A legjobb étterem webhely-készítők

A legjobb étterem webhely-készítők


Ön étteremtulajdonos, akinek elképzelése van, hogy online jelenlétét biztosítsa vállalkozása számára? Ha igen, akkor nem fog elmenni az étterem webhelyének elindítása nélkül. Ez egy biztos módszer a márka elismertségének fokozására, az ügyfélkör növelésére és a felhasználók arra ösztönzésére, hogy rendszeresen rendeljenek tőled.

Oké, akkor jött az ötlet, hogy elindít egy étterem webhelyét. Mi a következő lépés? A következő lépésed a a legmegfelelőbb webes eszköz kiválasztása – az egyiknek tartalmaznia kell a könnyű használatot, a kényelmet, a minőséget, az intuitív jelleget és a megfizethetőséget. A weboldal-készítőkre kell gondolni, amikor kezdetben egy lenyűgöző étterem-webhelyet indít.

Ezek a szolgáltatások olyan egyszerű és kényelmes hogy mind az új kezdők, mind a professzionális web-tervezők használhatják őket, amikor projekteiken dolgoznak. Tehát, hogy milyen szolgáltatások fogják jobban megfelelni a webdizájn feladatainak és céljainak, mint mások? Ideje ezt megtudni.

Kipróbáltuk a legjobb étterem-webhely-készítők közül 8-at:

 1. Wix – A legjobb étterem-webhely-készítő online rendeléssel
 2. WordPress – A legjobb vendéglátóipari webhely-készítő éttermek számára
 3. uKit – Könnyen használható kisvállalati webhely készítő
 4. SITE123 – Weboldal-készítő éttermek számára
 5. Bookmark – AI-alapú webhely-készítő éttermek számára
 6. Bluehost – Ajánlott tárhely az étterem webhelyéhez
 7. UBER EATS – Ételrendelés & Szállítási weboldal készítő
 8. Gloriafood – Étterem Online rendelési szoftver

Ha jelenleg érdekli a legjobb éttermi weboldal-építők, akkor a legmegfigyelőbb szolgáltatásokat választottuk, amelyek a must-have funkciók harmonikus keverékét képezik, és így valóban érdemesek a figyelemre.

Wix – A legjobb étterem-webhely-készítő online rendeléssel

Wix - A legjobb étterem-webhely-készítő online rendeléssel

Wix – a legjobb étterem-weboldal-készítő, amely webfejlesztő eszközök rengetegével, kiváló minőségű niche-sablonokkal és széles körű testreszabási lehetőségekkel jár. Ha elindít egy éttermi weboldalt, amely lenyűgöző menüt tartalmaz, sok helyből és széles választékból extra szolgáltatásokból áll, akkor a Wix ennek a feladatnak a legmagasabb szintjén fogja megbirkózni. Íme a weboldal készítő fő előnyei:

 • Étterem sablon gyűjtemény. Függetlenül attól, hogy webhelyet indít a helyi kávézó, bisztró, steakház, élelmiszer-teherautó vagy étterem számára, a csodálatos, mobil használatra kész Wix-sablonok megadják a megfelelő ízét.
 • Wix Éttermek alkalmazás. Ez a szolgáltatás legfontosabb pontja, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy ételeket és online megrendeléseket rendeljenek, az interneten fizetve.
 • Lenyűgöző Online menü. Webhelyének látogatóit vonzza az Ön weboldalának menüje – csak adja hozzá és kezeli az ételeit, írja le az akciókat és az árakat, válassza ki az elrendezést, töltsön fel vonzó fényképeket, és tegye közzé a menüt, hogy tovább ossza meg az ügyfelekkel a közösségi hálózatokon vagy más külső szolgáltatásokon.
 • Könnyű rendeléskezelő rendszer. A platform lehetővé teszi a megrendelések közvetlenül a weboldalról történő felvételét, menük hozzáadását, kézbesítési és átvételi szolgáltatások felkínálását, a kézbesítési területek meghatározását és az ügyfelekkel történő élő kommunikációt, ingyenesen.
 • Wix fenntartások. Az alkalmazás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy asztalfoglalásokat közvetlenül a weboldalon végezzenek a nap bármely szakában.
 • Személyre szabott ShoutOut e-mailek. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a vendégek értesítését az étteremben zajló új ételekről, menüfrissítésekről, különleges ajánlatokról és egyéb eseményekről.
 • Vásárlói vélemények és ajánlások. A vendégek véleményeiket és beszámolóikat a speciális weboldalon hagyhatják, hogy megosszák véleményüket, ötleteiket és érzelmeiket, amelyeket a hely látogatásakor kaptak. Ebből a célból a Wix lehetővé teszi az App Marketben elérhető speciális bővítmények és kütyük integrálását. Az erre a célra választható kütyü között a rendszer MyReviews, Ügyfelek véleménye, Hozzászólások, Yelp, Közösségi Vélemények, Testimonial Builder és Voice Comments + kínálatát kínálja..
 • Ügyfél-interakciós eszközök. A rendszer lehetővé teszi az ügyfelekkel folytatott interakciós eszközök használatát is az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz. Ezek a kütyü / bővítmények a Wix App Market piacon is elérhetők, és hozzáférhetnek azokhoz, amelyek hozzájárulnak webhelyének teljesítményéhez. Közülük a legnépszerűbbek: Visszahívási widget, 123 Űrlapkészítő, Wix űrlapok, Élő csevegés, Online könyvbesorolások, Google Eseménynaptár, Ütemezés Pro, Wix Csevegés, Eseménynaptár, Legfrissebb hírek és még sok más.

