6 sfaturi pentru obținerea de urmăritori și like-uri pe Instagram

Aflați cum să utilizați Instagram ca un profesionist cu aceste 6 sfaturi care vor crește implicarea utilizatorilor și vă vor oferi mai mulți adepți Instagram & îi place.


Sfaturi pentru a obține mai mulți adepți și like-uri pe Instagram

Pentru a începe, voi presupune că ați citit deja articolul meu anterior de Instagram despre motivul pentru care afacerea dvs. are nevoie de Instagram și acum sunteți gata și sunt dispuși să învețe mai multe despre utilizarea acestuia. În acest caz, accentul nu este de ce … ci cum.

În acest articol, vă voi oferi câteva sfaturi care vă vor ajuta să folosiți Instagram ca un profesionist!

Cei mai mulți oameni consideră Instagram confuz deoarece funcționează pe o platformă vizuală. Vă amintiți de vechea zicală „o imagine valorează 1000 de cuvinte”? Acest lucru este valabil mai ales cu Instagram, deoarece o imagine (sau un videoclip) va fi ceea ce îi face pe oameni să se oprească morți în piesele lor și să se implice. Acesta este un apel marketing perturbator– când marketingul îi face să oprească ceea ce fac pentru a arăta!

Iată șase modalități prin care îți poți construi afacerea folosind Instagram:

Sfat 1: Sindromul obiectelor strălucitoare – Utilizarea implicării vizuale a utilizatorului pentru a vă spune povestea

Instagram funcționează pe un principiu foarte de bază pe care oamenii ar vedea mai degrabă decât să îl citească. Imaginile au aproximativ trei secunde pentru a atrage atenția telespectatorului și a perturba progresul acestora asupra imaginii următoare. Sindromul obiectelor strălucitoare sau faptul că spectatorii vor dori să reacționeze la imaginea ta strălucitoare, este scopul final al Instagram. Treaba ta este să oferi cât mai multe imagini strălucitoare, frumoase, care să întrerupă utilizatorii în timp ce defilează și să intre în micro-momentul „Vreau să cumpăr” cu povestea afacerii tale.

Sună greu?

Nu este … pentru că adepții VREAU să se implice în povestea ta. Gândiți-vă la el ca la un film capturat în fotografii cu cadre individualizate. În orice moment al filmului dvs., cineva s-ar putea alătura poveștii dvs. și s-ar putea bucura de o singură imagine, dar munca dvs. este să angajați privitorul cu o serie de cadre care spun o poveste.

LA PACHET: Pe Instagram, controlezi povestea afacerii tale, frame by frame. Angajamentul se întâmplă atunci când cineva „primește” povestea ta și se oprește pentru a afla mai multe.

Sfat 2: ora greșită, zi greșită

Într-o lume obsedată de timp, de ce nu considerăm niciodată că există un moment potrivit și o zi potrivită pentru a posta pe toate rețelele de socializare? Instagram are cu siguranță un standard DREPTULUI / DREPTULUI. Cele două lucruri cele mai notabile de care trebuie să fiți conștienți sunt momentele / zilele care vă sunt demografiile dvs. pe Instagram și unde se află traficul dvs..

ȘTIAȚI? Statisticile arată că 80% din populația SUA se află în fusul orar central și estic. Folosește aceste cunoștințe în avantajul tău!

După cum a subliniat CoSchedule despre orele de postare, există o zonă moartă semnificativă pentru Instagram între orele 3-4, cu un impuls al conținutului video în jurul orei 21:00.

Ce inseamna asta?

Înseamnă că ar trebui să începeți programarea postărilor luni și joi la:

 • 8-9 am (pe drum spre serviciu sau școală)
 • 17:00 (pe naveta navetă!)
 • 21:00 (ora de oprire înainte de culcare)

Instragram programarea timp postări

Ai observat că în ultima frază am spus că ar trebui START cu aceste vremuri?

Când aveți câteva săptămâni de postare sub curea, începeți să adăugați off-time chiar înainte sau după aceste perioade. Încearcă să încerci diferite conținuturi în momente variate – poate un videoclip în locul unei imagini!

Apoi, găsește ora / ziua și locul conținutului dvs. pentru postare, verificând pentru a vedea ce răspund cei mai mulți oameni!

Găsirea locului / punctelor dvs. dulce nu înseamnă că nu publicați decât la acel moment / zi. Ar trebui să postezi în fiecare zi cu conținut captivant care îți mută povestea.

LA PACHET: Toată lumea are practic același program în zona dvs. de afaceri. Scoală-te > Mânca > Mergeți la muncă / școală > Du-te acasă. Clătiți și repetați până în weekend. Apăsați în acest tipar pentru a vă construi cu adevărat Instagramul urmând să înțelegeți ora și data potrivite pentru a posta.

