Cum să vă faceți încărcarea rapidă a site-ului dvs. WordPress

Cel mai rapid și simplu mod de a accelera site-ul dvs. WordPress și de a-l încărca la maxim. Aflați cum să faceți ca WordPress să funcționeze mai repede.


Faceți ca WordPress să funcționeze mai repede

WordPress este un CMS excelent (sistem de gestionare a conținutului), dar, după cum probabil știți, poate suferi de întârzieri majore. Din păcate, viteza este o problemă uriașă cu WordPress și chiar o nouă instalare a WordPress din cutie nu este chiar atât de rapidă. Făceam unele Testele de viteză pingdom și iată o captură de ecran cu viteza medie de încărcare a paginii pe care am primit-o după o nouă instalare:

Timp de încărcare a WordPress după o nouă instalare

Acum, singurii factori care pot afecta viteza în acest moment sunt gazda mea web, geolocalizarea serverelor de test Pingdom și noul site WordPress. Ignoră celelalte statistici și uită-te acum la timpul de încărcare. A fost nevoie de aproape 1 secundă pentru a încărca un site WordPress destul de gol, complet nou. O secundă s-ar putea să nu pară mult timp, dar de fapt este. Și, bineînțeles, după instalarea temei și a pluginurilor personalizate, împreună cu toate imaginile, videoclipurile și conținutul site-ului dvs. – se va încărca și mai încet! Mai mult, testele multiple au scos la iveală o variație a diferențelor de timp de încărcare, incluzând multe timpuri de încărcare mai lungi, pe care unele le-au luat mai aproape de 2 secunde pentru a se încărca.

De ce este atât de importantă viteza?

Credeți sau nu, există încă sute de mii de americani (și milioane în întreaga lume) care accesează internetul pe conexiuni lente, de la apeluri telefonice până la vechiul standard de telefon 2G. Chiar și unii operatori 3G și 4G au o încetinire extremă atunci când rețeaua lor este inundată de solicitări de trafic.

Pentru orice afacere online, este crucial să vă luați timpul necesar pentru a vă maximiza eficiența site-ului. În caz contrar, s-ar putea să pierdeți clienți. Doar o secundă suplimentară a timpului de încărcare face toată diferența și vă poate costa sute (sau chiar mii) de dolari în venituri pierdute.

FACTIV RAPID: Studiile au dovedit că site-ul web mediu are încărcat mai puțin de 2 secunde pentru a capta atenția unui potențial client.

Site-urile lente care necesită mai mult timp la încărcare crește foarte mult șansa de a pierde clientul și acea vânzare potențială. În plus, este bine știut că site-urile web lente au, de asemenea, efecte negative pe SEO și de obicei se clasifică mai jos.

Să facem WordPress mai rapid!

Deci, cum pot face ca site-ul meu WordPress să se încarce rapid? După cum ați citit probabil în altă parte, există o varietate de modificări tehnice, ajustări și pluginuri pe care le puteți instala, toate au scopul de a face ca WordPress să funcționeze puțin mai repede. După instalare W3 Cache totală, unul dintre cele mai bine cotate pluginuri de memorie cache WordPress, veți observa viteze semnificativ mai rapide:

Timp de încărcare a WordPress după o nouă instalare cu W3 Total Cache activat

SFAT RAPID: Racheta WP este topul meu preferat de memorie în cache WordPress. Este un plugin premium, ceea ce înseamnă că va trebui să plătiți pentru asta, dar merită. Este mai rapid, are o interfață de utilizator mai simplă și este mult mai ușor de configurat.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, timpul de încărcare a scăzut semnificativ … dar ar putea fi totuși mai bun! Mai am câteva lucruri pe care aș putea să le modific pentru a le face mai repede. Pingdom în sine vă va spune ce alte lucruri puteți face, deși am constatat că majoritatea dintre acestea au crescut doar scorul de „performanță” al lui Pingdom și nu au ajutat cu adevărat la creșterea punctajului real „timp de încărcare”..

Timp de încărcare cu scorul de performanță Pingdom Grade îmbunătățit

După cum puteți vedea mai sus, gradul de performanță al lui Pingdom s-a îmbunătățit dramatic după ce le-a urmat instrucțiunile, DAR nu a îmbunătățit într-adevăr timpul de încărcare efectiv suficient pentru a-l numi o îmbunătățire.

NOTĂ RAPIDĂ: Pluginurile WordPress ajută la îmbunătățirea lucrurilor, dar s-ar putea să nu fie suficient de rapid.

În timp ce toate aceste modificări suplimentare recomandate de Pingdom au ajutat, din păcate, toate necesită mult timp pentru configurare și în cele din urmă au sfârșit să nu fie un impuls semnificativ în ceea ce privește viteza. Încă puteam face compresia de imagini, deși noua mea instalare de WordPress nu avea încă imagini. Deci, ceea ce este o modificare mai semnificativă pentru a crește dramatic timpul de încărcare?

Cum să crească în mod semnificativ viteza?

