6 razlogov, če bi moralo vaše podjetje oddajati vsebino

Vsebinski marketing zahteva veliko vsebine in veliko tega. Tu je nekaj razlogov, zakaj bi vaše podjetje moralo razmisliti o zunanjem izvajanju vsebin.


Zakaj bi morali razmisliti o zunanjem ustvarjanju vsebin

Kot lastnik majhnega podjetja ali podjetnik morate upoštevati vse dejavnike, ki vam lahko pomagajo pri rasti podjetja. Vsebinski marketing je eden izmed njih.

Vsebinski marketing je nedvomno najbolj življenjska strategija, ki vaše podjetje popelje v zenit uspeha. V tej dobi digitalizacije se vaše podjetje šteje za verodostojno in verodostojno le, če imate namensko spletno mesto.

ALI SI VEDEL? Vsebinski marketing stane 62% manj kot tradicionalno trženje in ustvari približno 3-krat več potencialnih strank.

Vendar samo ustvarjanje spletnega mesta ni dovolj, temveč ga morate vzdrževati in ohraniti v življenju, da pridobite zaupanje svojih obiskovalcev.

Ljudje bi radi obiskali vašo spletno stran vedno znova, če se jim zdi to zanimivo. V kratkem so ti obiskovalci tisti, ki se lahko spremenijo v vaše zveste stranke.

Torej, kar ohranja vaše spletno mesto aktivno in živahno?

Najboljši način za ohranitev vašega spletnega mesta je objavljanje nove vsebine – zlasti objav na spletnem dnevniku. Vendar preprosto pisanje objave na blogu za objavo vsebin ne bo delovalo. Kakovostna in privlačna vsebina je potreba ure. Kakovostna vsebina je nekaj, kar povečuje verodostojnost vašega podjetja.

Tu je nekaj dokazanih dejstev, ki poudarjajo pomen vsebinskega marketinga:

 • Podjetja, ki uporabljajo vsebinski marketing, pridobijo več prometa kot druga, ki se zanašajo na tradicionalno trženje
 • Potrošnikom pomaga, da se povežejo z vašo blagovno znamko in si jo zapomnijo dlje časa
 • Vsebinsko trženje stane manj kot tradicionalni marketinški kanali, vendar prinaša več kot podvojitev prednosti
 • Večina B2B tržnikov uporablja trženje vsebine v svojih marketinških kampanjah
 • Vsebinsko trženje prinaša visoke stopnje konverzije
 • Potrošnike bo verjetno trženje vsebine prepričalo, da se odločijo za nakup
 • Stranke raje vedo o podjetju prek člankov in blogov, ne pa prek oglasov

Kako je ustvarjanje vsebin z outsourcingom koristno za vaše podjetje?

Vsebina je kraljeva

Očitno je, da sta za promocijo vašega podjetja bistvena kakovostna in lucidna vsebina. Tudi če ste ustvarili povsem novo spletno mesto, kakovost vsebine odloča o njeni usodi.

Ustvarjanje & promocija vsebine ni enodnevna ali dvodnevna naloga. Je precej stalen postopek.

Kliknite za Tweet

Ustvarjanje kakovostnih vsebin je težaven izziv za lastnike malih podjetij in podjetnike, saj običajno nimajo velikega proračuna za najem namenske ekipe ustvarjalcev vsebine in tržnikov. Tudi ravnanje z njimi je običajno slaba ideja, saj se morajo osredotočiti na večje stvari v svojem podjetju.

Če se sveža vsebina ne objavlja redno na vašem spletnem mestu, potem ne boste mogli izkoristiti prednosti vsebinskega trženja.

Učinek na promet s številom mesečnih objav na bloguPo navedbah HubSpot, podjetja, ki so objavljala 16+ mesečnih objav na blogu, so zabeležila skoraj 3,5x več prometa.

Kako torej lahko redno dobivate vsebino, če vam primanjkuje delovne sile in časa? To lahko dosežete z zunanjim ustvarjanjem vsebin za vaše podjetje.

Obstaja več prednosti zunanjega izvajanja vsebin. Prihrani vaš čas, energijo in denar. Zgoraj prejmete vsebino, ki so jo ustvarili tisti, ki imajo strokovno znanje o vsebinskem marketingu. Torej, prejemate kakovostne vsebine in zagotovljena je tudi povečana donosnost naložbe.

Ali naj vaše podjetje oddaja vsebino?

Obstajajo različne vrste podjetij in od situacije in vašega proračuna je odvisno, ali želite oddajati vsebino ali ne.

Tukaj je nekaj kazalcev, ki vam bodo morda pomagali pri izbiri, ali oddajati oddajo ali odvisnost od lastne ekipe.

