6 sfaturi pentru îmbunătățirea listării afacerii mele Google (GMB)

Aflați cum să vă îmbunătățiți înregistrarea Compania mea pe Google cu sfaturi utile care vă vor îmbunătăți SEO local & creșteți vizibilitatea afacerii dvs. pe motoarele de căutare.


Sfaturi despre Compania mea pe Google (GMB)

Revendicarea a Înregistrare Compania mea pe Google (GMB) (de asemenea, cunoscut anterior ca Google Places) este primul pas pentru orice proprietar de întreprinderi mici care caută să efectueze SEO local. Începeți cu GMB este o necesitate pentru întreprinderile locale și ceva care vă va crește șansele de a fi afișat pe pachetul local Google, Local Finder, Google Maps și chiar în clasamentele organice. Este un instrument puternic pentru conectarea la nivel local a întreprinderilor și clienților. Pentru cei care nu v-ați înscris, ar trebui să faceți acest lucru acum la https://www.google.com/business/.

Întreprinderile cu înregistrările Google My Business (GMB) au acces la cele mai valoroase imobiliare de pe Google – Google Grafic local și Pachet de hartă. Sunt sigur că le-ați văzut pe amândouă înainte când ați căutat ceva local:

Exemplu grafic Google localUn exemplu de Google Local Graph pentru un restaurant local de pizza.
Exemplu de Google Map PackUn exemplu de pachet Google Map, care prezintă 3 liste cu restaurante de pizza în apropiere.

În acest articol, presupun că aveți deja o listă GMB și vă voi oferi 6 sfaturi importante pe care consider că mulți proprietari de întreprinderi mici nu reușesc să le facă cu contul GMB.

FAPT AMUZANT: GMB este atât de popular încât te primește pe o proprietate care găzduiește peste 1 miliard de utilizatori pe lună. Și, acesta este doar numărul de persoane de pe Google Maps, cel de-al treilea produs cel mai folosit de Google, în spatele YouTube și Google Search – acesta din urmă fiind primul produs cel mai folosit de Google și care se conectează și la GMB.!

1. Completați-vă profilul complet & Păstrează-l curent

Acest lucru poate părea evident, dar asigurați-vă că vă luați timp pentru a vă completa profilul complet. Lista dvs. GMB indică utilizatorilor cine sunteți, ce faceți, unde vă aflați și alte informații pertinente pentru a interesa oamenii să devină clienți. Neglijarea acestui lucru va face mai dificil pentru clienții potențiali și, eventual, vă va reduce vizibilitatea. Mai mult, oricine poate „sugera o editare” listării companiei dvs., chiar și un concurent! Deci este foarte important să vă monitorizați informațiile și să le păstrați la curent.

Oricine poate sugera o modificare în listarea companiei dvs., chiar și un concurent! Așadar, aveți grijă să monitorizați și să păstrați înregistrarea la zi. 

Faceți clic pe Tweet

Prioritatea inițială a paginii dvs. Compania mea pe Google ar trebui să fie:

 • Nume de afaceri
 • Abordare
 • Numar de telefon
 • Ore de funcționare
 • website
 • Categorie

Există mai multe informații de adăugat, în funcție de tipul dvs. de afaceri. De exemplu, un proprietar al unui restaurant ar trebui să își adauge meniul și la listare. Puteți seta, de asemenea, atribute pentru caracteristici specifice despre afacerea dvs., cum ar fi „Are WI-FI” și „Oferă locuri exterioare”. Aceasta este o parte importantă a configurației GMB.

SFAT RAPID: Dacă aveți mai multe locații de afaceri, este ideal să aveți fiecare listă GMB direct pe o pagină unică de pe site-ul dvs. web pentru acea locație specifică, în loc să le duceți pe toate pe pagina principală.

În plus, stabilesc ore speciale pentru afacerea dvs. în perioada sărbătorilor și a altor perioade neregulate. Există o mulțime de alte informații care trebuie completate și păstrate la zi!

