Wix vs GoDaddy webhelykészítő

wix vs godaddy


A webhely-készítőket úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a felhasználók számára a professzionális és vonzó ábrázolás létrehozását az interneten. A Wix és a GoDaddy egyaránt magas elismeréssel büszkélkedhet, összehasonlítva más weboldal-készítő platformokkal.

Úgy tűnik, hogy jó választás minden alkalommal, amikor arra gondol, hogy webhelyet építsen a semmiből minimális erőfeszítésekkel és technikai ismeretek nélkül.

Gyors pillanatkép:

WixWix – az egyik legnépszerűbb weboldalépítő platform, amelynek célja, hogy elősegítse az újszülöttek szilárd projektekkel történő online elérését. Az eszköz kiválóan alkalmas kis üzleti vállalkozások webhelyeire, blogjaira, portfólióira, kis és közepes méretű digitális üzletekre stb. Nagyon könnyű használni a mesterséges intelligenciát használó modern technológiáknak köszönhetően. A felhasználók néhány percen belül telepíthetnek egy használatra kész és teljesen testreszabható webhelyet. Wix.com

Hajrá apuGoDaddy – egy olyan platform, amely a tipikus webhelyszolgáltatóktól a tisztességes weboldal-készítő szoftverek felé haladt, jó tulajdonságokkal. A cég több mint két évtizednyi webes jelenléttel büszkélkedhet, amely naprakész webes termékeket kínál mind Windows, mind Linux felhasználók számára. A platform felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely innovációkkal és praktikus felhasználói útmutatókkal rendelkezik, hogy az építési folyamat a lehető legegyszerűbb legyen. GoDaddy.com

Szóval, mi a legjobb szoftver, amelyet választhat? Milyen előnyök és hátrányok különböznek a Wix-től a GoDaddy-től? Mi a weboldal készítője jobb és miért? Találjuk ki!

1. Könnyű használat

 • Wix. A Wix egy drag-n-drop funkcióval megkönnyíti a tartalommal való munkát, új blokkok és oldalak hozzáadását, más formátumú médiafájlok letöltését, a színek, betűtípusok és egyéb elemek megváltoztatását, amire szüksége van egy egyedi stílus létrehozásához a jövőbeli webhelyén. A Wix a legújabb technológiai trendeket követi.

  • Wix ADI – az AI-alapú eszköz úgy valósították meg, hogy az építési folyamat a lehető leggyorsabb és egyszerűbb legyen. Az eszköz a felhasználó céljaitól függően több webhely-elrendezést kínál. Nagyon egyszerűen működik: a felhasználót felkérik arra, hogy válaszoljon számos alapvető kérdésre, amelyek a jövőbeli projektjével, céljaival, webhely típusával stb. Kapcsolatosak. A rendszer automatikusan megtervezi az egyedi igényeinek leginkább megfelelő egyedi elrendezést. Ugyanakkor továbbra is szabadon választhat különféle szekciótípust a galériákból és a listáktól a képekig és szövegekig. Az új kiterjesztés jobb szerkesztési élményt nyújt. Körülbelül néhány percig tart, amíg elkészül egy kész webhely a Wix ADI használatával. A rendszert továbbfejlesztették, lehetővé téve a hozzáférést a platform fotóstúdiójához, és lenyűgöző portfóliókat vagy fotós webhelyeket hozva létre.
  • Wix ADI szerkesztő

  • Wix Editor – jó eszköz azok számára, akik műszaki ismeretek vagy AI-asszisztensek nélkül akarnak mélyen belemerülni az építési folyamatba. Nagyszerű esély a kreativitás kifejezésére. Egyszerűen válasszon az elérhető 500 sablonok közül, vagy kezdje meg az üres oldallal. A drag-and-drop funkcionalitás alapján a szerkesztő lehetővé teszi különféle érdemes elemek és részletek, például a Parallax effektus megvalósítását, a háttér megváltoztatását, animáció hozzáadását stb. Az eszköz megkönnyíti a fizetési módok különböző nyelvekre történő fordítását, valamint a webhely egy mobil eszközről. Az új médiakezelő praktikus eszközként szolgál a projektjeinek rendezéséhez, mivel minden szükséges almappa, képkezelő eszköz, közreműködő és címke található egy helyen.
  • Wix Editor

