Etsy alternatívák

Etsy alternatívák


Mivel a kézműveseknek nagy része hiányzik a webdizájn készségeiről, és még soha nem hallottak a webáruház fejlesztési folyamatának árnyalatairól, elkezdenek keresni egy olyan platformot, amely magában foglalja a könnyű használatot, a kényelmet és az intuitív jelleget. Az árazási szempont is nagyon fontos. Az Etsy egyike azon platformoknak, amelyekkel sok felhasználó találkozik online keresése során.

Bármit is készítsen barkácsárukból, az Etsy-nél nagyon jó eséllyel értékesítheti azokat jó áron és megszerezheti az ügyfelek hűségét. Ez különösen igaz, ha ez az ön először próbálja meg elindítani az e-kereskedelem üzletét és meg szeretné tudni, hogy az Ön termékére lesz-e igény az ügyfelek számára. Ha azonban szándékában áll egy teljes körű online üzleti vállalkozás indítása, az Etsy piactér nem a legjobb megoldás.

A helyzet az, hogy a verseny itt nagyon kemény, és nagyon könnyű eltévedni millióinak olyan termékhelyzetében, amelyek hasonlóak a tiédhez. Az egyetlen ésszerű alternatíva az Etsy számára indítson el saját online áruházát, amely csak az Ön barkács termékeire fog összpontosítani anélkül, hogy a felhasználó figyelmét elvonná a versenytársak által kínált elemekre.

A legjobb alternatívák az Etsy számára:

 1. Shopify – a legjobb multifunkciós készülék e-kereskedelemben
 2. Wix – e-kereskedelemre kész webhelykészítő
 3. Ecwid – az Etsy-hez hasonló e-kereskedelmi platform
 4. Squarespace – Weboldal-készítő bevásárló kosárral
 5. Weebly – az Etsy legegyszerűbb alternatíva

Shopify – a legjobb multifunkciós készülék e-kereskedelemben

Shopify - A legjobb multifunkciós e-kereskedelmi megoldás

Shopify – a legjobb többfunkciós e-kereskedelmi megoldás bizonyítja, hogy méltó alternatívája Etsy-nek a nagy teljesítményű integrált funkcionalitásnak köszönhetően. Ez egy neves szoftver, amely világszerte népszerűvé vált a fülke-specifikus szolgáltatások és eszközök bősége miatt.

A Shopify legjobban működik azoknak az embereknek, akiknek szándékukban áll termékeiket online eladni, függetlenül a résről, amelyre összpontosítanak, üzleti céljaikra és webépítési tapasztalatra. A szoftver fő előnyei a következők:

 • Értékesítési szoftver. A platformon van saját POS (Az értékesítés helyén) szoftver, amelynek legfontosabb következménye az, hogy hagyja, hogy a kézművesek eladják barkácsolásuk termékeit kiskereskedelmi üzletben (offline módban), több személyzeti fiókot kezelhet, és szinkronizálhatja a számviteli szoftverrel, ha erre szükség van.
 • Rugalmas e-kereskedelmi sablonok. A szoftver az online áruházak fejlesztésére összpontosít, és így széles választékot kínál ingyenes és fizetett niche-specifikus sablonok számára, amelyek érzékenyek és könnyen testreszabhatók (lásd: Shopify üzlet példák).
 • Kiterjedt integrációs lehetőségek. Az egyik jellegzetes érdeme a Shopify integrációja a világszerte ismert piacterületekkel és olyan külső szolgáltatásokkal, mint a Xero, a Quickbooks és más számviteli szoftverek..
 • Amazon szinkronizálás. Ha már rendelkezik Amazon-fiókkal, vagy csak azt tervezi megszerezni, akkor szinkronizálhatja azt a Shopify-fiókjával, hogy növelje az értékesítési összeget és növelje az ügyfélszámot.
 • Élő nézet. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az internetes áruház teljesítményének nyomon követését (– átváltási arányok, a látogatókkal kapcsolatos információk, értékesítési volumen, megrendelési információk, az ügyfelek által megtekintett oldalak száma stb.) valós idejű módban.
 • Csalás elleni védelem. Ez a szolgáltatás jelenleg az amerikai kereskedők számára elérhető, akik meg akarják védeni az ügyfelek által a Shopify által fizetett összegeket mindenféle csalárd cselekedettől..
 • Shopcodes. A Shopify App Market oldalon ingyenesen elérhető Shopcode szolgáltatás leegyszerűsíti a mobil vásárlás folyamatát azáltal, hogy termék-QR-kódokat kínál, amelyek az eladó termékkel kapcsolatos összes információt tartalmazzák.
 • Kibővített valóság. Az fejlett AR szolgáltatás az online vásárlás folyamatát interaktívabbá és informatívabbá teszi azáltal, hogy 3D-s termékképet biztosít az ügyfeleknek, különféle szögekből származó részleteket vizsgálva.

