9 Moduri eficiente de a îmbunătăți rata de respingere a site-ului dvs. web

Aveți o rată de respingere ridicată? Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a-ți păstra vizitatorii pe site-ul tău și pentru a îmbunătăți optimizarea conversiilor.


Cum să îmbunătățiți rata de respingere

Începerea unei afaceri online necesită mult timp și răbdare. Trebuie să vă concentrați pe crearea unei comunicări eficiente cu angajații, să vă asigurați că vizitatorii site-ului au o experiență excelentă pentru utilizatori, urmăriți analiticile dvs. și multe alte sarcini zilnice.

Cu toate acestea, o mulțime de marketeri și proprietari de afaceri online se luptă cu analizele și cu statistici specifice care sunt conținute în datele unui site web. Unul dintre cele mai mari puncte de durere este ratele de respingere ale site-ului lor.

CE ESTE O RATA BOUNCE? Pe scurt, o rată de respingere este procentul de utilizatori care au părăsit site-ul dvs. după ce au vizitat o singură pagină.

Ratele ridicate de respingere înseamnă că pierdeți oportunitățile de conversie. De asemenea, nu veți putea crea o călătorie excelentă pentru clienți dacă vizitatorii site-ului pleacă chiar înainte de a vedea ce aveți de oferit.

Care este o rată de respingere bună?

Dacă aveți o rată de respingere ridicată, înseamnă că utilizatorii nu vă răsfoiesc site-ul. Pur și simplu aterizează pe site-ul dvs. și pleacă fără să verificați celelalte pagini ale site-ului.

Să spunem că aveți un blog, iar obiectivul dvs. este ca oamenii să citească mai mult de un articol. În același mod, dacă aveți un site web al companiei, doriți ca utilizatorii să depășească pagina dvs. de pornire și apoi să verificați ce aveți de oferit.

Deci, care este o rată de respingere bună?

Unii sunt de acord că o rată de respingere de 80 la sută este excelentă, în timp ce alții o consideră dăunătoare. Cu toate acestea, o rată de respingere bună va depinde de obiectivele afacerii tale.

Faceți clic pe Tweet

Indiferent, majoritatea proprietarilor și managerilor de site-uri doresc să reducă acest număr supărător pe cât pot. Acest lucru se datorează faptului că ratele de respingere servesc ca indicator de utilizare a site-ului web, ceea ce înseamnă că acesta poate afecta clasamentul motorului de căutare.

Tocmai de aceea trebuie să înveți cum să îți îmbunătățești rata de respingere. În această postare, vom analiza în detaliu cele nouă modalități eficiente privind modul în care puteți îmbunătăți rata de respingere a site-ului dvs.:

Accelerați-vă site-ul

Viteza site-ului dvs. joacă un factor imens în determinarea dacă un potențial plumb va rămâne sau nu pe site-ul dvs. De fapt, provocarea unei întârzieri de o secundă poate avea un impact semnificativ asupra vânzărilor. De exemplu, o companie mare ca Amazon poate pierde peste un miliard de dolari pentru o întârziere de o secundă.

Majoritatea utilizatorilor se așteaptă la o experiență rapidă și curată. Deci, dacă nu sunteți relativ sigur dacă site-ul dvs. este sau nu egal, bine, trebuie să luați în considerare acest lucru: utilizatorii se așteaptă ca un site să se încarce în două secunde. În caz contrar, cei mai mulți dintre ei vor pleca și vor trece la concurenții tăi.

Există, de asemenea, două domenii principale pe care trebuie să vă concentrați dacă doriți să accelerați site-ul: elementele media și animațiile.

Elementele media includ videoclipuri și imagini. Pentru imagini, reduceți-le dimensiunea fără a le scădea calitatea. Iată câteva instrumente online care te-ar putea ajuta să faci asta:

Când vine vorba de videoclipuri, nu le găzduiți pe serverul dvs. În schimb, încărcați-le pe Vimeo sau pe YouTube și doar încorporați-le pe site-ul dvs..

