7 tips voor het laten groeien van uw Facebook-bedrijfspagina

Leer hoe te beheren & laat uw Facebook-bedrijfspagina groeien met deze 7 handige tips die u gegarandeerd meer volgers zullen opleveren & houdt!


Tips voor het laten groeien van uw Facebook-bedrijfspagina

Als u een bedrijfseigenaar bent of gewoon leeft, dan heeft u waarschijnlijk het goedbedoelde advies gehoord over hoe u Facebook zou moeten gebruiken om klanten te vinden. Serieus, kun je die reclame nog een keer zien waarin de opgewonden mensen je met oprechte uitdrukkingen vertellen over het bedrijf dat je GRATIS een “Facebook-account” zal geven, zodat mensen kunnen zeggen: “we hebben je gevonden op Facebook!”

Ten eerste: niets is gratis! Als je hun services niet bewaart, lopen ze weg met je Facebook-pagina en eventuele volgers. Wauw … dat is een koopje toch? U bent feitelijk eigenaar van niets dat een onderwerp in de kleine lettertjes zou moeten zijn.

Misschien heb je een paar van die social media-lessen gevolgd die de strategie voor het behalen van resultaten in kaart brengen in een afbeelding die eruitziet als een omgekeerd voetbalspeldiagram voor je favoriete universiteitsteam.

Kijk, zo ingewikkeld is het niet. De waarheid is dat uw bedrijf te vinden is op Facebook en u klanten kunt krijgen ALS u bereid bent de tijd en techniek in te zetten om dit mogelijk te maken. Hier zijn mijn 7 geweldige tips die ik heb gevonden die werken die je Facebook-pagina in een verkeersgoudmijn zullen veranderen:

Tip 1: Inhoudsregels

Iedereen samen – collectief gekreun! Ja, het maken van inhoud is lastig. De waarheid is dat de meeste mensen zich richten op meer uitbrengen in plaats van betere inhoud. De realiteit is dat uw publiek uw voorbeeld zal volgen als het gaat om inhoud. Het creëren van sterke inhoud volgens een schema helpt lezers te anticiperen en eraan deel te nemen.

Hier is één benadering: neem een ​​maandkalender en kijk drie maanden vooruit. Stel uzelf de vraag: wat gebeurt er in drie maanden en hoe past het in uw verkoopcyclus? Feestdagen en vieringen maken allemaal deel uit van uw inhoudsplan, dus begin op bepaalde dagen met het schrijven van de volgende soorten inhoud (indien van toepassing op uw bedrijf): blog, verkoop / promo, video, citaten / feiten / statistieken en communityberichten als je bent lokaal. Wanneer je je contentkalender ziet ontwikkelen, heb je deadlines voor elk van deze soorten content. Wijs nu een onderwerp toe aan elk van deze soorten inhoud. Uw inhoudskalender kan zo algemeen of specifiek zijn als u wilt.

Facebook-tip: maak een inhoudskalender om te posten

AFHAAL: Content maken is niet het moeilijkste deel. U bepaalt wat er vanaf uw pagina gebeurt. Het ontwerpen van een schema houdt u op schema en helpt bij het beheren van het maken van inhoud.

Tip 2: Tijd is alles & MEER.

Het is onmogelijk om het belang te benadrukken van het vinden van de juiste tijd en datum voor uw inhoud. U kunt de beste inhoud ter wereld maken. Als je publiek het bij het verkeerde eind heeft of als je timing niet goed is, zal niemand het zien of erom geven. Een video over je kerstverkoop bij Halloween is bijvoorbeeld helemaal uit, tenzij je er een leuke draai aan geeft en het een Spooky Good Christmas Sale noemt! 99% van de tijd moet u zich concentreren op de verwachting van het publiek rond evenementen en onderwerpen die het meest urgent zijn, dus het is gemakkelijker om betrokken te raken dan om te leiden. Dit is waar uw inhoudskalender u zal helpen uw reacties op verschillende tijden, datums en publieksmateriaal te meten. Uw inzichten van uw Facebook-pagina zullen u vertellen wanneer het grootste deel van uw publiek zich op Facebook bevindt – gebruik dat als richtlijn – en houd bij hoe goed uw inhoud in die tijd presteert. Je komt er misschien achter dat blogs het op een bepaalde tijd of dag beter doen. Zo ja, pas die kalender dan aan en begin met optimaliseren. Inhoud moet er alles aan doen om uw koper * herhaaldelijk * te vangen op het moment dat ze willen kopen.