A Wix költsége mérsékelt és megfizethető. A weboldal készítője ingyenes tervvel rendelkezik, amely soha nem ér véget, és korlátlan időtartamon keresztül felhasználható a szolgáltatás szolgáltatáskészletének tesztelésére. Az ingyenes előfizetés lehetővé teszi a Wix lehetőségeinek felfedezését, hogy felismerje, mit várhat a platformon, de ez nem működik jól a teljes funkcionalitású weboldal fejlesztésekor. Amint úgy dönt, hogy elindít egy éttermi webhelyet a Wix-szel, és elérhetővé teszi azt az interneten, nem fog fizetni előfizetés nélkül.

Ami fontos, a weboldal készítője lehetővé teszi a fizetett előfizetések teljes szolgáltatáskészletének használatát, bónusz domain nevet kínál ingyenesen. Az xtend domain név egy évig érvényes, így éttermi webhelye felismerhetővé és megbízhatóvá válik. Így az Ön weboldala képes lesz ellenállni a rést érintő versenynek, amely az étteremiparban nagyon erős. Biztos benne, hogy most fizetős előfizetést szerez? Ezután menjen tovább a Standard Wix egyik tervére. Költségük 13 dollár / hó kezdődik, ami ésszerű befektetés az éttermi vállalkozás számára.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

WordPress – A legjobb vendéglátóipari webhely-készítő éttermek számára

WordPress - A legjobb vendéglátóipari webhely-készítő éttermek számára

WordPress – egy ingyenesen letölthető és funkciókkal terjesztett tartalomkezelő rendszer (CMS), amelyet különféle projektek elindításához használnak, ideértve az éttermi webhelyeket. A platform jó választás kezdőknek és webdizájnoknak egyaránt, akik hajlandóak működő webhelyet elindítani. Hatékony integrációs lehetőségekkel, kódszerkesztési lehetőségekkel és fejlett tervezési testreszabási eszközökkel jön, amelyek egyedi és személyre szabott megjelenést kölcsönözhetnek a projektnek. Azok a szolgáltatások, amelyek a WordPress-t kiemelik a tömegből, kezdetben érdemes megemlíteni a következőket:

 • Étterem sablonok. A WordPress több száz testreszabható étteremsablonnal érkezik, amelyek kiváló minőségű és fejlett testreszabhatóságot kínálnak. A beépített kiviteleken kívül a rendszer számos külső sablon közül választhat, amelyeket harmadik fél felhasználók és hozzáértő webfejlesztők fejlesztettek ki. Ezek a sablonok ingyenesek és fizethetők, de ne feledje, hogy az ingyenes tervek nem teljesen biztonságosak a potenciális malware fenyegetések miatt.
 • Online menü plug-inek. Lehetőség van egy elegáns éttermi menü létrehozására és hozzáadására a weboldalra, hogy hatékonyan bemutathassa az ételeket a jelenlegi és a potenciális ügyfelek számára (UberMenu, Max Mega menü, Superfly, Responsive menü, Hero menü, Floating Menu Pro stb.).
 • Asztalfoglalási pluginok. Ez az étterem minden weboldalának elengedhetetlen funkciója, és a WordPress lehetővé teszi annak hozzáadását is, hogy ügyfelei asztalokat könyvelhessenek útközben, bárhol is vannak (WooCommerce terméktábla, étteremfoglalás, ReDi étteremfoglalás, ResRes, Open Table Widget, étteremmenedzser, Foglalási rendszer PRO stb..).
 • Ügyfél-interakciós bővítmények. A CMS lehetővé teszi több ügyfél-interakciós plugin kiválasztását és integrálását is, amelyek javíthatják a felhasználói webhelyek böngészési élményét. A bővítmények között, amelyek hozzájárulhatnak az ügyfelek közötti interakcióhoz, érdemes megemlíteni a WP Live Chat, Zopim Live Chat, SupportCandy, uCare, WP ChatBot, Zendesk, Easy Social Share Buttons, Ügyfélportál plugin, Visszahívás kérése plugin, WP Notification Bar Pro , WP ügyfélkör és még sok más.

A WordPress egy teljesen ingyenes CMS, ami azt jelenti, hogy ingyenesen letöltheti és telepítheti. Ne feledje azonban, hogy a harmadik féltől származó beépülő modulok és sablonok integrálása felár ellenében történik, amely a választott beépülő modultól / témától függ. A kész projekt közzétételéhez ezen felül befektetnie kell a tárhelybe és a domain névbe.

A költségeket szintén befolyásolják az Ön által igénybe vett hostolási terv feltételei, a preferált domain zóna és néhány egyéb árnyalatok. Ebben a tekintetben a Bluehost a legjobb megoldás, mivel maximális biztonságot, hitelességet és funkcionalitást biztosít. Ráadásul a Bluehost bónusz domain nevet kínál, amely biztosítja méltó internetes jelenlétét étterme webhelyén, valamint megbízható promócióját. A legolcsóbb Bluehost terv 2,95 dollárba kerül havonta, ami az egyik legjobb árképzési lehetőség, amelyet ott megtudhat.

Töltse le a WordPress-t ingyen

uKit – Könnyen használható kisvállalkozói webhely készítő

uKit - Könnyen használható kisvállalkozói webhely készítő

uKit – egy weboldal-készítő, amely fő hangsúlyt fektet a kisvállalkozások webhelyeinek elindítására. Ez az, ami a platformot tökéletes megoldássá teszi kávézó és vendéglő webhelyek számára. Ez a drag-and-drop rendszer biztosítja a páratlan WYSIWYG élményt, amely lehetővé teszi éttermi webhelyek tervezését és közzétételét anélkül, hogy tisztában lenne a webdizájn árnyalataival. Ez egy jó választás azoknak a felhasználóknak, akik hajlandóak minőségi weboldalakat fejleszteni kis kávézók, éttermek és ételszállítási szolgáltatások számára. Az alábbiakban felsoroljuk a szolgáltatás főbb jellemzőit:

 • Az étterem témájának lenyűgöző gyűjteménye. Az uKit lenyűgöző gyűjteménye kávézó és étterem sablonokat tartalmaz, amelyek érzékenyek, 100% -ban testreszabhatók és vizuálisan vonzóak (válthat a tervek között, miközben webhelyének fejlesztésén dolgozik).
 • Online értékesítési lehetőségek. Az uKit segítségével megkezdi ételeinek online értékesítését, a menü felállítását, a weboldalon történő megrendelések fogadását, a kézbesítési módok meghatározását és a kényelmes fizetési lehetőségek biztosítását..
 • Hatékony weboldal promóció. Az uKit az ügyfelek vonzására és a weboldal promóciójára szolgáló eszközök széles körét kínálja, beleértve online csevegéseket, hírleveleket, visszahívásokat, statisztikák gyűjtését, közösségi média megosztását és még sok minden mást..
 • Integrálható kütyü. A platform lehetővé teszi bármely integrált kütyü csatlakoztatását csak néhány kattintással – a választás valóban lenyűgöző (Facebook widget, Instagram, Twitter, Jivosite, SlideShare, MailChimp, Live Chat stb.).
 • Weboldal előnézete. A weboldal készítője nemcsak kódolási lehetőséggel nemcsak egy étterem webhelyének megtervezését teszi lehetővé, hanem az integrált és kényelmes előnézeti funkció miatt lehetővé teszi a weboldal fejlesztésének folyamatát is. Ez lehetővé teszi a webhely-létrehozási folyamat minden szakaszának részletes követését, hogy a hibákat időben kijavítsák. Az előnézeti funkció azt is lehetővé teszi, hogy megnézze webhelye megjelenését a mobil és asztali eszközökön.