  • Wix Corvid – ez az elkötelezett webdesignőr, a korlátlan építési szabadság iránti vágyakozásra. Ez egy jó eszköz a kódolásban és a programozásban részt vevők számára. A Corvid lehetővé teszi, hogy a lehető legteljesebb formában elkészítse a Wix platformot, és saját exkluzív webdesignot készítsen. Az API-hozzáférés megkönnyíti a webhely kezelését, míg a Wix CRM háttér-API értesítéseket küldhet a közreműködőknek. Említést kell tennünk az olyan kicsi, de még mindig fontos dolgokról, mint például az adatok formázása, a webhely hibakeresése és megfigyelése.
 • Hajrá apu. A GoDaddy nem büszkélkedhet ilyen újdonságokkal, bár a platform nagyon egyszerűen használható. Soha nem kérdezed meg magadtól: „mit tegyek ezután?” amikor ezt a weboldal-készítőt használja. Logikus és egyenes továbbítású fedélzeti szolgáltatást kínál. Miután feliratkozott, a szoftver pontosan végigvezeti Önt az egyik építési lépéstől a másikig, amíg meg nem kell nyomnia a “közzététel” gombot..

  • Webhelyszerkesztő – A platformon van egy nagyon egyszerű és jól felépített szerkesztő eszköz. Előfordulhat, hogy asztali és mobil eszközökről is elérhető. A rendszer különféle blokkokat és elemeket kínál az oldalhoz, több változatban elérhető. Nagyon elegánsnak néznek ki, bár a merev kialakítás az építési szabadság hiányát eredményezheti. Más szavakkal, egy új szakasz hozzáadásakor alig fog szembesülni nehézségekkel. Ugyanakkor minden bizonnyal nem fog tetszeni a bonyolultságnál, amikor megváltoztatja annak kialakítását vagy az oldal testreszabását.
  • GoDaddy szerkesztő

  • HTML-elem – az eszköz megkönnyíti a HTML és a JavaScript hozzáadását a webhelyéhez, bár ehhez legalább alapvető programozási és kódolási ismeretekre van szükség.
  • További szerkesztő eszközök – A GoDaddy rendelkezik egy kapcsolatfelvételi űrlapszerkesztővel. Nos, ez inkább egy előre beállított blokkok sorozatához hasonlít, mivel nincs esély további fájlok, például „megjegyzés” vagy „Tárgy” hozzáadására..

Wix vs GoDaddy. Mindkét platform rendkívül egyszerűen használható. A Wix azonban gyorsabb és egyszerűbb megoldásnak tűnik, ha weblapot hoz létre néhány kattintással, az AI-alapú technológiája segítségével. Ugyanakkor a Wix nagyobb szabadságot nyújt a kódolóknak és a programozóknak, míg a GoDaddy egy kicsit korlátozottabbnak tűnik a szerkesztési és testreszabási lehetőségek szempontjából..

2. Jellemzők és rugalmasság

 • Wix. A Wix az integráció és a testreszabási funkcionalitás szempontjából az egyik legrugalmasabb platform. Gazdag funkciókészlettel rendelkezik, amely a műszaki háttér vagy a legfontosabb célok ellenére képes kezelni az építési folyamatot. A főbb jellemzők a következők:

  • Bővített e-kereskedelem – A Wix megkönnyíti az online áruház felépítését és beállítását. Az e-kereskedelem alapvető funkciói mellett, mint például a termékkezelés, a fizetési lehetőségek integrálása és az adókedvezmények, a platform rugalmas kuponstratégiákkal, ingyenes szállítási ajánlatokkal, kedvezményekkel és értékesítési beállításokkal rendelkezik, az Analytics tárolja az adatokat, és optimalizálja üzletét. A Mobil Galéria Szűrők megkönnyítik az ügyfelek számára a termékek ár, méret vagy egyéb jellemzők szerinti rendezését. A Wix végső e-kereskedelem-integrációs képességeket kínál olyan platformokkal, mint az Avalar és a Fetchy, a valós idejű adómértékek kezelésére, valamint a fejlett online szállítási megoldások megvalósítására..
  • Wix eCommerce Editor

