Webes áramlás vs négyzet

Webes áramlás vs négyzet


A weboldal professzionális fejlesztésekor a Webflow és a Squarespace két olyan webhely-készítőnek tekinthető, amelyek a webdesign előnyeit célozzák meg és lehetővé teszik a teljes funkcionalitású projektek elindítását..

A szolgáltatások nagyszerűen működnek bonyolult, nagyszabású, egyedi módon készített webhelyek fejlesztésében, nagy teljesítményű funkcionalitással, valamint a professzionális projektek elindításához szükséges több webes tervezési eszközzel érkeznek..

Gyors pillanatkép:

WebFlowWebflow – egy weboldal-készítő, amely felhatalmazza a webdizájn profit (mind webes ügynökségek, mind független tervezők vagy akár szabadúszók is) vizuálisan vonzó webhelyek felépítésére. Annak ellenére, hogy a weboldal készítője nem kínál több sablont, mégis jön egy szép e-kereskedelmi motorral, és lehetővé teszi exkluzív projektek létrehozását a semmiből. Webflow.com

SquarespaceSquarespace – professzionális webes építési szolgáltatás, amelynek lehetőségei és szolgáltatásai sokkal többet jelentenek a minőségi projektek felépítéséhez. A weboldal készítője az egyik legrégebbi szolgáltatás, amely elsősorban kreatív és független webdesign szakemberek, online kiskereskedők, bloggerek és kisvállalkozások számára irányul. A rendszer számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek ugyanolyan jól működnek a nem kódolók, mind a HTML / CSS szakemberek számára. squarespace.com

Melyik szolgálat a megkülönböztetett résvezető? Vagy jelenleg lehetetlen meghatározni azt a rendszert, amely a versenytársa felett uralkodik? Mindkét weboldal készítője szinte ugyanazt a rést és ugyanazt a közönséget célozza meg, de minden szolgáltatásnak megvan a maga egyedi szolgáltatáskészlete és következményei. Ideje, hogy ezt egyértelművé tegyük a négyzet és a Webflow összehasonlításban.

1. Könnyű használat

 • WebFlow. Amikor elkezdi használni a szolgáltatást, először hozzáférést kap annak műszerfalához. Ekkor észreveszed, hogy a rendszer nem az amatőrökre koncentrál, hanem elsősorban azokra a felhasználókra koncentrál, akik már dolgoztak a tervezés-központú szoftverrel.

  Webfolyamat-szerkesztő

  A rendszer interfésze némileg bonyolultnak és elsöprőnek tűnik a nulla kódolási képességgel rendelkező felhasználók számára, de a rendszer nem ennek a felhasználói kategóriának felel meg. Bizonyos mértékig hasonlít az Adobe Muse-ra szerkezet.

  Webflow blogszerkesztő

  A niche-specifikus ismeretekkel rendelkező webtervezők gyorsan hozzászoknak. A weboldal szerkesztési felületén több eszközsor található, HTML / CSS szerkesztési lehetőségek és a weboldal előnézete, amelyek lehetővé teszik a webhely létrehozásának irányítását..

 • Squarespace. A weboldal készítő valamivel egyszerűbb, mint a Webflow, mivel nem kell, hogy profi webdesignőr legyen, hogy elindítsa a webhelyeket a szolgáltatással. Elsősorban a végfelhasználóra irányul, ennélfogva enyhébb tanulási görbével rendelkezik.

  Négyzet alakú szerkesztő

  A rendszerrel való munka során nem kell sok időt költenie egy minőségi projekt eléréséhez, és nincs szükség a kódolás alapjainak megtanulására. A weboldal készítő egyik tagadhatatlan előnye a koherencia. A rendszer a teljes szolgáltatáskészletet kínálja a weboldal elindításához, testreszabásához, közzétételéhez és kezeléséhez. Itt is meg lehet szerezni a tárhelyet és a domain nevet, ami egy másik előnye azoknak a felhasználóknak, akiknek nincs idejük keresni őket másutt.

Webes áramlás vs négyzet. Mindkét weboldal készítő profi és lehetővé teszi a minőségi webhelyek létrehozását. A Webfolyamat azonban bonyolultabbnak tűnik, mint a Squarespace, és ez teszi a platformot megfelelő választássá a webdizájn számára.

