Webáramlási alternatívák

Webáramlási alternatívák


WebFlow – egy neves platform, amely professzionális web-tervezők és fejlesztők számára szól. A rendszer kiterjedt szolgáltatáskészlettel rendelkezik, amely többszörös szerkesztési és tervezési testreszabási lehetőségeket, erőteljes integrációkat, kiegészítőket és webhely promóciós eszközöket foglal magában..

Amit azonban tudnia kell, hogy a szolgáltatás olyan összetett felépítéssel és webes tervezési eszközökkel érkezik, amelyek meglehetősen megdöbbentőnek és bonyolultnak tűnhetnek az első alkalommal jelentkezők számára, akik nem rendelkeznek műszaki ismeretekkel és webes tervezési háttérrel. Ebben a tekintetben a Webflow némileg hasonlít a Tartalomkezelő Rendszerre, amely mélyebb tudatosságot igényel a webdesign árnyalatain. Éppen ezért sok felhasználó elkezdi keresni az egyszerűbb webes folyamatok alternatíváit, amelyeket webfejlesztési vagy kódolási ismeretek nélküli emberek számára terveztek.

Függetlenül attól, hogy milyen okokból kell keresnie a megfelelő Webflow alternatívát, tisztában kell lennie azokkal a szolgáltatásokkal, amelyek e platform szép helyettesítőjei lehetnek. Ennek oka az, hogy meg kell találnia az egyes rendszerek erősebb és gyenge pontjait, amelyeket potenciálisan felhasználhat a webhely fejlesztési folyamatához.

A legjobb webáramlási alternatívák

Tegyük fel, hogy úgy döntött, hogy a Webflow-ról egyszerűbb és intuitívabb alternatívára vált, amely magában foglalja a rugalmasságot, a fejlett funkcionalitást és a megfizethetőséget. Melyik szolgáltatás működik jobban erre a célra? Melyikük biztosítja a kimerítő funkciókészletet, hogy fedezze a domináns webfejlesztési igényeket?

Ebben a kutatásban megvizsgáltuk a legnépszerűbb platformokat, amelyeket a Webflow helyett használhat, a beállított webes tervezési feladatoktól függően. Ezért felül fogjuk vizsgálni a minden az egyben megoldásokat, valamint a speciális rendszereket, hogy meghatározzuk a buktatóikat, valamint az alapvető tulajdonságokat, amelyek ezekből a platformokból a legjobb Webflow-helyettesítőket teszik lehetővé..

1. Wix

Wix honlap

Wix – a legjobb alternatíva a Webflow-nak. Nagyszerű nevét tette magának, millióival büszkélkedhet gyönyörű weboldalak a globális weben. Bebizonyosodott, hogy egyszerű és hatékony weboldal-készítő eszköz a felhasználók számára, kódolás vagy webes háttérkép nélkül.

A Wix elegendő rugalmasságot biztosít bármilyen típusú weboldal kezeléséhez. A felhasználók előnyeit élvezhetik az intuitív felület és a szerkesztési eszközök, valamint a mobilra optimalizált sablonok széles választéka, a widgetek és kiegészítők hatalmas gyűjteménye, az integrációs lehetőségek és még sok más.

Milyen típusú webhelyekre alkalmas a Wix?

A Wix segítségével bármilyen típusú webhelyet szó szerint létrehozhat. Végtelen, felhasználásra kész sablonokat kínál több mint 70 különböző kategóriából, beleértve az e-kereskedelmet, blogokat, üzleti webhelyeket stb..

Használhatja a platformot a létrehozáshoz szakmai portfóliók kiváló minőségű képeket tartalmaz, amelyek minden bizonnyal felhívják a potenciális vásárlók figyelmét. A Wix jó lehetőség a nyitóoldalakhoz vagy az egyoldalas webhelyekhez. A platformon elegendő e-kereskedelmi szolgáltatás található a közepes méretű digitális áruház felépítéséhez, kezeléséhez és népszerűsítéséhez. Az AI-alapú szoftver még egyszerűbbé teszi az építési folyamatot. Több egyszerű kérdést tesz fel a felhasználótól, és a válaszok és preferenciák alapján létrehoz egy egyedi sablont.

A Wix nagyszerű blogolási funkcióval büszkélkedhet azok számára, akik a köteteket szeretnék beszélni a globális interneten. A felhasználók nagy teljesítményű blogplatformot hozhatnak létre, és megvalósíthatják a rendelkezésre álló SEO beállításokat, hogy szélesebb közönséget érjenek el, és a webhelyet magasabb keresőmotorokba vonzzák.