  • SEO és marketing – A SEO alapbeállításai mellett, például a metacímkék, címek leírása, fókuszkulcsszavak és a közösségi média előnézeti módjai mellett a rendszernek van egy egyedi Wix SEO varázslója, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a magasabb SEO rangsorolást, amely hatékony SEO tervet kínál. A továbbfejlesztett e-mail marketing funkció megkönnyíti előfizetői listájának bővítését olyan újonnan megvalósított eszközök segítségével, mint például a video funkció, a minta és kiváltó e-mailek, sablonok és még sok más, az e-mail kampányai számára.
  • Android és iOS alkalmazások – nagyszerű azoknak a felhasználóknak, akik mindig útközben vannak, de még mindig szeretnének esélyt kapni és weboldalukon dolgozni mobil eszközről. Valójában szinte ugyanazt a funkciót kapja, mint az asztalon. Adjon hozzá tartalmat, kezelje termékeit, vagy csevegjen élő látogatókkal. Az összes kép és videó Retina-kész médiatartalomként érkezik, nagy felbontású eszközökhöz.
  • Blogolás – létfontosságú, hogy a weboldalán egy profi blog legyen. A Wix megkönnyíti a nagyszerű blogszakasz létrehozását és testreszabását új kategóriák hozzáadásával, profiloldalak létrehozásával, a hozzászólások megosztásával a közösségi média platformon keresztül, stb..
  • Wix Blogszerkesztő

  • Wix App Market – széles körű widgeteket és kiegészítőket kínál. Büszkélkedhet saját App Market oldalán, ahol bármilyen widget kiválasztható, és ingyenes. Az összes alkalmazást és kiegészítőt a havi tervár tartalmazza. Nem kell túlfizetnie minden javításért. A Wix PRO galériával, térképekkel, elemző eszközökkel, fórumrészekkel, naptárakkal, feliratkozási űrlapokkal, eseményprimitívekkel és sok más praktikus elemmel rendelkezik, amelyek javítják felhasználói elkötelezettségét és élményét.
 • Hajrá apu. A szolgáltatásnak nincs App Store-ja, ami minden bizonnyal hatalmas hiányosság. Másrészt a felhasználók választhatnak néhány alapvető funkciót, például a közösségi média megosztását vagy a képgalériát. A webhelyet felveheti a Google AdSense szolgáltatásba. Ha szüksége van néhány átfogóbb opcióra, például a Paypal gombra vagy a SEO varázslóra, akkor legalább az üzleti tervet meg kell vásárolnia.

  GoDaddy szolgáltatások

  A SEO varázslóról egyszerűen néz ki, és a felhasználót az egyik szakaszból a másikba vezeti, lehetővé téve a címek és leírások szerkesztését. A probléma az, hogy a GoDaddy furcsa címsorrenddel rendelkezik, amelynek nincs értelme. Lehet, hogy a Google nem tetszik. Felvehet egy blogot, de el kell helyeznie másutt.

  A GoDaddy alapvető blogolási funkcióval is rendelkezik. Nem olyan átfogó, mint a Wix-ben. Ezenkívül a felhasználók nem tudják nyomon követni az RSS-hírcsatornából származó új hozzászólásokat, mivel nincs RSS-támogatás. Egy másik hiányosság az, hogy a szerzők nem tudnak hozzácímkéket hozzáadni vagy engedélyezett cikkeket létrehozni. Ezen felül nem fog tudni dolgozni a SEO beállításokkal. Összefoglalva, valójában nem használják fel ezt a blogolási funkciót, bár még mindig elérhető.

  Jó hír az, hogy a platformnak van egy egyedi kapcsolatfelvételi űrlap-készítője (korábban már említettük). Egy sor kész blokkot kínál. Nagyon tipikusnak tűnnek, nincs esélyük testreszabásra vagy új mezők szerkesztésére. Másrészt a harmadik fél által az e-mail marketing eszközökkel történő integráció javíthatja hírlevél kampányát, ami jobb felhasználói felvételi arányt eredményezhet.

Wix vs GoDaddy. A Wix funkcionálisabban néz ki az alkalmazások és kiegészítők hatalmas választéka mellett, míg a GoDaddy elsősorban olyan előre beállított funkciókkal érkezik, amelyeket nehéz testreszabni. Ráadásul a Wix továbbfejlesztett blog- és SEO funkciókat kínál a kibővített e-mail marketing eszközök mellett. A GoDaddynek itt nincs rugalmassága.

3. Tervezés

Tervezési összehasonlító táblázat

WixHajrá apu
Témák száma:55020
Mobil szerkesztő:&# X2714; IGEN✘ NEM
AI weboldal tervezés:&# X2714; IGEN✘ NEM
ellenállás&Csepp:&# X2714; IGEN&# X2714; IGEN
Mobilra optimalizált:&# X2714; IGEN&# X2714; IGEN
 • Wix. A Wix rugalmasabb és sokoldalúbb platform. A felhasználók több mint 70, professzionálisan tervezett, mobilra optimalizált sablon közül választhatnak. Ez lehetővé teszi a sablonok áttekintését és szerkesztését a mobil mód.

