaterem menedzsment rendszer, Gym Studio ingyenes tagság menedzsment, MB Spirit a MINDBODY számára, Egészség & Fitness Quotes widget, Prémium ütemtervre reagáló ütemezési plugin, WooCommerce csoportok, előfizetések & Foglalás, WooCommerce foglalások, WordPress bővítmény és még sok más.
 • Ügyfél-interakciós bővítmények. A fitneszhez kapcsolódó pluginek biztosítása mellett a rendszer olyan ügyfél-interakciós bővítményeket is kínál, amelyek elősegítik a kapcsolattartást az ügyfelekkel, és folyamatosan tájékozódnak az üzleti hírekről és a frissítésekről. Közülük a leghasznosabb és legnépszerűbb a Zopim élő csevegés, a támogatási cukorka, az uCare, az élő csevegés, az AH jegyek, a Scout Desk, a Zendesk stb..

Költség: A WordPress mindenki számára teljesen ingyenes. A rendszert egyáltalán nem töltheti le és telepítheti, ha a készlethez mellékelt szolgáltatáskészlettel rendelkezik egy megfelelő weboldal létrehozására a fitnesz stúdió számára. Ha úgy érzi, hogy kódolási készségei elegendőek a kiterjedtebb webdizájn lehetőségek alkalmazásához, akkor további beépülő modulokat és sablonokat választhat felár ellenében.

Ráadásul a domain név és a tárhely gondozásáért gondoskodnia kell, hogy webhelye elérhetővé váljon az interneten. Valójában megteheted válasszon bármelyik kívánt szolgáltatót, de a CMS azt ajánlja, hogy használja a hivatalos tárhelyszolgáltatóját – Bluehost. A társaság számos választási tervet kínál, amelyek megfizethető költségekkel járnak. A legolcsóbb Bluehost terv például csak 2,95 dollárt fog fizetni havonta.

Próbálja ki a WordPress alkalmazást ingyen

SITE123 – Online platform nagyszerű webes weboldalakkal

SITE123 - Online platform nagyszerű webes weboldalakkal

SITE123 – az egyik legegyszerűbb online platform, kiváló fitnesz webes tervezéssel, amely elősegíti a fitnesz stúdiók és személyi edzők professzionális weboldalainak elindítását és eredményes kezelését. Ez az ingyenes felhőalapú weboldal készítő kényelmes és praktikus WYSIWYG webhelyszerkesztővel, intuitív webdesign-megközelítéssel, több érzékeny sablonnal és rengeteg csúcskategóriás tervezési testreszabási eszközzel rendelkezik, amelyek a projekt egyedi személyre szabott megjelenését biztosítják. Az alábbiakban felsoroljuk a webhely-készítő néhány legfontosabb funkcióját:

 • Érzékeny iparág-specifikus sablonok. A sokoldalú weboldal készítő lehetővé teszi, hogy az egészségügybe beépített több sablon közül válasszon & Wellness és rekreáció & Sportkategóriák. A kiválasztott téma testreszabásához meg kell adnia a fitnesz webhely nevét, és tovább kell folytatnia a projekt szerkesztését a rendszer irányítópultján elérhető számos eszköz használatával. Az összes sablon ingyenes. Ha nem választja ki a kívánt mintát, akkor válasszon egy üres témát, és kezdje el testreszabni azt a 100% -osan személyre szabott fitnesz webhely eléréséhez..
 • Többnyelvű támogatás. Ha szüksége van egy olyan weboldalra, amely több választott nyelven elérhető, örömmel veszi tudomásul, hogy a SITE123 biztosítja a többnyelvű támogatást. Nem szükséges külön webhelyeket elindítani különféle nyelveken, hogy megfeleljenek a webdizájnnak és az üzleti preferenciáknak. Ehelyett lehetőséget kínálnak egy többnyelvű funkcionalitású projekt elindítására, hogy elérje a célközönséget külföldön.
 • A közösségi média integrációja. A platform lehetővé teszi a fitness webhely népszerűségének növelését azáltal, hogy hozzáadja és frissíti az iparral kapcsolatos tartalmat a közösségi hálózatokban. Így partnerei / ügyfelei megtudhatják többet az Ön vállalkozásáról, a közelgő eseményekről, hírekről, frissítésekről, különleges ajánlatokról és egyéb kapcsolódó információkról..
 • e-kereskedelem motor. A SITE123 az erőteljes e-kereskedelmi platformról is ismert, amely lehetővé teszi az online üzletek elindítását és kezelését. Ez nagyon fontos a fitnesz weboldalak tulajdonosai számára, akiknek szándékában áll eladási folyamatokat kezdeményezni saját weboldalaikon keresztül, hogy ügyfeleiknek a legjobb ajánlatot tegyék. A motor lehetővé teszi a lenyűgöző galériákban elérhető termékválaszték létrehozását és frissítését, a szállítási / fizetési paraméterek beállítását, a kedvezmények indítását és ajánlattételét, a PayPal beállításainak beállítását és a webáruházhoz kapcsolódó egyéb kötelező lépések elvégzését..
 • Online űrlapkészítő. A fitnesz webhely kezelésekor esetleg szándékában áll egy bizonyos online űrlap integrálása a webhely specializációjától és céljaitól függően. Ez az, ahol az integrált űrlapkészítő hasznos lesz az Ön számára, lehetővé téve, hogy több űrlap-elrendezés, formatervezési testreszabási szolgáltatás és integrálható elem közül válasszon..

