A legjobb esküvői weboldal-építők

A legjobb esküvői weboldal-építők


Függetlenül attól, hogy meg szeretné osztani szerelmi történetét, eljegyzési emlékeit, fényképeit és videóit rólad és kedvesétől, az esküvői weboldal lesz a tökéletes hely a kezdéshez.

Ez is szép hely lesz, ahol megoszthatja esküvői napi ütemtervét, a meghívott vendégek listáit, regisztrációt, logisztikát és egyéb dolgokat, amelyek nélkül az esküvő elképzelhetetlen. Ez tökéletes megoldás párok számára, akik egyszerre két célt akarnak elérni: tájékoztassa a vendégeket a kritikus esküvői nap terveiről, és ellenőrizze az előkészítési folyamat minden egyes lépését.

Kissé nehézkes lehet dönteni, hogy mikor és hol indítsa el esküvői webhelyét, ha még soha nem vett részt a weboldalak készítésében. Annak érdekében, hogy könnyebben megbirkózzon ezzel a feladattal, elemeztük és összefoglaltuk a legnépszerűbb és megfizethetőbb webhely-építési lehetőségeket. Nézze meg őket most.

Kipróbáltuk a 7 legjobb esküvői weboldal-készítőt:

 1. Wix – A legjobb esküvői weboldal készítő (Ez ingyenes)
 2. WordPress – Ingyenes CMS & Esküvői weboldal készítő
 3. uKit – Esküvői webhely legegyszerűbb webhely készítője
 4. Bluehost – A legjobb tárhely az esküvői webhelyre
 5. A csomó – All-in-one megoldás az esküvő tervezéséhez
 6. Borszált esküvők – Ingyenes esküvői weboldal készítő
 7. Weddingwire – Könnyen használható platform az esküvői oldalak számára

Igaza van, hogy elkezdi dolgozni az esküvői webhelyen? Akkor itt az ideje, hogy megnézzük a legnépszerűbb többfunkciós készülékek és speciális esküvői webhelyek készítőit, hogy általános képet kapjunk mindkét rendszertípus funkcionalitásáról és egyszerű használatáról..

Wix – A legjobb esküvői weboldal készítő (Ez ingyenes)

Wix - A legjobb esküvői weboldal készítő (INGYENES)

Wix – a legjobb és legnépszerűbb weboldal készítő, amely lehetővé teszi a teljes funkcionalitású esküvői weboldal létrehozását, függetlenül a webdizájn szaktudásától. Ez a legelső szolgáltatás, amelyre eszembe jut, amikor a játékkal teli esküvői projektek létrehozására kerül sor. Ennek oka az, hogy a platform megbízható webépítő eszközként különbözteti meg magát, számos csúcskategóriás funkcióval és kiemeléssel, amelyek hozzájárulnak a webhely sikeres fejlesztéséhez. Itt jönnek:

 • Esküvői sablonok. A weboldal készítője ismert esküvői sablonok gazdag gyűjteményéről, amelyek alapértelmezés szerint ingyenesek és mobilra reagálnak. Az esküvői témák az „Események” kategóriában érhetők el. Teljesen testreszabhatók, vizuálisan vonzóak és professzionálisak. Csak férjen hozzá a műszerfalhoz, és keresse meg a testreszabási eszközök széles választékát, hogy az esküvői projekt lenyűgöző megjelenést biztosítson. Használhatja a kényelmes előnézeti funkciót a sablon részleteinek megtekintéséhez, amelyet meg szeretne választani. Ez fontos, mivel a Wix nem engedi meg a témák váltását a weboldal fejlesztése során. Vessen egy pillantást a leglenyűgözőbb esküvői webhelysablonokra:
 • Esküvői RSVP

