Αναθεώρηση Webs.com

Ιστότοποι – είναι ένας από τους παλαιότερους κατασκευαστές ιστοτόπων DIY, που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να προωθήσετε αποτελεσματικά τον ιστότοπό σας για μικρές επιχειρήσεις. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι οι Ιστότοποι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκκίνηση προσωπικών ιστότοπων ή εκείνων μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Απλώς το σύνολο εργαλείων της υπηρεσίας, τα πρότυπα και οι δυνατότητές του επικεντρώνονται κυρίως στη δημιουργία ιστότοπων για επιχειρηματίες.


Η πλατφόρμα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την κατασκευή διαφορετικών έργων, συμβάλλουν στην ευκολία χρήσης, την ευκολία και δεν απαιτούν δεξιότητες δημιουργίας ιστοσελίδων για να ξεκινήσετε έναν ελκυστικό και καλά δομημένο ιστότοπο. Αυτό κάνει το σύστημα μια αξιόλογη επιλογή για αρχάριους και επαγγελματίες του σχεδιασμού ιστοσελίδων, οι οποίοι δεν επιθυμούν να ασχοληθούν με τις περίπλοκες αποχρώσεις του σχεδιασμού ιστοσελίδων, αλλά έχουν την πρόθεση να προετοιμάσουν έναν καλό ιστότοπο σε λιγότερο από χρόνο.

Ιδρύθηκε το 2001, οι Ιστότοποι χρησιμοποιήθηκαν αρχικά για στόχους προσωπικών χρηστών έως ότου αποκτήθηκαν από το Vistaprint. Από τότε, το σύστημα άρχισε να αναπτύσσεται γρήγορα, προσφέροντας μια ποικιλία χαρακτηριστικών και εργαλείων. Είναι δύσκολο να καλέσετε τους Ιστούς ως το πιο δημοφιλές ή λειτουργικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων SaaS στον κόσμο, αλλά το μόνο γεγονός είναι σαφές: ο αριθμός των ιστότοπων που έχουν δημιουργηθεί με την πλατφόρμα έχει ξεπεράσει τα 55 εκατομμύρια, κάτι που σίγουρα είναι μια από τις καλύτερες αποδείξεις για τη δύναμη του συστήματος, που μιλά από μόνη της. Λοιπόν, ας σηκώσουμε τα μανίκια μας και να δοκιμάσουμε τους Ιστούς, να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

1. Ευκολία χρήσης

Οι Ιστότοποι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως απολύτως εύχρηστοι κατασκευαστές ιστότοπων. Χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσετε τη διεπαφή και τον πίνακα ελέγχου, που συνοδεύεται από πολλές ενότητες, καρτέλες και κατηγορίες. Τα καλά νέα είναι ότι το σύστημα συνοδεύεται από το πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων WYSIWYG, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο των τροποποιήσεων που κάνετε σε κάθε ιστοσελίδα.

Η αρχή μεταφοράς και απόθεσης συμβάλλει στην διαισθητική αίσθηση που δημιουργεί η υπηρεσία, όπως εσείς, που επιλέγετε τα απαιτούμενα στοιχεία και τα τακτοποιεί σε μια σελίδα. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά και στοιχεία σχεδίασης (παράγραφοι, εικόνες, στήλες, γκαλερί φωτογραφιών, φόρμες επαφών, κουμπιά και άλλα) είναι κινητές ενότητες. Απλώς επιλέξτε ένα στην κάτω γραμμή εργαλείων και σύρετέ το στη σελίδα. Μόλις τοποθετήσετε το στοιχείο, κάντε διπλό κλικ σε αυτό για να διαμορφώσετε τις βαθύτερες ιδιότητές του.

Πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοσελίδων

Η διεπαφή ιστών είναι πολύ εύκολη στην πλοήγηση, χαρούμενη και εμπνευσμένη: οι περισσότερες σημαντικές καρτέλες και σύνδεσμοι είναι πάντα στη διάθεσή σας. Για ευκολία χρήστη, υποδιαιρείται σε δύο περιοχές: το ταμπλό και το ίδιο το Builder. Για να δείτε την πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει με το έργο σας, μεταβείτε στον Πίνακα ελέγχου Webs. Περιλαμβάνει καρτέλες όπως Στατιστικά (βάσει του εσωτερικού τους εργαλείου παρακολούθησης), Webs Premium, Domains & Email, Υποβολές Φόρμας, SEO Booster, Κινητά, Ρυθμίσεις και Προϊόντα Αντιστοίχησης.

Υπάρχει επίσης μια εύχρηστη λειτουργία Τοπικών καταχωρίσεων που σας βοηθά να υποβάλετε αυτόματα τις πληροφορίες της επιχείρησής σας σε περισσότερους από 100 τοπικούς καταλόγους αναζήτησης, όπως το Google και το Yahoo.

Πίνακας ελέγχου ιστών

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ γρήγορη και απλή εδώ. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα πεδία, καθορίζοντας το email, τον κωδικό πρόσβασης και τον τύπο του ιστότοπου που πρόκειται να σχεδιάσετε. Αμέσως μετά, μπορείτε να προχωρήσετε στην επιλογή προτύπου. Θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δωρεάν και premium θέματα, τις κατηγορίες τους ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την επιλογή φίλτρου αναζήτησης για να προσδιορίσετε τον κλάδο που σας ενδιαφέρει. Αυτό μειώνει επίσης τον χρόνο επιλογής προτύπου, για να μην αναφέρουμε τον παράγοντα ευκολίας.

2. Σύνολο χαρακτηριστικών και ευελιξία

Όσον αφορά το σύνολο δυνατοτήτων, οι Ιστότοποι προσφέρουν έναν πλούσιο αριθμό εργαλείων για την κάλυψη του υφιστάμενου ποσού των αναγκών σχεδιασμού ιστού των χρηστών. Όποιος τύπος ιστότοπου πρόκειται να ρυθμίσετε, θα βρείτε δυνατότητες προσαρμογής σχεδιασμού, μάρκετινγκ και προώθησης και επιλογές για να ξεκινήσετε με επιτυχία και να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους. Ας κατατάξουμε τα σημαντικότερα σημεία του δημιουργού ιστότοπων που διακρίνουν το σύστημα από άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες και, επομένως, αξίζουν την προσοχή των χρηστών.

Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων

Με τους Ιστότοπους, μπορείτε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους επισκέπτες σας ενσωματώνοντας λογαριασμούς κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε εδώ για να προσελκύσετε την προσοχή των χρηστών και να τους ενημερώσετε σχετικά με τις επερχόμενες ειδήσεις, εκδηλώσεις και ενημερώσεις είναι να προσθέσετε εικονίδια κοινωνικών μέσων, να μοιραστείτε τη ροή σας στο Twitter ή να εμφανίσετε το πλαίσιο όπως το Facebook στον ιστότοπο.

Τοπικές λίστες

Η λειτουργία διευκολύνει την προσοχή της επιχείρησής σας από την τοπική κοινότητα μέσω της προσθήκης της στους τοπικούς καταλόγους καταχωρίσεων. Απλώς δώστε τα στοιχεία της επιχείρησης, τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλα στοιχεία για να τα καταστήσετε διαθέσιμα στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Συνολικά, το σύστημα επιτρέπει την εγγραφή της επιχείρησής σας σε περισσότερους από 100 τοπικούς διαδικτυακούς καταλόγους σε λιγότερο από 5 λεπτά! Αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό και αποτελεσματικό!