Költség: Az árképzési szemponttal szemben a SITE123 megfizethetõsége miatt kitûnik a tömegbõl. A rendszer kezdetben ingyenes tervet kínál, amely lehetővé teszi a kritikus árnyalatok részletesebb feltárását. Érdemes azonban frissíteni az egyik fizetett előfizetésre, amelyet a rendszer nyújt számos előnyeinek kihasználása érdekében. A legolcsóbb SITE123 előfizetés ára 10,80 dollárral kezdődik – ez minden bizonnyal megfelel a költségvetésének.

Próbálja ki a SITE123 alkalmazást ingyen

Könyvjelző – Az egyik legjobb AI-alapú webhely-készítő

Könyvjelző - Az egyik legjobb AI-alapú webhely-készítő

Bookmark – az egyik legjobb AI-alapú weboldal-készítő. A platform fejlett integrált eszközkészlettel érkezik, amely nem csak a webhely fejlesztésének teljes folyamatát egyszerűsíti, hanem automatizált módban is lenyűgöző webhelyet hoz létre Önnek. Ez az, ami a rendszert kiváló választássá teszi a felhasználók számára, akiknek webdesign-ismerete messze nem professzionális. A fő könyvjelző funkciók között érdemes megemlíteni a következőket:

 • AIDA asszisztens. Az első és legfontosabb könyvjelző egyértelműen az AIDA Assistant. Ez az AI-meghajtású eszköz, amely automatikusan készen áll egy kész fitnesz stúdió webhelyére az Ön számára. Ehhez nem kell megtanulnia a kódolási készségeket. Amire szükséged van, benyújtja a szükséges információkat és megnézheti az eredményt.
 • Események szakasz. A weboldal készítője lehetővé teszi a fitnesz stúdió webhelyének közzétételét és frissítését, friss információkkal szolgál a közelgő eseményekről, hírekről, tervekről, naptárfrissítésekről stb. Ez segíti a látogatókat abban, hogy tájékoztassák a legfontosabb üzleti tényeket, amelyekre figyelmeztetni kívánják őket..
 • Fókusz funkció. A Bookmark segítségével böngészhet az előre megtervezett modulok gyűjteményében, amelyek nagyszerű megjelenést és kivételes funkcionalitást adhatnak a fitnesz stúdió webhelyének. Az integrálható elemek között érdemes megemlíteni idézeteket, szövegeket, szociális hálózati gombokat, linkeket és térképeket stb.
 • Statisztikai adatgyűjtő eszközök. A Bookmark kiváló statisztikai adatgyűjtő rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi részletes információk megszerzését webhelyének teljesítményéről, ideértve a forgalom mennyiségét és forrásait, az egyedi látogatók számát és az oldalmegtekintéseket, az előnyben részesített nyelveket, a felhasználók származási országait, a webhelyen töltött időt stb. ennek az információnak a része segít speciális intézkedések meghozatalában (ha szükséges) a potenciális weboldalakkal kapcsolatos problémák megelőzésében.

