Σύνδεση Whisper Review

Σύνδεσμος αναθεώρησης προσθηκών Whisper


Σύνδεσμος Ψίθυρος – είναι ένα WordPress plugin για να κάνετε τη διαχείριση εσωτερικών συνδέσμων πιο γρήγορη και ευκολότερη Το εργαλείο που βασίζεται σε AI είναι σε θέση να δημιουργεί αυτόματα εσωτερικούς συνδέσμους για τις αναρτήσεις, ώστε ο ιστότοπος να επωφελείται από υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Η προσθήκη έρχεται ως μια απλή και διαισθητική λύση για την εφαρμογή ισχυρών βελτιώσεων SEO χωρίς ειδικές δεξιότητες ή γνώσεις.

Η προσθήκη χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να παρέχετε προτάσεις με βάση τα συμφραζόμενα σχετικά με το πού να προσθέσετε την άγκυρα. Με άλλα λόγια, μπορεί να αναλύσει το περιεχόμενο της ανάρτησης και να καθορίσει τον καλύτερο τρόπο δημιουργίας εσωτερικών συνδέσμων που θα είναι χρήσιμοι τόσο για τους αναγνώστες όσο και για τα bot μηχανών αναζήτησης. Εκτός από τις άμεσες προτάσεις και την αυτόματη προσθήκη, το εργαλείο έρχεται με εργαλεία επεξεργασίας και διαχείρισης συνδέσμων.

Αξίζει πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε? Πώς μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση του ιστότοπου SEO; Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε περισσότερα από την κριτική μας.

Υπέρ και κατά

Το Link Whisper είναι ένα δροσερό plugin, αλλά δεν αποτελεί μαγικό ραβδί ή απόλυτη λύση για όλα τα εσωτερικά ζητήματα SEO. Εκτός αυτού, δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε ως αυτόνομο εργαλείο βελτιστοποίησης παρά τις δυνατότητες που προσφέρει. Αλλά σίγουρα θα έχει νόημα όταν χρησιμοποιείται μαζί με άλλα βασικά μέσα.

Σύνδεση επαγγελματιών Whisper:
Σύνδεση Whisper Μειονεκτήματα:
&# x2714; Αυτόματη δημιουργία συνδέσμων – το σύστημα προσθέτει αυτόματα εσωτερικούς εισερχόμενους συνδέσμους, αναλύει το περιεχόμενο της ανάρτησης και παρέχει προτάσεις.
&# x2714; Τεχνολογίες που βασίζονται σε τεχνολογία AI – η προσθήκη χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να εξερευνήσει το περιεχόμενο και να προτείνει γενικές προτάσεις αγκύρωσης.

&# x2714; Βελτιωμένες τάξεις – η χρήση εσωτερικών συνδέσμων είναι σημαντική για την ενίσχυση των βαθμίδων μηχανών αναζήτησης. Με το Link Whisper, η διαδικασία είναι ταχύτερη και απλούστερη για τους αρχάριους.
&# x2714; 100% Συμβατότητα – το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικά θέματα WP. Επίσης, λειτουργεί εξαιρετικά μαζί με τα WooCommerce, Gutenberg, Kadence Blocks και άλλα.
&# x2714; Ευκολία στη χρήση – από τη διαδικασία εγκατάστασης έως την εσωτερική διαχείριση συνδέσμων, οι ιδιοκτήτες ιστότοπων δυσκολεύονται δύσκολα να χρησιμοποιήσουν την προσθήκη.
&# x2714; Ανάλυση & Αναφορές – η προσθήκη έρχεται με τον πίνακα ελέγχου για την παρακολούθηση όλων των κρίσιμων στατιστικών συνδέσμων σε ένα μέρος.

✘ Σε ορισμένες περιπτώσεις, η προσθήκη ενδέχεται να προτείνει συνδέσμους περιεχομένου για τις ηλικίες που δεν θέλετε να έχετε. Για παράδειγμα, μια αγκύρωση μπορεί να εμφανιστεί στην αρχική σελίδα.
✘ Μερικές φορές, οι αυτοματοποιημένες προτάσεις δεν φαίνονται τόσο γενικές και σχετικές όσο θέλετε.
✘ Αδυναμία μη αυτόματης προσθήκης συνδέσμων σε προτάσεις.
✘ Τεχνικά ζητήματα όταν χρησιμοποιούνται με ορισμένους κατασκευαστές σελίδων προσανατολισμένων στο WP όπως το Thrive Architect και μερικοί άλλοι.