Az uKit az egyik legolcsóbb elérhető szolgáltatás, amely a weboldal készítőjének egy másik vitathatatlan eleme. A legolcsóbb csomag havi 4 dollárba kerül, míg a legdrágább csomag havi 12 dollárba kerül. Előfizetést vásárolhat 3, 6 hónapra vagy egyszerre 1-2 évre, ez csökkenti a szolgáltatás igénybevételének költségeit. Kész webhelyet is megrendelhet a rendszerfejlesztőktől, csak 48 dollárért.

Próbálja ki ingyen az uKit alkalmazást

SITE123 – Weboldal-készítő éttermek számára

SITE123 - Weboldal-készítő éttermek számára

SITE123 – az egyik legegyszerűbb DIY weboldal készítő, amely kiválóan működik minden felhasználói kategóriában, különösen kezdőknél. A platform lehetővé teszi a teljes funkciók és a könnyen böngészhető éttermi webhelyek létrehozását, amelyek megkülönböztető jellemzőkkel és kényelmes drag and drop szerkesztővel rendelkeznek, amely egyszerűsíti a weboldal fejlesztésének folyamatát. Vessen egy pillantást a weboldal készítőjének leglenyűgözőbb eseményeire most:

 • Többnyelvű támogatás. A weboldal készítője többnyelvű támogatást nyújt, amely lehetővé teszi a weboldal több nyelvi változatának létrehozását. Ez az étterem webhelyét érthetőbbé teszi a külföldi turisták, valamint a potenciális partnerek számára.
 • Logo Maker. A SITE123 lehetővé teszi a weboldal logójának megtervezését, ha még nem rendelkezik ilyennel. Az ingyenes Logo Maker hozzáférést biztosít a különféle látványelemekhez, amelyek segítségével saját logót készíthet és integrálhatja az étterem webhelyére, ha azt akarja, hogy kitűnjön a tömegből..
 • Szabad űrlapkészítő. A platform lehetővé teszi online űrlapok létrehozását és hozzáadását bármilyen weboldalhoz, ha szüksége van arra, hogy az étterem webhelyének felhasználói kitöltsék őket. Ezek lehetnek regisztrációs űrlapok, kérdések, kérdőívek és mi nem. A weboldal készítője több egyedi űrlap-elrendezést kínál, amelyek segítségével online űrlapokat készíthet, és megadhatja a szükséges terveket.
 • App Market. A SITE123 sokféle funkcionális alkalmazás és widget közül választhat, amelyek méltó kiegészítéssé válhatnak az étterem webhelyén. Ezek közé tartozik az élő csevegés támogatása, az Analytics eszközök, a szociális, a foglalás, a galériák, az űrlapok és még sok más.
 • A közösségi média integrációja. A weboldal készítője lehetővé teszi a közösségi média integrációját. A rendszer lehetővé teszi, hogy javítsa webhelyének hírnevét, és tudatosítsa weboldal látogatóit az éttermi hírekről, frissítésekről, ütemezéséről, terveiről és különleges eseményeiről, ha ezt az információt megtekinti a közösségi hálózati fiókokban..

A SITE123 nemcsak az egyik legegyszerűbb weboldal-készítő, hanem egyben a legolcsóbb web-építési platformok. A rendszernek egy ingyenes csomagja van, amely örökkévalóságú, és számos fizetős előfizetés közül választhat a felhasználók igényei alapján. A legolcsóbb SITE123 terv havonta 10,80 dollárba kerül, ami nagyon jó ajánlat az első alkalommal működők számára.