  Esküvői RSVP

  Esküvői meghívó

  Esküvői meghívó

  Esküvői esemény

  Esküvői esemény

 • Esküvői kütyü és alkalmazások. A weboldal készítője hozzáférést biztosít a Wix App Marketben elérhető több eszközhöz és alkalmazáshoz. Válaszd ki azokat, amelyek tökéletesen kiegészítik esküvői webhelyét, és folytasd az integrálást. Néhány közül választhat: Wix Események, Wix Photo Album, Wix Weather, Naptár, Portfólió, Google Maps, Eventbrite, Visszaszámláló óra, Moovit – Térképek és útvonalak, Közösségi Hálózati Gombok, Lumifish Chronicles, 123 Form Builder, Wix Chat , Wix Pro Galéria, Wix Video stb.
 • RSVP szolgáltatás. A Wix lehetővé teszi az RSVP szolgáltatás előnyeinek kihasználását, amely lehetővé teszi a vendégekkel való kapcsolattartást, megismerheti ötleteiket és szándékaikat, valamint visszajelzést kap tőlük. Ez elengedhetetlen elem minden esküvői weboldalhoz.
 • Iktató hivatal. Ez egy másik fontos elem egy esküvői weboldal számára, amely lehetővé teszi a vendégek listájának felállítását, meghívók küldését, az ajándékbeállítások hozzáadását stb. A nyilvántartási szakasz bárhol és bármikor frissíthető..
 • Blogolás. A weboldal készítője nagy teljesítményű blogmotorral büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a blogok összekapcsolását az esküvői weboldallal. Itt adhat hozzá esküvőkkel kapcsolatos hozzászólásokat, amelyek érdekes lehet a vendégei számára is. A kommentálási opció hozzájárul a felhasználói elkötelezettség arányához, lehetővé téve, hogy kapcsolatban maradj minden vendéggel.

A Wix nagyszerű árképzési lehetőségeket kínál előfizetőinek. Mindenkinek lehetősége van kipróbálni a rendszer funkcionalitását az ingyenes terv alapján. Ha biztos benne, hogy az esküvői webhely létrehozásához a weboldal-készítőt fogja használni, akkor kötelező frissítést kell tennie a rendszer által kínált egyik tervre. A helyzet az, hogy egy esküvői weboldalnak feltétlenül meg kell adnia egy domain nevet, hogy a vendégek számára könnyen megjegyezhető legyen, és lenyűgöző megjelenésű legyen. A fizetett előfizetés frissítésekor egy évre bónusz domént kapsz.

Ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban nem kell fizetnie a használatáért. Igaza van, hogy megkap egy fizetett tervet? Ezután keresse meg a Standard Wix előfizetéseket, amelyek költsége 13 dollárral kezdődik. Ez határozottan kiváló megoldás az esküvői webhely számára.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

WordPress – Ingyenes CMS & Esküvői weboldal készítő

WordPress - Ingyenes CMS és esküvői webhelykészítő

WordPress – a világszerte népszerű CMS, amelyhez nagyteljesítményű szolgáltatáskészlet és rengeteg tervezési testreszabási eszköz tartozik, amelyek szükségesek egy minőségi esküvői weboldal elindításához és kezeléséhez. A platform minden felhasználói kategóriához kiválóan működik, de itt továbbra is szükség van a kódolás tudatosságára és a webdizájn hátterére, ha valóban szándékozik webhelyet létrehozni, hogy megfeleljen az összes követelménynek és igénynek. Vessen egy pillantást a rendszer funkcionalitására, hogy megértse, hogyan lehet azt előnyben részesíteni:

