3 Hulpmiddelen om uw lokale telefoonboekvermeldingen actueel te houden

Leer hoe u uw bedrijfsinformatie actueel houdt & bijgewerkt op alle belangrijke lokale directoryvermeldingen met behulp van een Local Listing Management-service.


Beste lokale lijstbeheerservices

Lokale SEO (Search Engine Optimization) is een enorme focus voor eigenaren van kleine bedrijven en voor Google zelf. Sinds Google’s update van Venetië in 2012, er is een reeks algoritme-updates voor lokale smaak op Search Engine Results Pages (SERP’s). Met deze focus op lokaal zoeken is er één onderwerp dat meer opvalt dan andere: bijgewerkte, nauwkeurige directoryvermeldingen.

Kleine bedrijven hebben vaak vermeldingen in lokale mappen, maar het is van cruciaal belang om deze vermeldingen actueel en nauwkeurig te houden.

Klik om te tweeten

Nu lijkt dit misschien eenvoudig aan de oppervlakte, maar als je een stap terug doet en daadwerkelijk naar de directorylijstomgeving kijkt, begin je een ander verhaal te zien. Er zijn duizenden mappen en er verschijnen er elke dag meer.

Bekijk het onderstaande diagram van Moz om het landschap van de directorylijst beter te begrijpen:

Lokale mappen op internet

Het lijkt nog steeds eenvoudig?

Voor eigenaren van kleine bedrijven is het behoorlijk intens en het kan erg tijdrovend zijn om al uw verschillende lokale directoryvermeldingen te beheren. In een eerder lokaal SEO-artikel dat ik schreef, besprak ik het opsplitsen van de gigantische taak van het bijwerken van alle directoryvermeldingen die er zijn op een manier die voor u en uw bedrijf het meest tijdbesparend is. Een manier was om een ​​lokale dienst voor lijstbeheer te gebruiken die is ingesteld om naar deze mappen te gaan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over elke map die er is.

Lokale mappen zijn belangrijk. Ze vormen een fundamenteel onderdeel van lokaal zoeken en zijn letterlijk een motor van verkeer naar uw fysieke locatie!

Klik om te tweeten

In dit artikel gaan we de top 3 van lokale services voor lijstbeheer verkennen: Yext Power Listing, Moz Local, en Advies lokaal – om te bepalen welke het meest voordelig zijn voor uw bedrijf.

Voorwoord – Waarom uw lokale mappen beheren?

Voordat kleine bedrijven zich verdiepen in deze directory-vergelijkingen, moeten ze stoppen en nadenken over wat ze zoeken in deze directories.

 • Bent u op zoek om verkeerde informatie op internet te corrigeren?
 • Bent u op zoek om vermeldingen te corrigeren nadat u uw bedrijf heeft verplaatst?
 • Wil je beter scoren in SEO?
 • Ben je van plan om voor langere tijd op deze locatie te blijven?
 • Probeer je je eigen inspanningen te dupliceren om efficiënter te zijn met het bijwerken van items?

Dit zijn slechts een paar dingen waar u rekening mee moet houden en ze zijn erg belangrijk. Werk uw mappen bij om redenen die belangrijk zijn voor uw bedrijf.

LEUK WEETJE: 67% van de klanten verliest het vertrouwen in een merk als ze onderweg naar een bedrijf verdwalen vanwege een onjuiste vermeldingslocatie.

Vergelijking van de Top 3 Local Listing Management Services

Nu u weet wat een lokale service voor het beheren van lijsten is en waarom het nuttig is, gaan we de top 3 vergelijken die u in overweging wilt nemen:

1. Yext Vermogensvermeldingen

Een krachtpatser in het lokale directoryspel, Yext is in mappen geweest voordat het cool was. Als een van de langstlevende platforms met nauwkeurige directoryvermeldingen, hebben ze een aantal van de diepgang als het gaat om directories waarmee ze werken.

Yext Power Listings NetworkMet Yext kunt u uw vermeldingen over 100+ digitale diensten wereldwijd beheren.

Met deze mappen kunnen ze veel meer bereiken dan de andere directoryplatforms die u op onze lijst ziet.

Elk pakket voor Yext heeft een ander niveau van mappen waarmee het werkt, maar de belangrijkste zijn consistent.

Wat is de prijs voor Yext?

De kosten van Yext Power Listings zijn afhankelijk van het pakketniveau, maar beginnen bij $ 4 / week aan jaarlijkse facturering. Zien de prijsverdeling van Yext voor de huidige prijsstelling.

