6 pași simpli pentru construirea unui Twitter mare

Aflați cum puteți construi un Twitter mare urmând în doar 10 minute pe zi, folosind 6 pași simpli. A atrage & păstrați următorii potriviți pentru afacerea dvs..


Cum să construiți un Twitter în urma

În acest articol, vă voi arăta cum să construiți un Twitter mare ca urmare. Acest lucru poate părea dificil, dar vestea bună este că a construi o serie de oameni reali (cei care sunt interesați de nișa ta) este foarte simplu.

Abordarea pe care o voi împărtăși cu voi este exact aceeași, care m-a ajutat să construiesc următoarele 179.000 de fani în puțin peste 30 de luni.

De ce este important acest lucru? Dacă nu aveți următoarele, nimeni nu vă va vedea tweeturile.

Următoarele mele ajută la generarea a 35.000 de vizite de profil, peste 4,3 milioane de vizualizări ale conținutului meu și adaugă 3.900 potențiali clienți noi în fiecare lună.

Twitter-ul meu urmând statistici

Deci, cum facem asta?

Pasul 1 – Identificați-vă nișa

Pentru a construi – și mai important să păstrăm – următoarele, trebuie să știm care este nișa noastră și cine este clientul nostru ideal.

În acest fel, putem fi siguri că construim ceea ce urmează și că conținutul nostru va fi conținutul potrivit. Trebuie să postăm conținut relevant și care să rezoneze cu acestea.

Când vom obține acest drept, nu numai că ne va ajuta să ne păstrăm următoarele, dar va asigura, de asemenea, că următorii dvs. vor împărtăși conținutul cu urmașii lor. Acest lucru va contribui la extinderea abilității noastre și mai mult și, de asemenea, va ajuta la construirea publicului nostru organic.

Cu cât ne definim mai bine nișa, cu atât ne putem viza mai mult conținutul. Acest lucru duce la mai multe vizualizări și mai multe acțiuni.

Nișa mea este Leadership. Urmașul meu ideal este cineva fie într-o poziție de conducere, fie cineva care caută să se deplaseze în conducere. Oricum, este interesat de îmbunătățirea leadershipului și dorește să rămână la curent cu acest subiect.

FACT TWITTER: 50% dintre utilizatorii Twitter din Marea Britanie au încercat un nou restaurant pe baza unei recomandări Twitter.

Pasul 2 – Începeți să urmați oameni pe Twitter

Cel mai rapid mod de a construi următoarele este de a urmări pur și simplu oamenii.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să deschideți contul de Twitter, introduceți nișa în căutare și apăsați Enter. Rezultatele căutării vor avea mai multe file, dintre care una va fi conturi. Selectați asta și vă va oferi o listă de conturi care sunt asociate cu subiectul respectiv.

Acum trebuie doar să faceți clic pe butonul Urmăriți și să urmați conturile.

Unul dintre aspectele interesante ale Twitter este că atunci când urmărești oameni în jur de 20% dintre ei te vor urmări efectiv. Deci urmând pe cineva creezi de fapt un potențial adept.

Puteți urmări tehnic până la 1000 de persoane pe zi.

Dar Twitter nu-i place să urmărească agresivitate și, dacă se consideră că contul dvs. urmărește agresiv conturile, acesta poate fi trimis la închisoarea Twitter. Ceea ce înseamnă, în principiu, că contul dvs. este blocat și nu puteți să-l urmăriți sau să nu-l urmăriți vreo zi sau ceva.

Cea mai bună abordare este să vă mențineți sub radar și să urmați doar între 500-750 de persoane pe lună. Chiar și acesta este un număr foarte agresiv.

Dacă 20% dintre acești oameni vă urmăresc înapoi, vă puteți aștepta să creșteți urmările cu 150 de persoane pe lună, pentru doar 30-35 de minute de efort.

SFAT RAPID: Utilizați Smartphone-ul pentru a face următoarele. Este mult mai rapid decât un computer și puteți urmări cu ușurință 500 de persoane în aproximativ 5 minute.