Shopify költség: A Shopify mérsékelt árazási politikával rendelkezik, amely teljes mértékben megfelel a tervei által biztosított szolgáltatásnak. A szoftvernek nincs teljesen ingyenes terve, mégis van lehetőség kipróbálni annak integrált funkcionalitását a 14 napos ingyenes próbaverzió alatt. A fizetett előfizetésekkel kapcsolatban a rendszer három árazási megoldással rendelkezik. Ide tartoznak az Basic Shopify, a Shopify és az Advanced Shopify. Költségük ennek megfelelően havonta 29, 79 és 299 dollár. Vegye figyelembe, hogy a szoftver nem számít fel külön díjat a szolgáltatásban végrehajtott tranzakciókért, de a bankkártyás fizetésért díjat számít fel.

Próbálja ki ingyen a Shopify-t

Wix – a legjobb e-kereskedelemre kész webhely-készítő

Wix - a legjobb e-kereskedelemre kész webhely-készítő

Wix – az egyik legnépszerűbb e-kereskedelem-kész webhely-készítő, amely szintén a legegyszerűbb alternatíva az Etsy piacon. Könnyen felhasználható bármilyen típusú webhely elindítására, beleértve az internetes áruházat is.

A rendszer egyszerű, kényelmes és mindenki számára érthető, függetlenül a rendelkezésre álló webes tervezési készségektől, ismeretektől és szakértelemtől. Vizuális szerkesztővel és drag-and-drop funkcióval érkezik, amely leegyszerűsíti a webépítési folyamatot, és lehetővé teszi a weboldal tervezésének testreszabását súlyos zavar és idővesztés nélkül. Íme a weboldal készítő fő előnyei:

