De ce ar trebui să utilizați Managerul de etichete Google

O imagine de ansamblu a Managerului de etichete Google – despre ce este vorba, de ce ar trebui să o utilizați și cum să începeți.


De ce ar trebui să utilizați Managerul de etichete Google
În aceste zile, tot mai mulți oameni adoptă Managerul de etichete Google ca modalitatea lor preferată de a configura urmărirea site-ului. În acest articol, vom oferi o imagine de ansamblu despre ce este Managerul de etichete Google, de ce ar trebui să-l utilizați și cum să începeți.

Ce este exact Managerul de etichete Google?

Managerul de etichete Google este un sistem gratuit de gestionare a etichetelor care vă permite să gestionați toate etichetele site-ului dvs. web dintr-o singură interfață web doar adăugând un fragment de cod pe site-ul dvs. Dar înainte de a merge mai departe în Tag Manager, permiteți etichetele de vorbire.

Etichetele sunt fragmente de cod pe care le adăugați site-ului dvs. web pentru a înțelege comportamentul utilizatorilor, pentru a monitoriza campaniile de publicitate online sau pentru a măsura traficul pe site-ul dvs. Sistemele comune de marketing care v-ar solicita să adăugați etichete pe site-ul dvs. includ:

 • Google Analytics – Etichetele Google Analytics urmăresc vizitarea site-ului și implicarea utilizatorilor cu elemente de pe site-ul dvs., cum ar fi butoane, formulare și multe altele.
 • Google AdWords – Etichetele Google AdWords măsoară dacă utilizatorii pe care îi faceți publicitate la finalizarea acțiunilor propuse, precum efectuarea unei achiziții sau solicitarea informațiilor.
 • Facebook Publicitate – Asemănător etichetelor Google AdWords, etichetele Facebook evaluează câți utilizatori din campaniile dvs. Facebook au finalizat acțiunile dorite la fața locului.
 • Remarketing AdRoll – Etichetele de remarketing, precum cele folosite de AdRoll, plasează un cookie pe browserele vizitatorului dvs., astfel încât să faceți publicitate vizitatorilor site-ului dvs. de pe web, rămânând în vârf.

Gestionarea tuturor acestor etichete separate poate fi complicată și dezordonată. Urmărește-ți amploarea Managerului de etichete Google! În loc să ceri dezvoltatorului să adauge etichete de site-uri pe site-ul tău sau să te încurci singur cu codul, poți pur și simplu să urci în interfața Managerului de etichete Google intuitiv și să configurezi etichete cu doar câteva clicuri. Da, te rog!

De ce ar trebui să o folosești?

 1. Flexibilitate – după cum sa menționat mai sus, valoarea principală a Tag Manager este că puteți actualiza etichetele site-ului dvs. rapid și ușor, eliberându-vă pentru a lucra la lucruri mai interesante legate de afacerea dvs.!
 2. Priza & Redare – Managerul de etichete vine cu o serie de șabloane pre-construite, inclusiv etichete pentru Google Analytics, conversii AdWords, remarketing și alte rețele de anunțuri.
 3. Ascultători de evenimente – ascultătorii de evenimente facilitează urmărirea evenimentelor Google Analytics pe site-ul dvs., cum ar fi clicuri pe linkuri, clicuri pe butoane și trimiteri de formular.
 4. Evitați redundanța – în timp este ușor pentru site-uri să acumuleze multe etichete din surse diferite. Managerul de etichete Google păstrează toate etichetele organizate într-un singur loc.
 5. Versiune și control de proces – Tag Manager vă permite să creați instantanee ale stării curente a etichetelor dvs., așa că, dacă ceva se întâmplă, puteți întoarce întotdeauna la o versiune anterioară.

Exemple de etichete Puteți configura cu Managerul de etichete Google

 • Google Analytics
 • Evenimente Google Analytics (câteva exemple includ clicuri pe linkuri, clicuri pe butoane și redări video)
 • Pixel de conversie AdWords
 • Etichete DoubleClick Floodlight
 • Remarketing Google
 • HTML personalizat
 • Etichete personalizate de imagine

Dacă acestea nu sunt suficiente pentru dvs., mai jos este o captură de ecran din Managerul de etichete Google care evidențiază unele dintre etichetele de top pe care aveți voie să le adăugați pe site-ul dvs..

Etichetele de top permise în Managerul de etichete Goolge

Cine nu are nevoie de Managerul de etichete Google?

Dacă îndepliniți ambele condiții următoare, puteți săriți probabil managerul de etichete Google:

 1. Nevoile de bază pentru urmărirea Google Analytics – aveți o configurație de bază a Google Analytics și nu este necesar să urmăriți evenimente personalizate, trimiteri de formular, clicuri de linkuri, vizitări pe mai multe domenii.
 2. Nu folosiți etichete de la mai mulți furnizori –nu efectuați nicio urmărire pe site în afara Google Analytics.

O instalație de bază Google Analytics și un Google Tag Manager vă solicită să adăugați un fragment de cod pe site-ul dvs., astfel încât dacă nu intenționați să adăugați niciun alt cod pe site-ul dvs., puteți săriți probabil Managerul de etichete Google. Cu toate acestea, dacă știți că veți ajunge să aveți nevoie să adăugați mai multe etichete sau să vă ajustați personalizarea etichetei Google Analytics, Google Tag Manager este probabil cel mai bun pariu.

Cum instalați Managerul de etichete Google?

Așadar, acum când sunteți convins că Managerul de etichete Google este potrivit pentru dvs., iată o imagine de ansamblu la nivel înalt a ceea ce trebuie să faceți pentru a începe. În acest exemplu, vom arăta cum să creați un cont de Manager de etichete Google, să îl instalați pe site-ul dvs. și să configurați urmărirea de bază Google Analytics.

Pasul 1: Creați a Contul Managerului de etichete Google la google.com/tagmanager

Creați un cont Manager de etichete Google

Pasul 2: Prinde Managerul de etichete Google codul containerului și lipiți-o după deschidere eticheta pe site-ul dvs.

copiați codul containerului Manager de etichete Google

Pasul 3: selectați tasta tipul etichetei doriți să urmăriți și să completați orice detalii relevante.

După ce selectați tipul de etichetă pe care doriți să o adăugați, Managerul de etichete vă va solicita orice detalii relevante asociate cu eticheta. În cazul Google Analytics, vă va solicita ID-ul dvs. de cont, astfel încât să știe unde să trimiteți datele de urmărire.

Selectați tipul de etichetă pe care doriți să o urmăriți

Pasul 4: Adăugați a regula de tragere pentru a spune Managerului de etichete Google când ar trebui să se activeze eticheta.

Adăugați o regulă de tragere

Pasul 5: Publicați-vă etichetele!

După ce vă creați etichetele, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul roșu de publicare și codurile dvs. de urmărire vor fi live.

Publicați-vă etichetele

Asta e. Deci ce mai aștepți? Începeți să gestionați aceste etichete!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map