5 pași simpli pentru construirea unui site web de actori uimitori

Cum să-ți creezi propriul site pentru a-ți stimula cariera de actorie & impresionați regizorii de casting. Învață să te descurci singur cu șabloane gratuite pentru site-ul actorului & exemple.


Cum se face un site web pentru actori

Ca actor, este esențial să faci o primă impresie atât offline, cât și online. Dacă sunteți serios în legătură cu cariera dvs. de actor, va trebui să aveți nevoie de un site web care să vă prezinte munca. Atât agenții, cât și directorii de casting văd și distribuie site-urile actorilor și este o platformă puternică pe care o puteți folosi pentru a vă ajuta să vă modelați reputația și viitorul. În acest articol, vă vom arăta cum puteți face un site web pentru actori uimitor singur, fără niciun fel de codificare sau tehnică!

Pot actorii să își facă propriul site? da!

Angajarea unui designer web profesionist este adesea lipsită de semnificație pentru mulți actori începând, deoarece acesta poate fi un traseu foarte scump și inutil. Un site web conceput personalizat poate costa cu mult peste 2000 $, pe măsură ce puteți face unul singur gratuit (utilizând un constructor de site-uri, la care voi ajunge într-o clipă)!

Probabil puteți găsi un designer web independent, dispus să facă unul pentru mai puțin, dar de ce să nu încercați să faceți unul singur și să economisiți acești bani pentru alte clase de actorie ?! Mulți actori aspiranți fac greșeala de a presupune că nu își pot construi unul singur sau se simt presionați să angajeze un designer web pe care îl recomandă agentul sau antrenorul interimar. Totuși, crearea unui site web pentru actori profesioniști este mai ușoară și mai rapidă decât credeți.

SFAT RAPID: Crearea unui site web profesional pentru cariera dvs. de actor este ceva pe care îl puteți face singur! Evitați să vă înșelați să vă plătiți agentul sau antrenorul de mii de dolari pentru un simplu pachet de site-uri!

Crearea propriului dvs. site web pentru a vă potrivi stilul

Cea mai bună metodă pentru ca un actor să își facă propriul site web este să folosească un constructor de site-uri, precum Wix. Constructorii de site-uri vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă crea cu ușurință propriul site de actori. Este un instrument excelent pentru că nu trebuie să cunoașteți abilități de programare sau codare! Mai este nevoie de timp și dăruire, dar poate fi făcut cu ușurință singur. V-aș recomanda să urmăriți ghidul nostru complet de serii video.

Câteva exemple de site-uri Quick Actor

Wix este o alegere populară pentru actori, modele și interpreți și enumerați mai jos sunt câteva exemple de șabloane de site-uri web pe care le puteți utiliza pentru a începe:

Exemplu de șablon pentru site-ul actorului # 1
Acest șablon urmărește abordarea mai tradițională. Este direct, simplu și eficient.

Exemplu de șablon pentru site-ul actorului

Exemplu de șablon pentru site-ul actorului # 2
Acest șablon este similar în conținut, dar oferă un design complet diferit.

Exemplu de site web pentru actori

Exemplu de site web pentru actori reali cu un șablon personalizat
Mai jos este prezentat un exemplu excelent de un site real realizat de actrița Olga Elliot. După cum puteți vedea, acest șablon este complet personalizat și a făcut o treabă excelentă în crearea ei.

Exemplu de site web pentru actori

Ar trebui să vă propuneți să faceți ceva similar pentru site-ul dvs. web, unde veți lua un șablon preexistent, apoi personalizați-l complet pentru a-l face propriul dvs..

TINE MINTE: Șabloanele sunt pre-proiectate pentru a vă oferi un punct de plecare. Folosiți-vă creativitatea pentru a le personaliza complet pentru a se potrivi propriului dvs. brand & stil!

Cum să începeți cu site-ul dvs. actor!

Iată 5 pași simpli pentru a vă începe cu site-ul dvs. web:

1. Alege șablonul potrivit

Primul pas este să alegeți un șablon bun pentru site-ul dvs. web. Acesta este designul site-ului dvs. web. Consultați diferitele șabloane de site-uri web pe care le oferă Wix și căutați un șablon tematic pentru actor / model. Alege unul care se potrivește personalității și stilului tău creativ. Apoi personalizați-l cu propriile fotografii, bobină, text și multe altele. Rețineți că aceste șabloane sunt complet personalizabile și cu un pic de creativitate – puteți să le faceți cu adevărat unice și să le proiectați pentru a se potrivi personalității voastre.

2. Înregistrați un nume de domeniu

În continuare, veți dori să înregistrați un nume de domeniu și să îl conectați la site-ul dvs. web. Numele dvs. de domeniu este adresa site-ului dvs. web. Dar este și mult mai mult. Să ai propriul domeniu este o modalitate de a-ți construi brandul online, de a-ți da numele acolo și de a te separa. Când alegeți unul, încercați să vă lipiți de propriul nume sau de scenă. De exemplu, johndoe.com. Dacă versiunea .com a numelui dvs. este deja luat de altcineva, puteți merge întotdeauna pentru un .me sau alte TLD. De asemenea, dacă numele tău este lung sau dificil de redactat, poate vrei să iei în considerare crearea unei versiuni mai scurte. După ce găsești numele de domeniu potrivit pentru tine, cumpără-l și păstrează-l! Tehnic, nu puteți cumpăra un nume de domeniu (le închiriați pentru o perioadă determinată de timp), dar asigurați-vă că nu îl lăsați pe al vostru. Acum este o parte a brandului dvs.!

3. Creați o adresă de e-mail de afaceri

După ce numele dvs. de domeniu este înregistrat și conectat la site-ul dvs. web, veți dori să creați o adresă de e-mail de afaceri cu acesta. Un exemplu în acest sens ar fi ceva de genul [email protected] Puteți crea cu ușurință noua dvs. adresă de e-mail în Wix accesând „domenii & Poștă”. Deși întotdeauna ar trebui să enumerați informațiile de contact ale agentului pentru directorii de casting, este posibil să preferați totuși să anunțați alții cum vă pot contacta personal. De acum încolo, puteți înceta în sfârșit să vă folosiți adresa de e-mail Gmail veche și să o utilizați pe cea nouă, de afaceri!

4. Adăugați conținut esențial pe site-ul dvs.

În continuare, va trebui să completați site-ul dvs. web cu conținut relevant. Aceasta înseamnă că toate informațiile pertinente pe care doriți să le vadă directorii, agenții și oricine altcineva. Amintiți-vă, site-ul dvs. web este una dintre cele mai importante platforme pentru a vă prezenta munca și a vă modela reputația – și, din fericire, acesta este un lucru asupra căruia aveți un control deplin. Asigurați-vă că includeți cele mai bune fotografii ale dvs., tamburul demo, CV-ul, bio, fotografii, videoclipuri și multe altele.

5. Optimizează-ți noul site web pentru motoarele de căutare

Acum că site-ul dvs. web este destul de mult realizat, veți dori să apară pe Google & Bing atunci când oamenii caută numele tău. Pentru a se întâmpla acest lucru, va trebui să începeți să efectuați SEO (optimizarea motoarelor de căutare) pe site-ul dvs. web.

Concluzie

Și acesta este cei 5 pași simpli pentru construirea unui site web pentru actori uimitor! Ca profesionist într-un domeniu creativ, ai nevoie de un site web care să reflecte cu adevărat cine ești și ce faci. Nu uitați să vă personalizați șablonul și să-l proiectați pentru a se potrivi personalității voastre. Noroc, greșește, vreau să spun „rupe un picior” cu noul tău site web!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map