2. Solicitați recenziile clienților

Recenziile pe Google au un impact extrem de important asupra deciziei clienților. Cinci stele mici ocupă o zonă proeminentă în rezultatele căutării de lângă numele tău. Aruncăm o privire la lumea recenziilor rezumate de câteva statistici interesante din Informații inteligente:

 • Evaluările clienților determină 97% din deciziile de cumpărare!
 • 58% dintre clienți vor ezita sau vor avea dificultăți în luarea unei decizii de cumpărare dacă nu există recenzii disponibile pentru acea companie / marcă.
 • Partea cea mai importantă a unei recenzii pentru un client este detaliile, mai degrabă decât ratingul stelei.
 • Aproape 1/3 din oameni nu au încredere într-o marcă fără un amestec de recenzii pozitive și negative.

Angajamentul Google de a furniza rezultate de căutare credibile depinde în mare măsură de feedback-ul consumatorilor cu privire la respectiva afacere, marcă sau produs.

Atunci când căutați inițial pe Google Maps, acestea sunt implicite în „Relevanță” și nu „Distanță” – arătând preferința Google față de rezultate de calitate peste proximitate.

Faceți clic pe Tweet

solicitați recenzii ale clienților

Un loc dulce în ceea ce privește numărul de recenzii este de 150 în ultimele 12 luni. După ce veți primi multe, Google va adăuga automat recenzii în anunțurile AdWords!

Totuși, nu-l lăsați să primești recenziile. Asigurați-vă că răspundeți la recenzii pozitive și negative. Iată câteva situații și răspunsuri posibile la acestea:

 • Recenzii pozitive: Răspundeți mulțumind acestor persoane că v-au contactat. Nu-l lăsa doar acolo. Asigurați-vă că clienții care parcurg kilometrul suplimentar pentru a vă oferi feedback pentru o experiență pozitivă știu că ascultați și își dau seama că le apreciați feedback-ul.
 • Recenzii negative: Nu te înnebuni! Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să începi o luptă cu recenziile. Răspundeți la recenzii negative și încercați să luați restul conversației offline.
 • Evaluări fără detalii despre recenzie: Răspundeți apreciativ la aprecierile pozitive și cereți detalii despre ce a făcut o experiență atât de bună. Ceva de genul: „Vă mulțumim pentru ratingul de 5 stele! Ne-a plăcut mult mai mult feedback despre ceea ce a făcut vizita dvs. atât de bună! ” Încurajarea acestor persoane să lase detalii promovează relevanța afacerii tale. Dacă sunt evaluări negative fără recenzii, oferiți recenzorului o modalitate de a scoate conversația offline – „Bună. Ne pare rău că ați simțit că experiența dvs. nu a respectat așteptările. Ne străduim întotdeauna pentru experiențe pozitive pentru toți clienții și am dori să știm ce am fi putut face pentru a face acest lucru. Vă rugăm să sunați la magazin și să mă întrebați personal, domnule Smith. ”

SFAT RAPID: Oamenilor le place să știe că vorbesc cu o persoană reală. Semnează toate răspunsurile tale pentru ca oamenii să știe că ești tu – adică „Mulțumesc, domnule Smith. Proprietar”.

3. Activați mesaje text

Americanii de mesaje text mai des decât fac apeluri telefonice. Reținând acest lucru, nu ar fi ideal să activăm mesageria text pentru marca dvs.?

Timp de răspuns SMS GMB

Activarea mesajelor text deschide un canal de comunicare mult mai mare pentru clienții dvs. potențiali. Luați în considerare pentru o clipă numărul de persoane care caută online în timp ce lucrează – ascunse în cabina lor, unde șeful lor nu își poate vedea ecranul computerului sau al telefonului mobil, dar le-ar putea auzi vocea! Mesaje text, similar cu publicitatea video care nu trebuie să utilizeze audio, deschide această zonă pentru o comunicare discretă.

Cum să activați mesageria text / sms pe Compania mea pe Google?

 1. Conectați-vă pe Business.Google.com
 2. Selectați fila de mesagerie din meniul din stânga
 3. Introduceți numărul de telefon mobil
 4. Verificați numărul dvs. de telefon primind un cod de autorizare prin mesaje text.