 • Esküvői sablonok. A CMS a beépített sablongyűjteményhez tartozik, de több száz minőségi téma is elérhető odakinn. Csak keresse meg őket, és válasszon egyet, és partnere teljesen elégedett lesz. Ezek a tervek ingyenesek és fizettek, de ne feledje, hogy az ingyenes témák a fokozott rosszindulatú programok miatt nem teljesen biztonságosak.
 • Plugins az esküvői weboldalakhoz. A WordPress bővítménygyűjtemény gazdag és átfogó. Különféle bővítményeket tartalmaz, ideértve az esküvői weboldalakat is. Az esküvői projektbe választható és beilleszthető alkalmazások és beépülő modulok között kezdetben érdemes megemlíteni a következőket: Visszaszámláló óra, Esküvői nyilvántartás, Esküvői visszaszámlálás widget, Szerelem idézetek widget, Esküvői ajándékok, Wedding City Lite – Esküvői könyvtár és listázás, WeddingPress, RSVP plugin, WordPress Media Gallery, szívkártya, Google Docs vendéglista, cikkfoglalás, ajándékjegyzék.
 • Tárhely és domain választás. A platform lehetővé teszi az esküvői webhely tárolását olyan szolgáltatóval, amely a weboldal tervezési igényeinek legjobban megfelel. A hostolási lehetőségek választéka sokoldalú és gazdag – akárcsak a domain nevek kiválasztása. Tehát Önnek kell döntenie, hogy melyik vállalkozással kell foglalkoznia.
 • Blogolás. A WordPress-t eredetileg a blogkészítési igényeket szem előtt tartva hozták létre, tehát ez a legjobb választás a blog létrehozására. Ha össze szeretne kapcsolni egy blogot az esküvői weboldallal, akkor szívesen megteszi ezt a közönség érdeklődése érdekében, és tudatában van a legfrissebb hírekkel, frissítésekkel, tervekkel, ütemtervével és egyéb, az esküvővel kapcsolatos árnyalatokkal.

A WordPress egy ingyenes tartalomkezelő rendszer. Bármikor és ingyenesen letöltheti és telepítheti. Még a platform által kínált beépített sablonok kiválasztása és testreszabása is anélkül, hogy a folyamatba kellene befektetni. Ha azonban valóban azt akarja, hogy esküvői webhelyének csúcsteljesítményét adja meg, és az interneten közzétegye, akkor nem fog menni plugin-integráció és tárhely-választás nélkül.

A tárhelyről beszélve, Bluehost tűnik a legmegfelelőbb megoldásnak. A cég nemcsak hiteles, biztonságos és funkcionális, hanem mindenki számára is meglepően megfizethető. Így tökéletes esélye van arra, hogy bónusz domént szerezzen a Bluehost-től, amikor a WordPress webhelyének tárhelyét választja. Jelenleg a legolcsóbb Bluehost előfizetés 2,95 dollár / hónap, ami széles körű integrált funkcionalitást kínál az igények kielégítéséhez.

Próbálja ki a WordPress alkalmazást

uKit – Esküvői webhely legegyszerűbb webhely készítője

uKit - Esküvői webhely legegyszerűbb webhely készítője

uKit – a legegyszerűbb és az egyik legolcsóbb weboldal készítő az esküvői projektekhez. A platformot eredetileg kisvállalkozás-fejlesztési eszközként ismerték, de ez egy nagyon szép megoldás más típusú projektek, például esküvői webhelyek létrehozására is. A rendszer ismert arról is, hogy lenyűgözően használható, kényelmesebb és intuitív webdesign-megközelítést alkalmaz, amely lehetővé teszi az újszülötteknek és a webdizájn profiinak olyan funkciókkal teli projektek létrehozását, amelyek nem igényelnek kódolási ismereteket. Ahhoz, hogy megtudja, mit kínál pontosan az uKit, először figyeljen a szolgáltatáskészletre:

