Volusion vs négyzet

A Volusion és a Squarespace két népszerű webépítő platform, amelyet több tucat millió felhasználó használ fel szerte a világon.


VolusionSquarespace
Egyszerű használat:4/54/5
Jellemzők:5/54/5
Designs:4/54/5
Támogatás:5/55/5
Árazás:4/54/5
Összes pont:4.4 / 54.2 / 5

Volusion az online áruházak létrehozására irányul, miközben Squarespace egy univerzális weboldal-készítő, amely lehetővé teszi különféle típusú webhelyek fejlesztését – az egyszerű promóciós oldalaktól és a céloldalaktól egészen a hatékony blogokig.

A Volúziót nehezebb elsajátítani, de kiterjedtebb e-kereskedelmi lehetőségeket kínál. A Squarespace egyszerűbb az újszülöttek számára is, de lehetőséget kínál a teljes funkcionalitású online áruházak létrehozására..

Ebben a bejegyzésben meghatározzuk, melyik szolgáltatás működik a legjobban az online áruház létrehozásakor – a Squarespace vagy a Volusion. Vegye figyelembe, hogy ez az összehasonlítás e platformok e-kereskedelem jellemzőit mutatja, de nem sokoldalú. Tehát kezdjük el.

Egyszerű használat

 • Volusion. Nehéz ezt a webhely-készítőt könnyen kezelhetőnek hívni. A regisztráció után meglehetősen érthetőnek tűnik. Miután hozzáférést kapott a Storefront-hoz, csak válassza ki a sablont a varázsló segítségével, töltsön fel vállalati logót, adjon hozzá termékeket, szükség esetén testreszabza jövőbeli webhelyének kialakítását és menüjét, és válassza ki a tervet (ezt a lépést a próba rendelkezésre állása miatt el lehet hagyni) változat).

  Volusion DashBoard

  Ezek a lépések azonban kezdőnek nagyon nehézek lehetnek. Első látásra számos lehetőség, diagram és beállítás van. Több napra lesz szüksége a megfelelő ismeretek elsajátításához. Ez időt vesz igénybe egy online áruház létrehozását a Volusion segítségével, különösen akkor, ha tucatnyi terméket akar eladni.

 • Squarespace. A platform sokkal egyszerűbb: csak válassza ki a dizájnt (külön sabloncsoport van az online áruházak számára), regisztráljon, töltsön fel logót, egy weboldal nevét és leírását, és ez az.

  Testreszabhatja a weboldal elemeinek kialakítását és elhelyezkedését a nyitott ablakban, hozzáadhat termékeket és leírásaikat, megadhatja a fizetési és szállítási beállításokat. A folyamat egyszerű és intuitív.

  Négyzet alakú webhelyszerkesztő

  Az irányítópult elemei azért vannak csoportosítva, hogy a felhasználó megértse, hol kell keresni a szükséges beállításokat. Ami az online áruházak létrehozására összpontosít, akkor kezdetben hozzáférést kap az e-kereskedelem beállításaihoz, ahol kezelheti a megrendeléseket, hozzáadhat új termékeket és beállíthat kedvezményeket..

Volusion vs négyzet. A Squarespace a könnyű használat szempontjából jobb választás, mint a Volusion. Az intuitív vizuális szerkesztő és a érthető beállítások megkönnyítik a vonzó online áruház gyors létrehozását. Ehelyett sok időre lesz szüksége a Volusion elsajátításához.

Ha azonban nagy online áruházat tervez kidolgozni, akkor érdemes a Volusion alkalmazást használni. A speciális eszközök bősége lehetővé teszi egy nagy teljesítményű online hipermarket létrehozását bármilyen mennyiségű termékhez.

Funkciókészlet és rugalmasság

 • Volusion. A Volusion legfőbb előnye a gazdag mennyiségű e-kereskedelem. A részletes beállítások lehetővé teszik az egyes termékek külön-külön történő beállítását, a szállítási beállítások szerkesztését, a szállítók meghatározását és az árukészletek kezelését.

  Volusion vs négyzet

  Ezen kívül a Volusion nagy teljesítményű elemző rendszert kínál, amelyet felhasználhat a webhely forgalmának nyomon követésére, valamint az értékesítési indexek, a TOP-termékek és a gazdasági mutatók, például a ROI elemzésére..