 • Wix eCommerce. A rendszernek saját e-kereskedelmi platformja van, amelyet kis- és közepes méretű online áruházak számára terveztek, és amelyhez több testreszabható opció és szolgáltatás tartozik (termék galéria hozzáadása és testreszabása, professzionális webáruház menedzsment, fizetési lehetőségek beállítása, adó és szállítási paraméterek, kuponok és kedvezmények, 24 órás ügyfélszolgálat, CSV termék import / export, levélküldés, nyomon követési állapotok és készletlisták stb..).
 • e-kereskedelem sablonok. A weboldal készítője kiemelkedik a tömegből a gazdag niche-sablonok gyűjteménye miatt, amelyeket a mobil böngészésre optimalizáltak, és testreszabhatok (vessünk egy pillantást a Wix e-kereskedelem példáira).
 • Design szerkesztési megoldások. A weboldal készítő lehetővé teszi két kényelmes formatervezési szerkesztési megoldás közül a rendszerhasználók igényeinek és képességeinek való megfelelést. A haladó Wix ADI Ez az eszköz nagyszerű választás a kezdők számára, akik első lépéseket tesznek a weboldal fejlesztésében, és így nincs elegendő készségük a könnyű induláshoz. Ez a szolgáltatás segít nekik automatikusan webáruház megtervezésében, az igény alapján benyújtott tartalom alapján. Egy másik lehetőség egy szabványos Wix Editor használata lehetővé teszi a mélyebb tervezés testreszabását.
 • App Market. A Wix App Market széles választékát kínálja ingyenes és fizetős alkalmazásokról és kütyükről, amelyeket integrálhat az e-kereskedelem webhelyén, hogy extra funkcionalitást biztosítson neki (Letöltések eladása, Amazon widget, található – Store Mapper, Webáruház hirdetések, Store metrikák, Online fizetések, Wix üzletek, Google Ads & Vásárlás, egyszerűsített e-kereskedelem, Google hirdetések beszerzése, Fetchy szállítás, ShipStation és még sok más).
 • Többnyelvű támogatás. A weboldal készítője integrált többnyelvű támogatással rendelkezik lehetővé teszi online áruházak létrehozását különböző nyelveken. Ennek végül elő kell segítenie a szoros partnerségi kapcsolatok kiépítését a nemzetközi ügyfelekkel, ezáltal növelve az értékesítés és a forgalom mennyiségét.
 • Felfelé Wix. A Wix szintén kiemelkedik a tömegből a csúcspontja, az Ascend by Wix funkció miatt. Ez a minden egyben CRM megoldás amely hozzáférést biztosít mintegy 20 üzleti eszközhöz és termékhez, amelyek egy helyen elérhetők. Alkalmazásuk hozzájárul a hatékony webáruház promócióhoz és marketinghez. Az Ascend használatával optimalizálhatja az ügyfelek közötti interakció lehetőségeit, és több integrált üzleti funkciót is felhasználhat, például munkafolyamatokat, árajánlatokat, számlákat, automatizálást, feladatokat. & Emlékeztetők.

Wix költség: A Wix egy ingyenes, soha nem járó tervvel rendelkezik, amely kielégíti azon felhasználók igényeit, akik a rendszer főbb jellemzőit kívánják feltárni. A professzionális e-kereskedelem weboldal fejlesztésével kapcsolatban a rendszer kétféle fizetett terv közül választhat: a Standard és az Business / eCommerce. Nyilvánvaló, hogy a második tervcsoport a legjobban működik az online áruházak létrehozásában. A csomagban szereplő előfizetések a következők: Business Basic, Business Unlimited, Business VIP és Enterprise. Ezek költsége havi 23, 27, 49 és 500 dollár.

Próbálja ki a Wix-et ingyen

Ecwid – az Etsy-hez hasonló e-kereskedelmi platform

Ecwid - az Etsy-hez hasonló e-kereskedelmi platform

Ecwid – egy bevásárlókosár-bővítmény, amelyet integrálhat az Ön webhelyén bármilyen CMS vagy szinte bármilyen weboldal-készítő számára, hogy fejlett e-kereskedelmi funkciókkal szolgáljon rá. Ez egy nagyon kedvező alternatíva az Etsy felhasználók számára, akik már rendelkeznek saját weboldalaikkal és terveznek valamit rajtuk keresztül eladni.

Vessen egy pillantást az Ecwid e-kereskedelem jellegzetes jellemzőire:

 • Universal Show Window. Az Ecwid nem nyújt sablonkészletet, de rendelkezik egy univerzális bemutatóablakkal az összes vele épített e-kereskedelmi webhely számára. Emellett választhat a készlet sablonjának színsémáját, létrehozhat saját mintát a semmiből a CSS készségek használatával, vagy választhat egy egyedi, fizetett témát.
 • eBay szinkronizálás. Szinkronizálhatja Ecwid-fiókját az eBay-en lévő fiókkal, hogy növelje értékesítési volumenét és növelje az ügyfélkörét.
 • Konkrét e-kereskedelmi lehetőségek. Az Ecwid plugin tisztességes e-kereskedelmi lehetőségeket kínál, ideértve a jelentéseket, a termékkatalógust, az ügyfélbázist, az adókat és a kézbesítési beállításokat, a bevásárlókosárot, a fizetési lehetőségeket, a szociális hálózati integrációt, az értesítési beállításokat, valamint lehetőséget a fizetett alkalmazáscsomagok telepítésére, amelyek szükségesek a fejlesztéshez webáruház teljesítménye.
 • Termék import / export. A szokásos e-kereskedelmi rendszerekhez hasonlóan az Ecwid lehetővé teszi a CSV formátumú termékek importálását / exportálását. Erre lehet szükség a megrendelések, a termékinformációk, az ügyféladatok és az egyéb kapcsolódó információk átvitelekor, amikor az egyik e-kereskedelmi platformról a másikra mozog..
 • Többnyelvű támogatás. A plugin többnyelvű támogatást kínál, amely lehetővé teszi a kész webáruház lefordítását több mint 50 választott nyelvre. Más szavakkal: Ön, ügyfelek és potenciális partnerek, böngészhet webáruházában azon a nyelven, amelyet választ a hely szempontja vagy személyes preferenciái alapján..
 • Integrációs lehetőségek. Az Ecwid nem büszkélkedhet széles körű integrációs lehetőségekkel, ám van egy szép választék azon kütyü / alkalmazások közül, amelyeket kiválaszthat és integrálhat e-kereskedelmi webhelyére. Jelenleg a legnépszerűbbek a következők: Printful, AfterShip, Lucky Orange, Xero, Mailchimp, ShipStation, Freshbooks, Zapier, 71 £, LiveChat, ShippingEasy és még mások.
 • Több értékesítési csatorna beállításai. A plugin hozzáférést biztosít az értékesítési csatornák különféle lehetőségeihez. Ez lehetővé teszi termékek eladását különböző platformokon, a folyamat kezelését és irányítását az egyetlen adminisztrációs panelen. Ezen felül számos közösségi médiaintegráció közül választhat, köztük az Instagram, a Facebook, az Amazon, a Shopzilla, a Nextag, a Google Shopping és még sok más.

Ecwid költség: Az Ecwidnek van egy ingyenes terve, amely lehetővé teszi a bemutató ablak hozzáadását 10 eladásra kínált termékkel. A fizetett tervek költsége a feltételektől függ. A plugin jelenleg három fizetett előfizetést kínál, nevezetesen a Venture Plan, Business Plans és a Unlimited Plan előfizetéseket. Költségük havi 15, 35 és 99 dollár. Ha azonban meg szeretné takarítani a költségvetést, akkor egyszeri éves kifizetéseket is fizethet. Ebben az esetben a tervek havi 12,50, 29,17 és 82,50 dollárba kerülnek.

Próbálja ki az Ecwid alkalmazást ingyen

Squarespace – Weboldal-készítő bevásárló kosárral

Squarespace - Weboldal-készítő bevásárló kosárral

Squarespace – egy megbízható amerikai székhelyű weboldal-készítő bevásárlókosárral, amely kezdetben szoftverként szolgál blogok, kis webáruházak és portfóliók elindításához és kezeléséhez. A szolgáltatás nagyszerű Etsy alternatívaként működik azoknak a kreatívoknak, akik hajlandóak termékeiket a lehető legjobb módon mutatják be. Az ezzel létrehozott webhelyek vonzó megjelenésűek és jól felépített struktúrákkal szolgálnak, hogy megfelelő teljesítményt nyújthassanak (lásd élő bizonyítékok).