 • Esküvői sablonok. Az uKit az érzékeny esküvői sablonok gyűjteménye testreszabható, ingyenes és profi. A gyűjtemény esküvői weboldalak, csokorszolgáltatások, esküvői ügynökségek, dekorációs cégek és még sok más témákat tartalmaz. Az ilyen témák egyikének esküvői projektjének elindításához nincs szükség kódolóprofilra – csak kövesse a rendszer által generált útmutatásokat, és figyelje meg az eredményt. Az uKit lehetővé teszi a témák közötti váltást, ami azt jelenti, hogy a webhely testreszabási folyamatának bármely szakaszában választhat egy másik sablont anélkül, hogy elveszítené a korábban benyújtott tartalmat.
 • Widget gyűjtemény. A weboldal készítője kütyü gyűjteményével rendelkezik, amely több alkalmazást és bővítményt tartalmaz, amelyeket könnyen integrálhat az esküvői webhelyre, hogy továbbfejlesztett teljesítményt nyújtson. Néhány a legnépszerűbb és leghatékonyabb uKit-kütyükről, amelyeket kiválaszthat és integrálhat az esküvői webhelyre Diavetítés, közösségi hálózati gombok, időzítő, megjegyzések, online csevegés, felhasználói megjegyzések stb.
 • Fotó és videó galéria. A kényelmes WYSIWYG webhelyszerkesztő lehetővé teszi fénykép- / videó galéria létrehozását és kezelését. Bármelyik sablonra is megy, a kép és a videó háttérintegrációs lehetőségeivel, előnézeti funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a weboldal fejlesztésének folyamatát, és más, a képhez kapcsolódó árnyalatokkal, amelyek az esküvői weboldal képgalériáit vonzóbbá és profibbá teszik..

Az uKit az egyik legolcsóbb weboldal-készítő a modern webfejlesztési réstől. A platformon ingyenes próbaverzió, 14 napig tart, és négy fizetett előfizetés. A költség 4 dollárral kezdődik a legolcsóbb tervért, amelyhez számos szolgáltatás és eszköz tartozik, amelyek szükségesek egy minőségi esküvői webhely elindításához és kezeléséhez.

Lásd még: uKit felülvizsgálat.

Próbálja ki ingyen az uKit alkalmazást

Bluehost – A legjobb tárhely az esküvői webhelyre

Bluehost - A legjobb tárhely az esküvői webhelyre

Bluehost – egy nagy teljesítményű kortárs tárhely szolgáltató, amely kiválóan működik mindenféle internetes projekt tárolásában, ideértve az esküvői weboldalakat is. A platform az egyik vezető pozíciót képviseli a legmegbízhatóbb és legfunkcionálisabb hosting cégek listáján. Sőt, ez a felső platform, amelyet a WordPress hivatalosan ajánlott a tárhely céljából. A Bluehost megkülönböztető funkciókészlettel rendelkezik, amely több, mint elegendő egy szolgáltatásban betöltött projekt fogadására és biztosítására. A legfontosabb események felsorolása a következő:

 • Speciális biztonsági intézkedések. A Bluehost gondoskodik az Ön webhelyének biztonságáról, magas szintű védelmet biztosítva. Éppen ezért a cég speciális eszközöket (Spam Hammer, Spam Expert, hotlink védelmi intézkedések stb.), amely jelentősen javíthatja webhelye biztonságát és bizalmas adatainak megőrzését.
 • Rugalmasság és csúcsteljesítmény. A Bluehost zökkenőmentesen integrálódik számos külső kiegészítőhöz, szolgáltatáshoz és alkalmazáshoz, amelyek javíthatják az esküvői webhely teljesítményét.
 • Gyors oldalbetöltési sebesség. A Bluehost a weboldalak gyors feltöltési sebességét, valamint a magas rendelkezésre állási sebességet biztosítja. Ezt a fejlett rendszereszközök és a speciális integrált funkciók alkalmazásának köszönhetően érjük el. Ami a legfontosabb, az oldal betöltési ideje nem függ a webhely forgalmának mennyiségétől – ez a platform egyik legfontosabb eleme.
 • Integrált piac. A platform hozzáférést biztosít számos szkripthez, alkalmazáshoz és kiegészítőhöz, amelyeket széles körben használhat az esküvői webhelyek testreszabásához. Ezenkívül választhat több WordPress sablon, e-kereskedelem és marketing eszköz, valamint fotógaléria stb. Közül..

