Cum să obțineți un magazin de comerț electronic în 10 minute

Un ghid rapid pentru întreprinderile mici care doresc să vândă online. Aflați cel mai rapid și simplu mod de a începe cu propriul magazin de comerț electronic.


Cum să obțineți un magazin de comerț electronic

Vânzarea online este un lucru pe care mulți proprietari de afaceri mici le-ar plăcea să facă, dar sunt reticenți să încerce. Cu toate acestea, vânzarea online poate fi un beneficiu uriaș pentru afacerea dvs. și nu numai că îți crește vânzările, ci și extinde-ți piața, oferă confort clienților și creează noi oportunități de creștere. Avantajele care întrec bine contra și vânzarea online este ceva ce ar trebui să urmărești să realizezi pentru afacerea ta.

Noțiuni introductive cu un magazin de comerț electronic

Pentru a vinde online, va trebui să înființați un magazin de comerț electronic și, nu faceți greșeală în acest sens, există foarte multe planificări & munca grea care merge în asta. Cu toate acestea, a începe și a crea primul tău magazin de comerț electronic este mai ușor decât crezi. Pentru cei mai mulți, un magazin de comerț electronic poate părea nepractic din cauza costurilor foarte scumpe ale angajării unui dezvoltator web profesionist, dar puteți construi unul singur. Există nenumărate platforme de comerț electronic pe web care îl fac incredibil de ușor (și mult mai ieftin) să-ți creezi propriul magazin de comerț electronic și să începi să vinzi online.

Cum să vă ridicați magazinul de comerț electronic & Se rulează în 10 minute

După cum am promis, în acest articol, vă vom conduce prin procesul de obținere a unui magazin de comerț electronic. Este foarte rapid și ușor!

În primul rând, va trebui să vă înscrieți cu o platformă de comerț electronic. Shopify.com este unul dintre cele mai bune și mai populare servicii pentru acest lucru. Au tot ceea ce ai nevoie pentru a lansa cu ușurință un magazin online de comerț electronic complet și multe companii online de succes le folosesc.

Determinarea tipului de magazin de care veți avea nevoie

Când v-ați creat contul pentru prima dată, veți fi plimbat printr-un ecran de configurare rapidă, la care va trebui să răspundeți pentru a ajuta Shopify să înțeleagă mai bine nevoile dvs. de comerț electronic. Configurarea este super simplă și va trebui doar să răspundeți la întrebări. Acest lucru îl va ajuta pe Shopify să determine tipul de magazin de care ai nevoie. După ce ai terminat, Shopify va crea automat un cont pentru tine și va genera apoi un magazin de comerț electronic, bazat pe intrarea ta. Mai jos este o captură de ecran a tabloului de bord principal:

Tabloul de bord principal Shopify unde puteți crea un nou magazin de comerț electronic

Aici veți merge pentru a configura și edita magazinul dvs. de comerț electronic. Vi s-a oferit o probă gratuită de 14 zile pentru a vă ajuta să vă găsiți rulmenții. În acest timp, puteți adăuga produsele dvs., puteți configura opțiuni de expediere și personaliza aspectul magazinului dvs. online. Pentru cei mai puțin pricepuți din punct de vedere tehnologic dintre noi, aceștia oferă și ei cursuri online gratuite să te plimb prin magazinul tău, ceea ce este foarte util.

Ce se întâmplă dacă am deja un site web existent?

Dacă aveți deja un site web existent, puteți utiliza în continuare Shopify pentru a adăuga magazinul dvs. de comerț electronic la acesta. Pe lângă capacitatea de a construi un nou magazin online, Shopify vă permite, de asemenea, să transformați orice site web existent într-un magazin de comerț electronic. Dacă nu căutați o nouă construcție de magazine, Planul Lite pentru 9 dolari pe lună vă permite să vă transformați produsele Cumpărați nasturi pentru a vă plasa oriunde online. Vizitatorii pot să adauge articolele în coș și să finalizeze plata prin intermediul Shopify Checkout fără a părăsi vreodată site-ul curent. Shopify ar trebui să vă sugereze automat această opțiune atunci când ați răspuns la întrebări la configurare.

Asta a fost ușor!

Felicitări! Acum aveți un magazin de comerț electronic și nu ar trebui să vă ia mai mult de 10 minute pentru a obține! Pentru a vizualiza magazinul online, trebuie doar să faceți clic pe pictograma săgeată din partea stânga sus a ecranului. Puteți vedea magazinul dvs. oricând, făcând clic pe acesta.

Faceți clic pentru a vizualiza magazinul dvs. de comerț electronic

Probabil ați observat în acest moment magazinul dvs. de comerț electronic este doar gol! Este corect. Tehnic ai un magazin de comerț electronic, dar acum va trebui să îl configurezi. De aici începe adevărata lucrare …

Configurarea noului dvs. magazin

Acum că aveți un magazin de comerț electronic, este timpul să îl configurați. Magazinul dvs. este gol și va trebui să adăugați produse la acesta. Va trebui să configurați aceste produse, să schimbați tema magazinului, să vă setați transportul & cote de impozitare, adăugați paginile dvs. de politică juridică și multe altele. Așa cum am menționat anterior, există multă muncă și planificare care merge într-un magazin de comerț electronic și de aici începe. Din fericire, această lucrare este ceva direct și care nu este dificil să ne dăm seama. Shopify face cu adevărat o treabă bună în a face intuitiv. Oricine poate face acest lucru și nu trebuie să fii un dezvoltator web priceput.

Recapitulare rapidă: Crearea unui magazin de comerț electronic este ușoară și durează doar câteva minute! Cu toate acestea, adăugarea de produse și configurarea magazinului dvs. este ceea ce necesită timp.

Ultimele cuvinte de sfat

Lista de verificare pentru lansarea magazinului esențial Shopify este o resursă excelentă de verificat înainte de lansarea publică a magazinului dvs. de comerț electronic. Acesta parcurge toate ultimele detalii pentru a verifica dacă sunteți gata de a fi live, deci asigurați-vă că ați verificat acest lucru.

Concluzie

Acum știți cum să obțineți un magazin de comerț electronic și acest articol ar trebui să vă ofere elementele de bază pentru a începe în lumea comerțului electronic. Vânzarea online este cu adevărat un beneficiu uriaș pentru afacerea dvs., dar este nevoie de timp și este nevoie de muncă. Acum că aveți primul magazin, este timpul să începeți să adăugați produsele și să îl configurați, astfel încât să puteți obține acea primă vânzare. Vânzare fericită!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map