12 sätt att använda sökordsforskning för att öka SEO

Lär dig vad du ska göra när din sökordsundersökning är klar med dessa 12 handlingsbara strategier som kommer att öka din ranking på Google.


Vad man ska göra med sökordsforskning

De flesta företagare har en lista med nyckelord som de vill rangordna # 1 för i Google. Din sökordsundersökning är klar. Men nu när det är gjort, vad gör du egentligen med din sökordsforskning? Hur använder du faktiskt sökordsundersökningar för att rangordna # 1 i Google?

I den här artikeln ger jag 12 användbara sätt du kan använda sökordsundersökningar för att öka trafiken på webbplatsen. Men för att sammanfatta alla sätt för tydlighet kan det förklaras i en mening!

Använd sökordsundersökningar för att få människor att lita på ditt företag.

Det är det enkla svaret. Om du får sökare i Google att lita på ditt företag, mer än de andra, kommer du att ranka # 1 i Google för dina sökord.

Idag är sökordsundersökningar ett av de bästa sätten att avgöra vilken information du behöver tillhandahålla till dina kunder för att få dem att lita på dig. Att gilla dig. Att ta råd från dig. Att lära av dig. Att ställa frågor. Att höra om ditt företag, varumärke och anställda. För att veta att ditt domännamn finns. För att göra din webbplats pålitlig. För att i slutändan påverka människor att köpa från dig.

Oavsett om du är ett lokalt bageri eller en ekologisk bi-gård, om du håller denna princip i åtanke när du bestämmer vad du ska göra med din sökordsforskning, kommer webbplatsens trafik att öka. Så låt oss komma igång nedan med de sätt du kan använda sökordsundersökningar för att få människor att lita på ditt företag:

1. Använd nyckelord för att svara på folks frågor

Sökordsundersökningar berättar vilken typ av frågor folk har angående din bransch eller produkter. Det finns minst tre goda skäl att svara på dem.

Den första är lätthet att rangordna i sökmotorerna. Typerade frågor är vanligtvis nyckelord med lång svans och är inte lika konkurrenskraftiga och du rankar bra för frågor.

Det andra skälet till att svara på frågor är förtroende. När du tillhandahåller svaren (vare sig det gäller blogg, vanliga frågor, schemalagda webbseminarier eller till och med fysiska klasser) gör du människor glada och de litar på dig. Ju mer förtroende det är, desto fler gillar du och så småningom köper av dig.

Den tredje anledningen är att bli en mikroinflytande. Om du svarar på människors frågor kan du bli en pålitlig mikroinflytande inom din bransch. När de är redo att köpa kommer de att köpa från dig.

SNARTTIPS: För ett nytt företag med en begränsad budget är det en bra idé att besvara en fråga om dagen. Trafiken till din webbplats kommer att öka naturligt.

2. Använd nyckelord i videor som du publicerar på YouTube

En video på YouTube kan vara 1000 gånger mer värdefull och populär än en bloggartikel. Videon du publicerar kan rankas högt i YouTube-sökning och den har samma effekt som på Google. Eftersom vikten är så betydande, skulle det vara en stor vana att skapa en video för varje blogginlägg. Majoriteten av arbetet är redan gjort eftersom du kan återvinna de nyckelord som används för att skriva bloggtitel, beskrivning, rubriker och karaktär. Kopiera och klistra in samma information till titlar, taggar och beskrivning på YouTube.

SNARTTIPS: Bra program för att enkelt spela in din datorskärm för att skapa en video är Camtasia Studios eller gratisversion CamStudio.

3. Använd nyckelord i andra typer av innehållsmarknadsföring

Exempel på andra typer av innehållsmarknadsföring

Det finns olika andra typer av innehållsmarknadsföring också. Du kan använda sökordsundersökningar för att skapa innehåll i flera format. Välj ett ämne, kom ihåg temat för dina sökord och skapa innehåll runt det ämnet i alla innehållsformat. Med innehåll i olika format kan du driva trafik genom alla källor.