Beste en slechtste tijden om op Facebook te plaatsen

AFHAAL: Consistent posten is belangrijk, maar u moet de goede plek vinden waar uw Facebook-pagina elke dag uw klant ontmoet met nuttige inhoud voor het publiek.

Tip 3: Betrek uw klant.

We kennen allemaal die ene persoon die NIETS doet maar over zichzelf praat. Wees eerlijk – ben jij die persoon op sociale media? Sociale media is een datingrelatie waarin u uw klanten het hof maakt. Als je het altijd hebt over je blogs, je promo’s en je video’s, dan ben je ook gek op JOU! De gouden regel van zaken is klant centraal. Dit geldt ook voor uw sociale media. Betrek uw klanten met iets waar ze over willen praten – ZELF! Maak een enquête om klanten vragen te stellen over wat ze wel en niet leuk vinden. Maak afbeeldingen die verschillende selecties tonen met A / B / C duidelijk gemarkeerd met een bericht met de vraag welke ze het leukst vinden. Markeer een sprankelende getuigenis of organiseer een wedstrijd waarin mensen input moeten geven. Dit zijn allemaal manieren waarop u ervoor kunt zorgen dat mensen zichzelf zien met uw producten of services. Als u in het onderstaande voorbeeld ontdekt dat uw klanten frisdrank (uw product) met pizza drinken, wilt u misschien een samenwerking aangaan met een pizzabedrijf en pizza gebruiken in uw advertenties.

Facebook-tip - ga in gesprek met je fans

Bonus – deze technieken geven u het extra voordeel dat u marketinginzicht krijgt. Als u meer klanten ontdekt, zoals het blauwe shirt in plaats van het rode shirt, wat is dan het beste item om in de uitverkoop te zetten? Het blauwe shirt! Als uit uw enquête blijkt dat de klant een hekel heeft aan wachten aan de telefoon en liever met een vertegenwoordiger wil chatten, kunt u overwegen om een ​​chatfunctie aan uw website toe te voegen. Als je ontdekt dat veel van je klanten meerdere keren per dag tweeten, dan kun je een klas overwegen om Twitter-tactieken te leren.

Peiling bij uw Facebook-fans

AFHAAL: Mensen delen graag informatie over zichzelf. Dit is de basis van de groei van sociale media. Stel ze vragen en zoek naar patronen in de antwoorden voor dingen die uw marketing kunnen helpen.

Tip 4: Maak een film.

Ja, ik heb het over video en korte animaties. Voordat we weer dat collectieve gekreun hebben, laten we creatief en leuk worden! Social media betekent dat je alle bewegingsruimte ter wereld hebt om je klanten vast te leggen. Producten gebruiken zoals Ripl om een ​​simpele offerte of verkoop aan te nemen, muziek, links en afbeeldingen toe te voegen, geeft beweging aan uw marketing. Het is instinctief voor de mens om te kijken naar wat beweegt. Het maken van deze geanimeerde stukken is eenvoudig en mensen moeten ernaar kijken om te beslissen of ze het willen – WIN / WIN!

Natuurlijk zijn er de gebruikelijke videomogelijkheden zoals getuigenissen van klanten, productvoorbeelden en het delen van informatie. Deze moeten de basis vormen voor elke video-marketingcampagne. Heb ik al gezegd dat deze video’s ook in je e-mail moeten staan? Waarom? Nou … hier is waarom ….

Facebook-tip - maak een film

AFHAAL: Het gebruik van video en korte geanimeerde marketingstukken kunnen uw saaie oude ‘iedereen doet dat’-marketing veranderen in een dynamisch rijdende trein die voorkeuren verzamelt en deelt. TIP – vergeet niet uw logo en klikbare links toe te voegen!

Tip 5: Zet fans om in kopers.

De meeste mensen beschouwen Facebook-fans als een verzameling potentiële kopers zonder hen een reden te geven om de koopcyclus in te gaan. Posts moeten altijd (ALTIJD!) Een CTA of call-to-action hebben. Dit is geen bal. Je worstelt niet om ervoor te zorgen dat mensen je aardig vinden zonder het te vragen. Posts met een duidelijke call-to-action krijgen de meeste, nou ja…. actie omdat u mensen vertelt wat u wilt dat ze doen. Als u wilt dat kopers een kortingsbon in uw winkel brengen of een promotiecode gebruiken tijdens het afrekenen, geef dan alleen Facebook-promo’s die hen vertellen dit te doen. Als je een bord in je winkel hebt met de tekst ‘onze Facebook-fans ontvangen 10% op elke aankoop’, maak je dan klaar voor de aanmeldingen bij de kassa om je Facebook-pagina aan te wakkeren omdat je je klanten hebt gemotiveerd om te handelen.