2. Funkciókészlet és rugalmasság

 • WebFlow. A weboldal készítője fejlett funkciókészlettel büszkélkedhet, amely akár a legbonyolultabb feladatok kidolgozására is fel tud készülni. CSS / HTML szerkesztési lehetőségei és a hatékony tervezési testreszabási eszközök kombinálva lehetővé teszik a legmagasabb eredmény elérését.

  Webáramkód-szerkesztő

  A rendszer lehetővé teszi az egyéni HTML hozzáadását a fejléchez és a lábléchez, és integrálódhat a Zapier szolgáltatással, hogy megkezdhesse a projekttel kapcsolatos együttműködési munkát, és sok feladat elvégzését automatizálhassa..

  Bizonyos mértékig a Webflow nem hasonlít az övéhez fő versenytársak. E-kereskedelemként, blogplatformként és vizuális CMS-ként pozicionálja magát. Ugyanakkor a rendszer meglehetősen rugalmas és többféle webes tervezési lehetőséget kínál. A következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • testreszabható nyomtatványok;
  • legördülő menük;
  • HTML / CSS beágyazási opció;
  • HTML / CSS körhintak és csúszkák;
  • fülek;
  • háttércsúszka és videointegráció;
  • interaktív Google Maps;
  • társadalmi megosztási lehetőség;
  • Világítódoboz-alkatrészek;
  • egyedi tipográfia;
  • egyedi animációk és interakciók;
  • rugalmas weboldal navigáció stb.

  A Webfolyamat lehetővé teszi a mobilra optimalizált webhelyek létrehozását, amelyeket bármilyen eszközön meg lehet nézni. Ez elősegíti a közönség felépítését és megtartását.

  A rendszer egyik tagadhatatlan kiemelése az a lehetőség, hogy exportáljuk a webhely kódját, amelyet a projekt során dolgoztunk fel. Ezt a lehetőséget használhatja a webhely további átvitelére egy másik platformra, vagy exportálására a fejlesztőhöz a továbbfejlesztett testreszabás céljából. Néhány weboldal-készítő demonstrálja ezt a mobilitást és rugalmasságot, és ez az, ami miatt a Webflow kiemelkedik a tömegből.

  Webfolyamatok

  A weboldal készítője külön figyelmet érdemel az integrált e-kereskedelem motorja miatt. Használatával tervezheti, méretezheti és eladhatja online áruházát, méretétől és összetettségétől függetlenül. Ehhez egyáltalán nincs szükség kódolásra, míg a felhasznált eredmény meghaladja az elvárásait. A rendszer a webáruház készítésének folyamatáért felelõs, hogy minden árnyalattal megbirkózzon az eredetileg tervezett terv elkészítésével..

  A Webflow hatékonyan integrálódik a nagy teljesítményű, harmadik féltől származó e-kereskedelmi szolgáltatásokhoz, nevezetesen a Zapier, a MailChimp, a ShipStation, a QuickBooks és még sok máshoz. Ez lehetővé teszi a termék galéria létrehozását és frissítését – csak adja hozzá a szükséges termékmennyiséget és adja meg a fő jellemzőit.

  A webáruház teljesítményének fokozása érdekében nyomon követheti statisztikáit az integrált analitika és a készletkészlet eszközök segítségével, beállíthatja a szállítási, fizetési és adózási részleteket, alkalmazhat párhuzamos effektusokat és animációkat adhat a projekthez, promóciókat és különleges ajánlatokat hozhat létre első alkalommal és hűséges ügyfelek stb. Vegye figyelembe, hogy minden Webflow e-kereskedelmi webhely SEO-barát. Ez azt jelenti, hogy a projektednek jó esélyei vannak arra, hogy magas rangot szerezzenek a keresőmotorokban, ezáltal növelve a forgalmat.

  A weboldal készítő másik előnye az a lehetőség, amely lehetővé teszi a weboldal elrendezésének megváltoztatását. Ez az opció sok más szolgáltatásban nem érhető el, de jelentős hatással van a sablon testreszabására. Ha weblapjának elegáns interaktív dizájnt szeretne adni, a Webflow lehetővé teszi a legkiválóbb mozgástervezési funkciók integrálását.