Wat is het grootste nadeel van Yext?

Het grootste nadeel van Yext is dat het alleen goed is zolang je ervoor betaalt. Yext beweert dat zijn systeem is gebouwd op een directe API met deze “partner” -directory’s, die bronnen (dollars) nodig hebben om actief te blijven en zodra het inactief is, keert het terug naar het begin, voordat je begon met hen.

Dit is een moeilijke pil voor elk klein bedrijf om door te slikken. Stel je voor dat je supermarkt in drie jaar $ 1500 uitgeeft en in die periode geen uren heeft veranderd of een keer is verhuisd – de meeste bedrijven zouden denken: ‘Hé, ik denk niet dat dit op dit moment $ 1500 waard is’, maar als je gaat annuleren , ontdek je dat het terugkeert naar hoe het was voordat je begon. Dus 3 jaar en $ 1.500 later zit je weer op vak 1 en is er niets bereikt.

Waarom zou u voor Yext kiezen? Ik denk dat deze video in hun eigen woorden goed is om te bekijken:

2. Moz Local

Moz Local komt uit goede voorraad. Een van de meest prominente namen in de SEO-industrie, Moz heeft een aantal tools om mensen te helpen in de strijd om een ​​positie bij het zoeken. Moz Local is hun tool die zich richt op directoryvermeldingen. In tegenstelling tot andere directoryvermeldingsplatforms, heeft Moz hun directoryfocus verlaagd voor twee dingen: populaire kaarten op de juiste manier laten wijzen en zoekmachine-activiteit ondersteunen.

SNELLE TIP: Weet u niet zeker of u ondersteuning voor lokale directoryvermeldingen nodig heeft? Controleer uw mappen gratis door Moz Local om uw situatie beter te begrijpen. U kunt dit controleren zonder u aan te melden! Houd eerlijke platforms eerlijk door uw directoryvermeldingen op verschillende platforms te controleren en controleer uzelf – zoek Four Square naar uw locatie, vraag Apple Maps, enzovoort!

Moz besteedt lang niet zoveel tijd aan het brede scala aan directoryvermeldingen dat Yext en Advice Local doen. Maar door gefocust te blijven op mappen die mensen het vaakst gebruiken en mappen of gegevensaggregators die andere mappen gebruiken, elimineren ze veel verspilling. De mensen bij Moz zijn vrij rechttoe rechtaan omdat ze niet naar zoveel mappen gaan als Yext of andere lokale directoryservices die er zijn, maar hebben vertrouwen in hun keuze.

Dat gezegd hebbende, is Moz in staat om elk jaar tegen een veel lagere prijs te komen dan de concurrentie.

Wat kost Moz Local??

Moz Local is een van de goedkopere directory-platforms die er zijn. Het begint bij een jaarlijkse prijs van $ 99 voor het op het platform gebaseerde platform. Dit omvat wat ze noemen:

 • Directory inzendingen
 • Aggregator-inzendingen
 • Directoryrapportage en dashboard
 • Reputatiecontrole

Dat is voor hun essentiële pakket en geprijsd per jaar. Hier is een volledig overzicht van de prijsopties van Moz.

3. Advies lokaal

Advies lokaal staat tegenover Yext in het aantal directories dat het ondersteunt. Met meer dan 55 mappen op elk van hun pakketten, samen met enkele van de beste gegevens en lokale lijstenaggregators voor hun duurdere platforms, is Advice Local zeker een compleet lokaal directorylijstplatform. Hun belangrijkste verkoopargument ten opzichte van Yext is dat ze handmatig lokale citaten uitbouwen in plaats van een API te gebruiken – dus zodra u klaar bent met Advies, keren uw mappen niet terug naar voordat u begon.

Een vergelijkend nadeel tussen Advies en Yext komt door de snelheid van directory-updates. Yext is relatief snel met directory-updates, relatief ten opzichte van het pakket waarop je je hebt geabonneerd, maar het kan enkele maanden duren voordat een advies boven de 80% score voor directory-inzendingen komt.

Net als Moz biedt Advice Local een volledige line-up van digitale diensten, waardoor de twee zich onderscheiden van Yext. Yext houdt zich strikt aan mappen (ploetert een beetje in de reputatie van mappen), terwijl deze andere platforms een diepere bank hebben. Advice Local maakt deel uit van een grotere groep, Advice Interactive, die de aanvullende digitale services ondersteunt, dus als u op zoek bent naar een one-stop-shop, kan dit platform dat ondersteunen.