Facebook-tip - gebruik coupons

Werkt dat ook online? Ja, zoals in het bovenstaande voorbeeld, voeg een stap toe in uw checkout-winkelwagen of startpagina met de tekst: “wilt u vandaag 5% besparen op uw aankoop? Word lid van onze Facebook voor de code. ” Zo vertel je je klanten dat het belangrijk voor je is om via social media in contact te blijven.

AFHAAL: Geef klanten duidelijke instructies over hoe ze met het aankoopproces kunnen omgaan en wat de voordelen hiervan zijn bij elke post. Door de klant te vertellen hoe te kopen of hem een ​​reden te geven om te kopen, bouw je een voordeel op dat ze alleen via je sociale media kunnen krijgen.

Tip 6: Thrive Tactics.

De meeste mensen posten voor mensen. Geen grote verrassing, toch? Mensen lezen je berichten! Reality check – mensen lezen je berichten als zoekmachines en Facebook-algoritmen ze verbinden met je berichten. Als je een lokaal bedrijf hebt, zou ik nalaten een artikel met tips voor Facebook te maken als ik je de tag-formule voor een perfect bericht niet heb verteld: tagging, geo-tagging en hash-tagging. Je hebt misschien gemerkt dat de wereld van Facebook (en sociale media in het algemeen) draait om taggen. Aangezien uw bericht al een afbeelding / video heeft met een link en call-to-action (CTA), is de echte verbinding voor een bericht het creëren van goede hash-tagging van belangrijke zoekwoorden en geo-tagging om uw locatie (stad, staat) te delen of bedrijf). Zoekwoord-hash-tagging (#) geeft u de mogelijkheid om berichten te zoeken door diegenen die op zoek zijn naar uw product / dienst door wat u levert. Sterke geo-tagging (@) helpt lokale mensen om uw producten / diensten rond hun locatie te vinden. De combinatie zorgt voor verkeer naar uw deur en uw winkel. Zoals in het onderstaande Oreo-voorbeeld, wordt goede inhoud die informeert gemengd met hash-tagging en zorgt CTA voor een hogere cookieverkoop.

Facebook-tips - gebruik bloeiende tactieken

AFHAAL: Door goede technieken voor het plaatsen van berichten op sociale media te combineren met sterke inhoud, wordt meer verkeer naar bedrijven en websites gegenereerd.

Tip 7: Virtueel onroerend goed te koop.

Of u nu lokaal of nationaal gericht bent, uw onroerend goed op sociale media is onbeperkt en gratis! Het vinden van goede partners die uw zakelijke aanbod aanvullen, kan verdubbelen > verdrievoudigen > verviervoudig uw ogen op het scherm. Het promoten van een ander bedrijf met aanbiedingen of speciale aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn vanwege uw partnerschap, kan uw volgers sneller laten groeien dan welke andere methode dan ook. Net als gratis adverteren, geeft het delen van community-evenementen en zakenpartners u krediet en zichtbaarheid, wat zal leiden tot veel verkeer naar uw bedrijf en uw site.

Vergeet niet dat je ruimte kunt delen met je fans. In het onderstaande Man of Steel-exemplaar worden mensen aangemoedigd om hun verhalen te delen over waarom ze Superman leuk vinden om op de pagina te verschijnen.

Facebook-tips - gebruik virtuele realstate

AFHAAL: Het aangaan van partnerschappen kan uw Facebook-pagina katapulteren met behulp van andere bedrijven en hun schare fans. Vergeet niet je ruimte te delen (en vraag erom in ruil daarvoor).

Natuurlijk is er een bijna verplichte herinnering over het verbinden van de stippen in sociale media. Als u een website, visitekaartje, brochures, flyers, e-mails of autoresponders heeft, moet uw Facebook-pagina prominent worden weergegeven met een uitnodiging om lid te worden.

Conclusie

Facebook lijkt vol met politieke berichten, gesponsorde advertenties en andere afleidingen. Het is aan jou om voorbij de blindheid van sociale media te komen om de wens van je klant te activeren en mee te doen. Wanneer u uw klanten bij de koopcyclus betrekt, maakt u gebruik van de Facebook-goudmijn van verkeer dat voor elk bedrijf bestaat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map