A weboldal készítő fő előnyei a következők:

 • e-kereskedelem eszközök. A Squarespace egy sor speciális e-kereskedelmi eszközt tartalmaz, amelyek kifejezetten arra szolgálnak, hogy az internetes áruház teljesítményét teljesen új szintre hozza (szociális média gombok, kép- és fotógalériák, drag and drop szerkesztő, elhagyott kosár helyreállítás stb.). A rendszer azt is lehetővé teszi, hogy teljesen ingyenesen csatlakoztasson egy SSL-tanúsítványt, integrálja a bevásárlókosárot bármely weboldalra, hozzon létre termékbemutató ablakokat, beágyazza a Google Maps-et, engedélyezze a kommentálást és az e-mail marketing funkciókat. Ezen felül lehetőség van a közösségi média fiókok integrálására a webáruházába, nevezetesen a Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Behance, Twitch, Yelp, Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Pinterest, SoundCloud és így tovább. A weboldalához hozzáadható elemek között érdemes megemlíteni a webáruház logóját, az online naptárat és még sok minden mást. Segíthetnek az ügyfelek elkötelezettségének és az értékesítési mennyiségek növelésében.
 • Termékkezelési lehetőségek. A Squarespace lehetővé teszi a korlátlan termékkatalógus feltöltését és kezelését több változat és SKU-vel, az elemek címkékkel és kategóriákkal való rendezését, a láthatóság és az ütemezési beállítások beállítását stb..
 • Integrált statisztikai adatgyűjtő eszköz. Lehetőség van a Google Analytics eszközök integrálására vagy a speciális Squarespace Metrics App kiválasztására az internetes áruház teljesítményének nyomon követése érdekében..
 • Érzékeny niche-sablonok. A Squarespace korlátozott e-kereskedelmi sablongyűjteményt tartalmaz, de a témák minősége (amelyek alapértelmezés szerint érzékenyek) a legfelső szintnél van. A webáruház tervezésének testreszabásakor kiválaszthatja a Cover Page Builder alkalmazást, és felhasználhatja webáruház borítójának létrehozására. Ezenkívül hozzáférhet a digitális üzletek Checkout oldalszerkesztőjéhez, amely lehetővé teszi az internetes áruház kialakításának módosítását.
 • Vegye fel a kapcsolatot az űrlapkészítővel. Használhatja a beépített kapcsolatfelvételi űrlapot az online áruház testreszabásához, vagy kiválaszthatja a Kapcsolatfelvételi űrlap készítőjét, hogy saját igényes felhasználói vádas eszközöket hozzon létre..
 • Ügyfélszolgálati eszközök. A Squarespace segítségével növelheti az ügyfelek elkötelezettségét azáltal, hogy videókat, képeket és termékeket ágyaz be a webáruház-oldalakba, blogbejegyzésekbe, eseményekbe stb..
 • Több közreműködő. A Squarespace ösztönzi a webmunka fejlesztésével kapcsolatos csapatmunkát. A rajtad múlik, hogy ellenőrizzék-e a webes tervezési folyamatot, és különleges hozzáférési jogokat biztosítsanak a csapat tagjai számára. A csoport tagjai között elosztható szerepek között érdemes megemlíteni az adminisztrátort, a számlázást, a jelentéstételt, a tartalomszerkesztőt, a megbízható parancsnokot, a megjegyzés moderátort, a boltkezelőt stb..
 • Acuity ütemezés. A weboldal készítője lehetővé teszi a magas szintű integrációt is Acuity ütemezési platform. Ez egy professzionális online találkozó ütemezési rendszer, amelyet azok a webáruház-tulajdonosok előnyös módon értékelnek, akik hajlandóak megbízható webes jelenlétét létrehozni helyi üzleti vállalkozásuk számára. A szolgáltatás lehetővé teszi online találkozók készítését / kezelését, több integrált kisvállalkozói eszköz és egyéb szolgáltatás használatát az e-kereskedelem feladatainak ütemezéséhez.

Négyzetterület költsége: A weboldal készítője nem rendelkezik ingyenes csomaggal, de 14 napos próbaperiódusot kínál. Ha el szeretne indítani egy teljes funkcionalitású online áruházat, feliratkozhat az egyik fizetős tervre, amelyet a weboldal készítő kínál. Ezek magukban foglalják a személyes, az üzleti, az alapvető és az speciális szolgáltatásokat. Az előfizetések költsége havonta 12, 18, 26 és 40 dollár.

