10 pași pentru generarea de oportunități excelente de site web

Dacă aveți un site web de generare de plumb, aveți mult timp mai puțin decât credeți pentru a transforma un vizitator într-un avans de vânzări. Aflați de ce și ce să faceți despre asta.


Sfaturi pentru generarea de site-uri web

După analizarea a peste 300.000 de clienți de vânzări dintr-o secțiune largă a site-urilor de generare de plumb, am descoperit o informație extrem de importantă (și surprinzătoare):

84 de procente din vânzările au fost generate de vizitatorii site-ului web.

De ce atât de multe conversii cu prima vizită?

Înțelepciunea convențională în marketingul pentru generarea de plumb îmbracă răbdarea – vizitatorii nu se transformă în perspective peste noapte. În schimb, ei revin pe site-ul companiei și înapoi și înapoi, până când își depășesc scepticismul sau indiferența inițială și telefonează sau trimit un formular de anchetă.

 • Acest comportament pare suficient de natural, în special pentru B2B, dar de fapt apare doar aproximativ 15 la sută din timp. De ce se transformă atât de mulți vizitatori la prima vizită? Raspunsuri posibile:
 • Calculul riscului / recompensei este mai confortabil pe un site web de generare de plumb decât pe un site web de comerț electronic. O conversie de comerț electronic înseamnă deschiderea portofelului, în timp ce o conversie de generare de plumb înseamnă – cel mai rău caz – vorbind sau schimb de e-mailuri cu un vânzător.
 • Vizitatorii unui site de generație plină au deseori nevoi complicate, urgente sau ambele. Pentru a determina dacă o companie își poate îndeplini nevoia, necesită dialog.
 • În special B2B, deciziile de cumpărare sunt puternic influențate de factorii de relație. Dacă vizitatorii văd conținutul site-ului care pare să se potrivească cu nevoile lor, pasul lor logic este să obțină un sentiment personal pentru compania respectivă.
 • Oamenii de afaceri sunt prea ocupați să petreacă (și / sau nu toți cei interesați să petreacă) ore în căutare online de furnizori. Când ajung pe un site web care pare să răspundă nevoilor lor, ei sunt mai dornici să ajungă la cunoștință și să-l confirme decât să se întoarcă la pătrat și să identifice o altă posibilă sursă de aprovizionare.

Nevoia unui site de conversie rapidă

Având în vedere toate aceste scenarii de comportament ale vizitatorilor – și sunt sigur că vă puteți gândi la multe altele – devine destul de evident că trebuie creat un site web de generație plină pentru conversii rapide. Acesta este motivul pentru care am creat cartea albă detaliată „10 moduri de a-ți converti site-ul web pentru generarea de plumb la prima vizită … Și de ce ești condamnat dacă nu.”

AFLAȚI MAI MULTE: Cartea mea albă poate fi citită sau descărcată ca PDF aici: https://www.straightnorth.com/company/marketing-resources/10-ways-make-your-lead-generation-website-convert-on-first-visit/.

În cartea albă, identificăm 10 atribute ale unui site web cu conversie rapidă, care sunt esențiale pentru ca site-ul respectiv să fie irezistibil pentru vizitatorii pentru prima dată. Majoritatea site-urilor web pentru generarea de plumb excelează în câteva domenii (presupunând că sunt cu adevărat serioase în ceea ce privește generarea de plumb), dar, din păcate, fără a excela în toate cele 10, oportunitățile de vânzare nu sunt susceptibile de a fi abundente.