Acum, după ce ați terminat limitarea acestor elemente media, este timpul să treceți la animații. Trebuie să ai cât mai puțin. Cu cât mai multe scripturi trebuie să se încarce site-ul dvs., cu atât va deveni mai lent.

Folosiți animații și elemente care sunt doar în HTML5. Stai departe de cele care folosesc Flash sau Java. De asemenea, asigurați-vă că utilizați o gazdă web rapidă.

Publicați conținut de înaltă calitate

Un alt mod eficient de a crește timpul petrecut de un utilizator pe o pagină este crearea de conținut de înaltă calitate.

Deoarece crearea de conținut este încă un subiect complet diferit, conținut „de înaltă calitate” înseamnă că creați conținutul pe care îl caută un utilizator. În mod ideal, ar trebui să fie relevant pentru căutarea lor și ar trebui să rezolve un anumit punct de durere sau o problemă din viața lor.

Alții caută pur și simplu un răspuns simplu la întrebările lor. Dacă ați putea rezolva acest lucru și le puteți oferi valoare, atunci este posibil să se întoarcă și să rămână.

De asemenea, ia în considerare lipsurile de conținut și concurenții, astfel încât să ai o idee despre tipul de conținut pe care îl dorește publicul tău, dar nu este ușor disponibil.

SFAT RAPID: Pe măsură ce continui să adaugi mai mult conținut și să creezi mai multă valoare pentru publicul tău, vei vedea în curând că rata de respingere va scădea probabil.

Faceți site-ul dvs. mobil-prietenos

Sunt șanse mari, majoritatea utilizatorilor vor viziona site-ul dvs. dintr-o multitudine de dispozitive. Așadar, ați optimizat ca conținutul site-ului să se potrivească cu aceste ecrane diferite?

Dacă răspunsul este nu, atunci trebuie.

În medie, oamenii își ridică telefoanele de aproximativ 58 de ori pe zi. În legătură cu aceasta, 62 la sută accesați internetul folosind telefoanele lor mobile.

Cu numărul tot mai mare de persoane care accesează internetul folosind dispozitivele lor mobile în fiecare an, eșecul în a-și optimiza site-ul pentru mobil este ca practic să implorați utilizatorii să sărute pe pagina dvs. și să se uite în altă parte.

Site-ul dvs. ar trebui să aibă un design receptiv pentru a oferi vizitatorilor site-ului dvs. mobil o experiență excelentă pentru utilizatori.

Maximizați experiența utilizatorului

Trebuie să oferiți oricui care aterizează pe site-ul dvs. o experiență optimă pentru utilizatori. Adică, site-ul dvs. trebuie să fie:

 • Relativ ușor de navigat
 • Ușor de citit
 • Relevante pentru nevoile lor
 • Foarte personalizat

Elementele pe care vizitatorii ar trebui să le vadă pe pagina dvs. ar trebui să reflecte ceea ce știți de la ei.

Să spunem că un utilizator a vizitat site-ul dvs. înainte. Puteți oferi sugestii de conținut pe baza intereselor lor anterioare.

Au un CTA extrem de relevant

În același mod, ar trebui să fiți specific, de asemenea, cu acțiunile pe care doriți ca utilizatorii să le efectueze pe pagina dvs. după consumarea conținutului oferit.

După ce știi deja ce vrei să facă, îi poți solicita să ia măsuri oferind un CTA clar sau precis sau apeluri la acțiune.

Cu toate acestea, cu cât sunt mai multe CTA-uri pe pagină, cu atât veți confunda perspectivele dvs. și le veți copleși.

Deși este minunat să ai multe CTA-uri într-o singură pagină și ai încredere în utilizatori să-l evalueze înainte de a lua măsuri, acest lucru nu se întâmplă des.

Ar trebui să fie fără efort din partea utilizatorului să vă găsiți CTA și să acționați fără probleme. Deci, nu-i copleșiți furnizând o duzină de CTA-uri.