Próbálja ki a SITE123 alkalmazást ingyen

Könyvjelző – AI-alapú webhely-készítő éttermek számára

Könyvjelző - AI-alapú webhely-készítő éttermek számára

Bookmark – az új generációs weboldal készítő, amelyet a Mesterséges Intelligens hajt be. Ez a szolgáltatás a platformot tökéletes megoldássá teszi minden típusú projekt fejlesztéséhez, beleértve az éttermi weboldalakat is. A weboldal készítőjével való együttműködéshez és a szolgáltatáskészlet elsajátításához nincs szükség kódolási ismeretekre vagy előzetes webdizájn-ismeretekre. Az integrált AI eszköz lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje és ellenőrizze a weboldal fejlesztési folyamatát, az alapértelmezés szerint generált egyszerű útmutatások alapján. Itt van a funkciók listája, amelyet a könyvjelző kínál minden előfizető számára:

 • AIDA asszisztens. Az integrált fejlett mesterséges intelligencia eszköz automatikusan webhelyeket hoz létre az Ön számára, a rendszer kérésére benyújtott információk felhasználásával. Amire szüksége van, hogy válaszokat adjon a weboldal-készítő által feltett kérdésekre, és feltöltse azt a tartalmat, amelyet szeretne a projektbe integrálni. A weboldal készítője elvégzi a többi munkát az Ön számára.
 • Események Feature. Ha tudatni szeretné ügyfeleit az éttermével kapcsolatos közelgő eseményekről és tervekről, akkor az Események szolgáltatás minden bizonnyal hasznos lesz az Ön számára. Ez lehetővé teszi a frissített információk feltöltését a várható hírekről, tervekről, különleges ajánlatokról és egyéb különleges eseményekről, amelyek foglalkoznak az éttermi vállalkozással.
 • e-kereskedelem motor. Ha el akarja indítani valamit az étterem webhelyén keresztül, akkor minden bizonnyal előnye lesz annak, ha az e-kereskedelem szolgáltatáskészletet használja, amelyet a Bookmark kínál előfizetőinek..
 • Fókusz funkció. A könyvjelző egy kész kész blokkot tartalmaz, amelyek közül választhat. Az Ön feladata, hogy kiválassza, rendezze és testreszabja a blokkokat, hogy megfeleljen az étterem webhelyének specializációjának. A választott modulok közül érdemes megemlíteni a térképeket, idézeteket, szövegeket, linkeket, kapcsolattartási és visszajelzési űrlapokat, a közösségi hálózati gombokat és még sok másat.

A könyvjelző rugalmas és mérsékelt árpolitikával rendelkezik. Van egy ingyenes csomag, amely soha nem jár le, és két fizetett előfizetés. A legolcsóbb terv költsége havi 11,99 USD, ha úgy dönt, hogy teljesíti az éves fizetést. Ha havi díjat szeretne fizetni, akkor tudnia kell, hogy a tervek költsége valamivel magasabb lesz. Így a legolcsóbb terv ára havonta 15 USD lesz.

Próbálja ki a Bookmark alkalmazást ingyen

Bluehost – Ajánlott tárhely az étterem webhelyéhez

Bluehost - Ajánlott tárhely az étterem webhelyéhez

Bluehost – hatékony és megbízható tárhely-szolgáltató, amelyet mindenféle webhely tárolására ajánlunk. Az étterem honlapjai sem kivétel. A platform biztosítja a projekt legnagyobb biztonságát, biztonságos adatmegőrzését és zökkenőmentes teljesítményét. A Bluehost szintén kitüntette magát, mint a WordPress vezető webhely-szolgáltatója, amelyet hivatalosan ajánlja előfizetőinek. A társaság által kínált szolgáltatáskészlet meglehetősen lenyűgöző, és a következő pontokat tartalmazza:

 • Megnövelt oldal betöltési idő. A Bluehost biztosítja a csúcskategóriás webhely teljesítményét, amelyet a megnövekedett weboldalak betöltési ideje, valamint a magas üzemidő miatt érnek el. A platform emellett integrált eszközök és funkciók sorozatát is kínálja, amelyek hozzájárulnak a weboldal jobb működéséhez, függetlenül a generált forgalom mennyiségétől.
 • Rugalmasság. A tárhelyszolgáltató zökkenőmentes integrációval büszkélkedhet számos külső szolgáltatással, alkalmazással, kiegészítővel és bővítménnyel, amelyek befolyásolják az éttermi webhely általános teljesítményét.
 • Integrált piac. A rendszer hozzáférést biztosít számos alkalmazáshoz, szkripthez és kiegészítőhöz, amelyek széles körben felhasználhatók az étterem webhelyének jobb testreszabásához. Sőt, böngészhet több sablonban a WordPress webhelyek számára, valamint kiválaszthat sok marketing és e-kereskedelem eszközt az éttermi webhely integrálásához..
 • Biztonsági aggodalmak. A Bluehost különleges intézkedéseket tesz a tárhelyén tárolt webhelyek maximális biztonságának biztosítása érdekében. Ebből a célból a vállalat olyan eszközkészletet használ, amely hozzájárul a webhelyek biztonságához. Ide tartoznak a Spam Expert, a Spam Hammer, a hotlink védelmi szolgáltatás stb.