  Kulcsfontosságú funkciók

  • CRM – a megrendeléskezelő rendszer, amely lehetővé teszi a weboldalon történő értékesítés nyomon követését a termék megvásárlásától kezdve egészen a vevőnek történő kézbesítésig.
  • Drop Shipping – lehetőség arra, hogy partnereket vonzzon az Ön termékeinek eladására.
  • ROI-követés – a ROI eszköz nyomon követése, amely megmutatja a megtérülési százalékot.
  • Rendszergazda szociális menedzsment – az online áruház közösségi számlák kezelésének lehetősége közvetlenül az irányítópulton.
  • Eladás a Facebookon, az Ebay-en és az Amazon-on – az értékesítés megszervezésére szolgáló eszköz a közösségi hálózatokon és olyan online áruházakon keresztül, mint az Amazon és az eBay.
 • Squarespace. Az e-kereskedelemmel foglalkozó weboldalak létrehozásának egyik legfontosabb terepi előnye az ügyfelek számára történő kényelme. A weboldal egyszerûen használható asztali számítógépeken és bármilyen mobil eszközön.

  Négyzet alakú e-kereskedelem

  Ezen kívül a Squarespace nagy teljesítményű blogfunkcióval is rendelkezik. Annak ellenére, hogy a vonzó blog nem kötelező az online áruház számára, elérhetősége extra forrást jelent az ügyfelek vonzására és megőrzésére a weboldalon.

  Kulcsfontosságú négyzet alakú e-kereskedelmi szolgáltatások

  • Termékimport – lehetőség a termékek behozatalára más szolgáltatásokból: Shopify, Etsy, Big Cartel stb.
  • Expressz pénztár mód – lehetőség vásárlásra weboldal regisztráció nélkül. Ez a lehetőség nagyon kényelmes, ha egy online áruház csak egy terméket értékesít.
  • Elhagyott pénztár helyreállítása – e-mailek az elhagyott kocsikról. Ez kényelmes, ha az ügyfél hozzáadott egy terméket a kosárba, de elhagyott egy weboldalt anélkül, hogy bármit megvásárolt volna.
  • Xero-integráció – lehetőség XERO számviteli jelentések készítésére. Ez az opció csak az Egyesült Államok felhasználói számára érhető el.
  • Több valuta – lehetőséget arra, hogy termékeket árusítsunk az ügyfél származási országának pénznemében. A mai napig a Squarespace 21 pénznemtípust támogat.
  • Csík és PayPal. A Stripe és a PayPal közötti négyzetbe történő integráció lehetővé teszi egy termék egyetlen kattintással történő vásárlását, csak hitelkártya vagy PayPal számla használatával..

Volusion versus négyzet. Az e-kereskedelem jellemzőinek számát illetően a Volusion jelentősen meghaladja a Squarespace-t. Itt mindent kezelhet, kezdve a tervezési beállításokkal és a szuper részletes adó- és szállítási funkciókig. A Squarespace hangsúlyt fektet a tervezésre – a webhelyek itt vonzóbbnak tűnnek.

Designs

Tervezési összehasonlító táblázat

VolusionSquarespace
Témák száma:4967
Témák költsége:180 $Ingyenes
Visual Editor:✔ IGEN✔ IGEN
Reszponzív dizájn:✔ IGEN✔ IGEN
Rendezés ipar szerint:✔ IGEN✔ IGEN
CSS kód szerkesztés:✔ IGEN✔ IGEN
 • Volusion. A Volusion programban 49 téma található, amelyek közül 11 ingyenes. A prémium minták költsége egy témánként 180 dollár. A Volusion prémium sablonok nem csak a színséma szerint különböznek egymástól. Tényleg egyedi és sokoldalú felépítésűek.

  Nagy előnye, hogy bármilyen sablon (akár fizetett is) testreszabható. Szerkesztheti mind a CSS, mind a kezdeti HTML kódokat, ami lehetővé teszi a szükséges kódelemek, például a Facebook pixel hozzáadását a webhelyhez probléma nélkül..

 • Squarespace. A Squarespace 84 sablonnal rendelkezik a felhasználók számára, ám ezek közül csak 14-et fejlesztettek ki online áruházak létrehozására. Az összes sablon ingyenes, és lehetősége van az iparág szerinti rendezésre.

  Négyzet alakú sablonok

  Ezen kívül van egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kiválasztott sablon megváltoztatását, miközben a tartalmat megmenti. Ennek szükségessége azonban egy kereskedelmi projekt szempontjából megkérdőjelezhető, mivel az online áruház létrehozásának folyamata meglehetősen komoly, és ennek vagy ennek a tervezésnek az előnyeit előre meg kell fontolni..

Volusion vs négyzet. A Squarespace több előnnyel rendelkezik a weboldal tervezése szempontjából. A rendszerrel létrehozott online áruházak vonzóbbak mind a számítógépes asztalok, mind az okostelefonok számára. Kényelmesek a weblapon történő navigálás és a vásárlások során. Van egy lehetőség, amely lehetővé teszi a sablon „útközben” megváltoztatását. A fizetett és ingyenes Volusion sablonok érzékeny kialakításúak, és testreszabhatók egyedi tervezéshez.