1. Različni projekti potrebujejo drugačen nabor spretnosti, znanja, & Strokovnost

Ustvarjanje vsebine ni otroška igra in preprosto ne gre za sestavljanje stvari. Poleg tega gre za razumevanje vaše ciljne publike, oblikovanje ustreznih strategij, izvajanje intenzivnih raziskav in nato razvoj visokokakovostne, privlačne in lucidne vsebine.

Potrebujete strokovnjaka, ki zna dobro pisati, in prodajalca vsebine, ki zna pametno uporabiti, ki lahko učinkovito promovira vsebino po spletu.

Drugič, potrebujete strokovnjaka za tematiko, ki lahko svoje znanje uporabi za razvijanje zvezdne vsebine.

Če imate v svoji ekipi ljudi, ki so sposobni sodelovati pri projektu, je to super in vam ni treba nikamor drugam. Če pa vi in ​​člani vaše ekipe nimate potrebnih znanj, je bolje, da vsebino oddajate zunanjim sodelavcem.

POMEMBNO Včasih samo vi lahko ustvarite najboljšo vsebino za svoje podjetje. Če na primer vodite lokalno pekarno in blogate o nasvetih za peko, potem lahko vi ali člani vaše ekipe to izvedete bolje.

Če pa je vsebina marketinška vsebina ali SEO bogata vsebina, lahko svojo vsebino oddajate zunanjim strokovnjakom. Če vsebine oddajate zunanjim izvajalcem, uporabljate znanje in izkušnje drugih piscev, ki podjetju pomagajo pri razvoju.

Na primer, če vi in ​​člani vaše ekipe ne poznate SEO in drugih tehnik, vas to ne more pripeljati do zvezdnega spletnega trženja.

V tem primeru je najem strokovnjaka za SEO lahko pametna ideja. S strokovnim znanjem freelancerjev lahko navdušite svoje občinstvo in se dobro uvrstite v iskalnike.

2. Časovni dejavnik

Pravilo vsebinskega marketinga je preprosto: več časa ko posvetite ustvarjanju vsebine in trženju, boljši bodo rezultati.

Vsebine ni mogoče ustvariti na trenutek. Neželena vsebina, vsebina polnila sploh ni mogoče ustvariti, vendar je za izdelavo kakovostne objave potrebnih veliko časa.

Precej časa mineva za raziskovanje, analizo tržnih trendov in končno razvoj vsebine, ki bo privlačna in informativna.

Tudi če imate v svoji ekipi strokovnjake, morate razmisliti, ali imajo čas za delo pri ustvarjanju vsebin. Če si boste namenili čas za ustvarjanje vsebine, vam bo odvzel namenjen čas za drugo nalogo v vašem podjetju.

Če se vi ali člani vaše ekipe nimate časa posvetiti ustvarjanju vsebine, je to pot pri zunanjih izvajalcih.

Kliknite za Tweet

Zunanje izvajanje vam prihrani čas in vam omogoča, da se osredotočite na svoje podjetje. Vi in člani vaše ekipe se lahko osredotočite na svoje naloge. To omogoča, da se več projektov hkrati dokonča.

Številni svobodnjaki in zunanje agencije si prizadevajo, da bi vsebino posredovali v razmeroma kratkem času. Na primer, objavo na blogu s 500 besedami lahko pošljemo v 24 urah. Nasprotno, interna ekipa je opremljena s toliko drugimi nalogami, da bi TAT za isto objavo na blogu lahko trajal 3 dni ali celo dlje.

3. Domače ekipe morajo biti redno usposobljene

Večja podjetja se lahko za ustvarjanje vsebine zanesejo na svoj interni tim. Ekipo trenirajo tako, da člani postanejo usposobljeni za razvoj vrhunskih marketinških vsebin. Vendar pa to zahteva čas, energijo in denar.

Če lahko zapravite denar in namenite čas za usposabljanje osebja, potem to lahko storite. Toda težava, ki se pojavlja tukaj, je, da zaposleni včasih zapustijo delo zaradi nečesa boljšega.

Zdaj boste morali usposobiti nove člane. Torej, namesto da bi ta postopek znova in znova začeli izvajati, se lahko odločite za oddajanje vsebine.

4. Proračun za vsebinsko trženje

Vsebina je kraljevska in vrhunska kakovostna vsebina pospeši rast vašega spletnega mesta. Če želite dobiti kakovostno vsebino, potrebujete strokovno znanje spretnih piscev. Izkušeni in uveljavljeni pisci bi zaračunali zajeten znesek.

Če vam proračun dopušča, da v svoji interni ekipi najamete ustvarjalca vsebine in tržnika, ki je zaposlen za polni delovni čas, potem nič ne more premagati tega.