Miért a Wix jobb alternatívája a webes folyamatnak??

A platform az egyszerűség mellett hatalmas választékban kínál praktikus funkciókat:

 • Egyszerű szerkesztő eszközök – A Wixet újszülöttek számára tervezték. Ez azt jelenti, hogy a WYSIWYG Weboldal Szerkesztőnek köszönhetően néhány órán belül bármilyen webhelyet létrehozhat és közzétehet speciális ismeretek nélkül. Ez lehetővé teszi az irányítást az egyes építési folyamatok felett, valamint tartalmi és médiafájlok hozzáadását a drag and drop funkcióval.
 • Mobilra optimalizált sablonok – A felhasználók számára választható mobilbarát sablonok. A felhasználónak csak egy témát kell kiválasztania egy adott kategóriából, és el kell kezdenie a szerkesztést.
 • Wix ADI – A mesterséges intelligencia minden eddiginél könnyebbé teszi a weboldal készítésének folyamatát. A Wix ADI eszköz kiválaszt egy sablont, és a tartalmat az Ön preferenciáinak és céljainak megfelelően rendezi.
 • Tervezés – A Wix megkönnyíti a kiegészítő eszközök, például a vizuális effektusok integrálását. Ezen felül kipróbálhatja a Wix-kódot, abban az esetben, ha rendelkezik legalább alapvető kódolási ismeretekkel, hogy egyedi weboldalt készítsen, és kitűnjön a versenytársaktól.
 • Rugalmasság és szolgáltatások – A platformnak saját App Store-ja van, végtelen widgetekkel és kiegészítőkkel az e-kereskedelemből és olyan SEO funkciókból, mint a SEO varázsló, amely az Ön webhelyének végső SEO elemét kínálja az erőteljes blog- és marketing eszközökkel..

A Wix egy ingyenes tervvel rendelkezik, amely jó a rendszer teszteléséhez. Ez akkor hasznos, amikor ingyenesen ellenőrzi az összes rendelkezésre álló eszközt. Ez azonban nem elég egy szilárd weboldal felépítéséhez. Egy Combo üzemben kell kezdenie, havonta 8,50 dollárral. A fizetett csomaghoz ingyenes domain név tartozik, amely már szerepel az árban a tárhelyen, az SSL biztonságon, az ügyfélszolgálaton és egyebek mellett.

Próbálja ki a Wix alkalmazást most

2. WordPress

WordPress weboldal készítő

WordPress – a legmegfelelőbb megoldás, ha a Webflow helyett CMS-t akar használni. Ez a világszerte népszerű nagy teljesítményű tartalomkezelő rendszer, amely rugalmassága, fejlett tervezési testreszabási eszközök és kiterjedt integrációs lehetőségek miatt nem igényel bemutatást..

A szolgáltatás széles körű webdizájn-igényeket fed le, gazdag szolgáltatáskészlettel, a weboldal testreszabásának lenyűgöző mélységével és olyan bővítményekkel, amelyek lehetővé teszik annak funkcionalitásának előnyeinek felfedését..

Milyen típusú webhelyekre alkalmas a WordPress?

A kiváló minőségű és funkcionális blogokon túl, amely a WordPress fő szakterülete, elindíthat vállalati weboldalakat, céloldalakat, portfóliókat, internetes portálokat és akár az e-kereskedelem weboldalait is a WordPress segítségével. Valójában bármilyen típusú webhelyre van szüksége, talál egy kiterjesztést, egy plugint vagy kiegészítőt, hogy elérje ezt a célt..

Ezeknek a kiterjesztéseknek a száma folyamatosan növekszik, miközben maga a rendszer rendszeresen frissül az integrációs lehetőségek, a funkcionalitás, a rugalmasság és a tervezés szabadsága érdekében. Az összes WordPress-alapú projekt SEO-re van optimalizálva, ami azt jelenti, hogy a keresőmotorokban meglehetősen magas esélyük van a magas rangsorra..

Miért a WordPress jobb alternatívája a webes folyamatnak??