SFAT RAPID: Răspundeți rapid la mesajele text – vizionarea Google! Timpul dvs. mediu de răspuns este indicat pe Google, astfel încât oamenii să poată vedea.

4. Utilizați postările Google

Puteți posta pe Google?

Utilizați postări Google

Lansat în 2017, GMB permite acum postări de afaceri. Aceste postări introduc informații suplimentare în graficul dvs. local, permițând postări bogate în imagini și text, care trimit la anumite pagini de pe site-ul dvs. Acestea pot fi configurate ca știri care dispar într-o săptămână sau ca evenimente care durează pe durata evenimentului.

La fel ca toate articolele prin Google, valorile sunt uimitoare. De fiecare dată când postarea dvs. este sus, puteți vedea numărul de afișări și clicuri pe care le generează fiecare.

SFAT RAPID: Google nu a recunoscut niciun beneficiu inerent în SEO prin utilizarea postărilor Google. Acestea fiind spuse, Google a fost cunoscut pentru a recompensa pe cei care utilizează produse Google și atrage mai multă atenție asupra utilizatorilor atunci când își caută afacerea, ceea ce ar putea crește rata de clic (CTR).

5. Link către alte servicii Google

Există o lume întreagă de servicii Google care sunt acolo și pot provoca din proprietatea dvs. Compania mea pe Google. GMB poate acționa ca un hub pentru alte entități Google. Este deja atașat la pagina dvs. de afaceri Google+, pe Google Maps și în Căutarea Google.

De asemenea, poate fi integrat perfect în contul dvs. Google AdWords. GMB vă permite să utilizați numărul dvs. de urmărire a apelurilor Google AdWords și vă puteți conecta locația / reputația la Google AdWords.

Datele GMB pot fi listate pe anunțuri adwords

Când conectați contul dvs. GMB la campania AdWords, dați și anunțului șansa de a apărea pe Google Maps!

Conectați GMB cu AdWords

GMB vă permite, de asemenea, să vă prezentați afacerea prin imagini bogate și chiar fotografii virtuale. Prin Google Street View, puteți obține un tur foto adăugat companiei dvs.:

Prezintă-ți afacerea prin imagini bogate

6. Răspundeți la întrebări

Întrebările Google câștigă în popularitate.

Răspundeți la întrebările din lista dvs. GMB

Utilizatorii sunt încurajați să pună întrebări legate de afaceri care apar public în listarea GMB. Când aceste întrebări sunt solicitate, veți fi anunțați, precum și persoanele care au trimis recenzii sau au fost la locația dvs. înainte.

SFAT RAPID: Răspundeți rapid la întrebări, deoarece, dacă nu o faceți, alți utilizatori Google vor! În calitate de proprietar al afacerii dvs., vă aflați în cea mai bună poziție pentru a furniza informații precise.

Există valoare în interogarea proactivă și re-prepunerea conținutului pe care îl aveți deja. Majoritatea firmelor au o pagină de întrebări frecvente, iar majoritatea etajelor de vânzări au întrebări pe care le primesc în mod regulat.

Luați aceste întrebări și „adresați-le” pe Google. Înscrieți-vă ajutor de la aceste reprezentanțe de vânzări, chelnerițe / chelnerițe și alți angajați. Furnizați un răspuns din pagina dvs. de afaceri. Acest lucru pune aceste întrebări într-un loc convenabil pentru a vedea oamenii. De asemenea, împiedică oamenii să pună aceste întrebări și să nu primească răspunsuri sau să primească răspunsuri înșelătoare.

Concluzie

Compania mea pe Google este o piesă puternică și necesară a prezenței online a afacerii tale. Căutarea locală depinde de companiile care trimit informațiile lor către Google, pentru a le facilita transmiterea căutătorilor din zona dvs. de afaceri. Integrarea cu proprietățile Google este esențială pentru descoperirea online și căutarea convenabilă.

Cu compania mea Google, este denumit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map