Sfat 3: Hashtag și Tag Like Like You mean it

Instagram este una dintre ultimele frontiere de socializare, care este încă extrem de căutată și conectabilă. Spre deosebire de alte platforme de socializare, Instagram nu limitează numărul de caractere. Avem toată camera pentru a spune tot ce vrem să spunem. Dar deseori obținem o alunecare de teren de hashtag-uri sau etichete care nu înseamnă absolut nimic pentru utilizator și întrerup ceea ce doriți să le facă – CUMPĂRĂ!

Echilibrarea acestor două obiective este vitală pentru succes. Învață să folosești etichete / hashtag-uri pentru a-ți îmbunătăți descrierile sau cu o ofertă limitată la sfârșit. Deși este vital să te înscrii în motorul de căutare Instagram, este la fel de important să folosești hashtag-urile potrivite pentru ziua respectivă (pentru că vrei să arăți priceput), amestecat cu marca, produsul, termenii de căutare populari și etichetele conștiente de poveste..

Instagram are propriul său limbaj de hashtag pentru anumite zile ale săptămânii. Jocul cu etichete precum #tbt (joi aruncată), #instadaily, #photooftheday vă va ajuta să vorbiți cu publicul dvs..

Cu un pic de umor orientat către persoana care pleacă de la muncă după o zi lungă, Vodka absolută a făcut o treabă fenomenală de a folosi umorul pentru a-și angaja clienții cu o rețetă de cocktail interesantă, vizuală excelentă și cu hashtag-urile de brand / produs corecte pentru a le spune povestea. Singurul lucru care lipsește este un apel puternic la acțiune sau un link către rețetă pentru a crește clicul.

Exemplu de hashtagging pe Instagram

Observați, în acest exemplu, că hashtag-urile sunt #drinks, #absolutvodka, # cocktail-uri, etc. Cu toate acestea, aș avea și #martini! DE CE? Oamenii sunt probabil să caute și martini!

LA PACHET: Folosirea hashtag-urilor ar trebui să adauge la povestea mărcii și a produsului dvs. pentru a angaja atât motoarele de căutare, cât și urmăritorii, fără a crea vărsături hashtag în toată postarea!

Sfat 4: Implică-i pe următorii tăi

Hai sa recunoastem. Dacă împărtășirea informațiilor utile cu adepții tăi nu face parte din planul tău de marketing Instagram, atunci trebuie să fie! Ar trebui să includeți întotdeauna partajarea informațiilor utile cu clienții dvs. ca unul dintre punctele esențiale ale mărcii dvs..

De ce?!

Încercați să le arătați că produsul sau serviciul dvs. abordează într-un fel un punct de presiune pentru ei și, astfel, încurajați-i să cumpere de la dvs. Un exemplu excelent de a împărtăși o soluție la o problemă pentru clienții dvs. este această postare de pe Instagram Nike:

Exemplu de Instagram de implicare a adepților tăi

Cu etichetele potrivite pentru brandul / produsul lor, Nike le arată femeilor din America că își pot remedia problemele cu sutienele sportive. Acest lucru arată că își cunosc cota de piață și își înțeleg publicul cu o conștientizare suplimentară a conștiinței corpului. Arătând o femeie plină de imagine, Nike Women și-a îmbunătățit jocul arătând cunoștințe despre problemele sociale din întreaga industrie (vezi secțiunea de comentarii din imaginea de mai sus). Cu un apel la acțiune pentru linkul din profilul lor pentru a găsi sutienul sportiv potrivit, această postare primește multă dragoste din partea publicului.

LA PACHET: Partajează-ți cunoștințele cu potențialii clienți pentru a-ți crea încredere, transparență și tranzacții.

Sfat 5: Marcați momentele și evenimentele vieții

Unele companii respectă regula „nu vor fi niciodată politice sau controversate pe Instagram”. Pe majoritatea rețelelor de socializare, aceasta este o regulă bună de urmat – cu toate acestea, pentru Milenii de Instagram – moneda socială este vitală pentru construirea unui angajament puternic. Având în vedere acest lucru, este ușor să fii conștient din punct de vedere social, fără a aduce mânia Instagram pe tine. De exemplu, această postare din National Geographic arată realitatea persoanelor fără adăpost, precum și problemele refugiatului (și multe lucruri între ele) cu o imagine puternică și o etichetă pentru fotograf..

Exemplu de Instagram de partajare a momentelor și evenimentelor vieții

Poate că astfel de imagini nu fac parte din capacitatea dvs. de a produce singuri, dar sunt o parte din povestea companiei dvs. Această postare Instagram arată modalitatea perfectă de a partaja mesajul și de a câștiga monedă socială în timp ce etichetează proprietarul imaginii.