  A weboldal készítője ismert a fehér címkézési lehetőségeivel is. A rendszerhasználók márkanév alatt használhatják (ugyanaz, mint Webydo – egy jól ismert márkás SaaS) az ügyfelek bizalmának növelésére és az üzleti teljesítmény fokozására.

 • Squarespace. A weboldal készítő rugalmasabb, mint a Webflow. Ennek oka az, hogy nemcsak a legkiválóbb webhelyek tervezésére használják, hanem azok teljes funkcionalitásának fejlesztésére is. A weboldal készítője integrált bevásárlókosárral, tartalom automatikus feltöltéssel a kiválasztott szolgáltatásokhoz stb. Az alább felsorolt ​​funkciók teszik a platformot mindenki számára megfelelő választássá:

  • gazdag házon belüli kütyü és alkalmazások gyűjteménye;
  • többféle testreszabási eszköz;
  • termék / tartalom importálási / exportálási lehetősége;
  • csoportos együttműködési lehetőség (a rendszer hozzáférést biztosít különböző weboldal-kezelési szintekhez, mint például az adminisztrátor, a tartalomszerkesztő, a számlázás, a jelentések készítése, a megjegyzés moderátor, a megbízható elemző és a boltkezelő);
  • szinkronizálás külső szolgáltatásokkal (Dropbox, automatikus postázás a szociális hálózatokba stb.).

  A Squarespace egy hatalmas blogmotorral rendelkezik. Támogatja a posztütemezési lehetőséget, az integrált Google Author Rank-ot, a post-display lehetőségeket, több szerző támogatását, a földrajzi címkézést, az URL testreszabását stb..

  Négyzet alakú tartalom hozzáadása

  A weboldal készítője e-kereskedelem funkcióiról is ismert. Ez lehetőséget ad fizikai és digitális termékek eladására, a szállítási / fizetési adatok kiigazítására, a ShipStation és a Stripe, a PayPal támogatás integrálására. Mi több, testreszabhatja a megrendelés megerősítő e-maileket, hozzáadhat több webáruház-kezelőt, kuponokat hozhat létre, adatokat exportálhat stb..

Webes áramlás vs négyzet. Mivel elsősorban a professzionális web-tervezőkre koncentrál, a Webflow szélesebb körű szolgáltatással és erősebb tervezési testreszabási lehetőségekkel rendelkezik. A tervezésorientált sajátosságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a fejlesztőknek az ügyfelek számára megfelelő, egyedi módon készített webhelyek elindításában.

A Squarespace viszont inkább a végfelhasználóra irányul. Funkciói és funkciói rugalmasabbak, intuitívabbak és praktikusabbak, hogy megfeleljenek a nem tapasztalt felhasználók igényeinek.

3. Designs

 • WebFlow. A weboldal készítőjének nagyon szép sablongyűjteménye van. A mai napig számuk meghaladja a 180 szakmai témát, amelyek mindegyike érzékeny kialakítású.

  Tervezési összehasonlító táblázat

  WebFlowSquarespace
  Témák száma:200105
  Egyéni témák:&# X2714; IGEN✘ NEM
  Témák költsége:IngyenesIngyenes
  Visual Editor:&# X2714; IGEN&# X2714; IGEN
  Reszponzív dizájn:&# X2714; IGEN&# X2714; IGEN
  CSS kód szerkesztés:&# X2714; IGEN&# X2714; IGEN

  A sablonok ingyenesek és fizetettek, és Ön dönti el, hogy mely sablonok felelnek meg a jelenlegi pénzügyi képességeinek és a webdesign-igényeinek. A fizetett témák költsége 19 és 79 USD között van, ami feltétlenül megfelel a minőségüknek.

  A webáramlási sablonokat az iparág rendezi. Ez hasznos, ha a rés-specifikus sablonokat kell kiválasztani. Ha nem talál sablont a gyűjteményben, akkor egy üres vászon kiválasztásával saját témát is létrehozhat a semmiből..