Költség: A Bookmark egy teljesen ingyenes tervet kínál, amely nagy segítséget nyújt azoknak a felhasználóknak, akik hajlandóak a jövőben a rendszerrel együttműködni. Miután megismerte a szolgáltatás főbb jellemzőit, tovább frissítheti az általa kínált fizetős csomagok egyikére. Ezek költsége havi 11,99 és 24,99 USD, feltéve, hogy Ön egyszeri éves fizetést fizet. Ha ez a lehetőség valamilyen okból nem vonzza Önt, akkor havonta fizethetnek, amelyek valamivel drágábbak, és ennek megfelelően havonta 15, illetve 30 dollár..

Próbálja ki a Bookmark alkalmazást ingyen

A végső útmutató egy tökéletes webhely felállításához egy fitnesz stúdió számára

Webhely készítése a semmiből kevésbé kihívást jelent, mint amilyennek látszik. Sőt, a mai weboldalépítők a munka felét az Ön számára. A következő webes erőforrások elindításának alapvető lépései vannak:

1. lépés – Válasszon egy domain nevet

Nem számít, ha már futtat fitnesz stúdiót, vagy sem, a domain név kiválasztása elég egyszerű folyamat. A felhasználók profitálhatnak olyan online szolgáltatásokból, mint például Hajrá apu, 1&1 IONOS vagy hasonló. Itt kiválaszthatja a .com zónát, és beírhatja a cég nevét. Ha még nem rendelkezik, egyszerűen írja be a teljes nevét. DavidGreen [.] Com – nagyszerű domain név személyes oktató webhelyéhez, nem igaz?

Jegyzet: Kerülje a számokat, kötőjeleket, homályos kiterjesztéseket stb.

2. lépés – Válasszon egy webtárhelyt

Végül weboldalunk fantasztikus domain névvel rendelkezik. Tele vagyunk a várakozással és a tartalomra vonatkozó ötletekkel. De először is szükségünk van egy helyre a tartalom tárolására. Ezt a helyet „web hostingnak” hívják. A neten szörfözhet a a legmegfelelőbb ajánlat vagy egyszerűen választhat egy olyan weboldal-készítőt, amely bármilyen méretkorlátozással rendelkezik hosting szolgáltatással annyi fájl, kép és videó letöltéséhez, amennyire szüksége van. A webtárhely már benne van egy tervben. Időt és pénzt takarít meg, és mindent megkaphat, amire egy induláshoz szüksége lehet.

3. lépés – Dolgozzon a tartalommal

A legtöbb személyi oktató és fitnesz stúdió tipikusan írja ugyanazokat a dolgokat. Ez helytelen, mivel meg kell különülnie tőlük. Aligha elég egy egyszerű edzési vagy edzési blog. Csatornáznia kell a professzionális fényképeket, coaching videókat és hasznos képzési ötleteket tartalmazó tartalmat. Miután felhívta a célközönség figyelmét, következetesvé tegye a tartalmat, és folytassa az írást.

4. lépés – Használja a legjobb SEO gyakorlatot

Amikor SEO-ról beszélünk, azt értjük, hogy a Google és más keresőmotorok ingyen forgalmat vezetnek. Az ötlet az, hogy vonzza a magasan értékelt látogatók figyelmét. Tehát, mindig koncentráljon a kulcsszavak használatára, amikor címet és leírást ír. Használjon speciális szolgáltatásokat, például a Google Trends, hogy keresse meg a rést a leginkább igényelt kulcsmondatokra, és hely szerint rendezze őket. Nemcsak a címkéknek tartalmazniuk kell a kulcsmondatot, hanem az alsókat, a képleírásokat stb. Tartsa az URL-eket a lehető legegyszerűbbnek, relevánsabbnak és vonzónak.

A hagyományos e-mail marketing továbbra is jó módszer jó kapcsolatok kialakítására a potenciális ügyfelekkel. Rögzítse e-maileiket és elősegítse az interakciót. Használjon kulcsszavakat is a magasabb keresőmotorok rangsorolása érdekében. A társadalmi megosztás mindig számít! A felmérések szerint a felhasználók több időt töltenek nagyobb társadalmi platformokon, mint például a Facebook és az Instagram, mint az interneten. Győződjön meg arról, hogy webhelye rendelkezik társadalmi megosztási gombokkal. Ó, a weboldalkészítők már rendelkeznek velük.