Pisatelj bo upravičen do ugodnosti zaposlenih, fiksne plače in spodbud, ne glede na obseg dela. Tudi če bo čez mesec dni povpraševanje po ustvarjanju vsebine razmeroma majhno, boste morali plačati svojega pisatelja.

Po drugi strani pa boste morali, če vsebino oddajate zunanjim izvajalcem, plačati le za toliko dela, ki vam ga pisatelj odda. Tako lahko prihranite veliko denarja. Prihranjevanje denarja je pomembno predvsem za lastnike malih podjetij. Prihranjeni denar lahko daste za druge pomembne stvari

Če torej nimate dovolj sredstev za podporo dodatnega uslužbenca, se lahko odločite za oddajo vsebine.

5. Širok nabor vsebin, ustvarjenih za vaše podjetje

Z ustvarjanjem zunanjih vsebin lahko nalogo opravite strokovnjaki za zadeve. Morda ne najdete osebe v svoji ekipi, ki bi poznala tako inženirsko kot medicinsko področje. Lahko pa svojo vsebino oddajate različnim piscem ali agenciji, tako da projekt vodi strokovnjak s tega področja. To zmanjšuje možnosti za pridobivanje ostankov ali vsebine.

Najboljši del zunanjih vsebin je, da lahko vsebino razvite v kateri koli niši. Vendar pa morda ne najdete članov svoje ekipe, da bi bili pametni v vsaki niši.

Poleg tega vam eksperimentiranje z različnimi vrstami vsebine pomaga ugotoviti, kaj najbolje deluje za vaše podjetje.

OBVESTILO UREDNIKA: Ne pozabite tudi, da bi morali objavljati samo vsebine glede na vaše podjetje. Morate biti dobro seznanjeni s temami, ki jih objavijo vaše objave, ker se nanašajo na vaše podjetje.

6. Ohranja kakovost vaše spletne strani & Naj bo videti verodostojno

Vzdrževanje vrhunske kakovostne vsebine je najpomembnejša strategija vašega podjetja in zunanje izvajanje ustvarjanja vsebine vam pomaga pri tem.

Izvirna vsebina je nekaj, kar na splošno osvoji in obdrži vaše občinstvo. Profesionalna agencija za zunanje izvajanje pozna pomembnost edinstvenih vsebin in poskrbi, da je enaka pripravljena.

Poleg tega plagiatski pregledi, črkovanje in drugi pregledi kakovosti zagotavljajo, da prejmete nič manj kot mojstrovino.

Kje naj oddajam vsebino?

Obstaja množica spletnih platform, na katerih lahko najdete samostojne strokovnjake ali agencije, ki lahko razvijejo vsebino za vas. Če pa želite hitro in hitro dobiti kakovostno vsebino, se morate zanesti na verodostojne platforme. Contentmart je ena izmed teh.

Ker delam za podjetje, vam lahko zagotovim, da lahko ustvarjanje vsebine oddajate v uporabo z uporabo Contentmart-a in se očarate nad kakovostjo pisanja.

Platforma ima več izkušenih in izkušenih piscev in marketinških strokovnjakov, ki bodo vaše vsebinsko trženje popeljali na višjo raven.

OBVESTILO UREDNIKA: Mnenja v tem članku so avtorja in storitev ContentMart nismo mogli preizkusiti ali preveriti, čeprav so nam posredovali ta članek!

Zaključek

V današnjem obdobju ima vsebinski marketing prednost pred tradicionalnimi marketinškimi tehnikami. Za lastnike malih podjetij in podjetnike je to strategija, ki lahko poviša njihovo poslovanje.

Zagon spletnega dnevnika in njegovo posodabljanje z vsebino je nekaj, zaradi česar obiskovalci verjamejo vate in se povežejo z vami. To pomaga pri ustvarjanju potencialnih strank in dokončno pretvorbo potencialnih strank v kupce.

Kakovostna in privlačna vsebina je nekaj, kar bo pritegnilo vaše občinstvo. Lahko pa prisilite svoj lastni tim, da razvije vsebino za vas ali oddaja vsebino.

Zunanje izvajanje vsebin vam zagotavlja dobro raziskane, SEO optimizirane in kakovostne vsebine. Vsebino razvijajo strokovnjaki s strokovnim znanjem na tem področju. Vsebino, ustvarjeno v kateri koli niši, lahko najdete, kar najbolje deluje za vaše podjetje.

Razmislite o zunanjem izvajanju, če vaš lastni tim nima veščin in če želite prihraniti svoj čas in denar. Tudi vaše trženje popelje na naslednjo raven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map