Τι είναι το Link Whisper?

Έτσι, η προσθήκη βοηθά στην προσθήκη εσωτερικών συνδέσμων και κάνει το περιεχόμενο πιο φιλικό προς τον χρήστη και το SEO. Αλλά ποιος μπορεί πραγματικά να το χρειάζεται?

Πρώτα απ ‘όλα, το Link Whisper θα λειτουργεί καλά για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και εμπόρους περιεχομένου που θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς τους. Δεύτερον, μπορεί να είναι χρήσιμο για bloggers και ιδιοκτήτες ιστότοπων που χρησιμοποιούν περιεχόμενο που χρησιμοποιούν βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για να αυξήσουν την επισκεψιμότητα για περαιτέρω δημιουργία εσόδων.

Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι δεν υποτίθεται ότι είστε γκουρού SEO ή έχετε εμπειρία στην εργασία με μηχανές αναζήτησης. Η προσθήκη, η διαμόρφωση και η διαχείριση είναι πολύ εύκολη. Έχουμε ένα εργαλείο που μπορεί να είναι καλό για αρχάριους που ξεκινήστε έναν νέο ιστότοπο από το μηδέν ή θέλετε να βελτιώσετε το υπάρχον με τη βοήθεια εσωτερικών συνδέσμων.

Πώς βοηθούν οι εσωτερικοί σύνδεσμοι να βελτιώσουν τον ιστότοπό σας

Τι είναι οι εσωτερικοί σύνδεσμοι και πώς μπορούν να βοηθήσουν; Όλοι έχουν ακούσει τον όρο παρά το ιστορικό SEO. Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι φαίνεται να είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία όσον αφορά τη βελτιστοποίηση ιστότοπων. Κάνει το περιεχόμενο πιο χρήσιμο για τον αναγνώστη και λειτουργεί πρακτικά με τον ίδιο τρόπο όπως κάναμε αναφορές πηγών στην ενότητα βιβλιογραφίας για διάφορα ακαδημαϊκά καθήκοντα στο γυμνάσιο ή το κολέγιο.

Έτσι, όταν λέμε «εσωτερικούς συνδέσμους» εννοούμε συνδέσμους που τοποθετούνται μέσα στις ιστοσελίδες σας. Με άλλα λόγια, έχουμε μια σελίδα που περιέχει έναν υπερσύνδεσμο προς μια άλλη σελίδα που βρίσκεται στην ίδια τομέα. Ενώ η επιστροφή συνδέσμων είναι το κύριο μέσο για την πλειονότητα των διαδικτυακών έργων σήμερα, οι εσωτερικοί σύνδεσμοι συχνά υποεκτιμώνται και υποτιμούνται, κάτι που είναι λάθος, και εδώ είναι ο λόγος:

 • Βελτιωμένη πλοήγηση για αναγνώστες – οι εσωτερικοί σύνδεσμοι βοηθούν στη δημιουργία μιας διαδρομής του αναγνώστη που τους καθοδηγεί από τη μία σελίδα στόχου στην άλλη. Εκτός αυτού, η μεταφορά του αναγνώστη σε άλλη σχετική σελίδα βελτιώνει τις βασικές μετρήσεις SEO
 • Αρχιτεκτονική ιστοτόπου – οι εσωτερικοί σύνδεσμοι φαίνεται να αποτελούν ισχυρή βάση για τον ιστότοπο. Προσφέρουν στους χρήστες ένα περίγραμμα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αναζήτηση σε ένα μέρος.
 • Καλύτερη κατάταξη SERPs Google – ας πούμε, έχετε μια σελίδα που διαθέτει υψηλές βαθμολογίες SERP. Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι θα σας επιτρέψουν να διαδώσετε ίδια κεφάλαια και σε άλλες σελίδες.
 • Καλύτερη ανίχνευση Google – εάν έχετε έναν πολύπλοκο ιστότοπο με πολλές ενότητες και συνεχώς ενημερωμένο περιεχόμενο, το Google bots cam λείπει μερικές από τις σελίδες (ή τις επισκέπτεστε σπάνια). Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι τους βοηθούν να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο του ιστότοπου και να βρουν σελίδες που κρύβονται βαθύτερα μέσα στην αρχιτεκτονική του ιστότοπου.

Τώρα, όταν γνωρίζουμε πώς μπορούν να βοηθήσουν οι εσωτερικοί σύνδεσμοι, ας επιστρέψουμε στην προσθήκη Link Whisper και να δούμε πώς λειτουργεί.