Puteți urmări cât mai multe persoane doriți – până la maximum 5000 de persoane sau până la numărul total de adepți – care este mai mare.

Aceasta înseamnă că dacă aveți 3000 de urmăritori, atunci numărul maxim de persoane pe care îl puteți urma este 5000. Cu toate acestea, dacă aveți 10.000 de urmăritori, puteți urmări până la maximum 10.000 de persoane.

Iată câteva mai multe informații de pe Twitter pe limitele următorilor.

FACT TWITTER: 67% dintre utilizatorii Twitter au mai multe șanse să cumpere de la mărcile pe care le urmăresc pe Twitter.

Amintiți-vă să nu le urmăriți pe cele care nu le urmăresc

Dezlegați acei oameni care nu vă urmăresc înapoi. Acest lucru va crea suficient spațiu pentru a continua cu următoarele. Există o mulțime de instrumente care susțin acest lucru, cum ar fi www.manageflitter.com, și după ce ați desfășurat suficientă lume, puteți începe procesul de urmarire din nou.

SFAT RAPID: Urmăriți doar persoanele care nu au urmat după 30 de zile. Trebuie să oferim oamenilor șansa de a vă urmări înapoi înainte de a le dezvălui.

Pasul 3 – Cumpărați urmăritori Twitter

Rețineți că acesta este ceva pe care nu toți îl recomandă. Urmașii plătiți nu prea servesc prea mult scopului. Nu le place sau retușează conținutul nostru și nici nu vor fi potențiali clienți (pentru că adepții plătiți sunt de obicei falsi și nu oameni reali).

Cu toate acestea, ceea ce oferă ei este o oportunitate pentru noi de a câștiga adepți reali. Nimeni nu vrea să urmeze un nou cont Twitter cu 0 urmăritori. Psihologic, oamenii vor urma conturile de Twitter cu o mulțime de oameni care urmează deja.

Achiziția de urmăritori Twitter este foarte ușoară. Există sute de site-uri care oferă acest serviciu și puteți cumpăra sume mari de adepți la un preț foarte ieftin. Totuși, nu cumpărați prea mulți adepți. Din nou, acesta este un lucru cu care veți dori să fiți atenți și puteți începe să eliminați acești adepți falsi pe măsură ce primiți cei adevărați.

SFAT RAPID: Cumpărați urmăritori Twitter imediat ce începeți să lucrați la construirea următoarelor. Faptul că ai un număr mare de adepți va încuraja psihologic oamenii reali pe care îi urmezi să te urmeze.

Pasul 4 – Identificați jucătorii cheie & Influenți în nișa ta

Putem crește și mai mult procentul de urmărire, asigurându-ne că urmăm oamenii potriviți. Identificând influențarii din nișa noastră, ne putem crește șansele de urmărire dacă le urmăm urmașii lor.

De exemplu, așa cum am menționat anterior, nișa mea este Leadership și unii dintre influenții cheie din nișa mea sunt oameni precum John Maxwell, Ken Blanchard, Stephen Covey, etc..

Urmărind urmăritorii lor, măresc șansa de a urma înapoi, deoarece știu că sunt interesați de nișa pe care o vizez. După ce i-ați identificat pe influențați în nișa dvs., faceți clic pe profilul lor, apoi faceți clic pe urmăritori și vă va oferi o listă cu următorii acestora.

Acum începe doar să-i urmezi. Din nou, acest lucru este mult mai rapid dacă utilizați un smartphone.

Dacă nu sunteți sigur cine sunt influențarii în nișa dvs., puteți utiliza acest instrument. Vă veți conecta folosind profilul dvs. Twitter, apoi selectați Influențieri și introduceți subiectul dvs. Versiunea gratuită a acestui instrument va dovedi apoi o listă cu primii 10 influenți din această nișă.

FACT TWITTER: Influența se bazează pe numărul de retweet-uri, nu pe numărul de urmăritori pe care îi aveți. A avea un milion de urmăritori falsi nu vă oferă nicio influență reală și nu va genera nicio ofertă sau vânzări.

