10 корака за генерисање сјајних потенцијалних резултата на веб локацији

Ако имате веб страницу генерације олова, имате много мање времена него што мислите да претворите посетиоца у водећу продају. Сазнајте зашто и шта да радите у вези с тим.


Савети за генерирање веб страница на веб локацији

Након анализе више од 300.000 потенцијалних продајних резултата са широког пресјека веб страница о генерирању олова, открили смо изузетно важан (и изненађујући) податак:

Огромних 84 процената прихода од продаје остварили су први пут посетиоци веб локација.

Зашто толико конверзија у првој посети?

Конвенционална мудрост у маркетингу генерације олова обухвата стрпљење – посетиоци се не претварају у перспективе преко ноћи. Уместо тога, враћају се на веб локацију компаније, и назад и назад, док не превазиђу почетни скептицизам или равнодушност, и јаве се или поднесу образац за упит.

 • Овакво понашање се чини довољно природним, посебно за Б2Б, али се у ствари догађа само око 15 процената времена. Зашто толико посетилаца претвара приликом прве посете? Могући одговори:
 • Прорачун ризика / награде је удобнији на веб локацији генерације воде него на веб локацији е-трговине. Конверзија е-трговине значи отварање вашег новчаника, док конверзија водеће генерације значи – у најгорем случају – разговоре или размену е-поште са продавцем.
 • Посетиоци веб страница генерације олова често имају потребе које су компликоване, хитне или обоје. Утврђивање да ли компанија може да испуни њихове потребе захтева дијалог.
 • Нарочито у Б2Б, на одлуке о куповини снажно утичу фактори односа. Ако посетиоци виде садржај веб локације који изгледа да одговара њиховим потребама, њихов логични следећи корак је да стекну лични осећај за ту компанију.
 • Пословни људи су превише заузети да би проводили (и / или не све који су заинтересовани да троше) сате у потрази за добављачима на мрежи. Када стигну на веб страницу која изгледа да задовољава њихове потребе, они желе да је посегну и потврде него се врате на квадрат и идентификују други могући извор снабдевања.

Потреба за брзим претварањем веб странице

Имајући у виду све ове сценарије понашања посетилаца – и сигуран сам да можете смислити још много тога – постаје прилично очигледно да веб локација генерације мора да буде изграђена за брзе конверзије. Због тога смо створили детаљни бели документ „10 начина да се веб локација генерације претвори у прву посету… И зашто сте осуђени ако нисте“.

САЗНАЈТЕ ВИШЕ: Мој бели папир може се прочитати или преузети као ПДФ овде: хттпс://ввв.страигхтнортх.цом/цомпани/маркетинг-ресоурцес/10-ваис-маке-иоур-леад-генератион-вебсите-цонверт-он-фирст-висит/.

У белом папиру идентификујемо 10 атрибута веб локације са брзим претварањем које су неопходне да би се веб локација учинила неодољивом за посетиоце који први пут виде. Већина веб локација веб генерације одликује се у неколико области (под претпоставком да су заиста озбиљне у вези са генерацијом олова), али нажалост, без изузетка у свих 10, потенцијални потенцијални продајни ланци нису довољни.

10 основних атрибута веб странице генерације

Области о којима се говори у белој књизи су следеће:

 1. Садржај: Порука је битна. За генерирање олова садржај мора бити убедљив, информативан, релевантан, ангажован, тачан и кратак да би могао бити скениран, а опет довољно темељан да пренесе предлог вредности. Лако? Не. Потребно? да.
 2. Навигација: Као и код садржаја, и навигација на веб локацији мора да се одликује на више начина. Мора бити једноставан, али сувишан и пружити корисницима могућност да у само неколико секунди пронађу оно што им треба. Ово није лак задатак на веб страници са 20 страница и огроман је пројекат за двадесет страна.
 3. Слике: Данашњи типични посетилац веб странице је сноб за слике. Неће бити импресионирани благим сликама, контрадикторним приказима бренда и сликама које ометају или збуњују. Компаније морају уложити у висококвалитетне слике за израду РОИ веб локација.
 4. Кредибилност: Скептицизам је убица број један на мрежи. Сваки посетилац веб сајта се пита – да ли је ова компанија права? Могу ли им веровати? Адептно руковање елементима веродостојности као што су изјаве купаца и логотипи познатих купаца има утицај на конверзије које многе компаније занемарују..
 5. Лични печат: Сетите се раније тачке о пословним односима. Хладни, стерилни бренд веб страница не може да изгради однос са посетиоцима који се први пут сусрећу. Паметне компаније додају лични додир својој веб страници користећи неформални стил писања, приказивање фотографија запослених и још много тога.
 6. Позиви на акцију: „Позовите за више информација.“ Зоре. “Сазнајте више.” Двоструко зијевање. Позиви на акцију морају бити креативни, релевантни, смислени и узбудљиви. Најбољи начин да зарадите продајну предност је да се посетиоцима веб локација пружи сјајан разлог да се распитају.
 7. Контакт обрасци: Лако је (и примамљиво) погрешити овде додајући тону потребних поља – немојте то радити. Наравно, сјајно је добити маркетиншку интелигенцију и податке, али свако обавезно поље је још један ексер у ковчегу без олова. Обрасци морају бити једноставни, кориснички прилагођени и ненаметљиви.
 8. Број телефона: Правилно и истакнуто приказивање телефонског броја блокира и решава веб развој, али невероватан број веб локација генерације олова лоше ломи телефонску куглу и даје потенцијалне потенцијале који би у супротном постигли.
 9. Тестирање: Паметне компаније знају да њихове веб локације увек могу бити боље – и постаће само боље – сталним, методичким тестирањем заснованим на подацима и коришћењем методологија тестирања најбољих пракси у индустрији. Компаније које се баве случајним тестирањем и / или употребом инстинкта из црева који нису подржани подацима, представљају одличну шансу да погоршају своје веб странице са сваким „побољшањем“.
 10. Мобилни дизајн: Веб садржај прилагођен мобилним уређајима постаје све важнији из дана у дан. Приступ интернету путем мобилних уређаја надмашио је приступ радној површини, па потражите јаз који ће се брзо проширити. И, од овог писања, Гоогле је управо објавио да се пребацује индексирање мобилних уређаја. Стога, ако компанија жели да буде видљива на Гооглеу за органску претрагу, њена веб локација мора имати супер солидан мобилни садржај и дизајн.

Током протекле три године, тим за дизајн наше агенције све се више фокусирао на ових десет ставки, како у пројектима веб дизајна, тако и у изменама веб страница на подршци СЕО и ППЦ кампањама. Видимо директну повезаност између овог фокуса и општег повећања стопе конверзије и укупне производње олова у истом периоду.

Употпуните веб локацију са ових 10 атрибута и ваш водећи цевовод ће расти. Штавише, ако ваши конкуренти спавају за воланом веб дизајна, он може расти чак и брже него што можете да наставите. Надамо се да ће вам ови савети помоћи и слободно ми поставите било каква питања у пољу за коментаре испод!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map