  Az egyszerű szerkesztés és a szükséges oldalak új elemek hozzáadásával történő drag-n-drop funkción kívül szerkesztheti a menüt, megváltoztathatja a színeket, és különféle formátumú médiafájlokat csatolhat, tipográfiával dolgozhat, és exkluzív stílust hozhat létre webhelye számára .Az egyetlen hátrány, hogy amikor sablont választ, akkor enni kell. Nincs exportálási funkció.

  Wix Mobile Editor

  A Wix Editor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy életre keltsék a saját webdesign-ötleteiket. Kódolási ismeretek nélkül. Szabadon építhet webhelyeket stílusos képekkel vagy videókkal a háttérben, új vonzó elemeket adhat hozzá, például Parallax effektus és animációk a menükhez és az oldalrészekhez, vagy kódolhat egy exkluzív webhelyet a semmiből a Wix Corvid használatával.

 • Hajrá apu. A GoDaddy korlátozott sablonkészletet kínál. Sőt, nem lesz esélye megváltoztatni őket az Ön igényei szerint. A drag-n-drop funkció hiánya lehetetlenné teszi a háttérszínek, betűtípusok, tipográfia stb. Megváltoztatását. Bár továbbra is hozzáadhat új szakaszokat vagy törölhet blokkokat, az összes sablon már rendelkezik olyan elemekkel, amelyeket nem tud testreszabni..

  GoDaddy téma beállítása

  A sablonok nagyon jól néznek ki. Nincs semmi ragyogó velük, bár mobilbarátak. Minden oldal elég jól néz ki. Ne feledje azonban, hogy soha nem lesz esélye, hogy messze túlmenjen az alapvető tervezési beállításokon. Az elrendezés megváltoztatása lehetetlen. Felejtsd el a HTML vagy a CSS szerkesztését. Csak annyit tehet, hogy kiválaszt egy színt és a téma általános stílusát.

Wix vs GoDaddy. A Wix sok sablont kínál, míg a GoDaddy elrendezés helyett valóban különböző témastílusokat szállít. Ugyanakkor a Wix megkönnyíti az egyes sablonok testreszabását a CSS elérésével. A GoDaddy használatakor nem lesz ilyen lehetősége.

4. Ügyfélszolgálat

 • Wix.  A weboldal készítője hatalmas tudásbázissal és bloggal rendelkezik, ahol hasznos információkat találhat. Ugyanakkor ingyenesen kérhet csevegési támogatást, egyszerű tippek mellett, hogy miként lehet bármilyen probléma esetén jegyeket benyújtani..

 • Hajrá apu. A platform professzionális támogató csoporttal büszkélkedhet, amely minden vállalkozás számára kötelező, amely hosting és domain szolgáltatásokat nyújt. Ami a weboldal-készítő szoftvert illeti, a GoDaddy hatalmas tudásbázissal rendelkezik, fórumot kínál bármilyen kérdés feltevésére és telefonos támogatást nyújt világszerte. A felhasználók munkaidőben szabadon kapcsolatba léphetnek az ügyfélszolgálat vezetőivel. Az összes telefonszámot a világ minden tájáról megtalálhatja a támogatási szakaszban.

  Megmutatják egy adott ország munkaidőjét. A cég különféle termékeket kínál, amelyek nemcsak a weboldal-készítési eszközöket és domaineket tartalmazzák, hanem SSL tanúsításokat, online aukciókat és még sok minden mást. Ezért alig fog nehézségekbe ütközni, ha bármilyen probléma megoldása érdekében felveszi a kapcsolatot a támogatási szakemberrel.

Wix vs GoDaddy. Úgy tűnik, hogy a GoDaddy több lehetőséget kínál a felhasználók számára a kapcsolattartáshoz a támogatási csoporttal. Másrészt a kérdés megoldása félelmetes lehet, tekintettel a GoDaddy által eladott termékek számára. A Wix-menedzserek jobban összpontosítanak a kérdésekre, amelyek elsősorban egy weboldal-készítési folyamathoz kapcsolódnak.

5. Árképzés

 • Wix. A platform ingyenes tervet kínál, bár csak 500 MB tárhelyet tartalmaz domain név és tárhely nélkül. A havi 8,50 dollárért azonban megvásárolhatja a Combo tervet, és mindent megkaphat egy csomagban. Az SSL adatbiztonság, az ingyenes tárhely és a domain, az ingyenes sablonok, a kütyü és a kiegészítők már benne vannak az árban.