Καταχωρίσεις ιστοσελίδων

Γκαλερί βίντεο και φωτογραφιών

Ο δημιουργός ιστοτόπων ζωντανεύει το έργο σας, καθιστώντας δυνατή την ενοποίηση και τη διαχείριση εντυπωσιακών γκαλερί βίντεο και φωτογραφιών που προσελκύουν την προσοχή των χρηστών. Όποιος στόχος έχετε, κατά την εκκίνηση ενός ιστότοπου, η προσθήκη φωτογραφιών και βίντεο θα ενισχύσει το ποσοστό αφοσίωσης των χρηστών. Το σύστημα παρέχει επίσης επιλογές επεξεργασίας εικόνας, επιτρέποντάς σας να περικόψετε, να περιστρέψετε και να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών που προστέθηκαν για να δημιουργήσετε μια μοναδική και εντυπωσιακή συλλογή μέσα σε αυτό.

Μηχανή ηλεκτρονικού εμπορίου

Εάν έχετε την πρόθεση να προσθέσετε τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τον ισχυρό ενσωματωμένο κινητήρα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η εγκατάσταση και διαχείριση ενός διαδικτυακού καταστήματος είναι εύκολη με τους Ιστότοπους. Μπορείτε να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε προϊόντα, εικόνες, περιγραφές, πολλαπλές διαμορφώσεις, καταστάσεις προϊόντων, να αντιστοιχίσετε κατηγορίες σε διαφορετικούς τύπους προϊόντων κ.λπ..

Οι χρήστες λογαριασμού Premium έχουν πρόσβαση στο σύστημα παρακολούθησης αποθέματος που τους βοηθά να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τα προϊόντα τους απευθείας στον πίνακα ελέγχου Ιστού.

Ηλεκτρονικό εμπόριο Ιστού

Επιπλέον, είναι δυνατή η προσαρμογή των πληρωμών (μόνο οι πληρωμές PayPal γίνονται δεκτές από το σύστημα αυτήν τη στιγμή) και οι επιλογές αποστολής δεν χρειάζονται πολύ χρόνο, ακόμη και αν δεν το έχετε κάνει ποτέ πριν. Εάν ενσωματώσετε το κατάστημά σας στο Web Etsy λογαριασμού, θα έχετε πρόσβαση σε πιο σύνθετες επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου και πληρωμής. Μια άλλη θετική απόχρωση είναι ότι οι Ιστότοποι δεν χρεώνουν τέλη συναλλαγής από τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται εντός του συστήματος.

Προηγμένο Analytics ιστότοπου

Οι Ιστότοποι έρχονται με το δικό τους ενσωματωμένο εργαλείο ανάλυσης ιστού Stats. Επιτρέπει την παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων του ιστότοπού σας, την εύρεση του ποσού και των πηγών επισκεψιμότητας, τη συμπεριφορά των επισκεπτών, τις κύριες πηγές κέρδους, τον αριθμό προβολών σελίδας κ.λπ..

Εργαλείο ενημερωτικών δελτίων

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να στέλνετε εκρήξεις μέσω email στα μέλη του ιστότοπού σας. Οι συνδρομητές προγράμματος Premium μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητες κωδικοποίησης HTML για τις βελτιωμένες επιλογές μορφοποίησης εικόνας και κειμένου.

Blogging

Εάν πρέπει να προσθέσετε ένα ιστολόγιο στον ιστότοπό σας, το να κάνετε αυτό με τους Ιστούς θα είναι μόνο λίγα λεπτά. Είναι εύκολο όχι μόνο να το ρυθμίσετε, αλλά και να επεξεργαστείτε και να ενημερώσετε τις αναρτήσεις καθώς και τις ρυθμίσεις μετά. Το μόνο πράγμα – πρέπει πρώτα να βρείτε πού να προσθέσετε ένα ιστολόγιο – είναι κρυμμένο στην καρτέλα της σελίδας εφαρμογής με το μενού προσθήκης σελίδας.

Δυνατότητα αντιστοίχισης προϊόντων

Ανάλογα με την εξειδίκευση του ιστότοπού σας, το σύστημα θα σας προσφέρει προσαρμοσμένο έντυπο υλικό μάρκετινγκ. Σας επιτρέπουν να προσφέρετε εξαιρετικές προσφορές σε καρτ-ποστάλ, επαγγελματικές κάρτες, ημερολόγια και άλλα δημοφιλή προϊόντα που παρέχονται από τη Vistaprint, τον διάσημο συνεργάτη Webs.

