Hur man får en virtuell postadress för ditt företag

Lär dig hur du får en fysisk postadress (gatuadress eller postbox) för ditt företag till bara en bråkdel av kostnaden för att hyra ett faktiskt kontor genom att använda ett virtuellt kontor.


Virtuell kontors företags postadress

Så du har ditt eget företag, men du har träffat en vägspärr: du behöver en företags adressadress. Problemet är att du inte har ett fysiskt kontor … Kanske jobbar du hemifrån eller har du ett online-företag. Därför har du ingen fysisk postadress du kan ge ut till dina kunder – såvida du naturligtvis inte anger din hemadress (som inte är professionell eller rekommenderad).

Saken är att många officiella dokument behöver en affärsadress. Och om du vill komma över som professionell för dina kunder är det en bra idé att ha en officiell klingande plats för “bostad”. Så vad är lösningen?

Alternativ för att få en postadress för företag

Du har flera alternativ tillgängliga beroende på dina behov:

Privat brevlåda: Detta är det billigaste alternativet där du kan registrera dig för att få en privat brevlåda från din lokalt postkontor. Tyvärr kommer din adress att ha en “P.O. Box ”nummer på den. Dessutom kan du inte ta emot paket från andra operatörer (UPS, FedEx, etc), vilket kan vara ett stort bakslag. Kostnaden är dock minimal (vanligtvis mindre än $ 10 / mo för de flesta platser) och beror främst på storleken på den fysiska postlådan och hur mycket tid du behöver den till. Det är definitivt ditt billigaste alternativ. Du kan också få en privat brevlåda från andra platser, t.ex. POSTEN och Pakmail, som kostar lite mer, men inte har en P.O. Ruta nummer på adressen och kan vanligtvis ta emot paket från alla transportörer.

Virtuellt postrum: Detta är ett annat alternativ där du kan registrera dig med en tjänst som ger dig en affärsadressadress i en stad du väljer och de skannar och laddar upp bilder av din post till en säker webbplats där du kan se den. Du kan se din e-post online och låta dem få veta om de ska strimla den, vidarebefordra den till dig, deponera checkar eller göra någon annan nödvändig uppgift. Ett virtuellt postrum kostar lite mer än en privat brevlåda, men erbjuder uppenbarligen en mer prestigefylld adress och bekväm service för ditt företag. Earth Class Mail är en väletablerad leverantör av virtuella postrumstjänster och har planer från $ 69 per månad.

Virtuellt kontor: Detta är det dyraste alternativet och erbjuder alla funktioner som ett virtuellt postrum erbjuder tillsammans med ytterligare tjänster som fysiska kontorsutrymmen eller konferensrumshyra och virtuella receptionister. Detta innebär inte bara att ha en prestigefylld postadress, utan också förmågan att träffa kunder och hålla möten i ett faktiskt kontor på ett utmärkt läge. Med det här alternativet får du en mer traditionell & professionell image som kommer att imponera på dina kunder. Ett virtuellt kontor är vårt rekommenderade val eftersom det gör allt du behöver för ett riktigt kontor att göra, men utan höga omkostnader och underhåll. Davinci är ett populärt virtuellt kontor och har många platser som börjar med cirka $ 60 per månad.

SNARTTIPS: Försök att välja en postadress för företag som är centralt beläget i en storstad nära dig.

Varför välja ett virtuellt kontor?

I den här artikeln kommer vi att rekommendera att gå den virtuella kontorsvägen för ditt företag. Miljoner företagare och småföretagare använder ett virtuellt kontor för att:

 • Har en förstklassig e-postadress
 • Upprätta en närvaro på en specifik plats (om du till exempel riktar dig till en viss marknad, kanske du vill hitta ditt företag där)
 • Få tillgång till tjänster och faciliteter som ett riktigt företagskontor har
 • Sätt gränser mellan deras arbetsliv och sitt hemliv

Att ställa in ett virtuellt kontor innebär att du får din egen dedikerade postadress som du kan använda på allt som rör ditt företag – från visitkort och e-postunderskrifter, till din webbplats, fakturafakturor och officiella dokument. Att ha ett virtuellt kontor kan ge ett antal fördelar:

Spara på kostnader

Virtuella kontor är idealiska för företag som behöver en fysisk postadress och kontorslokaler, men inte har en. Det är mycket billigare än kostnaden för att hyra eller köpa ett fysiskt kontor. Faktum är att virtuella kontor är så kostnadseffektiva att de är prognoser för att skörda 700 miljarder dollar i besparingar för den amerikanska affärsekonomin.