A Bluehost megfizethető tárhely-platform, amely lehetővé teszi a teljes szolgáltatáskészlet mérsékelt költségekkel történő használatát. A rendszer nem kínál ingyenes terveket, de a fizetett előfizetések költségei megfelelnek minden költségvetésnek. Így a legolcsóbb Bluehost terv ára 2,95 dollár / hónap. Ingyenes SSL-tanúsítvány-csatlakozási opcióval, lehetőségeivel rendszeresen frissíteni a WordPress-verziót, korlátlan sávszélességgel és egyéb fontos szolgáltatásokkal. Ezenkívül lehetőséget kap egy ingyenes domain név csatlakoztatására az étterem webhelyére, ezáltal biztosítva a méltó webes bemutatást és fejlesztést..

Próbálja ki a Bluehost Now alkalmazást

UBER EATS – Ételrendelés & Szállítási weboldal készítő

UBER EATS - Ételrendelés és -szállítási weboldal készítő

Uber eszik – egy korszerű ételrendelési és -szállítási platform, amely egyszerű, kényelmes és gyors módot kínál a kívánt kávézóból vagy étteremből a kívánt étel eljuttatásához. Az alkalmazás lehetőséget kínál arra, hogy kiválassza azt a helyet, ahová megrendelést szeretne tenni, kiválasztja a konyhát vagy az érdeklődő éttermet / kávézót. A szolgáltatás bizonyos mértékig összehasonlítható az éttermek piacával, ahol mindenki talál egy helyet étkezés kézbesítéséhez. A rendszernek nincs testreszabási lehetősége, és itt nincs lehetőség saját étterem webhelyének elindítására. Az alábbiakban felsoroljuk a platform legfontosabb eseményeit:

 • Gazdag éttermek katalógusa. A szolgáltatás több száz vendéglőt vonz be, akik közül a felhasználók választhatnak. Csak annyit kell tennie, hogy görgetje a hírcsatornát, hogy kiválassza a kedvelt éttermet, vagy csak töltse ki a keresési mezőt, hogy megtalálja egy érdeklődő helyet. Amint végső döntést hoz, csak meg kell koppintania a kiválasztott elemet, és hozzá kell adnia a kosárba.
 • Könnyű megrendelési és kézbesítési folyamat. A megrendeléshez regisztrálnia kell a peronon, ki kell választania a kívánt éttermet, be kell nyújtania a címet és meg kell néznie a megrendelés részleteit. Így láthatja a szállítási és megrendelési adatokat, a becsült szállítási időt, a megrendelési árat az adó / szállítási díjjal együtt. Ha minden rendben van, akkor jóváhagyhatja a megrendelést és megvárhatja étkezését.
 • Rendeléskövetési szolgáltatás. Letöltheti az Uber Eats alkalmazást, hogy nyomon tudja követni a megrendelés részleteit és aktuális állapotát. Az alkalmazás megadja a kézbesítésig eltelt hozzávetőleges időt is, így tudatában lehet annak.
 • Új étterem regisztráció. A rendszer lehetővé teszi a saját étterem hozzáadását az integrált katalógushoz, ha még nem szerepel ott. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti a regisztrációs űrlapot és benyújtja jóváhagyásra.

A platform ingyenes regisztráció és használat céljából. Fizetnie kell a megrendelt rendelésről, beleértve a kapott ételek költségeit, azok szállítását és az adókat. Vegye figyelembe, hogy a kézbesítési díj most a hely paraméterétől függ. Minél hosszabb a távolság, annál magasabbak lesznek a költségek.