  A sablon testreszabása HTML / CSS / JavaScript szerkesztési lehetőségek használatával lehetséges. azonban, ellentétben a népszerű WordPress-szel nincs szükség a kódok kézi szerkesztésére – csak indítson el egy weboldalt, helyezze el a tartalmat és figyelje, ahogy a rendszer automatikusan generál egyértelmű szemantikai kódot. Ha szeretné, saját maga szerkesztheti ezt a kódot a blokkok kiválasztásával és elrendezésével. Kiválaszthatja a tipográfiát, megtekintheti és adaptálhatja a webes elrendezéseket a mobil böngészéshez, háttérképeket és videókat állíthat be, radiális és lineáris CSS színátmeneteket fedhet át stb..

  Lehetőség van arra is, hogy saját fiókját megtervezze, feltöltse és beállítsa, webhelyének biztonsági másolatát készítse. Ne feledje azonban, hogy lehetetlen váltani a sablonokat útközben. Tehát legyen körültekintő, amikor kiválasztja a megfelelő témát.

 • Squarespace. A rendszer ismert vizuálisan vonzó felső sablonjairól, amelyeket az iparág legjobb mintáinak tekintnek. A weboldal készítője jelenleg több mint 105 sablont kínál a standard weboldalakhoz és több mint tucat témát az online áruházak számára.

  A sablonok reagáló jellegűek és mobil megjelenítésre optimalizálva. A keresés megkönnyítése érdekében fel vannak osztva tematikus kategóriákba. Ha a kódolási készségeit a webhely megjelenésének javításához kívánja használni, akkor ezt bármikor megteheti, függetlenül a választott sablontól.

  A Webflow-tól eltérően a Squarespace lehetővé teszi egy másik sablon kiválasztását a web-tervezési folyamat során. Ugyanakkor nem lesz képes egyedi webhelyet megtervezni a semmiből, még akkor sem, ha a kínált sablonok nem felelnek meg az Ön igényeinek.

Webes áramlás vs négyzet. A tervezésnél minden rendszernek megvannak az előnyei és hátrányai. A Webflow sablongaléria szélesebb és professzionálisabb, mint a Squarespace. A szolgáltatás tervezési testreszabási eszközei szintén fejlettebbek, ami befolyásolja a kész projektek minőségét és funkcionalitását. A rendszer azonban nem engedélyezi a téma váltását a tervezési folyamat közepén.

4. Ügyfélszolgálat

 • WebFlow. Felhasználóközpontú rendszerként a weboldal készítője tisztességes tudásbázist kínál. Itt található egy lenyűgöző és informatív Súgó, amely több ügyfél-támogatási lehetőséget is magában foglal.

  Megnézheti és felfedezheti a hasznos video- és szöveges oktatóanyagokat, használati cikkeket, felhasználói tippeket és javaslatokat a webhely-készítővel való együttműködés elősegítésére. Ha van valami, amit nem ért, és amelyet a Súgóban nem talál, akkor e-mailben vegye fel a kapcsolatot az ügyfél-támogatási csoporttal.

 • Squarespace. A weboldal készítője széles körű tudásbázissal büszkélkedhet, amely több videó oktatóprogramból, élő csevegésből, személyes műhelyekből, e-mail támogatásból áll. Van egy informatív közösségi fórum is, ahol kérdéseket tehet fel a rendszerrel kapcsolatban, és áttekintheti a többi felhasználó által benyújtott információkat.

Squarespace vs Webflow. Mindkét szolgáltatás külön figyelmet érdemel az ügyfélszolgálat szempontjából. Annak ellenére, hogy a Webflow nem rendelkezik élő csevegéssel, támogatási lehetőségei továbbra is meglehetősen szélesek. Ami érdekes, akkor néhány kattintással megoszthatja a webfolyamat-projektjeit a közösséggel, lehetővé téve más felhasználók számára, hogy a projektjeiket bármilyen szerkesztés nélkül láthassák..

5. Árképzési politika

 • WebFlow. A webes folyamat kezdetben mindenki számára ingyenes. Nincs próbaperiódus vagy külön díj a webhelyeknek a rendszerrel történő létrehozásának megkezdéséhez. A projekt közzétételekor azonban fizetnie kell a tárhelyért. Az ár a létrehozni kívánt webhelyek számától függ. A fizetett opciókat illetően az árképzés 16 és 35 dollár között mozog. A Pro és a Team tervei korlátlan webhely-tárolási lehetőségeket, white label funkciót és egyéb előnyöket kínálnak.