A rendszer kiemelkedik a tömegből csodálatos szolgáltatáskészletének és csúcsminőségű integrációs lehetőségeinek köszönhetően. Nézzük meg most néhányat:

 • Tárhely választás – A rendszer nem kínál integrált tárhelyet, de lehetővé teszi bármelyik választott tárhelyszolgáltató kiválasztását. Ön dönti el, hogy milyen platformot bízhat meg webhelyével. Hasonlóképpen, rajtad múlik, hogy kiválasztja-e a projekt számára preferált domainnevet, hogy kiemelje webhelye és a márka népszerűségét. Mellesleg, a domain kiválasztása és a webhely telepítése a választott tárhelyen gyors és gondtalan..
 • Beépülő modul integrációja – A WordPress sok minõségi beépülő modul közül választhat a webhely extra teljesítményének és promóciójának érdekében. Az interneten való böngészés során előfordulhat, hogy a pluginokkal SEO optimalizálást, spam elleni védelmet, e-kereskedelem használatát, webhelytérkép készítést, cím átírását és még sok minden mást kínál. A választás intuitív módon függ a webhely típusától és specializációjától.
 • Integrált kódszerkesztő – A tapasztalt felhasználók HTML, PHP és CSS kódokkal dolgozhatnak, beágyazva őket a projektbe a maximális teljesítmény érdekében. Ez a legjobb módja annak, hogy mélyre szabja weboldalát, integrálja a tartalom blokkokat vagy kütyüket, a meglévő megjegyzéseket külső alkalmazásokkal cserélje le, és mi nem.
 • sablonok – A WordPress sablongyűjtemény lenyűgöző, és jelenleg a rendszerben és az interneten elérhető témák ezreit öleli fel. A formatervezés ingyenes és fizetett, és rajtad múlik, hogy mi a helyes választás.
 • Erőteljes közösség – A WordPress az egyik legcsodálatosabb, legátfogóbb és támogató közösséggel rendelkezik, amely mindenféle segítséget nyújt Önnek a minőségi projekt elindításához, kezeléséhez és előmozdításához..

A WordPress egy teljesen ingyenes rendszer. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen letöltheti és telepítheti. Ne feledje azonban, hogy pluginok, sablonok, domain név és tárhely megvásárlása nélkül nem jár. Ezeknek az elemeknek a költségei különböznek a tárhely szolgáltatótól és az Ön által igénybe vehető tervetől függően (Bluehost a legjobb megoldás itt, a legolcsóbb terv csak 3,95 dollárt tesz ki havonta), a kiválasztott tervek bonyolultsága (fizetett tervek 25 dollártól 300 dollárig terjednek), a domain név és más kritikus paraméterek.

Próbálja ki a WordPress alkalmazást

3. Shopify

Shopify e-kereskedelmi szoftver

Shopify – jobb, mint a Webflow, ha e-kereskedelmi webhelyet választ. A rendszer ésszerű választás azoknak a felhasználóknak, akik digitális vagy fizikai termékeket szeretnének elindítani saját online áruházukban.

A Shopify segítségével hozzáférhet a szolgáltatások és szolgáltatások széles spektrumához, amely a teljes funkcionalitású e-kereskedelemmel kapcsolatos weboldal elindításához, kezeléséhez, frissítéséhez és promóciójához szükséges. A szoftver lehetővé teszi egy funkciókkal teli webáruház elindítását, ahol a termékek százai szerepelnek a rések gyűjteményében, és rengeteg marketing és webes promóciós eszköz található. A platform lehetővé teszi a szállítási, adózási és fizetési paraméterek beállítását, garantálva ezzel a vásárlási folyamat minden lépésének a legnagyobb biztonságát.

Milyen típusú webhelyekre alkalmas a Shopify?

Az egyetlen webhelytípus, amelyet hatékonyan elindíthat és kezelhet a Shopify segítségével, egy online áruház. Ebben nincs semmi rossz. Az egész a platform speciális réstani specializációjáról szól, amelyet az e-kereskedelem webdizájn-orientációjának szem előtt tartásával építettek.

A Shopify-val való együttműködés során létrehozhat egy nagyméretű online áruházat, ha nem is hipermarket. Ez a hely, ahol különféle típusú termékeket (fizikai és digitális) is eladhat, létrehozhat és szervezhet lenyűgöző termékgalériákat, több paraméterrel rendelve, beállíthatja a tervezés testreszabási kritériumait, promóciós és marketing jellemzőit stb..

Miért a Shopify jobb alternatívája a Webflow-nak?

