Cum să transformi abonații prin e-mail în cumpărători în 3 pași simpli

Aflați cum puteți converti abonații dvs. de e-mail în cumpărători cu un sistem simplu în 3 pași pe care îl puteți pune la dispoziție folosind ciclul de cumpărare al clienților.


Transformați abonații de e-mail în cumpărători

Marketingul prin e-mail este un canal de marketing incredibil de eficient pentru majoritatea întreprinderilor și, dacă este utilizat corect, vă poate crește vânzările.

Dar cum să-i transformi pe abonați în cumpărători?

Există de fapt un sistem simplu pe care îl poți pune în aplicare, care să se alinieze ciclului de cumpărare al clienților.

Aceasta acoperă trei etape cheie: stadiu de conștientizare, unde consumatorul cunoaște marca dvs. și ce oferiți; stadiul considerației, unde fac cumpărături pentru alte opțiuni și cântăresc pro și contra; si etapa de cumpărare, unde se apucă și se apasă pe butonul „cumpără”.

ciclul de cumpărare al cliențilorSursa imaginii

Când implementați o strategie pentru fiecare dintre aceste etape, puteți muta rapid abonații dvs. de e-mail să fie pasivi și să îi transformați în cumpărători activi.

SFAT RAPID: Este important să pornești pe piciorul drept și să folosești software-ul de marketing de e-mail potrivit pentru a-ți primi abonații!

1. Oferiți valoare avansată

Există atat de mult informații gratuite disponibile pe internet în zilele noastre în care oricine poate găsi informații despre orice, oriunde. Ceea ce înseamnă că tu avea pentru a ieși în evidență dacă doriți să construiți o bază de clienți fideli.

Oferirea unei valori inițiale înainte ca consumatorul să se fi angajat să vă ofere bani este vitală. Nu numai că aceasta creează încredere, dar le oferă o previzualizare gratuită a ceea ce puteți oferi și cum îi puteți ajuta să rezolve o problemă cheie pe care o au.

Atragerea oamenilor în etapa de conștientizare

Valoare, valoare, valoare. Acesta este cel mai important lucru pe care vă puteți concentra în etapa de conștientizare a ciclului de cumpărare. Acest lucru poate apărea sub forma:

 • Postări pe blog
 • Actualizări mediatice de socializare gândite
 • Descărcabile
 • Videoclipuri
 • Ghiduri de instruire

În această etapă, doriți să vă educați publicul, iar una dintre cele mai reușite modalități de a face acest lucru este oferirea a ceea ce este cunoscut drept „magnet de plumb”- ceva valoros și educativ pentru care utilizatorii își schimbă adresa de e-mail.

Este o situație câștig-câștig. Primesc informații gratuite extraordinare și primiți adresa de e-mail pentru a le comercializa.

IMPORTANT: Captarea adreselor de e-mail este vital pentru că, spre deosebire de canalele sociale, le deții și ai un control complet asupra lor.

Să aruncăm o privire asupra conținutului gratuit și valoros pe care îl oferă alte mărci pentru a capta adrese de e-mail și pentru a educa oamenii în stadiul de conștientizare.

Exemplu de oferire a valorii inițialeSupraviețuirea Viață oferă consumatorilor șansa de a învăța cum să facă ceva.
Exemplu de oferire a valorii inițialeBidsketch oferă utilizatorilor un șablon gratuit pentru crearea de propuneri de clienți.

2. Puneți o secvență de e-mail nutritivă în loc

„Ce este o secvență de e-mailuri hrănitoare?” s-ar putea să întrebi.

Acesta este ceea ce trebuie să implementați în etapa de „luare în considerare” pentru a vă îngriji abonații și a le arăta de ce ar trebui să cumpere de la tu în locul concurentului.

Este vorba despre o serie de e-mailuri automate care sunt declanșate să apară pe o săptămână sau două după ce cineva a descărcat conținutul dvs. gratuit și valoros.

În această fază, doriți să răspundeți oricăror obiecții pe care le-ar putea avea publicul dvs. despre cumpărarea de la dvs. și să vă agitați problema, astfel încât să fie disperați de o soluție.