Pasul 5 – Actualizați-vă profilul pentru a reflecta nișa dvs.

Nu pot sublinia suficient de mult importanța unui profil bun. Când urmăm oamenii, ei vor vedea și vor vedea profilul nostru. Dacă nu este atractiv sau relevant, acest lucru va reduce procentul de persoane care vor urma.

 • Trebuie să includeți o fotografie în profil.
 • Fă-ți bio interesant și relevant pentru nișele tale.
 • Includeți-vă site-ul în bio.
 • Creați un profil de antet profesional utilizând o imagine de calitate, logo-ul dvs. și vizionarea sau sloganul companiei.

Iată un exemplu de client nou pe care tocmai l-am creat:

Un exemplu de profil Twitter bun

Are o imagine foarte clară și un profil de antet, inclusiv detalii despre nișa ei. Este un profil atractiv, care va crește conversia adeptilor odată ce vom începe acel proces.

Dimpotrivă, mai văd mulți utilizatori Twitter care au o pagină de profil ca aceasta:

Un exemplu de profil Twitter slab

Câți dintre voi ar urma acest profil înapoi dacă te-ar urma? Cu cât este mai bun profilul nostru, cu atât va fi mai mare raportul de urmărire.

FACT TWITTER: Profilele cu o imagine, în medie, au de 10 ori mai mulți adepți decât acele profiluri fără poză.

Pasul 6 – Începeți să trimiteți un conținut excelent

Până la urmă, este totul despre conținut. Odată ce avem oameni interesați și care ne privesc profilurile, ei vor urma și vor interacționa doar cu noi, dacă oferim conținut excelent.

Deci, ce face conținut excelent? Simplu spus, trebuie să fie distractiv, informativ și să adauge valoare.

Acesta poate fi ceva la fel de simplu ca un citat de inspirație, o imagine grozavă, un link către un articol sau o știre, un link către un videoclip, o recenzie a produsului, o mărturie, actualizări de produse sau oferte speciale..

Iată câteva interesante fapte de pe Twitter despre tipul de conținut și despre implicarea pe care o generează:

 • Fotografiile au o creștere de 35% în Retweets
 • Videoclipurile au un spor de 28%
 • Cotațiile obțin o creștere de 19% în Retweets
 • Inclusiv un număr primește un rebord de 17% în Retweets
 • Hashtag-urile primesc un impuls de 16%

Sunt un mare fan al citatelor. Oamenilor le plac și am descoperit că primesc cu 17% mai multe retweet-uri pentru mine. Există, de asemenea, o ofertă nesfârșită pe Google! Așadar, este o modalitate ușoară de a obține un conținut interesant pentru a-i menține pe cei interesați.

SFAT RAPID: Începeți să vă uitați la cei mai buni influenți din nișa dvs. și să vedeți ce conținut sunt pe Twitter. Care dintre ele obțin cea mai mare interacțiune?

Bonus suplimentar: Instrumente automate

Există multe instrumente care pot fi folosite pentru a vă ajuta să vă construiți și să gestionați Twitter-ul următor. Am scris un articol despre asta și puteți afla mai multe despre instrumentele mele preferate de Twitter aici.

Concluzie

Trebuie să fiți pe Twitter.

Trebuie să vă identificați nișa pentru a vă asigura că aveți dreptate.

Construiește-ți urmările, urmând oameni care îi urmăresc pe influențarii din nișa ta.

Încercați să cumpărați adepți Twitter când începeți să vă faceți contul mai atractiv și să accelerați lucrurile.

Creați un profil care să reflecte nișa dvs. pentru a crește în urma conversiei.

Tweet conținut relevant care este distractiv, informativ și care adaugă valoare. Citatele inspirate pot ajuta cu adevărat aici.

Folosiți instrumente pentru a programa tweet-urile.

Dacă urmați acest proces, vă poate ajuta să creșteți Twitter-ul urmând în mai puțin de 10 minute pe zi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map