A Shopify kiválóan funkcionális. A platform lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, amelyek a marketing, a weboldal promóciója és a vásárlási igények széles körét fedik le. Az alábbiakban bemutatjuk a funkciók listáját, amelyek miatt a Shopify elsőbbséget élvez versenytársaival szemben:

 • Hatékony integrációs és szinkronizálási lehetőségek – A rendszer hatékonyan szinkronizálja és integrálja harmadik féltől származó alkalmazásokat és kiterjesztéseket (ide tartozik a Quickbooks, a Xero, az Amazon Marketplace, az eBay és egyebek).
 • A termék megjelenítési beállításai – A rajtad múlik, hogy készítsen és adjon hozzá termék galériákat, állítsa be a megjelenítési beállításokat, rendelje hozzá hozzájuk a jellemzőket, használja a CSV-fájl importálási / exportálási funkciót, hozzon létre show-ablakokat stb. A Shopify a kiterjesztett valóság funkciót is kínálja, amely 3D-s képeket kínál a kínált termékekről eladásra, így részletesebben ábrázolva sajátosságaikat és hozzájárulva a továbbfejlesztett felhasználói szórakoztatáshoz.
 • e-kereskedelem-specifikus szolgáltatások – A szoftver lehetővé teszi az e-kereskedelem funkcióinak beállítását és kezelését. Ezek magukban foglalják a többcsatornás támogatást (kereskedési platformok, közösségi hálózati fiókok), az elhagyott fizetési helyreállítást, az SSL tanúsítást, a személyes és fizetési információk csalás elleni védelmét, a Shopcode bevezetését, a többnyelvű támogatást.
 • Marketing funkciók – A Shopify segítségével számos marketing eszközt használhat, amelyek hozzájárulnak a hatékony értékesítési folyamathoz. Ezek magukban foglalják a POS szoftvert, az ügyfélprofilok megtekintésének és szétválogatásának lehetőségét, az alkalmazások és kiegészítők meglátogatását és kiválasztását a Shopify App Store-ból, a Shopify Ping mobilalkalmazás használatát az internetes áruház bármilyen helyről történő kezeléséhez, opció, amely lehetővé teszi vezessen be kedvezményeket és különleges ajánlatokat, dinamikus fizetési eljárást, valamint fejlett kiskereskedelmi szolgáltatásokat. A szoftver a vadonatúj Shopify Tap készüléket is kínálja & Chip-olvasó – az a marketing funkció, amely lehetővé teszi a „tap” kifizetések végrehajtását a Google alkalmazások vagy az Apple Pay segítségével.

A Shopify egy 14 napos próbaverzióval rendelkezik. Amint a tesztidőszak lejár, frissítheti az egyik fizetett előfizetésre – Lite, Basic Shopify, Shopify és Advanced Shopify.. A tervek költsége 9 dollár / hó kezdődik, és eléri a 299 dollárt / hónap. Az előfizetés várható költsége a szolgáltatástól, feltételektől, eszközöktől és szolgáltatásoktól függ.

Próbálja ki a Shopify-t most

4. uKit

uKit honlap

uKit – a legolcsóbb webes folyamat alternatíva. Az egyszerű barkácsoló szoftverként kifejlesztett uKit a legújabb technológiákat használja webhelyek létrehozására kisvállalkozások számára. Válogatott jó megjelenésű, reagáló sablonokat kínál, eszközökkel kombinálva, hogy a tartalom a semmiből létrejöjjön és a webhelyek digitális identitása kezelhető legyen.

Milyen típusú webhelyeket építhet fel az uKit segítségével?

Csakúgy, mint a Wix, az uKit fő küldetése is az, hogy segítsen az újszülötteknek egy szilárd webhelyet felépíteni a semmiből. Nincs szükség speciális kódolási vagy programozási ismeretekre. A felhasználónak csak be kell jelentkeznie, választania kell egy sablont, szerkesztenie kell, hozzáadnia kell tartalmat, és közzé kell tennie egy használatra kész weboldalt.

Az uKit célja az volt, hogy segítsen kis webáruházak, kisvállalkozási webhelyek, egyoldalas webhelyek, névjegykártyák, nyitóoldalak stb. felépítésében. Hozzáadhat néhány kiváló minőségű fotót egy professzionális portfólió létrehozásához vagy egy személyes blog elindításához..

A CRM-integráció és az e-kereskedelem funkcionalitása révén a platform jó lehetőség a kis e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára. A felhasználók kis digitális üzletekkel állhatnak elő, és részesülhetnek az értékesítéskövetési és termékmenedzsment eszközökből.

Mi teszi az uKit jobb webáramlási alternatívát?