A Bluehost egy hihetetlenül kedvező árú tárhely. Annak ellenére, hogy itt nincs ingyenes terv, a rendszer több fizetett előfizetés közül választhat. Ezenkívül a cég ingyenes bónusz domént kínál minden felhasználó számára, aki feliratkozik valamelyik fizetett tervére. Ez nagy előnye az esküvői weboldal fejlesztéséről. A legolcsóbb Bluehost terv ára 2,95 dollár / hónap. Az előfizetés lehetővé teszi az ingyenes SSL-tanúsítvány összekapcsolását a webhely maximális biztonsága és az adatok megőrzése érdekében, a WordPress rendszeres frissítéseinek követését, korlátlan sávszélességet és egyéb tagadhatatlan érdemeket.

Próbálja ki a Bluehost Now alkalmazást

A csomó – All-in-all megoldás az esküvő tervezéséhez

A csomó - All-in-all megoldás az esküvő tervezéséhez

A csomó – a sokoldalú esküvői weboldal-tervezési megoldás, amely lehetővé teszi az esküvői projektek elindítását és irányítását, valamint az egész esküvő megtervezését a kezdetektől a végéig. A platform jellegzetes esküvő-központú funkciókkal rendelkezik, amelyek alkalmazása lehetővé teszi professzionális esküvői projektek létrehozását, kiváló funkcionalitással.

Ha Ön nem kódoló profi, akkor a szolgáltatás elsajátításához sok időbe telik, mivel az némileg túlteljesült azokkal a funkciókkal, amelyek néha szükségtelennek bizonyulnak. A rendszer gyors és egyszerű regisztrációs folyamatot igényel, és még tapasztalatlan felhasználók számára is gyorsan felfedezhető. A weboldal készítője a The Knot esküvői tervezési rendszer része, amely lehetővé teszi a folyamat élvezetes és gondtalan használatát. Vessen egy pillantást a weboldal készítőjének legfejlettebb funkcióira:

 • Esküvői sablonok. A Knot száz minőségi esküvői sablonnal érkezik, amelyek minősége meghaladja az átlagot. Az összes téma friss, gyakran frissül és alapértelmezés szerint rugalmas. Bármelyiket testreszabhatja, integrált eszközök és szolgáltatások segítségével, amelyeket kifejezetten esküvői webhelyek készítéséhez szántak.
 • Egyedi esküvői weboldal tervezés. A weboldal készítője lehetővé teszi egyedi esküvői weboldal-kialakítás létrehozását, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek és az esküvő részleteinek. Egyedivé teheti weboldalát egy személyre szabott URL létrehozásával, egyedi borítókép hozzáadásával, egyedi színpaletta kiválasztásával stb.
 • Esküvői tervezési eszközök. A Knot hozzáférést biztosít az esküvői tervezési eszközök hatalmas és átfogó készletéhez, amelyek minden bizonnyal hasznosak lesznek az Ön weboldalának fejlesztésén és az események tervezésénél. Amit itt használhatja: esküvői ellenőrzőlista, integrált költségvetés-készítő, RSVP-szolgáltatás, nyilvántartás, vendéglista stb.
 • Helyi szállítók – A Knot lehetővé teszi a helyi gyártók listájának böngészését, amelyekre esküvői előkészítése és tervezése során szüksége lehet. Ezek magukban foglalják a fogadási helyek, esküvői fotósok, menyasszonyi szalonok, videográfusok, népszerű esküvői márkák, szépségszalonok, virágkereskedők, esküvői tervezők, ékszerészek, szállodai elhelyezések és egyebek listáját.

A Knot nem számít fel díjat az esküvői webhelyek fejlesztéséért. A rendszer előfizetői mind jogosultak esküvői projektjeik létrehozására teljesen ingyenesen. Ez a platform egyik jellegzetes tulajdonsága.

