6 Pinterest-tips for små bedrifter

Pinterest-tips du kan bruke til å utvikle en effektiv plattform for sosiale medier for markedsføring gjennom visuelt innhold. Hvordan Pinterest kan komme småbedrifter til gode.


Pinterest-tips for nybegynnere

Hvis et bilde er verdt tusen ord, er Pinterest uvurderlig. Du er kanskje allerede kjent med det bildesentriske nettstedet for sosiale medier som folk bruker for å legge ut og dele ideer, fra hvordan de kan pusse opp stuen til sitater fra sine favorittforfattere. Bedrifter kan utnytte kraften til visuelle stimuli gjennom Pinterest ved å legge ut markedsføringsmateriell, webinnhold og firmafoto til kontoene sine.

Ved hjelp av Pinterest er det mulig å få bred rekkevidde ved å spre bilder relatert til merkevaren din på nettet – og Pinterest-brukere gjør mye av arbeidet. Når folk ser pinnene dine på Pinterest, eller bilder på nettstedet ditt, kan de “feste” eller legge dem på nytt på sine egne kontoer. Data fra Pew Research Center viser at 41 prosent av folk vil legge om bilder de finner på nettet til sosiale mediesider. Det er som ditt eget nettverk av innholdsmarkedsførere – eller, som Pew Research Center kalte dem, kuratorer.

Andre grunner til å bruke Pinterest for din lille bedrift:

Det som gjør Pinterest til en så kraftig plattform er det faktum at det sentreres om bilder. Utdanningsvitenskap viser at 65 prosent av mennesker er visuelle elever. Tweets med få retweetet 150 prosent mer enn de uten. Hvis du er med i markedsføringsspillet, forkynner jeg nok bare for koret, så jeg sier ikke mer. Bilder har alltid vært en viktig faktor, og Pinterest er en måte å utnytte det på. Slik gjør du det.

Bilder er kraftige verktøy for ikke bare å gjøre merkevaren din sett, men få folk til å huske det. “Bildeoverlegenhet-effekten”, et godt dokumentert fenomen, er ideen om at bilder mer sannsynlig vil bli husket enn ord.

Klikk for å Tweet

Tips 1: Gjenbruk av eksisterende innhold

Hvis du er ny på Pinterest, tenker du kanskje: “Nei, enda en plattform som jeg må lage nytt innhold til. Jeg har ikke tid! ” Vent litt. Du vil at noe av Pinterest-innholdet ditt skal være unikt, slik at du kan trekke besøkende til siden din som leter etter noe friskt. Samtidig kan du også ta innhold fra de andre sosiale medieplattformene, nettstedet og bloggen din og bruke den til en bildefokusert plattform. For eksempel kan du ta en tweet om produktet ditt og lage en infographic; kan du ta “About” -siden på nettstedet ditt og forvandle denne informasjonen til en inspirerende grafikk. Bruk kreativiteten din for å få mest mulig ut av innholdet du allerede har.

Tips 2: Bruk sporspinner for markedsundersøkelser

Når det gjelder en hvilken som helst annen sosial medieplattform, er det nødvendig å se hvor vellykket din bruk av Pinterest er når du har hatt noe aktivitet på kontoen din en stund. Pinterest har sitt måling løsninger for å hjelpe bedrifter med å oppdage hvordan Pinterest hjelper dem med å vokse. Disse verktøyene gir deg ikke bare en omfattende oversikt over festningsaktivitet, men gir deg tilgang til statistikk som merkevarelojalitet, synlighet og konverteringer.

I tillegg til å få harde tall, kan du vurdere å ta et antropologisk syn ved å se på profilene til folk som samhandler med pinnene dine. Hvem er de? Hva er deres interesser? Hvilke andre ting klemmer du? Svarene på disse spørsmålene kan gi deg ideer om hvordan du kan forbedre Pinterest-innholdet ditt, så vel som annet sosiale medier og webinnhold du publiserer for å trekke oppmerksomhet fra nøkkelbrukerne dine.