I slutändan spelar det ingen roll på vilket sätt människor hittar ditt företag. Här är en lista över möjliga format för att skapa innehåll:

 • Blogginlägg: Börja blogga. Du kan registrera dig med en bra webbhotell, installera WordPress och börja skriva dina blogginlägg.
 • Gästblogging: Sök efter utgivare som är relaterade till ditt fält. Skriv en artikel om samma ämne som din sökordsundersökning och länk till din webbplats som en del av lösningen. Detta är ett utmärkt sätt att driva trafik, särskilt om du kan gäst skriva på populära webbplatser.
 • podcasts: Även om det är svårare att nå framgång är podcast ett bra sätt att utveckla en långsiktig relation med dina lyssnare, utveckla en affärspersonlighet och bygga förtroende med dina kunder genom berättelser och personlig insikt.
 • slides: Webbplatser som slideshare.net är bra – de får massor av trafik och människor söker där som de gör med Google. Dessutom rankas SlideShare bra på Google. Så om du publicerar en bild här, kan den rankas på Google bättre än din webbplats många gånger.
 • infographics: Detta är ett annat bra sätt att få människor att dela ditt innehåll och börja rangordna för dina sökord. Människor älskar fakta, siffror och statistik som är visuellt utformade.
 • webinars: Skapa bara ett enkelt bildspel, skicka ut e-postmeddelanden och prata om bilderna.
 • Vita papper: Microsoft Word eller Google Docs skapar alla dokument till ett .PDF-filformat. Nu har du en vitbok. Om du vill göra det snyggt betala någon på Fiverr $ 5 för att krydda det.

Hur man använder sökordsforskning på din webbplats

Från en sökmotors synvinkel kommer nyckelorden på din sida bättre att avslöja vad innehållet handlar om. Så det är viktigt att du använder dina sökord korrekt på varje sida på din webbplats. Nedan är de grundläggande sätten att inkludera nyckelord på varje sida på din webbplats. Kom dock ihåg att undvika fyllning av nyckelord. Det kan vara skadligt.

SNARTFAKT: Sökmotorer använder “maskininlärning” för att bättre tolka innehållet på en sida. Lära sig mer om Googles RankBrain, som på ett intelligent sätt kan förstå din sida.

4. Använd ditt huvudsakliga nyckelord i titel-taggen

Det här är huvudtiteln på din sida, men den visas inte i själva den skrivna texten. De Titel Tagg finns i HTML-koden och det ser ut så här Din titel går här. Google visar titel taggen i sina sökresultat. Det är viktigt att använda ditt primära nyckelord i titel taggen eftersom det här kommer att beskriva sidan och få besökare att klicka när de söker.

Exempel på nyckelord i titelmärke

SNARTTIPS: Om du inkluderar ditt företagsnamn i titel taggen ökar förtroendet och trovärdigheten samtidigt som det hjälper till att skapa varumärkesmedvetenhet.

5. Använd nyckelord i rubriker (H1, H2, H3, etc)

Rubriker är också en mycket viktig plats att använda dina sökord. I HTML-koden, rubrikerna ser ut som

Din rubriktekst går hit

. Rubriker används för att organisera och dela innehållet i avsnitt. Varje rubrik ska exakt beskriva avsnittet under den.

6. Använd nyckelord inom innehållet på startsidan

Använd nyckelord inom första stycket och var det än är naturligt. Använd synonymer och relaterade ord till innehållet eftersom Google förstår ord och fraser som vanligtvis är associerade med de sökord du har. Tänk inte på nyckelordstätheten bara vara dig själv som skriver innehållet.

7. Använd nyckelord i varje sidas URL

Detta är enkelt men ändå viktigt. Kom ihåg att använda ett relevant sökord i webbadressen. Nyckelordet i URL: n ska beskriva sidan. I grund och botten, om någon bara såg sidans URL, borde de veta vad den sidan handlar om. Håll det kort och till punkten.

8. Använd nyckelord i beskrivningen av bilder

Inkludera nyckelord när du beskriver bilder på din sida. I HTML: n skulle du göra detta genom alt attribut, som ser ut alt = ”Beskriv vad bilden är”>. Dessa implementerades ursprungligen för att hjälpa blinda att förstå en webbsida. Men sökmotorer använder också detta HTML-attribut för att förstå vad bilden handlar om.