Gândiți-vă la intenția utilizatorului dvs. și la modul în care aceste pagini și-ar putea atinge sau îndeplini obiectivul. Apoi includeți un apel relevant la o acțiune relevantă și clară pentru a vă ajuta să îndepliniți munca.

Utilizați ferestre pop-up-uri

Folosind pop-up pot crește rata de respingere a site-ului dvs. De ce? Ei bine, în cea mai mare parte, pop-urile enervează și frustrează multă lume.

Pe de altă parte, există o altă categorie numită pop-up-uri de extindere. Aceste pop-up-uri sunt cunoscute pentru a reduce rata de respingere.

Dar cum? Ei bine, spre deosebire de aceste pop-uri enervante, pop-up-urile de ieșire apar doar atunci când cineva decide să părăsească o pagină sau un site web.

Deoarece persoana respectivă pleacă deja, atunci nu mai aveți nimic de pierdut atunci când aruncați un pop-up.

Utilizați Angajarea conținutului multimedia

Imaginile și videoclipurile sunt de asemenea cunoscute pentru a stimula implicarea unui site. Tocmai de aceea, postările de pe Facebook care conțin imagini sunt distribuite cu 2,3 ​​ori mai mult decât cele care nu au făcut-o.

Adăugarea de imagini relevante și de înaltă calitate va încuraja utilizatorii să se angajeze pe deplin cu conținutul dvs., să-i atragă să afle mai multe despre marca dvs. și să obțină rate de respingere sănătoase.

Nu uitați să adăugați aceste imagini, fără a afecta viteza de încărcare a paginii de pe site-ul dvs. De asemenea, luați în considerare tipul de fișier pe care doriți să-l utilizați, astfel încât acesta să nu afecteze ratele generale de respingere a site-ului dvs..

Link la postări și articole conexe

Dacă doriți să evitați utilizatorii să renunțe la site-ul dvs., luați în considerare conectarea conținutului dvs. la alte pagini de pe site-ul dvs..

Acest lucru este destul de similar cu conectarea internă. Cu această abordare, prezentați postări speciale pe care vizitatorii dvs. le-ar plăcea să le viziteze în continuare.

De exemplu, puteți adăuga postări conexe la sfârșitul postării dvs. de blog. Acest lucru va oferi utilizatorilor ceva de făcut după ce vă citesc postarea.

Impresionați vizitatorii cu un design uimitor

Un alt lucru care îi va determina pe oameni să părăsească site-ul dvs. este designul prost al site-ului. Acest lucru explică de ce subliniem importanța designului web excelent pentru clienții noștri din Sytian Productions.

Aruncați un design uimitor al site-urilor și vizitatorii site-ului dvs. nu îl vor ajuta, ci rămân ca lipiciul.

Deci, dacă design-ul site-ului tău este în regulă, atunci este timpul să investești într-o reproiectare a site-ului. Dacă faceți acest lucru, site-ul dvs. va evidenția și vă poate ajuta să reduceți rata de respingere.

Este randul tau

Acolo îl ai. După cum v-ați dat seama, există mai multe modalități care vă pot ajuta să reduceți rata de respingere a site-ului dvs. Doar rețineți că fiecare site este diferit.

De asemenea, trebuie să luați în considerare limitările dvs., precum și publicul țintă, când vă dați seama dacă rata de respingere este sau nu prea mare.

De asemenea, pe măsură ce afacerea dvs. se dezvoltă, veți începe, de asemenea, să identificați punctele de durere specifice ale publicului dvs. țintă. Acest lucru vă va ajuta să oferiți utilizatorilor o experiență care îi va menține pe site-ul dvs. mult mai mult după ce faceți clic inițial din rezultatele căutării.

Când se va întâmpla acest lucru, ratele de respingere vor scădea, iar numărul de utilizatori angajați va scădea. Deci, care dintre aceste sfaturi veți aplica mai întâi pe site-ul dvs.?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map