Alapvető fitnesz webhely-szolgáltatások

Az Ön webhelyének minősége nagy jelentőségű. Nem csak az első benyomást kelti, hanem befolyásolja a potenciális ügyfelekkel folytatott további interakciót is. Másrészt a webes erőforrás egy másik lehetőség, hogy kitűnjön a versenytársaktól. Csak annyit kell tennie, hogy adjon hozzá néhány egyedi funkciót és részt, amelyeknek mások nem rendelkeznek. De először kezdje meg néhány alapvető fontosságú elemet:

 • Mutassa be a szakértőket – minden ügyfél elvárja, hogy munkatársait professzionális szakértők bemutassák. Mutassa be munkatársait egy külön „képesítés” szakaszban, amelyben leírja munkatapasztalataikat, eredményeiket, fotóikat és egyéb profilinformációikat;
 • Hozzon létre egy bemutatótermet – ragyogó képek, coaching videók, ügyfelekkel dolgozó alkalmazottak professzionális fényképei segítségével emelje ki fitnesz lehetőségeit és szolgáltatásait. Ez hitelességet szerez és lehetővé teszi, hogy kiemelje stúdiójának nyertes pontjait;
 • Elérhetőség – jelölje meg az edzőterem pontos helyét, telefonszámát, e-mail címét és egyéb információkat, amelyekkel kapcsolatba léphet veled;
 • Beszámolók – ez a szakasz elengedhetetlen, mivel ábrázolja szolgáltatásainak szintjét és több ügyfelet vonz. Kerülje a hamis véleményekkel való foglalkozást. Kérje meg az igazi ügyfeleket, hogy osszák meg tapasztalataikat;
 • Felhívás cselekvésre – tudod mi az, hacsak nem élsz barlangban az elmúlt 10 évben. Ösztönözze a látogatókat a szolgáltatások igénybevételére. Kínál kedvezményeket, bónuszokat, promóciós kódokat és egyéb szolgáltatásokat, hogy megkönnyítse az ügyfél pénztárcáját.

Alapvető személyi edző weboldal funkciók

Sokkal inkább tévedsz úgy, hogy úgy gondolja, hogy a személyi edző számára kevésbé igényes webhely van. A hírnévről és a készségek fülbemászó képességéről szól. Győződjön meg arról, hogy webhelye a következőket tartalmazza:

 • Fülbemászó fotók – Használjon professzionális képeket egy fényes galéria létrehozásához. Fotók hozzáadása az izmokról, edzésekről, boldog ügyfelekről stb .;
 • Coaching videók – hozzon létre olyan tartalmat, amely kiemelkedik a tipikus blogokból és cikkekből. Készítsen saját professzionális videóit, amelyek leírják az összes alapvető kérdést, amikor a személyes edzésről van szó. Vonzza a látogatókat;
 • Oktatók Bio – külön részben mutassa be magát a potenciális ügyfelekkel. Beszéljen koráról, képesítéséről, eredményeiről és mindazról, ami a látogatók számára hasznos lehet;
 • Vásárlói vélemények – Győződjön meg arról, hogy ügyfelei megosztják tapasztalataikat az Ön webhelyén. Ez teszi webhelyét professzionálisabbá és megbízhatóbbá.

Alsó sor

A versenyképes fitneszpiac alig tart fenn lehetőségeket azok számára, akik még nem rendelkeznek weboldallal. A weboldal-készítők rendelkezésre állását tekintve azonban nem tűnik komoly problémának. Ezek lehetővé teszik, hogy könnyen hozzon létre egy tisztességes webes erőforrást, külön költségek, speciális készségek és mély részvétel nélkül.

Költséghatékonyság, könnyű használat, hatékonyság, integrált szolgáltatások és beépülő modulok, fejlesztők felvételére nincs szükség minden alkalommal, amikor frissítésekre van szükség – az előnyök listája nem teljes. Használja ki az egyszerű eszközöket, hogy a professzionális webhelyet a semmiből hozzon létre.

Számos weboldal-készítő van, akik felfedezik a webes építési eszköz megválasztását. A legfontosabb követelmények, amelyekkel meg kell felelni, a könnyű használat, a széleskörű szolgáltatáskészlet, a kényelem, az intuitív webépítési jelleg és a megfizethetőség. A Wix, az uKit, a WordPress, a SITE123 és a Bookmark megfelel ezeknek a követelményeknek, és emellett sokkal több előnyt kínálnak. Szánjon rá időt kipróbálni őket részleteiben, ha valóban arra törekszik, hogy olyan szolgáltatást válasszon, amely a legmegfelelőbb a fitnesz stúdiójának projektjéhez.

Hozzon létre egy weboldalt ingyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map