Ενισχυτής SEO

Οι Ιστότοποι ασχολούνται επίσης με την αξιοπρεπή προώθηση της ιστοσελίδας σας. Ένα ισχυρό εργαλείο SEO που αναπτύχθηκε ειδικά από τους ειδικούς του συστήματος βοηθά στην οργάνωση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να φτάσει σε υψηλές βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης χωρίς να απαιτούνται ειδικές τεχνικές δεξιότητες. Απλώς συμπληρώστε τις μετα-ετικέτες (τίτλοι, περιγραφές και λέξεις-κλειδιά) για να αυξήσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης. Λάβετε υπόψη ότι η διεύθυνση URL του ιστότοπου δημιουργείται αυτόματα από την υπηρεσία από το όνομα του στοιχείου μενού.

3. Σχέδια

Αριθμός θεμάτων:750
Δωρεάν θέματα&# x2714; ΝΑΙ
Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός✘ ΟΧΙ
Ταξινόμηση ανά κλάδο:&# x2714; ΝΑΙ
Επεξεργασία κώδικα CSS:✘ ΟΧΙ

Ο σχεδιασμός είναι ένα από τα απογοητευτικά χαρακτηριστικά του δημιουργού ιστότοπων. Από σήμερα, το σύστημα προσφέρει πάνω από 750 θέματα, τα οποία είναι έτοιμα για κινητά. Ανεξάρτητα από την εκτενή επιλογή προτύπου, τα θέματα φαίνονται λίγο ξεπερασμένα και δεν έχουν ευελιξία όσον αφορά την προσαρμογή τους. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε περισσότερες από 20 βιομηχανίες για να βρείτε το θέμα που αντιστοιχεί στην εξειδίκευσή σας. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε την επιλογή φίλτρου αναζήτησης, όπου μπορείτε να καθορίσετε τον κλάδο που σας ενδιαφέρει και να παρακολουθήσετε τις διαθέσιμες παραλλαγές. Το σύστημα σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δωρεάν και premium θέματα.

Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι Ιστότοποι δεν παρέχουν ευελιξία κωδικοποίησης HTML / CSS. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικό σχεδιασμό, ακόμα κι αν το επιθυμείτε. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους όλοι οι ιστότοποι που βασίζονται στο Web φαίνονται σχεδόν ίδιοι.

Μεταξύ των τροποποιήσεων που μπορείτε να κάνετε προσωπικά εδώ, είναι λογικό να αναφέρετε μια ευκαιρία να επιλέξετε ένα από τα διαθέσιμα σχήματα χρωμάτων, να προσαρμόσετε το χρώμα / εικόνα φόντου, τα στυλ γραμματοσειράς του σώματος του ιστότοπου, τη γραμμή πλοήγησης και το υποσέλιδο, να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε εικόνες, να προσθέσετε ετικέτες και τίτλοι κ.λπ. Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε το δικό σας κανάλι βίντεο και να ενσωματώσετε βίντεο YouTube που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν δομή ιστότοπου από ενότητες που υποδιαιρούνται σε διάφορες κατηγορίες για την ευκολία αναζήτησης. Αυτά περιλαμβάνουν δημοφιλή, συνδυασμούς, δομή, μέσα μαζικής ενημέρωσης, κοινωνικά, εμπόριο και άλλα.

Πρότυπα Ιστού

Εκτός από τις τυπικές παραμέτρους προσαρμογής σχεδιασμού ιστότοπου, οι Ιστότοποι σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε την έκδοση του προγράμματος επεξεργασίας για κινητά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά σχέδια προτύπων για κινητά και ακόμη και να προσαρμόσετε το συνδυασμό χρωμάτων καθενός από αυτά ώστε να ταιριάζει με τη γενική παλέτα χρωμάτων του ιστότοπού σας.