Tips 3: Hold deg organisert

En godt organisert Pinterest-konto får ikke bare Pinterest-siden din til å se bra ut – den får også merkevaren din til å se bra ut. Bruk tavlefunksjonen til å samle samlinger av relaterte bilder og gjøre innholdet ditt mer tilgjengelig. For eksempel kan du ha ett brett merket “How-To” som gir tips for å få mest mulig ut av produktene / produktene dine. Et annet brett kan bli merket “Events and Outreach” og inkludere bilder fra selskapets opptredener og frivillige prosjekter. Hvert styre bør være strategisk gjennomtenkt for å forbedre bildet av virksomheten din. Jo bedre organisert styrene dine er, jo flere vil glede seg over å se gjennom dem.

Tips 4: Bruk “Handling” -bilder

Et flertall av innholdet på Pinterest-siden din vil sannsynligvis inneholde dine produkter og tjenester. Å legge ut bilder av det selskapet tilbyr, vil imøtekomme det faktum at mennesker er visuelle skapninger. Fest bilder av folk som bruker produktet ditt, bilder av merkevarens ledelse og øyeblikksbilder av kundeservicerepresentanter som hjelper folk. Jo mer show-handlingen din på disse bildene er, desto mer interessant blir de, og desto bedre kan abonnentene dine forestille seg selv ved å bruke produktet eller tjenesten din.

Tips 5: Bruk “Pin It” -knappen

Ikke glem at innholdet på bedriftsnettstedet også opprinnelig kan festes av andre. Du må konfigurere nettstedkoden din slik at besøkende på nettstedet ditt kan feste innholdet til Pinterest-tavlene deres ved å bruke knappen “Pin It” -knappen. Dette er nok en måte Pinterest tar arbeidsmengden av deg når brukere gjør noe av det tunge løftet.

Pinterest Pin-knappenLegg til knappen “Fest det” på bildene dine for å minne Pinterest-brukere om å feste den.

Pinterest har en trinnvis guide for å få knappen “Pin It” til å vises når brukere svever over bilder på nettstedet ditt. Når de er aktive, vil bildene folk fester fra nettstedet ditt begynne å hente inn henvisninger fra Pinterest. Selv om brukere kan feste bildene dine uten pin It-knappen ved å bruke en nettleserwidget, fungerer den som en god påminnelse for dem om å feste og dele innholdet.

Tips 6: Ikke glem å innlemme video, også

Å promotere video fungerer litt annerledes enn bilder på Pinterest. I stedet for å legge pinner på Pinterest-tavlene dine fra en eksisterende webside, kan du legge inn videoer direkte i Pinterest. Brukere kan deretter se videoen uten å måtte forlate Pinterest for å gå til YouTube. I en fersk meningsmåling sa 67 prosent av de spurte at Pinterest-videoer inspirerer dem til å iverksette tiltak. Dra nytte av denne funksjonen så vel som Pinterests promoterte videoprogram som lar bedrifter annonsere ved å vise pinnene sine på brukersider.

Ved hjelp av Pinterest for Visual Promotion

Pinterest visuell markedsføringÅ bruke Pinterest kan visuelt bidra til å markedsføre produktene dine & skaffe nye kunder. Chobani er et vakkert eksempel på dette.

Pinterest er en svært effektiv plattform for sosiale medier for markedsføring gjennom visuelt innhold. Det er uten tvil bedre enn Instagram for markedsføring av merkevarer, siden brukere kan se et helt galleri med relaterte bilder samtidig på en organisert måte. Mange bruker Pinterest for å få ideer til gaver, hjemmeforbedring og personlige handlegrener. Det er et ideelt middel for å nå dine nåværende og fremtidige kunder på en ikke-aggressiv og samarbeidende måte. Pinterest har gjort online shopping og merkevarevalg til en hyggelig opplevelse for forbrukerne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map