SNELLE TIP: Als u een digitaal reclamebureau bent en op zoek bent naar een witte lijst met directoryvermeldingen voor uw klanten, biedt Advice Local een oplossing. U kunt uw rapporten op de witte lijst zetten en zelfs een subdomein op uw site instellen dat de klant in realtime inlogt met informatie over hun directoryvermeldingen!

Wat adviseert lokale kosten?

Advies Lokaal begint bij $ 100 per jaar om alleen voor de top 4 van gegevensaggregators te komen, waaronder: Localeze, Infogroup, Factual en Acxiom. Dit houdt geen rekening met de daadwerkelijke mappen. Hier is een volledige uitsplitsing van Advies lokale prijzen.

Het kernpakket zorgt voor gegevensaggregators en het klassieke pakket behandelt al uw topmappen samen met rapportage en monitoring. Deluxe is de combinatie van de twee.

Merkbaar afwezig op deze zijn de mogelijkheid om uw Google Mijn Bedrijf-pagina te optimaliseren, die niet eens binnenkomt, tenzij u verwijst naar hun ‘aangepaste pakketten’

Directe vergelijking van de platforms:

De gemakkelijkste manier om een ​​idee te krijgen van het best presterende platform is om hun “Preferred” -pakket te nemen en ze met elkaar te vergelijken (houd er rekening mee dat Advice Local geen voorkeursplatform aangeeft, dus we zullen hun “Classic Package” gebruiken om te vergelijken).

Vergelijking van beheerservices weergevenEen directe vergelijking tussen Yext, Moz Local en Advice Local.

Welke is het beste?

Om de vraag te beantwoorden, hangt het directory-platform het beste af van een aantal dingen. Zoals ik in het voorwoord al zei, moet je wel rekening houden met je bedrijfsdoelen.

Als u snel uw informatie wilt bijwerken omdat mensen te vaak naar de verkeerde plaats gaan, dan is Yext de beste keuze. Er is geen ander platform dat zo snel mogelijk naar zoveel mappen zal gaan. U wordt snel op de hoogte gehouden van het in kaart brengen van producten en het zoeken.

Als u een meer beheerde benadering van digitale reclame wilt, waarbij u een live vertegenwoordiger kunt hebben en uw mappen up-to-date kunt houden, samen met andere reclame-ondersteuning, dan wordt u het beste bediend door de mensen bij Advice Local.

In de meeste andere gevallen, of het nu gaat om een ​​betere zoekaanwezigheid, merkwaarde op lange termijn en een aantal andere items, zal Moz Local het beste platform voor directoryvermelding zijn. De efficiëntie van het platform, gemakkelijk te begrijpen rapportage en updates en een goed gepositioneerde prijs maken het ideaal voor kleine bedrijven. Het is geprijsd op een manier die mensen zich kunnen veroorloven en moet elk jaar zijn plek aan de tafel blijven verdienen, want als uw bedrijf niet is veranderd en hun platform geen updates heeft gemaakt, kunt u ze gemakkelijk verwijderen zonder uw huidige directoryvermeldingen te beschadigen . Dat gezegd hebbende, ze komen wel met regelmatige productupdates!

Eervolle vermeldingen

Naast mijn vergelijkingen van de 3 lokale lijstbeheerservices hierboven, zijn er nog vele andere die er zijn. Enkele andere eervolle vermeldingen zijn als volgt:

In een poging om een ​​onpartijdige positie op deze platforms te behouden, kan het u goed van pas komen om uw vermeldingen ook via een van deze vermeldingsservices te testen. U kunt uw mappen testen en zelfs gratis proefversies krijgen via een aantal van de bovenstaande!

Conclusie

Lokale directoryvermeldingen zijn belangrijk voor uw lokale SEO-inspanningen. Vanwege het enorme aantal lokale mappen dat er is, is het voor de gemiddelde eigenaar van een klein bedrijf moeilijk en tijdrovend om elke vermelding afzonderlijk te beheren. Er zijn lokale beheerservices voor lijsten die deze taak voor u automatiseren. Als u een van deze services niet gebruikt of het niet handmatig doet, loopt uw ​​bedrijf risico omdat uw potentiële klanten kunnen worden misleid met oude, verouderde informatie. Kortom: houd uw bedrijfsvermeldingen altijd up-to-date!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map