Próbálja ki a The Knot Now-t

Borszált esküvők – Ingyenes esküvői weboldal készítő

Borszált esküvők - Ingyenes esküvői weboldal készítő

Pálma esküvők – egy másik népszerű speciális esküvői weboldal-készítő. Ez egy olyan speciális rendszer, amelyre gondol, amikor egy minőségi esküvői weboldalt tervez, amely vonzza a vendégeket és folyamatosan tájékoztatja őket a közelgő esemény frissítéseiről és részleteiről. A platform funkcionális, vizuálisan vonzó és kényelmes, de a hétköznapi felhasználók számára ez nem egyáltalán könnyű. A Minted Esküvőkben hiányzik néhány olyan elengedhetetlen funkció, amely nagyon fontos az esküvői weboldal fejlesztése szempontjából. Ha továbbra is érdekli a platform által kínált szolgáltatáskészlet, nézd meg őket most:

 • Ingyenes esküvői sablonok. A weboldal készítője ingyenes esküvői sablonok egyedülálló gyűjteményével büszkélkedhet, amelyek megfelelnek a sokoldalú mintákhoz rendelkezésre álló nyomtatott meghívóknak, amelyeket független művészek készítettek.
 • Professzionális képgalériák. A Minted Esküvők lehetőséget kínál egy képgaléria létrehozására és kezelésére, bemutatva a pár fotóit. Ez egy nagyszerű lehetőség az esküvői weboldal testreszabására.
 • RSVP. A weboldal készítője támogatja az online RSVP funkciót is, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy válaszokat és kérdéseiket hagyják el, kérdezzék meg és válaszolják meg a kérdéseket, és más lehetséges módon kapcsolatba lépjen Önnel..
 • URL testreszabás. A weboldal készítője kiváló URL-cím-hozzáadási lehetőséget kínál. Ennek köszönhetően a domain név úgy fog kinézni, mint a yourchoice.minted.us, amelyet elég tömörnek kell lennie arra, hogy a vendégek emlékezzenek rá..

A Minted Esküvők egy kicsit bonyolultabbak, mint a bejegyzésben tárgyalt egyéb speciális esküvői weboldal-építők. Korlátozottan ingyenes lehetőségek vannak, míg a fizetett szolgáltatások fel vannak szabadítva a prémium csomagokon.

Próbálja ki most a Minted Esküvőket

WeddingWire – Könnyen használható platform esküvői oldalakhoz

WeddingWire - Könnyen használható platform esküvői oldalakhoz

WeddingWire – egy speciális esküvői weboldal-készítő, amely rengeteg ingyenes testreszabható mintával és több lehetőséggel érkezik, amelyek webhelye kiváló funkcionalitást biztosítanak. A szolgáltatás fejlesztői gondoskodtak a szolgáltatás egyszerűségéről, lehetővé téve az esküvőkkel kapcsolatos összes információ rendelkezésre bocsátását, amelyet esetleg a vendégeknek bemutatni kíván..

Úgy tűnik, hogy a WeddingWire egy nagyon szép változat egy speciális esküvői weboldal-készítőnek, amely megérdemli a párok figyelmét, akik elvárják, hogy méltó eredményt érjenek el, amely lenyűgözi a vendégeket. Erős niche-hangsúlya ellenére a rendszer olyan funkciókkal gazdagodik, amelyek bonyolítják a weboldalak létrehozásának folyamatát. Ez nagy kihívást jelent az újszülöttek számára. A WeddingWire fő előnyeinek listája tartalmazza:

 • Érzékeny esküvői sablonok. A WeddingWire egyedi és érzékeny esküvői sablonok gyűjteményével büszkélkedhet. Számuk meghaladja a 400 témát. Mindegyik ingyenes, és bármilyen témát választhat, hogy megfeleljen a jelenlegi igényeinek és a tervezési preferenciáknak.
 • Fotógaléria létrehozása. Annak érdekében, hogy esküvői weboldalának személyre szabott tervezése legyen, létrehozhat és kezelhet egy fotógalériát. A drag-and-drop webszerkesztő miatt ez nem fog sok időt és erőfeszítést igényel, így a webhelyet egyedivé és csábítóvá teszi.
 • RSVP szolgáltatás. A szolgáltatás lehetővé teszi egy hasznos RSVP szolgáltatás integrálását, lehetővé téve a vendégek számára, hogy a válaszokat külön weboldalon hagyják, ha szükséges.
 • Esküvőre összpontosított szolgáltatások. A weboldal-készítő egyéb jellegzetességei között érdemes megemlíteni a WedSocial integrációt, az esküvő-tervezési ellenőrzőlista-naptárat, az online vendéglista-kezelőt, a címgyűjtőt, az ülőtérképet és a költségvetés-készítőt, az eladókezelőt és az esküvőre jellemző egyéb lehetőségeket, amelyek minden bizonnyal bekerülnek hasznos neked.