Cele 10 atribute esențiale ale unui site Web de generare de plumb

Domeniile discutate în cartea albă sunt următoarele:

 1. Conţinut: Mesajul contează. Pentru generarea de plumb, conținutul trebuie să fie persuasiv, informativ, relevant, antrenant, precis și suficient de scurt pentru a fi scanat și totuși suficient de detaliat pentru a transmite propunerea de valoare. Uşor? Nu. Necesar? da.
 2. Navigare: Ca și în ceea ce privește conținutul, navigarea pe site trebuie să exceleze în multe feluri. Trebuie să fie simplu, dar redundant și să ofere utilizatorilor posibilitatea de a găsi exact ceea ce au nevoie în câteva secunde. Aceasta nu este o sarcină ușoară pe un site de 20 de pagini și este un proiect enorm pentru un pagină de 200 de pagini.
 3. Imagini: Vizitatorul tipic al site-ului web de astăzi este un snob de imagini. El sau ea nu va fi impresionat de imagini bland stoc, reprezentări contradictorii ale imaginii de marcă și imagini care distrag sau confuz. Companiile trebuie să investească în imagini de înaltă calitate pentru a produce rentabilitatea site-ului web.
 4. Credibilitate: Scepticismul este ucigasul numarul unu al condusilor online. Fiecare vizitator de site se întreabă – Este reală această companie? Pot avea încredere în ele? Gestionarea cu atenție a elementelor de credibilitate, cum ar fi mărturiile clienților și logo-urile clienților cunoscuți are un impact asupra conversiilor pe care multe companii le trec cu vederea.
 5. Atingere personală: Amintiți-vă punctul anterior despre relațiile de afaceri. Un brand de site web rece și steril nu poate crea raporturi cu vizitatorii pentru prima dată. Companiile inteligente adaugă o notă personală pe site-ul lor web, folosind un stil de scriere informal, afișând fotografii ale angajaților și multe altele.
 6. Apeluri la acțiune: „Apelează pentru mai multe informații.” Căscat. “Aflați mai multe.” Două căscat Apelurile la acțiune trebuie să fie creative, relevante, semnificative și incitante. Cel mai bun mod de a câștiga un avantaj de vânzare este de a oferi vizitatorilor site-ului web un motiv minunat de a se întreba.
 7. Formulare de contact: Este ușor (și tentant) să greșiți aici adăugând o tonă de câmpuri obligatorii – nu o faceți. Sigur, este excelent să obțineți informații de marketing și date, dar fiecare câmp necesar este un alt cuie în sicriul fără plumb. Formularele trebuie să fie simple, ușor de utilizat și neintruzive.
 8. Numar de telefon: Afișarea corectă și proeminentă a numărului de telefon este blocarea și abordarea dezvoltării web, dar un număr uimitor de site-uri web cu generație de plumb stârnește rău bara telefonului și oferă opțiuni de promovare pe care le-ar înscrie altfel..
 9. Testarea: Companiile inteligente știu că site-urile lor web pot fi întotdeauna mai bune – și se vor îmbunătăți doar – prin teste metodice continue, bazate pe date și folosind metodologii de testare a celor mai bune practici din industrie. Companiile care se angajează să testeze în mod întâmplător și / sau folosind instincte intestinale neacceptate de date, au o șansă excelentă de a-și agrava site-urile web cu fiecare „îmbunătățire”.
 10. Design mobil: Conținutul web prietenos cu telefonul mobil devine din ce în ce mai important. Accesul la internet prin intermediul dispozitivelor mobile a depășit accesul la desktop și căutați ca decalajul să se lărgească rapid. Și, din această scriere, Google tocmai a anunțat că trece la mobil-prima indexare. Astfel, dacă o companie dorește să fie vizibilă pe Google pentru căutare organică, site-ul web trebuie să aibă conținut și design mobil super solid.

În ultimii trei ani, echipa de proiectare a agenției noastre s-a concentrat din ce în ce mai mult pe toate aceste zece elemente, atât în ​​proiecte de design web, cât și în modificări ale paginii web pentru a sprijini campaniile SEO și PPC. Vedem o corelație directă între acest focus și o creștere generală a ratelor de conversie și a producției totale de plumb în aceeași perioadă de timp.

Infuziați site-ul dvs. web cu aceste 10 atribute și conducta de plumb va crește. În plus, dacă concurenții adormiți la volanul de design web, poate crește și mai repede decât puteți ține pasul. Sperăm că aceste sfaturi vă ajută și vă simțiți liber să îmi puneți orice întrebări pe care le puteți avea în câmpul de comentarii de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map