Este posibil ca o companie să se angajeze într-o mișcare politică sau comunitară, cum ar fi înregistrarea alegătorilor fără a ieși din povestea lor de brand. În exemplul National Geographic, povestea mărcii nu este înrădăcinată în post, ceea ce înseamnă că nu există un produs sau un pitch service.

Mai jos, în Ben & Jerry Postarea Instagram, povestea mărcii spune că compania susține înregistrarea alegătorilor.

Exemplu de Instagram de partajare a momentelor și evenimentelor de viață

Evident, Ben & Jerry vrea să promoveze un eveniment de înregistrare a alegătorilor în Vermont la un festival. Hash marcând atât titlul evenimentului, cât și locația, ele merg mai departe pentru a include eticheta pentru organizația participantă cu o simplă imagine a unui buton cu un Ben & Conul lui Jerry a fost completat de clădirea Congresului care scrie „Democrația este în mâinile tale”. Nimic fantezist – doar cineva care ține un buton pe un peisaj drăguț, dar spune totul despre produsul lor și poziția lor la vot.

LA PACHET: Există un mod corect de a câștiga monedă socială cu postări politice sau controversate. Lăsând imaginea să vorbească cu câteva cuvinte sau hashtag-uri le oferă oamenilor loc să se angajeze fără furie.

Sfat 6: dă-i totul pe Instagram

Întreprinderile trec cu vederea factorul uman de pe Instagram, dar adevărul este că toată lumea adoră să vadă, să audă și să se simtă conectată. Dacă știți că afacerea dvs. este legată de o zonă care are mândrie de o echipă sau de un mod de viață, atunci includeți asta ca o parte a strategiei dvs. de marketing. În cea mai mare parte a țării, fotbalul universitar este uriaș chiar acum! Dacă sunteți bazat pe locație și puteți include postări Instagram de la echipa pe care majoritatea publicului dvs. le place – DO IT!

Deoarece sunt fan Solid Orange Clemson, am fi amintit să nu împărtășesc această postare perfectă pe Instagram, pe care chiar și echipele de competiție le-ar plăcea:

Exemplu de Instagram al factorului uman

În această postare, vedem un microcosmos al unei echipe de fotbal a colegiului cu hashtag-urile corespunzătoare. În imaginea mai mare, vedem o familie militară reunită cu membrul serviciului lor. Acesta este momentul în care o postare iese în afara pieței lor pentru a-i încălzi pe toți fanii și familiile fotbalului colegiului.

Utilizați lucruri precum concursuri, postări pentru invitați și întrebări așa cum le plac clienții atunci când oamenii sunt implicați în canalul dvs..

LA PACHET: Dacă doriți trafic local, susținerea intereselor publicului local vă ajută să vă conectați afacerea direct într-o bază de fani.

O singură greșeală monumentală – mișcarea oceanului

Ca ființe umane, este o parte a ADN-ului nostru de supraviețuire să ne oprim și să privim când se mișcă ceva.

Cea mai mare greșeală pe care o fac cei mai mulți pe Instagram este să nu folosească videoclip!

Este un câștig complet să folosești videoclipul pentru a-ți spune povestea din două motive: oamenii trebuie să o urmărească pentru a vedea dacă vor să o vadă (procesează un moment!), Iar concurența ta nu folosește video.

Ai nevoie de un motiv în plus? De obicei, oamenii nu urmăresc doar un videoclip. Ei sfârșesc vizionând video după videoclip până găsesc unul de distribuit.

Unul dintre canalele mele de Instagram FAVORITE este BuzzFeedTasty pentru că folosesc videoclipuri combinate cu indicațiile pentru a face o rețetă care să se potrivească exact cu sezonul. Cei mai mulți fani s-ar mulțumi cu fericire pentru fotbal, bere și brat nachos!

Ce este mai bine? Peste 1,3 milioane de vizualizări în 3 săptămâni!

Exemplu de Instagram al mișcării oceanului

LA PACHET: Spune-ți povestea cu video oricând poți, pentru că oamenilor le place să privească chiar mai mult decât le place să privească!

Și acesta este un Wrap pe Instagram

Nu există niciun mare mister sau poțiune magică pe Instagram! Scopul real este să-ți găsești timpul, să-ți găsești tribul și să te angajezi cu postări și videoclipuri.

Dacă aveți o postare grozavă sau doriți să vă împărtășiți gândurile, etichetați-mă pe Instagram @magicmarketingusa!

SUGESTIE – a invita oamenii să participe este un mod minunat de a-ți angaja cititorii! Vezi ce am făcut acolo?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map