9. Använd nyckelord i länktexten

Även kallad ankare text, använd ett relevant nyckelord i det. Håll din länktext kort och relevant, med bara ett sökord. Se till att bara länka till relevanta sidor. Wikipedia är ett exempel som gör ett bra jobb med interna länkar.

10. Använd nyckelord i e-post

Sökordsoptimerade e-postmeddelanden kan vara fördelaktiga på ett överraskande sätt. Folk söker i sina egna e-postmeddelanden efter den information de inte kommer ihåg längre och de kan hitta din e-postadress bland sökresultaten.

Mer viktigt, Google inkluderar personliga e-postmeddelanden i sökresultaten. De gör som skärmdumpen nedan visar. Du kan se dina personliga e-postmeddelanden om du är inloggad på Google.

Gmail visas i Googles sökresultatBildkälla

11. Använda din sökordsforskning på sociala medier

Det är enkelt och gratis att använda dina sökord i din sociala mediemarknadsföring. Huvudmålet är att lägga till nyckelord när det är möjligt på ett naturligt och måttligt sätt.

Detta är viktigt att göra eftersom Google ser på Facebook, Twitter, YouTube och de andra som viktiga webbplatser. Så det är möjligt att rangordna dina sociala medieprofiler & inlägg på Google för vissa sökord. Bra nyckelord skulle vara något som ditt företagsnamn, företagsslogan och beskrivning. För dina inlägg lägger du till nyckelord som människor söker efter och beskriver ditt inlägg.

Var lägger jag till nyckelord? Här är specifika rekommendationer för populära webbplatser för sociala medier:

 • Youtube videor: Lägg till ditt kanalnamn, beskrivning, & Handla om. Lägg till nyckelord i videoklipp som du laddar upp till titeln, beskrivning, & Tags.
 • Twitter: Inkludera nyckelord i din Bio och när du publicerar.
 • Facebook: Inkludera i kategorier, kort & Lång beskrivning, foton och i dina inlägg.
 • Pinterest: Om dig
 • Instagram: Bio
 • Google+: Tagline, introduktion, yrke & Kompetens
 • edin: Lägg till nyckelord i din profil i din professionella rubrik, jobbtitel, sammanfattning, & Kompetens. Lägg också till nyckelord på din företags sida (beskrivning, specialitet, & industri).
 • Slideshare: Bio

SNARTTIPS: För att skydda ditt online rykte, rangordna dina sociala medieprofiler nr 1 i Google för ditt företags namn. Om någon skriver negativa kommentarer om ditt företag kommer dina profiler att rankas innan de negativa kommentarerna gör det.

12. Hitta icke-konkurrerande möjligheter

Sökordsundersökningar kan hjälpa dig att identifiera icke-konkurrenskraftiga möjligheter i din bransch. Låt mig dela en personlig upplevelse hur nyckelordsforskning kan åstadkomma detta.

För 10 år sedan byggde företaget jag arbetade för anpassade sociala nätverk; alla ville vara sin egen Facebook. Rangordning 1 för denna tjänst var lönsam, men mycket konkurrenskraftig och dyr. Genom att undersöka vår sökordsundersökning fann vi att många människor också sökte efter hjälp med att modifiera redan existerande programvara för socialt nätverk.

Mycket få företag erbjöd denna typ av tjänster till andra och det var lätt att rangordna nummer 1 för denna tjänst. Vi hittade en icke-konkurrenskraftig möjlighet! Ett hål på marknaden. Det var inte lika lönsamt, men det var enkelt och billigt att ta på sig dessa kunder.

Slutsats

Som du kanske har lagt märke till finns det många sätt att använda din sökordsforskning! Det är upp till din kreativitet hur du vill använda den. Nyckelordet forskning är som en plan som hjälper dig att hålla dig fokuserad med resten av det arbete du behöver göra. Att använda nyckelorden med ett mål i åtanke hjälper dig att skapa förtroende bland dina kunder, sökare och sökmotorer. Detta förtroende är så viktigt för ditt företag.

Har du några frågor eller ytterligare tips? Låt mig veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map