4. Υποστήριξη πελατών

Παραδόξως, η υποστήριξη πελατών Ιστού δεν είναι καθόλου απογοητευτική – υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε για να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις ή τα προβλήματά σας, ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα, τις δεξιότητες σχεδιασμού ή τον χρόνο που διαθέτετε. Μόλις εγγραφείτε στο σύστημα, σας προσφέρεται ένα περιεκτικό βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του συστήματος. Ωστόσο, όταν προχωράτε στη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε απροσδόκητα προβλήματα. Αυτό είναι όπου η ενότητα Βοήθεια που είναι διαθέσιμη στον Πίνακα ελέγχου θα είναι χρήσιμη.

Το πρώτο πράγμα που θα δείτε εδώ είναι η διαδραστική αναδυόμενη λύση συνομιλίας που βασίζεται στο NanoRep με πολλές επιλογές απάντησης. Αρχικά θα σας προσφερθεί να πληκτρολογήσετε την ερώτησή σας και να περιμένετε την άμεση απάντηση των ειδικών της ομάδας υποστήριξης. Εκτός από αυτό, θα μπορείτε να δείτε εκπαιδευτικά βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης του συστήματος προς όφελος. Αυτό είναι πολύ βολικό όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα, καθώς δεν χρειάζεται να μεταβείτε μεταξύ της Γνωσιακής βάσης / Συχνές ερωτήσεις / Κέντρο υποστήριξης – μπορείτε να λύσετε όλα τα προβλήματα σε ένα μέρος. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες για δωρεάν χρήστες. Οι συνδρομητές Premium Plan θα έχουν επιπλέον πρόσβαση σε υποστήριξη μέσω email, ζωντανή συνομιλία και βοήθεια τηλεφωνικής υποστήριξης.

5. Πολιτική τιμολόγησης

Οι Ιστότοποι έχουν ένα δωρεάν πρόγραμμα, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο με έως και 5 σελίδες στον υποτομέα του συστήματος. Αναμφίβολα, ένα δωρεάν πακέτο συνοδεύεται από σοβαρούς περιορισμούς, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετό για να εξερευνήσετε την υπηρεσία και να δοκιμάσετε το κύριο σύνολο χαρακτηριστικών της. Μεταξύ των περιορισμών που θα αντιμετωπίσετε εδώ είναι η ευκαιρία να δημοσιεύσετε έναν ιστότοπο μόνο στον υποτομέα, ο οποίος επιπλέον θα συνοδεύεται από το banner διαφήμισης συστήματος στο κάτω μέρος της σελίδας. Ο κινητήρας ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι διαθέσιμος εδώ.

Περιμένετε πιο προηγμένη λειτουργικότητα; Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε μία από τις συνδρομές επί πληρωμή, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Επιλογή τιμολόγησηςΚόστοςΧαρακτηριστικά
Μίζα:5,99 $ / μήνα✓ Απεριόριστες σελίδες
✓ Αποθήκευση 1Gb.
Ενισχυμένη:12,99 $ / μήνα✓ 20 Προϊόντα Web Store
✓ Θέματα Premium.
Υπέρ:22,99 $ / μήνα✓ Υποβολή μηχανών αναζήτησης.
✓ SEO Booster.

Οι τιμές εμφανίζονται με το σκεπτικό ότι θα λάβετε ένα πρόγραμμα 2 ετών. Οι Ιστότοποι προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για χρήστες που δεν είναι ικανοποιημένοι με τους όρους, την ποιότητα των υπηρεσιών ή το σύνολο χαρακτηριστικών των προσφερόμενων σχεδίων.

6. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οι Ιστότοποι είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων πλούσιο σε χαρακτηριστικά, το οποίο λειτουργεί καλύτερα για επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εδώ, αλλά η πλατφόρμα διαθέτει επίσης ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη από τους χρήστες, οι οποίοι εξερευνούν την υπηρεσία ως μία από τις πιθανές επιλογές σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ας δούμε γρήγορα τα πιο χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του συστήματος τώρα:

Πλεονεκτήματα:
Μειονεκτήματα:
&# x2714; Βολικό πρόγραμμα επεξεργασίας ιστοσελίδων WYSIWYG.
&# x2714; Ωραίες επιλογές υποστήριξης πελατών.
&# x2714; μηχανή ηλεκτρονικού εμπορίου;
&# x2714; Βελτιστοποίηση SEO.
✘ Δεν υπάρχουν επιλογές επεξεργασίας κώδικα.
✘ Μέτρια πρότυπα;
✘ Έλλειψη χαρακτηριστικών προσαρμογής σχεδιασμού.

7. Σύγκριση με ανταγωνιστές

Δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε τους Ιστούς με τους εξειδικευμένους ηγέτες. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύστημα φαίνεται να χάνει συνεχώς τις ανταγωνιστικές του θέσεις με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, ας ρίξουμε μια ματιά στη σύγκριση Webs vs Weebly για να μάθουμε, εάν υπάρχουν πτυχές που κάνουν την υπηρεσία να υπερισχύει αυτού του δημοφιλούς δημιουργού ιστότοπων.

Ιστοσελίδες εναντίον Weebly

Στην πραγματικότητα, η μόνη ματιά και στους δύο κατασκευαστές ιστότοπων είναι αρκετή για να κατανοήσει τη διαφορά. Οι Ιστότοποι στερούνται σίγουρα λειτουργικότητα, εργαλεία προσαρμογής σχεδιασμού, επιλογές ενοποίησης Για να μην αναφέρουμε την ποιότητα του προτύπου, παρόλο που ο αριθμός των θεμάτων που προσφέρει ο Ιστό είναι αρκετά εντυπωσιακός. Όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική, οι Ιστότοποι επίσης κάπως υστερούν έναντι του Weebly. Το κόστος των σχεδίων και ο αριθμός τους είναι σχεδόν το ίδιο και στα δύο συστήματα, αλλά ο Weebly είναι σίγουρα ο νικητής και σε αυτήν την πτυχή.

Συμπέρασμα

Ευκολία στη χρήση:7/10
Χαρακτηριστικά:6/10
Σχέδιο:6/10
Τεχνική βοήθεια:8/10
Τιμολόγηση:7/10
Συνολική βαθμολογία:6.8 / 10

Webs – είναι ένας δημιουργός ιστότοπων, ο οποίος ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών που είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν αξιόπιστη διαδικτυακή παρουσία για τις εταιρείες τους. Είναι αρκετά διαισθητικό για τους μη τεχνικούς, αλλά δεν διαθέτει πολλά λειτουργικά εργαλεία που έχουν μεγάλη σημασία για τους πιο προχωρημένους χρήστες.

Ας το παραδεχτούμε: Οι Ιστό είναι μια μικτή τσάντα. Η ευχρηστία, το αρκετά αξιοπρεπές σύνολο εργαλείων, η λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου και η προσιτή πολιτική τιμολόγησης πέφτουν θύματα σε ασυνήθιστα μέτρια πρότυπα και πωλημένα αναδυόμενα παράθυρα. Αν και σας επιτρέπει αναμφίβολα να δημιουργήσετε έναν απλό ιστότοπο, είναι πίσω από πιο σύγχρονες προσφορές όπως Wix, uKit και Γουέμπλι (αν και, έχει περάσει περισσότερο από τους περισσότερους ανταγωνιστές της).

Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε τους Ιστότοπους, εάν δεν έχετε εργαστεί ποτέ με την υπηρεσία, μην έχετε τις έννοιες των βασικών της και μην περιμένετε πάρα πολλά από αυτήν. Ωστόσο, εάν είστε πραγματικά προσανατολισμένοι στη δημιουργία ενός πλήρους ιστότοπου για επιχειρήσεις, τότε είναι λογικό να αναζητήσετε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για αυτήν την πλατφόρμα.

Δοκιμάστε τους Ιστούς τώρα

 Είναι δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map