Tänk på det här sättet: om du har ett fysiskt kontor har du ett antal regelbundna utgifter som du måste avsätta. Saker som:

 • Hyres- och nyttofakturor, som kan lägga till ett betydande belopp
 • Kontorsmaterial och hålla allt välfylldt
 • Städning och underhåll av lokalerna

Med ett virtuellt kontor behöver du inte oroa dig för någon av dessa saker. Hyran är ingenstans nära så mycket som ett fysiskt kontor eftersom du inte tar något fysiskt utrymme, och det finns absolut noll rengöringskostnader eftersom det är inget att rengöra.

Du kommer fortfarande att behöva betala för kontorsmaterial, men du behöver inte tillhandahålla skrivbord, stolar och annan standardkontorsutrustning för anställda och entreprenörer.

Ett säkert sätt att dölja din hemadress

Ett virtuellt kontor sparar dig från att behöva avslöja din hemadress till dina kunder. Även om du inte behöver någon post eller paket som levereras kommer ditt företag fortfarande att behöva en adress.

Om du till exempel planerar att genomföra e-postmarknadsföringskampanjer som ett företag (som du borde) måste du ha en riktig adress för att ge ditt CRM-system.

Enligt lag kan du inte skicka e-postmeddelanden utan att ange en legitim affärsadress. Med ett virtuellt kontor har du en säker adress för dina e-postmarknadsföringskampanjer och det betyder att du inte behöver ge upp din integritet genom att publicera din hemadress där ute offentligt.

Förtroende & Trovärdighet

Det dyker upp hundratals nya företag varje dag och inte alla är legitima.

Faktum är att konsumenterna blir mer och mer försiktiga med otillförlitliga företag när de blir mer aktiva deltagare i marknadsföringsprocessen. De litar inte längre på någon som försöker sälja dem något och letar istället efter äkta företag som de kan relatera till, att de vet och som de litar på.

Med en professionell adress via ett virtuellt kontor visar du konsumenterna att du är den riktiga affären, vilket ökar din trovärdighet och därför förtroendefaktorn.

Ta dig en stund att tänka på det från det andra perspektivet. Är du mer benägna att köpa från ett företag som:

 • Har ett onlineutrymme, men ingen adress eller telefonnummer att hitta
 • Har ett onlineutrymme och en professionell adress och telefonnummer

Det senare alternativet är mer tilltalande, rätt?

Och det finns en anledning till det.

Jag pratade med en vän häromdagen som letade efter en reparatör för att fixa sin trädgårdsgrind. Hon trålade hundratals webbplatser som försökte hitta rätt person, men avstängdes av en massa av alternativen eftersom de bara hade ett mobilnummer och ingen adress.

Personen hon valde i slutändan? De hade ett fast telefonnummer och en legitim adress, så hon kände sig säker i vetskapen att om något skulle gå fel, skulle hon kunna följa upp utan problem.

Professionell intryck

Att binda in med förtroende och trovärdighet, ha en virtuell kontorsadress ger ditt företag den viktiga professionella bilden.

Liksom scenariot som jag delade ovan gillar människor att skapa konkreta situationer i deras huvuden som skyddar dem. När du visar en legitim adress för världen att se, säger du att du gör det kan lita på dig för att du har lagt ner tid, ansträngning och pengar för att få dig ett kontor och ett arbetsområde.

Välj din plats

Med många virtuella kontorsleverantörer (vi kommer att prata mer om dem på ett ögonblick) kan du ställa in din adress på vilken plats du vill. Detta innebär att om du är inriktad på en specifik demografi på en specifik plats, kan du placera ditt företag där hos dem (ja, praktiskt taget, åtminstone).

Tänk på detta: Om du letar efter ett företag som utför webbdesigntjänster åt dig, är det mer troligt att du väljer ett företag som ligger nära dig eller ett som är på andra sidan världen?

SNARTTIPS: Välj ett virtuellt kontor inom bekvämt avstånd så att du enkelt kan hämta alla e-postmeddelanden som levereras där.

Som människor längtar vi efter kontakter med andra människor, och ett enkelt sätt att skapa den anslutningen är att helt enkelt vara i samma närhet. Vi känner oss direkt kopplade till människor och företag vi är närmare, eftersom vi lättare kan förhålla oss till dem och vi känner oss mer lika dem som företag och människor som är längre bort.

Gå med i revolutionen

En amerikansk gemenskapsundersökning fann det 3% av den amerikanska arbetskraften (som då var cirka 3,2 miljoner arbetare) arbetade från ett virtuellt kontor. Och det kommer att stiga.

Tusentals företag håller på att renovera sina kontorslokaler för att rymma en arbetskraft som är borta från deras skrivbord merparten av tiden. I denna digitalt anslutna ålder, att ha ett virtuellt kontor innebär att du kan anställa talanger från hela världen och hålla jämna steg med den nuvarande fjärrkonstruktionstrenden.