Próbálja ki a Squarespace alkalmazást ingyen

Weebly – az Etsy legegyszerűbb alternatíva

Weebly - az Etsy legegyszerűbb alternatíva

Weebly – az Etsy legegyszerűbb alternatívája, és az egyik legnépszerűbb weboldal-készítő, amely jelenleg nagy hangsúlyt fektet az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek fejlesztésére. A rendszer rendelkezik egy kényelmes drag and drop szerkesztő és a dobozmodell felépítése, amely egyszerűsíti a webes tervezési folyamatot. A rendszer felhasználóbarát mindenkinek, aki hajlandó elindítani egy minőségi weboldalt, és lehetőséget ad arra, hogy a CSS / HTML készségeket alkalmazza, hogy webhelye fejlett megjelenést és teljesítményt nyújtson..

Az alábbiakban felsoroljuk a Weebly fő előnyeit az Etsy-hez képest:

 • e-kereskedelem motor. A Weebly teljes funkcionalitású e-kereskedelemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi egy működőképes online áruház létrehozását és kezelését (integrált bevásárlókosár, biztonságos fizetési lehetőségek, termék- és megrendeléskövetés, termékfeltöltés és -kezelés, szállítás beállítása, kézműves termékek speciális beállításai stb.).
 • e-kereskedelem sablonok. A Weebly kiváló minőségű és reagáló e-kereskedelmi sablonokat tartalmaz, amelyeket testreszabhat asztali és mobil verziókban (láss valós példákat).
 • Keresési szűrő opció.Ez a szolgáltatás a Weebly felhasználók számára lehetőséget kínál a termékkínálat böngészésére, több paraméter szerinti válogatással, beleértve az árat, a színt, a típust, a méreteket és az egyéb jellemzőket.
 • E-mail marketing. A rendszer értesíti az ügyfeleket a boltban zajló hírekről és eseményekről (kedvezmények és különleges ajánlatok, termékfrissítések, eladásra kínált új ajánlatok stb.).
 • Mobil alkalmazások. A webáruházat útközben is kezelheti a Weebly által kínált Android és iPhone alkalmazások telepítésével.
 • CSV fájl importálása / exportálása. Ha már van Shopify vagy Etsy webáruház, akkor átviheti azt a Weebly-re, importálva / exportálva termékeket a CSV-fájlból.
 • Weebly promóciós eszköz. Segít bemutatni termékeit a legkedvezőbb körülmények között, ezzel fokozva az áruház promócióját.

Weebly költség: A Weebly külön árképzési terveket készít az e-kereskedelmi webhelyek számára. Költségük között lehet 8 hónap / hónap és 25 dollár / hónap. Az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhely felépítésekor felhasználhatja a fejlett teljesítménytervet is, amely a tapasztalt kiskereskedők számára is jól használható. Ennek költsége 38 USD / hó, ha egyszeri éves fizetést fizet.

Próbálja ki ingyen a Weebly alkalmazást

Alsó sor

Számos méltó Etsy alternatívát kínál minden felhasználó számára, akik valamilyen okból nem elégedettek a piaccal. Jellemzők, jellemzők és árképzés tekintetében különböznek, de mindegyikben lehetővé teszik szép és teljes funkcionalitású online áruházak létrehozását.

Az a szolgáltatás kiválasztása, amely az Etsy számára a legjobb alternatíva, valóban kihívás. Időt és erőfeszítéseket igényel a legmegfelelőbb szolgáltatás meghatározása, amely szintén megfelel az Ön igényeinek, készségeinek és követelményeinek. Éppen ezért javasoljuk az összes, a cikkben áttekintett platform tesztelését, hogy a választás teljesen elégedett legyen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map