  WebFlowSquarespace
  Árazási lehetőségek:&# X2714; Lite ($ 16 / mo);
  &# X2714; Pro ($ 35 / mo);
  &# X2714; Csapat (35 dollár havonta felhasználónként).
  &# X2714; Személyes ($ 12 / mo);
  &# X2714; Üzleti ($ 18 / mo);
  &# X2714; Basic Store ($ 26 / mo);
  &# X2714; Haladó áruház ($ 40).
  Jellemzők:&# X2714; Ingyenes terv;
  &# X2714; CMS;
  &# X2714; Korlátlan tárhely;
  &# X2714; fehér címke.
  &# X2714; Erős e-kereskedelem;
  &# X2714; CSS szerkesztő;
  &# X2714; Importálás a WordPressbe.
 • Squarespace. A platformon nincs ingyenes verziója, de továbbra is kínál egy 14 napos ingyenes próbaverziót a rendszer által kínált összes szolgáltatás tesztelésére. A személyes és üzleti terveket általában szabványos webhelyek készítésére használják, míg az Alap és az Advanced tervek a legjobban működnek az online áruházak elindításához.

Webes áramlás vs négyzet. A weboldal készítői különböznek az árazási politika szempontjából. A Webflow teljesen ingyenes webhelyek készítését teszi lehetővé, míg a Squarespace nem rendelkezik ilyen lehetőséggel. A Squarespace külön terveket kínál a szabványos és az e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára. Az Ön által igénybe vehető tulajdonságai és eredményei eltérő követelményeket és igényeket támasztanak, lehetővé téve a legjobb terv egyszerűbb és hatékonyabb kiválasztását..

Alsó sor

A Webflow és a Squarespace a hivatásos weboldalkészítők tisztességes képviselői. Mindkét rendszer büszkélkedhet nagy teljesítményű funkciókészletekkel és fejlett tervezési testreszabási lehetőségekkel. Az ezekkel a szolgáltatásokkal létrehozott webhelyek professzionálisak és magas színvonalúak. Ezért az összehasonlítás vezetőjének meghatározása meglehetősen bonyolult az uralkodó felhasználók számára. Szóval, közülük melyik nyeri meg ebben a tekintetben? Milyen szolgáltatás nyújthat jobb megtérülést a beruházásokhoz?

WebFlowA Webflow olyan weboldal-készítő, amely sok mindent kínál professzionális web-tervezők számára. Ez a platform kezdetben vizuális CMS-ként helyezkedik el, amely a tapasztalt web-tervezőkre és ügynökségekre koncentrál. Ezek az ügyfelek elsősorban bonyolult projektek (köztük az e-kereskedelem webhelyei) fejlesztésére irányulnak, és szolgáltatásra van szükségük, hogy megfeleljenek ezeknek a speciális követelményeknek. A webes folyamat megfelelhet ezeknek a szükségleteknek. Webflow.com

SquarespaceA Squarespace egy olyan weboldal készítő, amely saját e-kereskedelmi motorral van felszerelve, és külön terveket készít az online áruházak számára. A weboldal készítő biztosítja a viszonylag egyszerű használatot, de a webmesterek számára továbbra is a legjobban működik. A rendszer azonban a funkcionalitás, a szolgáltatáskészlet és a tervezés testreszabási lehetőségei tekintetében némileg elmarad a Webflow-tól. squarespace.com

Összességében kipróbálhatja mindkét rendszert, és az igényeitől függően dönthet. Az egyik kiválasztása előtt mérlegelje az egyes platformok előnyeit és hátrányait, valamint a rendszerorientációt és a megcélzott közönséget. Ez végül segít a helyes választás meghozatalában.

Áttekintő összehasonlító táblázat

WebFlowSquarespace
Egyszerű használat:Webes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzet
Jellemzők:Webes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzet
Designs:Webes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzet
Vevőszolgálat:Webes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzet
Árazás:Webes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzet
Összes pont:Webes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzetWebes áramlás vs négyzet

Próbálja ki a Webflow most alkalmazást

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map