Haideți să aruncăm o privire la o secvență de nutriție de exemplu:

Email 1 (conștientizare): trimiteți descărcarea gratuită sau conținut valoros și prezentați-vă afacerea.

exemplu de e-mail de încurajare

Email 2 (în considerare): introduceți abonatului o problemă-cheie pe care ar putea să o aibă și îndrumați-i către o anumită postare de blog sau mai mult conținut gratuit, valoros, care îi ajută în acest sens.

Exemplu de e-mail interesant

Email 3 (în considerare): atingeți orice obiecții pe care le-ar putea avea abonatul despre afacerea sau produsul dvs. E-mail-urile cu întrebări frecvente sunt foarte bune aici, precum sunt studiile de caz sau mărturiile extinse ale utilizatorilor.

Exemplu de e-mail interesant

Email 4 (cumpărare): acum este timpul să treceți abonatul de la stadiul de considerare la stadiul de cumpărare. Adu-ți produsul la ele și oferă un discount sau un bonus ca un stimulent pentru a acționa rapid (vom vorbi mai mult despre această tehnică într-un moment).

Email 5 (cumpărare): reamintește-i abonatului problema lor și soluția ta pentru aceasta și urmărește oferta sau bonusul.

După cum puteți vedea, secvența se aliniază procesului de cumpărare a clientului, astfel încât să schimbați încet abonatul de la o etapă la alta, creând încredere și oferind valoare gratuită.

3. Utilizați tehnici de redactare a cheilor

Există un motiv pentru care redactarea este o industrie atât de mare. Comunicarea cu publicul tău nu înseamnă doar să pui câteva cuvinte pe hârtie (sau ecran), ci este vorba apăsând în mintea umană și folosind tehnici de marketing psihologic care s-au dovedit că funcționează.

Puteți utiliza aceste tehnici în secvența dvs. de nutriție pentru a accelera procesul de abonare la client, dar le puteți utiliza, de asemenea, pentru a transforma vizitatorii blogului în cumpărători și când comunicați cu publicul dvs. pe alte platforme.

3 diferite tehnici de psihologie pentru redactare

1. Teoria ratei: Oamenilor nu le place să rateze lucrurile. Fapt. Dacă vă luptați să schimbați abonații de la stadiul de considerare la stadiul de achiziție, luați în considerare adăugarea unui sentiment de penurie oferind un număr limitat de produse.

2. Prezentați avantajele NU caracteristicile: Multe companii fac greșeala de a evidenția caracteristicile produsului sau serviciului lor, cum ar fi cât de ușor este de utilizat sau de interfața super-duper pe care o rulează. În realitate, consumatorilor nu le pasă de acest lucru. În schimb, vor să știe cum aceste caracteristici îi vor ajuta să își atingă obiectivele și să își rezolve problemele.

Exemplu de tehnici de psihologie redactate„Te voi învăța să fii bogat” folosește o listă de beneficii pe pagina lor de vânzări.

3. Încercați sau oferiți un stimulent: Oamenilor le place mai mult bătaia pentru buck. Dacă văd că beneficiază de o sumă bună cu un bonus suplimentar sau o reducere atractivă a prețurilor, va fi mai probabil să cumpere.

Puteți injecta acest lucru în gropile dvs. oferind o reducere de timp limitată pentru noii abonați sau adăugând câteva bonusuri valoroase dacă cumpără rapid.

Exemplu de utilizare a tehnicilor de psihologie redactateWarriorPlus folosește o combinație de reduceri de prețuri cu timp limitat și penurie pentru un impact maxim.

WarriorPlus folosește o combinație de reduceri de prețuri cu timp limitat și penurie pentru un impact maxim.

Transformarea abonaților în clienți nu trebuie să fie un caz de lovire și speranță.

După ce știi ce implică fiecare etapă a procesului de cumpărare a clienților, poți să îți adaptezi conținutul și corespondența cu aceștia pentru a se alinia cu acesta, mutându-le de la o etapă la alta fără probleme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map