Cheia crucială pentru ca WordPress să funcționeze cât mai repede este alegerea furnizorului potrivit de găzduire. Face o diferență BIG. Când începeți, majoritatea webmasterilor încearcă în mod inteligent să economisească cât mai mulți bani. Adesea vor alege un cont de hosting gratuit, partajat, care pare a fi o afacere bună. Deși un cont de găzduire partajat poate fi suficient pentru nevoile lor curente, gazda lor curentă este probabil problema. Am vrut să pun această teorie la încercare și am instalat o nouă copie a WordPress pe o varietate de conturi diferite de găzduire web. După testarea fiecăruia, rezultatul principal a fost impresionant:

Timpul de încărcare a unei noi instalări WordPress cu A2 Hosting

Pur și simplu modificând gazdele web, viteza de încărcare a crescut dramatic! Acest lucru are sens, deoarece gazda dvs. web este mușchiul real din spatele site-ului dvs. web. Deși există modificări tehnice și optimizări pe care le puteți efectua, serverul fizic și centrul de date pe care site-ul dvs. WordPress este găzduit face diferența cea mai semnificativă. Dacă intenționați să vă seriozați cu privire la viteza site-ului dvs., trebuie să alegeți gazda potrivită.

NOTĂ RAPIDĂ: Cea mai importantă diferență este serverul fizic și centrul de date pe care este găzduit site-ul dvs. WordPress.

Folosirea planului optimizat WordPress Turbo de la A2 Hosting

Pentru a obține cel mai rapid timp de încărcare, am folosit planul WordPress Turbo de la A2 Hosting, care este în continuare gazduire web partajată, dar optimizat pentru WordPress. Este o alegere excelentă pentru găzduirea WordPress, deoarece vine preinstalat cu WordPress configurat optim.

Pentru a începe, accesați a2hosting.com/wordpress-hosting și înregistrați-vă cu planul Turbo. Dacă sunteți cu adevărat serios în ceea ce privește viteza, aveți opțiunea de a adăuga chiar mai multă putere dublând nucleele procesorului și adăugând 1 GB RAM, deși NU am făcut acest lucru pentru testul meu.

A2 Gazduire optiuni configurabile

Finalizați plata și Gazduirea A2 va instala automat o versiune optimizată a WordPress pe contul dvs. V-aș recomanda să instalați o copie proaspătă, deoarece astfel va fi optimizată complet cu configurațiile corecte W3 Total Cache, deși puteți migra site-ul WordPress existent fără să instalați o copie nouă (va trebui doar să instalați pluginurile care sunt incluse și apoi configurați manual W3). După cum puteți vedea din imaginea de mai jos, vine cu alte câteva pluginuri, în plus față de W3 Total Cache, cum ar fi EWWW Image Optimizer pentru comprimarea imaginilor.

Captura de ecran a pluginurilor implicite care vin preinstalate cu A2 Hosting

În afară de W3 și EWWW, celelalte pluginuri nu contribuie la viteză și sunt mai mult din ceea ce consider bloatware … Le puteți elimina sau păstra, în funcție de nevoile dvs..

Alte Tweaks pentru a efectua

Iată câteva lucruri suplimentare de verificat!

Utilizați PHP 7

Asigurați-vă că gazda dvs. web folosește PHP 7 sau mai mare. În momentul scrierii, foloseam PHP 5.6, care este mai lent și acum nici măcar recomandată de WordPress. PHP 7 este de ceva vreme acum, dar nu a fost încă implementat pe multe site-uri. Am fost mai lent decât ar fi trebuit să-l adopt eu. În cele din urmă, este cu aproximativ 2 – 3x mai rapid datorită noului său Zend Motor 3.0. De asemenea, poate suporta 3x cât mai multe solicitări pe secundă, ceea ce reprezintă un impuls de performanță mare. Linie de jos – asigurați-vă că gazda dvs. are PHP 7 activat.

NOTĂ RAPIDĂ: Trebuie să fii atent cu site-ul existent, deoarece actualizarea versiunii PHP a serverului tău poate cauza unele probleme. Verifică-ți codarea temei și a pluginurilor pentru compatibilitate primul!

Imagini LazyLoad

Deoarece imaginile au dimensiuni destul de mari, veți dori să le optimizați. Așa cum am menționat mai sus, pluginul EWWW Image Optimizer va face acest lucru. Există și alte altele. Dar, în afară de optimizarea imaginilor, o bună practică este să le „descărcați”, astfel încât să apară doar atunci când intră în vizorul browserului către utilizator. De exemplu, dacă aveți o pagină lungă cu mult conținut deasupra imaginii, imaginea nu se va încărca până când utilizatorul derulează în jos la locul din pagina în care este încorporată imaginea. Acest mecanism reduce numărul de solicitări HTTP și îmbunătățește timpul de încărcare pentru utilizator.

Concluzie

Există o varietate de modificări tehnice pe care le puteți efectua pentru a îmbunătăți timpul de încărcare al WordPress-ului dvs., dar cel mai important impuls de viteză pe care îl puteți da este folosind gazda web potrivită. Înainte de a transfera site-ul existent la noua dvs. gazdă, accesați mai întâi pagina Instrumentul de testare a vitezei Pingdom și executați un test rapid pe site-ul dvs. existent. Salvați statisticile și rulați din nou testul după ce ați făcut transferul pentru a compara diferențele de viteză. Puteți utiliza acest lucru pentru a măsura îmbunătățirea noii viteze.

Când optimizați WordPress pentru viteză, este întotdeauna cel mai bine să începeți pe piciorul drept. Utilizarea gazdei potrivite, cum ar fi planul WordPress Turbo de la A2 Hosting, ca bază și optimizarea de acolo, vă va asigura că WordPress-ul dvs. se execută la maxim.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map