Ευκολία στη χρήση

Το εργαλείο δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις. Οι χρήστες χωρίς SEO ή τεχνικές δεξιότητες μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την αυτοματοποιημένη δημιουργία εσωτερικών συνδέσμων. Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την προσθήκη, πρέπει να αγοράσετε μόνο την επίσημη άδεια και να την ενεργοποιήσετε στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Ενεργοποίηση προσθηκών

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αγοράσετε άδεια επί πληρωμή. Δυστυχώς, το Link Whisper δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση δωρεάν συνδρομής. Θα πρέπει να περάσετε αμέσως από τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Απλώς επιλέξτε ένα σχέδιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και πατήστε “Ξεκινήστε”.

Ξεκίνα

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα σας ζητηθεί να δώσετε προσωπικά στοιχεία και στοιχεία χρέωσης. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή PayPal επιλογή για να ολοκληρώσουν την αγορά. Αφού τελειώσετε με αυτό το στάδιο, θα έχετε πρόσβαση σε ένα αρχείο zip. Κατέβασέ το. Θα το χρειαστούμε περαιτέρω μαζί με το κλειδί άδειας.

Το επόμενο στάδιο είναι η εγκατάσταση και ενεργοποίηση της προσθήκης. Μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου του WordPress και κάντε κλικ στο “Πρόσθετα” – “Μεταφόρτωση προσθηκών”. Τώρα, πρέπει να ανεβάσετε ένα αρχείο zip που έχουμε κατεβάσει νωρίτερα. Για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση, εισαγάγετε το κλειδί άδειας ενεργοποίησης. Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε την ενότητα Αναφορές και Ρυθμίσεις προσθήκης στον πίνακα ελέγχου WP.

Προσθήκη προσθήκης

Προσθήκη εσωτερικών συνδέσμων

Ετοιμος? Από τώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για να προσθέσετε εσωτερικούς συνδέσμους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι:

 1. Δημιουργήστε μια νέα ανάρτηση ή σελίδα. Σημείωση: μην το δημοσιεύσετε! Υποτίθεται ότι μπορείτε να προσθέσετε μόνο περιεχόμενο και να αποθηκεύσετε τη σελίδα ως Πρόχειρο.
 2. Το σύστημα θα εξετάσει αυτόματα το περιεχόμενο του ιστότοπού σας και θα δημιουργήσει προτάσεις. Κάντε κύλιση στη σελίδα προς τα κάτω στην ενότητα με προτάσεις ψιθυρίσματος συνδέσμου και επιλέξτε τους συνδέσμους που θέλετε να έχετε στη σελίδα.
 3. Δημοσιεύστε την ανάρτηση ή τη σελίδα.

Η διαδικασία είναι πολύ διαισθητική και απλή. Δεν απαιτούνται χειροκίνητες ρυθμίσεις, ενώ ορισμένες από τις δυνατότητες ενδέχεται να απαιτούν βαθύτερη εμπλοκή.

Σετ χαρακτηριστικών

Όπως είπαμε νωρίτερα, το Link Whisper δεν είναι ένα μαγικό plugin που θα διαχειρίζεται όλη την εσωτερική βελτιστοποίηση για εσάς. Έχει μερικά χαρακτηριστικά που εστιάζονται κυρίως στην αυτοματοποιημένη δημιουργία συνδέσμων και στην αναφορά. Οι έμπειροι χρήστες θα εκτιμήσουν επίσης ορισμένες επιπλέον επιλογές που μπορεί να είναι χρήσιμες.

Αυτοματοποιημένες προτάσεις

Η προσθήκη έρχεται καθώς ένα έξυπνο όργανο που βασίζεται σε AI αναλύει το περιεχόμενο της σελίδας και αρχίζει να προτείνει σχετικούς συνδέσμους μόλις αρχίσετε να γράφετε την ανάρτηση ή το άρθρο. Ο αριθμός των προτεινόμενων συνδέσμων θα εξαρτηθεί από τον συνολικό όγκο του περιεχομένου, τον αριθμό των σελίδων του ιστότοπου, τη συνάφεια τους κ.λπ. Όλες οι προτάσεις θα εμφανίζονται στο ξεχωριστό πλαίσιο. Μπορείτε να επιλέξετε συνδέσμους που σας αρέσουν και να πατήσετε “Αποθήκευση”.

Δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης

Αυτόματη σύνδεση

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους θέλουν να δημιουργήσουν εσωτερικούς συνδέσμους βάσει των απαιτούμενων λέξεων-κλειδιών. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να πληκτρολογήσετε τη φράση-κλειδί για τον μελλοντικό σύνδεσμο και να καθορίσετε τη σελίδα στην οποία θα προωθήσει τους αναγνώστες. Η προσθήκη θα εντοπίσει όλες τις προηγούμενες λέξεις-κλειδιά και θα δημιουργήσει αυτόματα τον σύνδεσμο.

Αναφορά & Στατιστικά

Αναφορές και στατιστικά στοιχεία

Η προσθήκη συνοδεύεται από ταμπλό ταχυτήτων όπου μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα στατιστικά στοιχεία και να διατηρείτε υπό έλεγχο όλους τους εσωτερικούς συνδέσμους. Επιπλέον, η δυνατότητα παρέχει μια συνολική επισκόπηση του ιστότοπου εκτός από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τόμους συνδέσμων για κάθε ξεχωριστή σελίδα άρθρου ή ανάρτηση ιστολογίου. Η αναφορά περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με πιθανά σφάλματα καθώς και κατεστραμμένους συνδέσμους.

Επεξεργασία σπασμένων συνδέσμων

Εκτός από τον εντοπισμό σπασμένων συνδέσμων και 404 σελίδων, η προσθήκη σάς επιτρέπει να τις επεξεργάζεστε ή να τις αφαιρείτε εύκολα.

Υποστήριξη πελατών

Η Link Whisper έχει την ομάδα υποστήριξης πελατών της. Οι χρήστες θα επωφεληθούν από ένα ολοκληρωμένο κέντρο βοήθειας με δεκάδες εκπαιδευτικά βίντεο. Καλύπτουν κάθε πτυχή της χρήσης της προσθήκης από την ενεργοποίησή της στο WordPress έως τις μεθόδους επισκόπησης αναφορών, τρόπους προσθήκης συνδέσμων με λέξεις-κλειδιά κ.λπ..

Συνδέστε την υποστήριξη Whisper

Επιπλέον, υπάρχει μια ξεχωριστή σελίδα υποστήριξης όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους εκπροσώπους του Link Whisper. Σε αυτήν τη σελίδα, θα βρείτε επίσης μια σύντομη ενότητα FAQ με μια συνηθισμένη ερώτηση. Ο επίσημος ιστότοπος προσθηκών διαθέτει ένα ιστολόγιο με μερικές πολύτιμες πληροφορίες που μπορεί επίσης να βοηθήσουν.

Σχέδια & Τιμολόγηση: Πόσο κοστίζει το Link Whisper?

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από 3 διαφορετικά πακέτα. Όλα έρχονται με το ίδιο σετ χαρακτηριστικών. Η τιμή θα διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων που πρέπει να εφαρμόσετε. Τα πακέτα περιλαμβάνουν:

 • Άδεια για έναν ιστότοπο που κοστίζει 52 $ ετησίως.
 • 3 Άδεια ιστότοπου με κόστος 92 $ ετησίως.
 • 10 Άδεια ιστότοπου με κόστος 142 $ ετησίως.

Οι χρήστες χρεώνονται ετησίως έως ότου ακυρωθεί η άδεια. Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από έξυπνες αναφορές και προτάσεις αυτόματων συνδέσμων.

Τιμολόγηση

Συνδέστε το συμπέρασμα επισκόπησης ψιθυρίσματος

Το Link Whisper είναι ένα αξιόλογο πρόσθετο για τη βελτίωση του ιστότοπου SEO. Έρχεται ως ένα γρήγορο και απλό εργαλείο για την προσθήκη εσωτερικών συνδέσμων χωρίς ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες. Από τη μία πλευρά, βοηθά στη δημιουργία φιλικού προς το χρήστη και ελκυστικού περιεχομένου. Από την άλλη πλευρά, ο ιστότοπός σας κατατάσσεται καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης.

Εκτός από τις εξαιρετικές δυνατότητες που προσφέρει το πρόσθετο, δεν είναι η απόλυτη λύση. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται με ακρίβεια, καθώς εξακολουθούν να εμφανίζονται ορισμένα μικρά μειονεκτήματα. Επιπλέον, το μεγάλο μέρος της εσωτερικής σύνδεσης δεν είναι καλό. Διατηρήστε τους συνδέσμους σας σχετικούς και μην προσθέσετε πάρα πολλούς από αυτούς για να αποφύγετε ανεπιθύμητες σελίδες.

Δοκιμάστε το Link Whisper τώρα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map