Próbálja ki az Uber Eats Now-t

Gloriafood – Étterem Online rendelési szoftver

Gloriafood - Étterem Online rendelési szoftver

Gloriafood – egy ingyenes online rendelési rendszer éttermek számára. A szoftvert az online értékesítés növelésére használják, függetlenül az étterem üzleti méretétől és népszerűségétől. A platform lehetővé teszi korlátlan számú megrendelés elfogadását nulla díjjal. A Gloriafood lehetővé teszi egy étterem webhelyének működtetését, de határozottan hiányzik a funkcionalitás és a tervezés testreszabási lehetőségei a weboldal legjobb építőivel összehasonlítva. A Gloriafood legfontosabb funkcióinak felsorolása a következő:

 • Éttermi kütyü. A platform hozzáférést biztosít számos könnyen észrevehető éttermi kütyühöz, mint például a Menü & Rendelés, asztalfoglalások, online rendelés & Étteremfoglalási widget és még sok más.
 • Letölthető alkalmazás. A szolgáltatás lehetővé teszi a Gloriafood alkalmazás letöltését, hogy megkönnyítse az online megrendelések elfogadását és nyomon követését bármilyen kéznél lévő eszközről. Ez nagyon kényelmes minden felhasználó számára, aki rendszeresen használni szeretné a platformat.
 • Online ételrendelési rendszer. A szoftver számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek a kényelmes ételrendeléshez. Vagy megrendelést közvetlenül a weboldalon, az alkalmazáson keresztül vagy a Facebook rendelési opcióján keresztül tehet meg. Ez utóbbi ingyenes és lehetővé teszi a Facebook rendelési alkalmazás használatát, hogy az ügyfelek megrendeléseiket egyszerűen online lehessen megtenni.
 • Táblázat foglalások. A Gloriafood megbízható, ingyenes asztalfoglalási rendszert kínál, amely örökkévaló és nem igényel havi előfizetési díjat. A szolgáltatás használatakor minden foglalásra vagy vendégre nincs szükség külön költségre. Sőt, a felhasználók nemcsak online foglalhatnak asztalokat, hanem előre is rendelhetnek ételt. Ez végül csökkenti a várakozási időt, növeli az ügyfelek elégedettségét és segíti az étteremmel kapcsolatos nyereség növekedését.
 • Ütemezett megrendelések. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy online megrendeléseket készítsenek, ütemezve őket későbbi kézbesítésre vagy felvételre. Ez lehetővé teszi a megrendelések 24 órás és a hét minden napján történő elfogadását, ezzel garantálva az ügyfelek maximális kényelmét.

A Gloriafood egy kényelmes DIY online rendelési rendszer, amely minden felhasználó számára teljesen ingyenes. Többféle előnyt kínál költség nélkül, beleértve korlátlan megrendeléseket és helyszíneket, nincs havi vagy megrendelési jutalék, nincs hitelkártya vagy szerződés. A rendszer nem jár rejtett költségekkel vagy felállítási díjakkal. Ehelyett lenyűgöző sokféle ingyenes szolgáltatást kínál, például weboldal-megrendelést és asztalfoglalási kütyüket, Facebook-rendelési alkalmazást, előre megrendelő eszközt, képgalériákat, részletes jelentéseket, promóciós kuponokat és különleges ajánlatokat..

Ezenkívül a szoftver opcionális szolgáltatásokat is kínál, amelyek fizetőek. Ide tartoznak az online / hitelkártya-fizetési szolgáltatások ($ 29 / mo), fejlett promo marketing ($ 19 / mo), az értékesítésre optimalizált webhelyek ($ 9 / mo), márkás mobil alkalmazások ($ 59 / mo) és még sok más.

Próbálja ki most a Gloriafood alkalmazást

Alsó sor

Az étterem honlapja nem szeszély, hanem kötelező minden kávézó vagy étterem tulajdonosának, aki hajlandó javítani az üzleti teljesítményt és növelni az ügyfelek számát. Nagyon érthető, hogy a legtöbb vállalkozónak gyakran nincs egy ötlete egy weboldal létrehozásáról és népszerűsítéséről. A weboldal-készítők segítségével egyidejűleg több fontos célkitűzést követ – egy weboldal felépítését, a felhasználók figyelmének felkeltését, az ügyfélkör növekedését, vállalkozásának népszerűsítését és profitot generál.

A weboldalépítés és az online megrendelő szoftveres eszközök, amelyeket a cikkben tárgyalunk, a legjobb rést jelentenek, és garantálják a legmagasabb eredményt. Ha igaza van egy étterem webhelyének elindításában, akkor ne becsülje alá ezen szolgáltatások tesztelésének fontosságát, hogy megtudja azok főbb jellemzőit és jellemzőit. Ez a legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy helyesen dönt.

Hozzon létre egy weboldalt ingyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map