  Építeni kell egy bonyolultabb weboldalt, sok funkcióval és összetett felépítéssel? A korlátlan Wix-terv havonta 12,50 dollártól kezdődik. Nagyobb projektekhez tökéletes. Szüksége van egy stabil webáruházra? Az e-kereskedelem terv havonta mindössze 17 dollárra megfelelő. A VIP terv havonta 24,50 dollárba kerül, extra szolgáltatásokkal a professzionális marketing és e-mail kampányok számára.

 • WixHajrá apu
  Árazási lehetőségek: &# X2714; Csatlakozási tartomány ($ 4.50 / mo);
  &# X2714; Combo ($ 8.50 / mo);
  &# X2714; Korlátlan ($ 12.50 / hó);
  &# X2714; e-kereskedelem (Busines Basic) ($ 17 / mo);
  &# X2714; VIP ($ 24.50 / hó).
  &# X2714; Személyes ($ 5.99 / mo);
  &# X2714; Üzleti ($ 9.99 / mo);
  &# X2714; Business Plus (14,99 $ / hó);
  &# X2714; Online áruház ($ 19.99 / hó).
  Jellemzők:&# X2714; Használatmentes;
  &# X2714; Sablonok és kütyük;
  &# X2714; Online áruház;
  &# X2714; Ingyenes logó és marketing funkciók.
  &# X2714; Tárhely + SSL;
  &# X2714; Szociális média integráció;
  &# X2714; SEO;
  &# X2714; Apple Pay, PayPal és hitelkártya-integráció.
 • Hajrá apu. Ha ezt a szoftvert választja, készüljön fel minden új szolgáltatásért és frissítésért fizetni. A weboldal tervezési ára havi 5,99 USD-tól kezdődik. Úgy tűnik, hogy megfizethető ajánlat, nem igaz?

  Ugyanakkor nem tartalmaz olyan szolgáltatásokat és kiegészítőket, amelyekre a jövőben szüksége lehet. Havonta legalább 29 dollárt kell fizetnie egy olyan csomagért, amely kiegészíti az e-kereskedelmet. Ha SSL-védelemre és a közösségi médiához mutató linkekre van szüksége, akkor többet kell fizetnie egy olyan Business vagy Business Plus csomagért, amely 9,99 és 14,99 dollárba kerül..

Wix vs GoDaddy. Wix minden bizonnyal vonzóbbnak tűnik pénzügyi szempontból. Nem kell külön fizetnie minden egyes widgetért, amelyet hozzá kell adnia. A felhasználó mindent megkap a csomagban egyetlen havi fizetéssel.

Alsó sor

A platform kiválasztása elsősorban a céloktól és céloktól függ. Digitális üzlet vagy kisvállalkozás webhelye lesz? 100% -ban biztosnak kell lennie; egy kiválasztott szoftver rendelkezik az összes szükséges funkcióval, amelyekre szüksége lehet.

WixWix egy sokoldalúbb és rugalmasabb platform, amely kiválóan használható különféle webhelytípusokhoz. További testreszabási eszközökkel, kibővített kütyü-listával, kiegészítőkkel és integrációkkal rendelkezik, a fejlett ADI és Corvid technológiák mellett mind az újdonságok, mind a dedikált webdizájnok számára. Szélesebb lehetőségeket kínál a tervezés, valamint a weboldal további promóciója szempontjából, figyelembe véve a SEO-t, a blogolást és néhány egyéb funkciót. Wix.com

Hajrá apuLehet, hogy a GoDaddy jól működik néhány kis és közepes weboldalon, valamint belépő szintű online üzleteknél. Ugyanakkor a host megoldás szempontjából is jó lehet. A weboldal készítője azonban minden bizonnyal hiányzik a rugalmasságtól, kevés eszközzel integrálható, miközben az előre beállított elrendezések nem elégségesek egy szilárd online projekthez. GoDaddy.com

Összegezve úgy tűnik, hogy nyilvánvaló nyertesünk van oly sok új és nagyszerű eszközzel.

Áttekintő összehasonlító táblázat

WixHajrá apu
Egyszerű használat:Wix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítő
Jellemzők:Wix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítő
Designs:Wix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítő
Vevőszolgálat:Wix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítő
Árazás:Wix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítő
Összes pont:Wix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítőWix vs GoDaddy webhelykészítő

Próbálja ki a Wix alkalmazást most

 Ez ingyenes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map