Az esküvői weboldal létrehozása a WeddingWire segítségével mindenki számára ingyenes. A weboldal készítője lehetővé teszi annak integrált szolgáltatáskészletét, hogy bárhol és bármikor beállítsa, kezelje és frissítse esküvői projektjét.

Próbálja ki a WeddingWire alkalmazást most

Alsó sor

Az összes, fent felülvizsgált webépítési platform nagyszerűen működik a minőségi és a szolgáltatásokkal telt esküvői webhelyek fejlesztésében. Lehetővé teszik az RSVP webhelyek létrehozását szinte minden gond nélkül. A kérdés: hogyan szeretné, hogy a webhely hogyan néz ki, és mire számít pontosan tőle??

Ha bármilyen weboldalra van szüksége az esküvőkre vonatkozó információk bemutatására a vendégek számára, akkor bármilyen ingyenes esküvői weboldal-készítő felhasználhatja a projekt elindítását. Ha azonban azt akarja, hogy az esküvői weboldala tükrözi szerelmi történetét és a részletes előkészületeket az élet egyik legfigyelemreméltóbb eseményére, akkor határozottan érdemes megfontolni a népszerű többfunkciós weboldal-készítők használatát..

A Wix és az uKit a legkényelmesebb esküvői weboldal-építők. A kínált sokoldalú szolgáltatáskészlet miatt nem igényelnek különleges bemutatót. Kényelmes szerkesztői, lenyűgöző esküvői sablonok, sokféle testreszabási eszköz és több kütyü miatt a platformok kiemelkednek a tömegből, a kortárs webes építési rést tekintve maradva a legjobbnak.. A WordPress egy népszerű CMS amely lehetővé teszi professzionális esküvői webhelyek elindítását és kezelését, függetlenül a kódolástól és a webdesign készségeitől. A rendszer kiterjedt integrációs lehetőségekkel büszkélkedhet, és lehetővé teszi számos beépített és külső kialakítás közül a választást, amelyek lehetővé teszik az egyedi esküvői projektek létrehozását. A Bluehost viszont a legjobb tárhelymegoldás a WordPress webhelyekhez, valamint más rendszerekkel létrehozott projektekhez.

A WeddingWire, a Knot és a Minted Esküvők három speciális esküvői weboldal-készítő. Ezeket az egyetlen célt szem előtt tartva hozták létre – az esküvői webhelyek gyors, egyszerű és hatékony létrehozásának biztosítása érdekében. Így számos olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek szükségesek egy ilyen típusú méltányos projekt elindításához. Ide tartoznak az esküvőre jellemző sablonok, az RSVP opció, az URL személyre szabása, a fényképalbum és a naptár létrehozása és még sok más. Ezeknek a szolgáltatásoknak a bősége ellenére, a speciális esküvői weboldal-készítőknek még mindig hiányoznak a legalapvetőbb weboldal-építők által biztosított elengedhetetlen funkciók és eszközök. Ez teszi őket nem egészen ésszerű esküvői webes építési megoldássá.

Különböző webes építési eszközök használatával elkészítheti az esküvői weboldalt, amely wow-effektust hozhat létre a vendégek számára. Itt nemcsak megnézhetik az esküvőre vonatkozó információkat, hanem minőségi fényképeket vagy videókat böngészhetnek, valamint megoszthatják ötleteiket és véleményüket. Egyáltalán nincs szüksége programozási, tervezési vagy műszaki ismeretekre. Minden szükséges eszközt megkap, hogy elérje ezt a célt megfizethető áron.

Készítsen esküvői weboldalt ingyen

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map