Vessen egy pillantást az összes olyan főbb funkcióra, amelyek az uKit-et jobb választássá teszik a nem szakemberek számára:

 • Mobil érzékeny sablonok – Míg az uKit egy többcélú webhely-készítő, különféle, mobilra reagáló sablonokat kínál, beleértve a használatra kész kis digitális áruházakat, egyoldalas sablonokat stb..
 • Mobil webhely előnézete – Nagyszerű funkció annak megtekintéséhez, hogy hogyan fog kinézni webhelye különféle típusú mobil eszközökön. A felhasználók nemcsak áttekintést nyújthatnak, hanem szerkeszthetnek néhány webhelyrészt és blokkot is, elrejthetik vagy megjeleníthetik őket, amikor csak szükséges.
 • Húzza és vidd funkció – A Platform szerkesztője megkönnyíti a bármilyen típusú tartalom kezelését. Szerkesztheti az oldal szerkezetét, valamint kezelheti a szakaszokat, szövegeket vagy médiafájlokat.
 • e-kereskedelem funkcionalitás – Az uKit lehetővé teszi a felhasználók számára kis digitális üzletek felépítését, és eszközöket biztosít a termékek kezelésére, a „kosárba helyezés” funkció megvalósítására, a termékleírások és képek szerkesztésére.
 • Outsourcing szolgáltatás – A weboldal készítő lehetővé teszi, hogy könnyedén együttműködjön külső gyártókkal és webes fejlesztőkkel, hogy a weboldalon dolgozzon a fejlesztői hozzáférés funkció segítségével.

Kipróbálhatja az összes elérhető uKit funkciót ingyen. A szoftver 14 próbaidőszakot tartalmaz. Ugyanakkor fizetett tervei alkunak tűnnek. A prémium terv havi 4 dollárba kerül, és elegendő egy professzionális weboldalon vagy névjegykártyán létrehozni. Ha további szolgáltatásokra vágyik egy e-kereskedelmi webhely felépítésére, akkor választhat az előrehaladott tervnek, amely havonta 12 dollárba kerül.

Próbálja ki az uKit alkalmazást

Alsó vonal

A Webflow minden bizonnyal érdemes figyelmet fordítani a több funkciója, a hatékony szerkesztési és tervezési eszközök, az integrációk és a kiegészítők miatt. a élő webhely-példák szolgálja ezen állítás legjobb bizonyítékát. A platform azonban elsősorban a professzionális webes tervezőkre és szerkesztőkre koncentrál. Az újszülötteknek nem sikerül kitalálni, hogyan működik a rendszer a komplexitása miatt. Ez az, ahol a minden-egyben és a speciális weboldal-készítési platformok segíthetnek.

TOP webes alternatívák:

WixWix – a legjobb Webflow alternatíva. A weboldal készítő lehetővé teszi lenyűgöző, vizuálisan vonzó és funkcionális webhelyek létrehozását még kezdőknek is. Nem kell aggódnia a kódolási készségekért vagy a tárhely választásáért, amikor a szolgáltatást személyes vagy üzleti webdesign-igényeinek használja. Wix.com

WordPressWordPress – a CMS legjobb helyettesítője a Webflow-nak. A rendszer fejlett integrációs lehetőségeket biztosít, amelyek befolyásolják a weboldal fejlesztésének eredményét. Bonyolultsága ellenére még mindig felfedezhető és felhasználható webes szakértők és kezdők számára – csak fordítson időt a rendszer elsajátítására. WordPress.org

ShopifyShopify – a Webflow legjobb e-kereskedelmi alternatívája, amely kiválóan működik azoknak a felhasználóknak, akik hajlandók elindítani és kezelni a minőségi internetes áruházat. A rendszer kiváló minőségű sablonokkal, fejlett testreszabási eszközökkel és rengeteg marketing-, weboldal-fejlesztési és promóciós funkcióval rendelkezik. Shopify.com

uKituKit – a legolcsóbb Webflow helyettesítő, amely elsősorban a kis- és közepes méretű üzleti webhelyek fejlesztésére koncentrál. Ez minden felhasználó kategóriához megfizethető megoldás, amely kivételesen egyszerű használatának, ésszerű árainak és kényelemének köszönhetően lenyűgöz mindenkit. uKit.com

Az összes fent felsorolt ​​rendszer, valamint néhány más népszerű szolgáltatás, például Adobe Muse, Squarespace vagy Webydo tekinthető méltó Webflow alternatíváknak. A végső döntésnek azonban függnie kell a webdizájn készségétől és az eredménytől, amelyet remél, hogy a webfejlesztési folyamat végén élni fog. Ha van ideje és költségvetése, hogy beruházhasson a webdizájn folyamatába, szánjon időt arra, hogy tesztelje azokat, amelyek leginkább megfelelnek az Ön igényeinek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map