Vevőszolgálat

 • Volusion. A legfontosabb Volusion előnye az élő chat, ahol kvalifikált segítséget kaphat a technikai támogatási szakértők és az e-kereskedelem tanácsadói. Segíthetnek a felhasználóknak pénzügyi, marketing és gazdasági problémáik megoldásában, lépésről-lépésre nyújtanak útmutatást és tanácsot adnak a legjobb választás kérdéses helyzetekben.

  Ráadásul a Volusion egy hatalmas Súgóval rendelkezik, amely megoldja a technikai problémákat és az útmutatókat, ahol minden hasznos javaslatot közölnek azoknak a vállalkozóknak, akik csak kezdik üzleti tevékenységüket..

 • Squarespace. Ennek a weboldal-készítőnek az ügyfélszolgálata azt jelenti, hogy rendelkezésre áll a tudásbázis, video oktatóanyagok és közösségi fórum, ahol a felhasználók segítik egymást problémáik megoldásában..

Volusion vs négyzet. A Volusion a technikai támogatással való kommunikáció kényelme szempontjából meghaladja a Squarespace-t. Itt a kezdetektől kezdve segítségre van szüksége a Volusion Live csevegésből. A csevegőablak minden szolgáltatási munkamenet során elérhető lesz.

Árazási szabály

 • Volusion. A választási árazási politika demokratikusabbnak tűnik, mint fő versenytársa – a Shopify (lásd az áttekintést). Itt akár 100 terméket is létrehozhat és kezelhet, havonta 15 dollárért. A legdrágább prémium terv, amely lehetővé teszi egy online áruház elindítását korlátlan számú termékkel, és egyéni fiókkezelő beszerzését a felhasználónak havonta 135 dollárba fogja venni (összehasonlítva a Shopify által kínált 279 dollárral / hónap)..

  A fizetett előfizetés optimális változatai a Plusz és a Pro tervek (ennek megfelelően 35 és 75 dollár / hónap), amelyek lehetővé teszik az online áruházak kezelését tucatnyi ezer termékkel.

Árképzési összehasonlító ábra

VolusionSquarespace
Árazási lehetőségek:&# 10004; Mini ($ 15 / mo);
&# 10004; Plusz ($ 35 / mo);
&# 10004; Pro ($ 75 / mo);
&# 10004; Prémium (135 $ / hó).
&# 10004; Személyes ($ 12 / mo);
&# 10004; Üzleti ($ 18 / mo);
&# 10004; Alapáruház ($ 26 / mo);
&# 10004; Haladó áruház ($ 40 / mo).
Jellemzők:&# 10004; 1 Gb és 135 Gb sávszélesség között;
&# 10004; 100-tól korlátlan termékig;
&# 10004; Online telefonos támogatás;
&# 10004; Dedikált számlavezető.
&# 10004; Ingyenes egyéni domain;
&# 10004; SSL kapcsolat;
&# 10004; 24/7 támogatás;
&# 10004; Korlátlan tárolás és sávszélesség;
&# 10004; Teljesen reagáló webhely.
 • Squarespace. A Négyzet alakú árképzési politika két tervet von magában a kereskedelmi webhelyek számára, nevezetesen az Alap és az Összetett (26 dollár és 40 dollár / hónap) összeget. Mindkét terv lehetővé teszi online áruházak létrehozását korlátlan számú termékkel. A fő különbség az, hogy az Advance terv támogatja az Elhagyott Pénztárvisszatérítést, a Valós idejű szállítmányozást és az Automatikus árengedményeket.

Volusion vs négyzet. Egy nagy online áruház elindításának költsége megéri a kapott eredményeket. Sőt, a Volusion kis online áruházak létrehozásának költsége meghaladja a Squarespace árát, és havi 15 dollár, szemben a havi 26 dollárral. Itt különösen az e-kereskedelem lehetőségei dominálnak.

Következtetés

A Volusion egy olyan hatékony eszköz, amely egyesíti a weboldal-készítő, a CMS és a CRM-rendszer szolgáltatásait. Vele hozhat létre online áruházat, amely korlátlan számú terméket kínál. A Volumust első pillantásra nehéz felfedezni, de kényelmes felülete és 24 órás támogatása lehetővé teszi a weboldal készítőjének könnyű elsajátítását..

A Squarespace jobban működik az újszülötteknél, akik még csak online vállalkozásukat indítják, és felfedezik a weboldalépítés tudományát. Az intuitív felület lehetővé teszi egy online áruház létrehozását kevesebb, mint egy nap alatt. Ez a weboldal-készítő azonban nem jó választás a nagy kereskedelmi platformok elindításakor.

Ezért javaslom a Volusion használatát, még akkor is, ha egy kis online áruház elindítását tervezi azzal a gondolattal, hogy nagyszabású projektté fejlessze. Ezzel a weboldal-készítővel az online áruház fejlesztésének lehetőségei szinte korlátlanok.

Hozzon létre egy webáruházat

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map