När du inte har ett fysiskt kontor att ta hänsyn till, är du fritt att anställa människor med de bästa färdigheterna från var som helst i världen eftersom de uppenbarligen inte behöver vara inom pendelavstånd.

Som sagt, många virtuella kontor har utses till samarbetsplatser eller delade kontorsutrymmen där du om du behöver kan samla anställda och klienter i en fysisk kontorsituation.

Så här ställer du in en virtuell postadress

Nu när du vet vad ett virtuellt kontor är och varför det är fördelaktigt att ha ett, låt oss gräva in processen om hur du faktiskt kan ställa in ett.

Det finns fem steg för att få en virtuell postadressuppsättning för ditt företag:

 • Steg 1: Hitta en virtuell kontorslösning
 • Steg 2: Välj en fysisk plats för din e-postadress
 • Steg 3: Välj & anpassa de tjänster du behöver
 • Steg 4: Köp tjänsten
 • Steg 5: Fyll i ditt amerikanska postformulär 1583

Vi täcker dessa mer i detalj:

Steg 1. Hitta en virtuell kontorslösning

Det första steget är att hitta en virtuell kontorslösning. Det är värt att ha en butik runt för att se vilka som passar in i din budget och vilka som erbjuder tjänster du behöver – vissa kanske kommer med ett telefonnummer, till exempel medan andra kanske inte. Se också till vår guide om hur du får ett virtuellt företags telefonnummer.

Andra saker du kanske vill se efter är:

 • Ytterligare telefonsvarstjänster
 • Levande, virtuella receptionister
 • Möjligheten att komma åt mötesrum för kundmöten
 • Skrivbord och kontorsutrymmen att hyra på ett och annat sätt om du ibland behöver ett fysiskt kontor
 • Platsen, som borde vara någonstans du enkelt kan hämta eller skicka din post från

Som nämnts ovan rekommenderar vi att du använder Davinci, som också erbjuder viktiga affärsfunktioner som levande receptionister, mötesrum och till och med samarbetsytor.

Steg 2. Välj en plats

Därefter vill du välja plats för ditt virtuella kontor. Besök Davinci, klicka på “Hitta ett kontor” och sök efter en plats du önskar.

Välj en plats för ditt virtuella kontor

Med Davinci kan du helt enkelt skriva in din stad eller stad och den kommer att få tillbaka en lista över resultat av virtuella kontor i det området. Säg att vi ville ha Chicago, IL. Vi kan till och med få en affärsadress i Willis Tower!

Välj en kontorsadress

Steg 3. Välj de tjänster du behöver

När du har valt din plats är det dags att anpassa ditt val av tjänster som passar dig och ditt företag.

Många tjänster kommer som en del av paketet med ditt virtuella kontor, men för många av alternativen på Davinci kommer du att kunna lägga till extra tjänster i ditt abonnemang för att få ut det mesta av det.

Virtual Office-tillägg

Detta virtuella kontor i Chicago låter dig till exempel lägga till saker som mötesplatspass, veckovisa postöverföring och ett fysiskt skrivbordsutrymme under en viss tid varje månad.

Du kan alltid uppgradera ditt prenumeration senare nedåt för att lägga till saker du ser ut som du behöver under vägen, särskilt när ditt företag växer.

Steg 4. Kontrollera ditt prenumeration & köpa

När du har lagt till de tjänster du behöver klickar du bara igenom för att bekräfta din beställning och göra ditt köp. Davinci tar, liksom de flesta andra virtuella kontorslösningar, en engångsavgift som du betalar omedelbart när du ställer in ditt virtuella kontor.

Steg 5. Få ditt amerikanska postformulär 1583

Postadresser för virtuella kontor kräver ett US Postal Form 1583 som tillåter kommersiella postmottagande agenter att ta emot e-post på din räkning. Det betyder att du kommer att behöva en notarie. Davinci tillhandahåller en gratis notarie online som du enkelt kan konfigurera och få via Skype.

Njut av ditt virtuella kontor!

Det är allt! Det är verkligen enkelt att skapa ett virtuellt kontor om du vet exakt vad du behöver av det och var du vill att det ska vara beläget.

Slutsats

Ett virtuellt kontor är den perfekta lösningen för företag som inte behöver ett fysiskt kontor. De ger dig inte bara en professionell adress och telefonnummer som lägger till äktheten till ditt företag, utan de har ofta ett antal ytterligare funktioner som låter dig driva ditt företag enkelt och framgångsrikt utan att behöva betala över oddsen för ett kontor.

Under de närmaste åren förväntar du sig en uppsving i den praktiskt taget arbetsvärlden, där fler och fler kontor flyttar online för att ge mer utrymme för fjärrarbete och för att spara på kostnader.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map