De ce fiecare afacere ar trebui să aibă un plan SEO în loc

Importanța optimizării site-ului dvs. web pentru motoarele de căutare & modul în care SEO poate crește vânzările și obține clienți noi pentru proprietarii de întreprinderi mici.


De ce întreprinderile mici au nevoie de SEO

Mulți proprietari de întreprinderi mici au un site web, dar pur și simplu să ai unul în aceste zile nu este suficient.

Website-ul dvs. va trebui să obțină trafic înainte de a vă putea obține noi clienți. Deși există numeroase canale disponibile pentru creșterea prezenței dvs. online și pentru a vă descoperi pe web, SEO (optimizarea motoarelor de căutare) este unul dintre ele pe care fiecare proprietar de întreprinderi mici trebuie să le încorporeze.

Motoare de căutare precum Google, Bing, Yahoo, & DuckDuckGo reprezintă un mijloc excelent pentru clienți să caute și să găsească site-ul dvs. web.

SEO face asta: este practica de a optimiza un site web prin îmbunătățirea relevanței și a importanței sale pentru creșterea traficului pe care site-ul îl primește din motoarele de căutare. Este o strategie de marketing benefică pentru ca clienții să vă viziteze site-ul și să obțină expunere.

De ce întreprinderile mici au nevoie de SEO

Este posibil să fi auzit de SEO, dar nu ați înțeles cu adevărat de ce merită să vă petreceți timpul ca proprietar de afaceri mici, care își desfășoară majoritatea afacerilor pe plan local.

SEO este benefic pentru întreprinderile de orice dimensiune și este la fel de important pentru întreprinderile mici care oferă un produs sau serviciu local. Chiar dacă primiți majoritatea clienților la nivel local, SEO este încă important. Atât de mulți consumatori caută un produs sau serviciu pe web.

1. Căutarea este șoferul de trafic 1

Motoarele de căutare (precum Google și Bing) tipicall conduc cu 500% mai mult trafic decât paginile de social media – o statistică dificilă de ignorat. Ce este mai mult, Informații inteligente găsite că 34% din trafic provin din căutarea site-urilor de comerț electronic.

Defalcarea surselor de trafic extern către un site web

Pentru întreprinderile noi și mărcile mici care nu au prea multe aspecte sociale, acest lucru este de neprețuit, deoarece înseamnă că au șansa de a concura pentru traficul cu mărci bine stabilite în domeniul social media.

2. Utilizatorii nu defilează

De câte ori ați făcut clic pe a doua pagină a rezultatelor căutării?

Probabil că nu sunt mulți. Asta este pentru ca 75% dintre utilizatorii de internet voi nu derulați pe prima pagină a rezultatelor căutării.

În schimb, se stabilesc pe ceea ce găsesc în rezultatele de top. Deci, dacă site-ul dvs. apare după pagina 1 cu rezultatele căutării pentru cuvântul cheie desemnat, nu veți pierde o mulțime de trafic.

Nu este suficient să scoți un conținut mediocru și să speri la tot ce este mai bun. Dacă doriți să ieșiți în evidență printre celelalte mii de rezultate Google și să le faceți pe prima pagină, trebuie să produceți din nou conținut de calitate din nou.

Google va începe să ia notă de acest lucru (că furnizați conținut excelent) și va continua să-l servească pentru persoanele care caută subiectul dvs. sau cuvintele cheie.

Cum poți face asta? Puteți începe prin:

 • Cercetarea cuvintelor cheie cu concurență scăzută deci nu trebuie să muncești la fel de greu pentru a ieși în evidență.
 • Nu mai folosiți tehnici SEO proaste – Google a conceput multe tehnici de blackhat și nu va mai zbura. Evitați să folosiți aceste tactici.
 • Scrie conținut bun! Gândește-te la ce dorește publicul tău și trebuie să le citească și să le servească pentru asta.

timpul alocat online

3. SEO ajută la închiderea vânzărilor

Metodele de publicitate tradiționale nu mai zboară cu consumatorii. Conducerea de ieșire, cum ar fi publicitatea directă prin poștă și prin presă o rată medie apropiată de 1,7%, întrucât avantajele care provin din SEO convertesc 14,6% în creștere.

4. SEO local este mai important decât vreodată

În Ultima actualizare „Possum” a Google, acestea au o prioritate grea pe SEO local. Asta înseamnă că atunci când un utilizator caută ceva, Google va încerca să le ofere rezultate care se află în imediata apropiere.

Așadar, dacă cineva caută pantofi, Google le va arăta cele mai apropiate magazine de pantofi pe o hartă.

Exemplu de căutare locală Google

Aceasta înseamnă că nu numai că SEO vă vede de către o audiență mai largă din întreaga lume, dar crește și șansele de a obține un obicei local.

5. Mai mulți consumatori decât utilizează vreodată căutarea

Potrivit Google, 4 din 5 consumatori folosesc Google pentru a căuta afaceri. Utilizează motoarele de căutare pentru a găsi adrese, ore de deschidere și recenzii.

Dacă afacerea dvs. nu se clasează bine, veți rata acest număr imens de oameni care caută în mod activ afaceri ca ale voastre.

Dar întrebarea la care se rezumă este următoarea:

Poate SEO crește vânzările pentru compania mea mică?

Poveștile individuale de succes ale întreprinderilor mici diferă, dar aproape toate arată că implementarea unei strategii SEO crește eficient vânzările și clienții.

Don Sadler, un scriitor independent care și-a făcut propria implementare SEO pentru site-ul său web, a înregistrat o creștere constantă a micii sale afaceri.

Acum primește aproximativ 90% din afacerile sale de la oameni care își găsesc site-ul prin intermediul motoarelor de căutare folosind fraze cheie.

Michael Holsinger, proprietarul unui mic magazin de reparații auto, a raportat că vânzările sale lunare au crescut de la 18.000 USD la 28.000 dolari pe lună, după ce a lucrat cu o agenție pentru a-și îmbunătăți SEO, iar conversiile din traficul web au crescut cu peste 30 la sută..

Indiferent dacă parcurgi traseul DIY sau îl abordezi cu ajutorul unui profesionist, SEO poate avea un impact semnificativ asupra vânzărilor și creșterii clienților.

Sfat SEO: SEO este o investiție și cu cât veți pune mai mult în ea, cu atât va fi mai mare randamentul dvs. – sub forma unui clasament mai mare în motoarele de căutare, a afacerilor și a loialității clienților.

SEO este un instrument puternic …

Optimizarea motorului de căutare este un canal de marketing puternic și orice întreprindere mică cu un site web ar trebui să aibă o strategie SEO în vigoare.

Modul în care decideți să abordați sarcina SEO depinde de dvs., dar având cel puțin câteva tactici SEO în practică vă va începe pe calea către prima pagină a rezultatelor căutării. Deoarece web este un loc atât de popular pe care clienții caută produse și servicii, SEO este un instrument puternic pe care micile companii locale nu își pot permite să îl ignore..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map